junglist Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Εδω και μερες μου βγαζει error οταν παω να κατεβασω υπότιτλους.ξερετε τι παίζει; Το κοδι το εχω σε android boxΑπό ποιο subtitle addon; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 καλημερα , σε νετμπουκ με atom Ν270 και ΜΙΝΤ linux , το KODI δεν εχει hardware acceleration , το υποστηριζει , κι αν ναι πως? Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Από ποιο subtitle addon; Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΚαλησπέρα. Σε ολα subtitle.gr,opensubtitle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drebel Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 (edited) Ακυρο, μιλουσατε για linux Edited April 12, 2020 by drebel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλησπέρα καταλαβαίνω ότι είμαι σε λάθος θρεντ αλλά γνωρίζει κανείς από stremio? Επειδή τελευταία δεν παίζει (μάλλον λόγω isp) σκέφτομαι να αγοράσω vpn. Γνωρίζετε αν θα λειτουργήσει? Αν ναι ποια χώρα είναι καλό να επιλέξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλησπέρα καταλαβαίνω ότι είμαι σε λάθος θρεντ αλλά γνωρίζει κανείς από stremio? Επειδή τελευταία δεν παίζει (μάλλον λόγω isp) σκέφτομαι να αγοράσω vpn. Γνωρίζετε αν θα λειτουργήσει? Αν ναι ποια χώρα είναι καλό να επιλέξω?Καλά αντί να δοκιμάσεις ένα άλλο πρόγραμμα προτιμάς να χαλάσεις χρήματα χωρίς να είσαι σίγουρος; Και δεν έχω ακούσει για ISP στην Ελλάδα να μπλοκάρει τέτοια προγράμματα. Έχει άλλος δει κάτι τέτοιο; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλησπέρα καταλαβαίνω ότι είμαι σε λάθος θρεντ αλλά γνωρίζει κανείς από stremio? Επειδή τελευταία δεν παίζει (μάλλον λόγω isp) σκέφτομαι να αγοράσω vpn. Γνωρίζετε αν θα λειτουργήσει? Αν ναι ποια χώρα είναι καλό να επιλέξω?Τωρα τελευταία το χρησιμοποιώ εγώ φίλε μου, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω αλλάξει dns, δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο... Επίσης addons έβαλες;;; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Τωρα τελευταία το χρησιμοποιώ εγώ φίλε μου, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω αλλάξει dns, δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο... Επίσης addons έβαλες;;; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι βέβαια τα περισσότερα addons, μάλιστα παρακολουθούσε ο αδερφός μου και ακόμα μια φίλη και έχει σταματήσει να παίζει και στους 3. dns που άλλαξες και τι έβαλες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Ναι βέβαια τα περισσότερα addons, μάλιστα παρακολουθούσε ο αδερφός μου και ακόμα μια φίλη και έχει σταματήσει να παίζει και στους 3. dns που άλλαξες και τι έβαλες??Βασικά στο gt king επειδή μόλις το πήρα δεν έχω αλλάξει DNS... Και παίζει κανονικά. Υπόψιν ότι τρώει διαφορά κολλήματα περιοδικά. Δλδ ενώ μπορεί να βγάζει σε ένα μποξ στο άλλο την ίδια στιγμή και στο ίδιο επεισόδιο/σειρά να μην βγάζει,στο ίδιο σπίτι και WiFi. Ως επί το πλείστον πάντως είναι κομπλέ. Dns σε όσα είχα αλλάξει είχα βάλει cloudflare. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλησπέρα καταλαβαίνω ότι είμαι σε λάθος θρεντ αλλά γνωρίζει κανείς από stremio? Επειδή τελευταία δεν παίζει (μάλλον λόγω isp) σκέφτομαι να αγοράσω vpn. Γνωρίζετε αν θα λειτουργήσει? Αν ναι ποια χώρα είναι καλό να επιλέξω? μια χαρά δουλεύει φίλος Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 μια χαρά δουλεύει φίλος Τώρα που το είπατε το πέρασα στπ λαπτοπ και όντως παίζει σωστά. Εκεί που δεν παίζει με τίποτα είναι στο NUC που έχω στην τηλεόραση και έχει ubuntu, και δεν έχω ιδέα ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 παιδιά δείτε τί έβγαλε η cosmote.αραγε το kodi το δέχετε μέσα; Στην παρουσίαση το δείχνει κάνει εγκατάσταση του Kodi, πάλι τα κινεζάκια δούλεψαν έκανε κάποια παραγγελία μεγάλη η cosmote και τα βγάλαν φασόν τώρα που χαρακτηριστικά δεν ξέρουμε τι επεξεργαστή φοράει επάνω τη μνήμη φοράει επάνω και πόσους περιορισμούς έχει αν και με site loading πιστεύω ότι μπορείς να περάσεις τα πάντα χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος,αν και δεν πιστεύω να πουλάει η cosmote ξεχωριστά τη συσκευή χωρίς συνδρομή. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Γεια σας. Θέλω να ρωτήσω γιατί δεν μου παίζουν τα βίντεο του πρόσθετου της ERT ? Έχω Kodi την έκδοση 18.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Γεια σας. Θέλω να ρωτήσω γιατί δεν μου παίζουν τα βίντεο του πρόσθετου της ERT ? Έχω Kodi την έκδοση 18.6 Έχεις δίκιο. Και εγώ που τα δοκίμασα προχθές σε 2 διαφορετικά ελληνικά builds που έχω δεν παίζουν.Προφανώς χρειάζεται ενημέρωση το σχετικό πρόσθετο. Μπορείς όμως να βάλεις το app της ERT (Google Play) και θα σου παίζουν όλα άψογα. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Έχεις δίκιο. Και εγώ που τα δοκίμασα προχθές σε 2 διαφορετικά ελληνικά builds που έχω δεν παίζουν.Προφανώς χρειάζεται ενημέρωση το σχετικό πρόσθετο. Μπορείς όμως να βάλεις το app της ERT (Google Play) και θα σου παίζουν όλα άψογα. Ποια έκδοση παίζει,γιατί σε μένα εδώ και κάνα 2μηνο μπορεί και παραπάνω,το app της ert δεν παίζει Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Το subsgr είναι κάτω ρε παιδιά? Εδώ και 2-3 μέρες που προσπάθησα να δώ κάτι σειρές δεν έβγαζε τπτ.Σόρρυ αν έχει αναφερθεί. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Ποια έκδοση παίζει,γιατί σε μένα εδώ και κάνα 2μηνο μπορεί και παραπάνω,το app της ert δεν παίζει Sent from my iPad using Tapatalk Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις αυτό που έχεις και να το ξανακατεβάσεις ?:rolleyes: Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 (edited) Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις αυτό που έχεις και να το ξανακατεβάσεις ?:rolleyes: Ναι, προσπαθεί να ανοίξει,η οθόνη γίνεται άσπρη και τίποτα περισσότερο Μπορείς να μου πεις ποιο apk ή από που το κατέβασες,αν και Αι δεν νομίζω να παίζει ρολο Διόρθωση: το ξανά προσπάθησα με άλλο apk,και ως δια μαγείας παίζει!!! Οπότε μάλλον οκ προς το παρόν Sent from my iPad using Tapatalk Edited April 28, 2020 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Μπορώ να εγκαταστήσω build από grecotm και να το διαμόρφωσω όπως θέλω; Εννοώ διαμόρφωση πρόσθετων.Απεγκατάσταση όσων δεν Θέλω και εγκατασταση κάποιων πρόσθετων που ενδεχομένως να μην τα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 παιδιά πως μπορώ να το κάνω το kodi με σκιν AEON MQ 8 με multimod να φαίνεται έτσι; δηλαδή κάτω από την λίστα με τους ταινίες την περίληψη, τα αστέρια κλπ; τώρα εμένα έτσι φαίνεται μόνο.πρέπει να εγκαταστήσω όλα τα add on που είναι με κόκκινο; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Μπορώ να εγκαταστήσω build από grecotm και να το διαμόρφωσω όπως θέλω; Εννοώ διαμόρφωση πρόσθετων.Απεγκατάσταση όσων δεν Θέλω και εγκατασταση κάποιων πρόσθετων που ενδεχομένως να μην τα έχει. Μπορεις να βαλεις build απο grecotm αλλα δεν μπορεις να το διαμορφωσεις οπως θελεις εσυ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Ποιο build θεωρείτε καλύτερο απο grecotm; Εκανα εγκατάσταση το 4D και μου φάνηκε οτι είχε πολλά παρωχημένα πρόσθετα.destiny,neptune κτλ. Με ενδιαφέρουν μόνο ταινίες,σειρές και θα ήθελα το build να έχει τα seren,crew,tempest που με το RD απογειώνονται. Έχω αυτά τα 3 πρόσθετα χωρίς build και παίζουν τέλεια θα ήθελα όμως ένα build με ωραίο κέλυφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Μπαίνω στο kodi με VPN και μου δείχνει την πραγματική διεθυνση ip Δεν θα έπρεπε να δείχνει την ip που έχω με το VPN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Μπαίνω στο kodi με VPN και μου δείχνει την πραγματική διεθυνση ip Δεν θα έπρεπε να δείχνει την ip που έχω με το VPN. εισαι σιγουρος οτι μπαινεις μe vpn? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιο build θεωρείτε καλύτερο απο grecotm; Εκανα εγκατάσταση το 4D και μου φάνηκε οτι είχε πολλά παρωχημένα πρόσθετα.destiny,neptune κτλ. Με ενδιαφέρουν μόνο ταινίες,σειρές και θα ήθελα το build να έχει τα seren,crew,tempest που με το RD απογειώνονται. Έχω αυτά τα 3 πρόσθετα χωρίς build και παίζουν τέλεια θα ήθελα όμως ένα build με ωραίο κέλυφος. Αν θελεις να βαλεις build μονο για το κελυφος και αφου οπως εισαι τωρα καλυπτεσαι θα σου ελεγα να μην βαλεις. Τωρα δοκιμασε το νεο "SIMPLE LEIA - NEO BUILD - (GrecoTM Wizard)" και Tα πρόσθετα που περιέχει το Build είναι Filmnet - AliveGR - Atlas - CartoonsGR - Youtube - Placenta Μια δοκιμη δεν κανει κακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 εισαι σιγουρος οτι μπαινεις μe vpn? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν θελεις να βαλεις build μονο για το κελυφος και αφου οπως εισαι τωρα καλυπτεσαι θα σου ελεγα να μην βαλεις. Τωρα δοκιμασε το νεο "SIMPLE LEIA - NEO BUILD - (GrecoTM Wizard)" και Tα πρόσθετα που περιέχει το Build είναι Filmnet - AliveGR - Atlas - CartoonsGR - Youtube - Placenta Μια δοκιμη δεν κανει κακο. Ναι είμαι σίγουρος,μπαίνω με το premium privateVPN . Έκανα κάποιες δοκιμές και κατέληξα στο build mananaLAB έχει και τα 3 πρόσθετα που ήθελα. Έχω καταργήσει και όσα δεν χρησιμοποιώ και ελπίζω να μην εμφανιστούν ξανά σε κάποια ενημέρωση. Σαφώς με τα 4-5 πρόσθετα που είχα είναι γρηγορότερο το kodi,άλλη αίσθηση όμως το build με τις μικρογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts