FREAK_OF_NATURE Δημ. November 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 giati xruso mou? ti egine? de 8a pas ellada? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 giati xruso mou? ti egine? de 8a pas ellada? Ελλαδα θα παω freakaki αλλα φετος,δεν θα με "υποδεχτει" αυτη που το εκανε τοσα χρονια... :O Καταλαβαινεις... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Ειναι στρατιωτικο οπλο απ'οτι ξερω. :!: Ποτε θα ερθουν τα Χριστουγεννα να κανουμε και εμεις οι μαθητες λιγες διακοπες επιτελους!! Παντως εκτος απο τις 2 εβδομαδες διακοπες που θα εχουμε, μου αρεσει και το εορταστικο κλιμα που επικρατει. :) Ποτε θα ερθουν τα Χριστουγεννα να κανουμε και εμεις οι μαθητες λιγες διακοπες επιτελους!! Αχ... και να ημουν και εγω στο σχολειο και να ειχα οσες διακοπες εχετε εσεις οι μαθητες.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Feel the Xmas spirit! :O :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Χριστούγεννα λένε πιο πολύ παιδες με χιόνι και αποκλεισμό σε κανα θέρετρο!!και κανα τζίπ μαζί :rolleyes: Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 dld apokleismenos mesa sto tzip se kapoio 8eretro mesa sta xionia ?? :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Την προηγουμενη βδομαδα ημουν ΙΚΕΑ, ειχαν ηδη στολισει χριστουγεννιατικα. Λιγο βιαστηκαν παραπανω απο τους αλλους αυτοι....αλλα δεν με χαλαει καθολου :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 dld apokleismenos mesa sto tzip se kapoio 8eretro mesa sta xionia ?? :p :rolleyes: το έθεσες σωστότερα! να το θέσουμε όμως ακόμη καλύτερα: αποκλεισμένος μέσα στο τζίπ σε κάποιο θέρετρο με το έταιρο ήμιση... :wink: Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Την προηγουμενη βδομαδα ημουν ΙΚΕΑ, ειχαν ηδη στολισει χριστουγεννιατικα. Λιγο βιαστηκαν παραπανω απο τους αλλους αυτοι....αλλα δεν με χαλαει καθολου :p Στα Starbucks θα στολισουν απο την Παρασκευη ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Γιούπι γιουπι γιά για. Και στα Starbucks Κύπρου; Εγώ έχω μπεί στο πνεύμα εδώ και μέρες. χεχε Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 :rolleyes: το έθεσες σωστότερα! να το θέσουμε όμως ακόμη καλύτερα: αποκλεισμένος μέσα στο τζίπ σε κάποιο θέρετρο με το έταιρο ήμιση... :wink: kai na sou griniazei "makh kriosaaaa,makh pountiasa,makh anapse to kalorifer kriono" "ma pos sou hr8e na er8oume sta katsavraxa?" " 8elo na ftiakso ta nyxia mouuuu" tote na se do :p ;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 :rolleyes: το έθεσες σωστότερα! να το θέσουμε όμως ακόμη καλύτερα: αποκλεισμένος μέσα στο τζίπ σε κάποιο θέρετρο με το έταιρο ήμιση... :wink: Ερώτηση Α: Αφου θα είσαι στο θέρετρο γιατί να μείνεις στο τζιπ? Ερώτηση Β: Ποιές είναι οι πιθανότητες να μείνει εκεί το έταιρο ήμιση μετά την "άρση" του αποκλεισμού? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Γιούπι γιουπι γιά για. Και στα Starbucks Κύπρου; Εγώ έχω μπεί στο πνεύμα εδώ και μέρες. χεχε Nai, kai sta Starbucks Cyprus. Etoimasou gia ena Toffee Nut Latte! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fair_lady Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Σημερα εκανα βολτα σε μαγαζια στο κεντρο και εχουν αρχισει να στολιζουν!!! Super! Aντε να ριξει και κανενα χιονακι ... I'm dreaming of a white Christmas... :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Θέλω χιόνι , τζάκι, κρασί (κόκκινο κατά προτίμηση) και το έτερον ήμισυ... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 δεν κρυβω την αδυναμια μου στον χειμωνα,χαιρομαι που ηρθε,τα χριστουγεννα ηταν παντα η αγαπημενη μου γιορτη ασχετα οτι παντα μελαγχολουσα. μακαρι φετος να χιονισει κι εδω,καλα που θα ηταν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 δεν κρυβω την αδυναμια μου στον χειμωνα,χαιρομαι που ηρθε,τα χριστουγεννα ηταν παντα η αγαπημενη μου γιορτη ασχετα οτι παντα μελαγχολουσα. μακαρι φετος να χιονισει κι εδω,καλα που θα ηταν. Μπράβο μπράβο θέλουμε χίονι θέλουμε χίονι :up: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Το χιονακι το θελουμε ολοι τα Χριστουγεννα αλλα σπανια χιονιζει!!! Ι'm dreaming of a white christmas.... Μακαρι να το χαρουμε φετος!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Εγώ περιμένω τα Χριστούγεννα γιατί τότε θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στο καλοκαίρι :cool: και ελπίζω φέτος, όχι μόνο χιόνι να μη δούμε στη Θεσσαλονίκη, αλλά ούτε ένα σκέτο συννεφάκι :w00t: Γαλανό ουρανό κάθε μέρα, αστέρια κάθε νύχτα και πολλή πολλή ζέστη :cool: αχ αχ... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reg Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Εγώ περιμένω τα Χριστούγεννα γιατί τότε θα έρθει ο Άγιος Βασίλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Εμενα μου αρεσουν τα Χριστουγεννα αν και τα τελευταια χρονια ολο κατι γινεται και χαλαει η διαθεση μου. :( Φετος ομως θα βαλω τα δυνατα μου να μη συμβει αυτο. Οταν ημουν μικρη παντα περνουσαμε καλα αλλα μοναχικα. Ο πατερας μου ειναι ναυτικος και καναμε γιορτες οι δυο μας με την μητερα μου,περιμεναμε να παρει τηλεφωνο ο πατερας μου και μετα αρχιζε το κλαμα που ηταν μακρια μας. τα πραγματα εχουν αλλαξει ομως εχω εναν μικρο αδερφο και ο πατερας μου δεν λειπει τις γιορτες. λεγατε τα καλαντα??εγω ναι μεχρι την πεμπτη δημοτικου.και μετα ετρεχα στα παιχνιδομαγαζα! :p :p Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 εμένα με πιάνει κάτι όταν έρχονται τα χριστούγεννα και το ρίχνω στα τυχερα παιχνίδια,λαχεία τζόκερ και διάφορα τέτοια. γιατί άραγε? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Mona-liza κι εμενα μου αρεσε να λεω τα καλαντα και φυσικα αμεσως μετα βουρ για παιχνιδια,αχ τα χριστουγεννα οσο μοναχικα κι αν εχω περασει η ακομα και καλα να εχω περασει για μενα ειναι η πιο ζεστη γιορτη του χρονου,τα λατρευω.και μην γελασετε αλλα στον αγιο βασιλη πιστευω ακομα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 και εγώ πιστεύω στον Αγιο Βασίλη γιαυτό και παίζω τύχερά παιχνίδια! ;) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 και μην γελασετε αλλα στον αγιο βασιλη πιστευω ακομα. Γιατι να γελασουμε και εγω πιστευω στον Αγιο Βασιλη ειναι κατι το οποιο με κανει να νοιωθω παιδι αρχιζω ηδη να μπαινω στο κλιμα των χριστουγεννων τα λατρευω τα λατρυω τα λατρευω!!!!!Περιμενω πως και πως να ερθουν!Χθες ακουσα στο ραδιοφωνο μια χριστουγεννιατικη διαφημηση και εκανα σαν μωρο!!!!!!!!!! :lol: Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts