mol Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 χρονια πολλα! καλη χρονια σε ολους σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brabus_power Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Kαλή χρονιά και ότι επιθυμείτε!!!!! :lol: Παράθεση ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΡΥΦΤΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Αντε και του χρονου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 μακαρι να ηταν ολα οπως το 90,χωρις υπολογιστες και την τεχνολογια που μας εχει ρουφηξει το μυαλο.ολα θα ηταν καλυτερα και πιο μαγικα. Συμφωνω απολυτα.. Καλη χρονια και χρονια πολλα και απο μενα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 καλό μήνα!:lol: και καλή χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 χρόνια πολλά και απο εμένα. καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία πάνω απ όλα... :) Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syrvag Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλή χρονιά χρόνια πολλά και ότι επιθυμούμε όλοι στα χέρια μας να πέσει Παράθεση http://www.paybox.me/r/syrvagah PAYMENT PROCCESSOR ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟ PAYPAL. ΔΩΡΟ 25 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ACCOUNT;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Και του χρόνου με υγεία και παρέα στο Myphone.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλή χρονιά σε όλους παιδιά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Αντε και του χρονου! Kι επειδη το "και του χρονου" πλησιαζει και βρισκομαστε 34 μερες πριν απ'τα Χριστουγεννα ας ξεθαψουμε σιγα-σιγα το thread.Εχω δει αρκετα καταστηματα στολισμενα,και οι πρωτες γιορτινες διαφημισεις ηδη παιζονται στην TV.Επισεις ο καιρος ειναι αρκετα χειμωνιατικος και μας βαζει σιγα-σιγα στο mood,σε αντιθεση με περσι που μεχρι αρχες Δεκεμβρη ειχε ηλιολουστες μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Kι επειδη το "και του χρονου" πλησιαζει και βρισκομαστε 34 μερες πριν απ'τα Χριστουγεννα ας ξεθαψουμε σιγα-σιγα το thread.Εχω δει αρκετα καταστηματα στολισμενα,και οι πρωτες γιορτινες διαφημισεις ηδη παιζονται στην TV.Επισεις ο καιρος ειναι αρκετα χειμωνιατικος και μας βαζει σιγα-σιγα στο mood,σε αντιθεση με περσι που μεχρι αρχες Δεκεμβρη ειχε ηλιολουστες μερες. τα τζαμπο ξεκίνησαν να μετρανε η οχι ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) τα τζαμπο ξεκίνησαν να μετρανε η οχι ακομα? Ξεκινησαν,αλλα με διαφορετικο τροπο απο περσι.Φετος δεν βγηκαν οι κλασσικες διαφημισεις με την αντιστροφη μετρηση αλλα με καθε αγορα δινουν δωρο ενα σετ απο 10 "μαγικα" χαρτινα ρολογια αντιστροφης μετρησης ,ενα για καθε μερα.Εχω παρει το 1ο απο τα 4 σετ,μη φανταστεις τιποτα το ιδιαιτερο,κατι χαρτινες αυτοκολλητες λοριδες ειναι που γραφουν την ημερομηνια και απο πανω τις μερες που απομενουν για τα Χριστουγεννα και ενα μικρο κειμενο σχετικα με τον αριθμο(π.χ.το σημερινο γραφει 21/11/11-34 μερες για τα Χριστουγεννα-34 μερες,οσες και οι φορες που παραλιγο ν'αρπαξει φωτια το μουσι του Αϊ Βασιλη απο αναμμενο τζακι),και ειναι διακοσμημενες με χριστουγεννιατικα χρωματα και σχεδια οπως δεντρα,αστερια κ.λ.π.Κανονικα φοριουνται στο χερι σαν βραχιολια αλλα εγω τα κολλαω στον τοιχο για να τα βλεπω.Η 1η δεκαδα εχει μεχρι την Παρασκευη που ειναι οι 31 μερες,μετα αρχιζουν να μοιραζουν την 2η κ.ο.κ. Edited November 21, 2011 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Να δούμε τι Χριστούγεννα θα κάνουμε φετος Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Να δούμε τι Χριστούγεννα θα κάνουμε φετος Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk τα χειροτερα των τελευταιων ετων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Δύσκολοι καιροί, αλλά τουλάχιστον τις ημέρες των Χριστουγέννων οφείλουμε να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας και να περάσουμε όμορφα. Τα χρήματα λιγόστεψαν αλλά και πάλι κάτι θα κάνουμε...έχει ο θεός όπως λέει και ο σοφός λαός. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Δύσκολοι καιροί, αλλά τουλάχιστον τις ημέρες των Χριστουγέννων οφείλουμε να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας και να περάσουμε όμορφα. Τα χρήματα λιγόστεψαν αλλά και πάλι κάτι θα κάνουμε...έχει ο θεός όπως λέει και ο σοφός λαός. υπαρχει κοσμος και μαλιστα πολυς, που κινδυνευει να κανει χριστουγεννα χωρις ρευμα. που διαθεση για δωρα? θυμαμαι αλλες χρονιες τετοια εποχη γινοταν χαμος απο διαφημισεις, προτασεις για διακοπες. φετος τα πραγματα ειναι τραγικα πεσμενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 ελα μωρε τωρα.... γκρινια, γκρινια, γκρινια!* μια χαρα "διακοπες" θα κανουμε και φετος! αραξτε και απολαυστε!!! ;) Btw υπαρχουν και αλλοι που βλεπουν τα χριστουγεννα(γενικα τις γιορτες) ως ημερες διακοπων; *νοου οφφενς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 ελα μωρε τωρα.... γκρινια, γκρινια, γκρινια!* μια χαρα "διακοπες" θα κανουμε και φετος! αραξτε και απολαυστε!!! ;) Btw υπαρχουν και αλλοι που βλεπουν τα χριστουγεννα(γενικα τις γιορτες) ως ημερες διακοπων; *νοου οφφενς καποτε υπηρχαν πολλοι. τωρα πρεπει να ειναι ελαχιστοι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ειναι κριμα παντως οοι περισσοτεροι να νιωθουμε ετσι. Να ειμαστε πεσμενοι, να μην μας κανει εντυπωση βρε αδερφε που ερχοντε τα Χροστουγενα. Ειμαι 21 και θυμαμαι μικρος τα περιμενα πως και πως, λογικο βεβαια, αλλα ετσι τα περιμεναν και παρα πολλοι αλλοι, οι γονεις μου για να παρουν 4 ημερες αδεια πχ και να παμε στους παππουδες να φαμε μαζι και να κατσουμε να ανοιξουμε το δωρο του καθενος, να μας πανε οι παππουδες μου εμενα και τον αδερφο μου για καλαντα κλπ. Ειναι κριμα που εχουμε επιτρεψει στις δυσκολες, ομολογομουνως, εποχες που ζουμε να μας παιρνουν τοσο πολυ απο κατω. Μπορουμε να περασουμε ομορφα και χωρις δωρα και με μια ημερα αδεια πχ. Ξερετε κατι αλλο τωρα που με επιασε? Ειναι περισσοτερο κριμα για τα νεα παιδακια. Τουλαχιστον εγω εχω να θυμαμαι αυτα που ειπα πιο πανω και αλλα πολλα. Τα νεα παιδια των οποιων οι γονεις περνανε δυσκολα τι θα εχουν να λενε στα 21? Ενταξει τα παρουσιαζω τραγικα-μπορει- αλλα οτνα ειμαι στον δρομο και κανω δουλειες ή πηγαινω στη σχολη βλεπω τα προσωπα των αλλων και δεν ειναι ωραια, ειναι κατσουφικα. Οι δρομοι δεν ειναι στολισμενοι.. Τι να πω.. Καλα Χριστουγενα να εχουμε οταν με το καλο ερθουν και ολα τα αλλα θα τα δουμε τοτε..:) Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 ^ να περιμενεις τι? τα Χριστουγεννα και την γιορτη την ιδια ή τα παρελκομενα? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Και τα δυο φιλε μου. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) τα χειροτερα των τελευταιων ετων. Mην αρχιζετε παλι την γκρινια,την γρουσουζια και τα απαισιοδοξα posts τυπου"Φετος θα κανουμε μαυρα Χριστουγεννα","Καθε φετος και χειροτερα","Δεν θα καταλαβουμε γιορτες"κ.τ.λ.Οταν λες συνεχως "Θα περασω μαυρες γιορτες"στο τελος γινεται εμμονη ιδεα και πραγματοποιειται.Μπορει λογο των οικονομικων δυσκολιων να εχει χαθει λιγη απο την μαγεια των γιορτων,αλλα ας προσπαθησουμε να ξεχασουμε εστω και για λιγο τα προβληματα τις μερες των γιορτων και να περασουμε καλα και με αυτα που εχουμε.Οι γιορτες θελουν χαρα και αισιοδοξια.Εγω φετος ξερω οτι θα περασω καλυτερα απο περσι γιατι δεν θα εχω φροντιστηρια & το ανχος των πανεληνιων που ειχα περσι. Edited November 22, 2011 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα! think possitive παιδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts