Xasta11 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Παίδες έπαθα μία βλάβη με κινητό το οποιο είχα αγοράσει απο Vickmall, το είχε φίλος και του χάλασε και μου το έδωσε να επικοινωνήσω με κατάστημα, επικοινώνησα λοιπόν με VICKMALL και μου λέει στέλε μου φωτογραφία να δω τις βίδες και το αυτοκόλλητο και μου απαντάει λείπει το αυτοκόλλητο της xiaomi στις βίδες άρα έχει ανοιχτεί.. και της απαντάω δεν έχει ανοιχτεί ποτέ το κινητό... Εν τέλη δε βγάζω άκρη, άρα πιθανόν το VICKMALL να στέλνει και μεταχειρισμένα Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 ή ο φιλος σου το εχει ανοιξει και κανει την παπια.Δεν εχω ξανακουσει παιδι να πηρε κινητο ανοιγμενο απο το vickmall. δεν θυμασαι αν τα ειχε οταν το παρελαβες?Τα αυτοκολητα της xiaomi ειναι πορτοκαλι και βγαζουν ματι οταν ανοιγεις την πλατη του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλημερα παιδες. Ενας φιλος εχει παραγγειλει το Ulephone Future (Gearbest) το οποιο δεν εχει παραλαβει ακομα, αλλα διαβασε σημερα μια απαντηση του Support της Ulephone σε εναν απο τους πολλους που γκρινιαζανε για το gps, οτι τελικα το προβλημα δεν ειναι Software αλλα hardware. Δικαιολογειται να το στειλει πισω χωρις καν να το ανοιξει οταν το παραλαβει? Το στελνει πισω οπως ειναι? με χρεωση δικη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Δεν εχω ξανακουσει παιδι να πηρε κινητο ανοιγμενο απο το vickmall. Εχει ξανα ακουστεί στο νήμα του vickmall να λένε και σε άλλον με πρόβλημα ( εαν θυμάμαι καλά ήταν ένα elephone ) και το παιδί ορκιζόταν ότι δεν το είχε ανοίξει ποτέ. Είχε ανοίξει θέμα και στο insomnia. Προσωπικά πιστεύω πως σε όλα τα κινεζοsite μπορεί να πετύχεις κάποιο ''σαν καινούργιο '' κι όχι ολοκαίνουργιο από επιστροφές/επισκευές κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Επειδή κάποιοι δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο κινητό... και σπευδουν να ειρωνευτουν και να κάνουν τους έξυπνους... και για να μην απαντάω σε καθένα ξεχωριστά... Το Vibe Z2 pro σχεδόν σε όλους μετά από λίγο καιρό βγάζει θέμα με την μητρική... δείτε στο αντίστοιχο νήμα... Και επειδή το ίδιο έχει γίνει και στα ξένα φόρουμ... Φυσικά η Lenovo κάνει τον Κινεζο... Και να το φτιάξουν... λογικά πάλι τα ίδια θα βγάλει... Με το Vickmall τα έχω γιατί πρώτον καθυστερεί πάρα πολύ και δεύτερον αναγκάστηκα να ψάξω και να στείλω όλα τα e-mail με τις ημερομηνίες.. και δε γίνεται να μου λέει ότι το έχω about one year και δεν ισχύει η εγγύηση... τι about??? Τελικά θα το επισκευασουν Μην κρίνεται εξ ιδιων τα αλλοτρια παιδιά... κανείς δεν έχει παραλογες απαιτήσεις... και πως ξέρετε τι έχω κάνει εγώ η ο καθένας στα εγχώρια μαγαζιά σε αντιστοιχες περιπτώσεις... Αρα δεν χρειάζεται να γενικευουμε... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- H παραγγελία εγινε στις 17-6-15 Οκ... το πήρα κανονικά το τηλ επισκευασμενο... και μετά από μια βδομάδα αρχισε να έχει θέμα η οθόνη... μαυριζε και επανερχονταν μόνο με restart... μετα απο 2-3 μέρες εκεί που ήταν κανονικό άρχισε να κολλάει η οθόνη και να ξεθωριαζουν τα χρώματα... φυσικά το είπα στο vickmall μου είπαν να κάνω reset... και μετά... τους Κινέζους... τι κάνω σε αυτή την περίπτωση?? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Το δικό μου mi4 είναι απο την 1 Ιουνίου στη Κίνα αλλά δεν έχουν πάει να το πάρουν απο το Fastcardtech! Κάποια στιγμή πριν μερες μου λεγαν κάτι γελοιες δικαιολογίες οτι βρέχει συνέχεια κλπ κ αργότερα όταν πηγαν κάποια στιγμή τελικά δε το πηραν.. Η συσκευή βασικά δεν αναγνωρίζει τις sim μετά απο λίγους μήνες.. Ισως πάντως για τη συμπεριφορά τους παιζει ρόλο το ότι τους ειχα ανοίξει dispute τοτε λογο κλειδωμενου mi account που έδειχνε σαφώς μεταχειρισμενο τηλέφωνο.. Το ειχα κλείσει όμως περνοντας του μια cyanogen κ το κρατησα τελικά, χρησιμοποιωντας το βέβαια σαν tablet αργότερα που πιθανών εκαψε πλακέτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Εχει ξανα ακουστεί στο νήμα του vickmall να λένε και σε άλλον με πρόβλημα ( εαν θυμάμαι καλά ήταν ένα elephone ) και το παιδί ορκιζόταν ότι δεν το είχε ανοίξει ποτέ. Είχε ανοίξει θέμα και στο insomnia. Προσωπικά πιστεύω πως σε όλα τα κινεζοsite μπορεί να πετύχεις κάποιο ''σαν καινούργιο '' κι όχι ολοκαίνουργιο από επιστροφές/επισκευές κτλπ. So true. :) Αυτό το και καλά "ανοίγουμε τα κουτιά για να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα" μην το δένετε και κόμπο... Προσωπικά μόνο κάτι mi band και ακουστικά έχω παραλάβει "κλειστά" στην συσκευασία τους. Όλα τα άλλα πάντα ανοιχτά. Βέβαια δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό. Εμείς ως πελάτες ύστερα από απαίτηση ή τα καταστήματα από μόνα τους (?). Πάντως έχει γίνει νόρμα πλέον. Το δικό μου mi4 είναι απο την 1 Ιουνίου στη Κίνα αλλά δεν έχουν πάει να το πάρουν απο το Fastcardtech! Κάποια στιγμή πριν μερες μου λεγαν κάτι γελοιες δικαιολογίες οτι βρέχει συνέχεια κλπ κ αργότερα όταν πηγαν κάποια στιγμή τελικά δε το πηραν.. Η συσκευή βασικά δεν αναγνωρίζει τις sim μετά απο λίγους μήνες.. Ισως πάντως για τη συμπεριφορά τους παιζει ρόλο το ότι τους ειχα ανοίξει dispute τοτε λογο κλειδωμενου mi account που έδειχνε σαφώς μεταχειρισμενο τηλέφωνο.. Το ειχα κλείσει όμως περνοντας του μια cyanogen κ το κρατησα τελικά, χρησιμοποιωντας το βέβαια σαν tablet αργότερα που πιθανών εκαψε πλακέτα.. Μπορείς να παραθέσεις το tracking nr να ρίξουμε μια ματιά; Φαντάζομαι με ελτα το έστειλες, άρα πάνω απο 15 μέρες δεν κάνει, εκτός και αν έχει κολλήσει στο τελωνείο τους και γι αυτό αρνούνται να παραλάβουν... Στείλε τους screenshot το status απο 17track και πίεσέ τους να πάνε να παραλάβουν στο τοπικό ταχυδρομείο. Επίσης τι εννοείς "λογο κλειδωμενου mi account"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Βασικά 1 Ιουλίου εννοούσα.. Ο αριθμός είναι RE610541276GR Οπως το ακούς φίλε μου, κλειδωμένο mi account, πως να το πω αλλιώς.. Λογικά ήταν μεταχειρισμενο.. Μόλις τωρα η Tiffany είπε οτι θα στείλουν άλλο κ θα δώσει track number ως Παρασκευή.. να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Βασικά 1 Ιουλίου εννοούσα.. Ο αριθμός είναι RE610541276GR Οπως το ακούς φίλε μου, κλειδωμένο mi account, πως να το πω αλλιώς.. Λογικά ήταν μεταχειρισμενο.. Μόλις τωρα η Tiffany είπε οτι θα στείλουν άλλο κ θα δώσει track number ως Παρασκευή.. να δούμε.... Ψέματα σου λένε. Το δέμα σου φαίνεται να έχει παραληφθεί απο τις 13 Ιουλίου. Στείλε τους screenshot απο το το 17track και πέστους να μην καθυστερούν άλλο... Όσο για το κλειδωμένο mi account εννοώ ποιο ήταν ακριβώς το πρόβλημα. Δεν σε άφηνε να προσθέσεις δικό σου account; Θέλω να πω πως, εάν δεν είχες ανοίξει case για αυτό το κατά την γνώμη μου άσχετο θέμα ή έστω να προχωρούσες το dispute σε claim, τώρα θα είχες την ευκαιρία να ανοίξεις case για το θέμα που φαίνεται να είναι πιο σοβαρό. Εκτός paypal δεν μπορείς να πιέσεις, και βασίζεσαι στην καλή θέληση του καταστήματος... Ελπίζω να βρεις λύση και να σου στείλουν άλλο λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλημέρα. Θα στείλω στο vickmall ένα κινητό Δέμα ή Επιστολή? Στην αρχή του νήματος, διάβασα για πράσινο αυτοκόλλητο από ελτα με περιγραφή και κόστος περιεχομένου... Ισχύει αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλημέρα. Θα στείλω στο vickmall ένα κινητό Δέμα ή Επιστολή? Στην αρχή του νήματος, διάβασα για πράσινο αυτοκόλλητο από ελτα με περιγραφή και κόστος περιεχομένου... Ισχύει αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων θα σου πουνε εκεινοι, πως θα το κανεις Οσο για την περιγραφη καλυτερα να μην κανεις τιποτα, καθως εκεινοι εχουν ακρες στο δικο τους ταχυδρομειο και ξερουν καλυτερα απο μας πως θα το χειριστουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλημέρα. Θα στείλω στο vickmall ένα κινητό Δέμα ή Επιστολή? Στην αρχή του νήματος, διάβασα για πράσινο αυτοκόλλητο από ελτα με περιγραφή και κόστος περιεχομένου... Ισχύει αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επιστολή, δηλαδή να το βάλεις σε φάκελο και όχι σε κούτα. Εννοείται να είναι συστημένο. Τα υπόλοιπα στα λένε στο ταχυδρομείο, το πράσινο χαρτί είναι κολλημένο στο φάκελο, απλά γράφεις πάνω πχ return item for repair ή ότι σου πούνε από το μαγαζι. Βγάλε φώτο το φάκελο να φαίνεται Διεύθυνση και tracking number ώστε να πάρεις τα μεταφορικά πίσω από το PayPal και κράτα την απόδειξη Γιατί θα τη χρειαστείς. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) θα σου πουνε εκεινοι, πως θα το κανεις Οσο για την περιγραφη καλυτερα να μην κανεις τιποτα, καθως εκεινοι εχουν ακρες στο δικο τους ταχυδρομειο και ξερουν καλυτερα απο μας πως θα το χειριστουν. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Οι "εκείνοι" ποιοι είναι?? :lol::lol: Αν εννοείς το vickmall μου είπαν απλά registered, αν εννοείς το ΕΛΤΑ, προφανώς δε θα μου πουν δέμα που είναι πιο ακριβό? Επιστολή, δηλαδή να το βάλεις σε φάκελο και όχι σε κούτα. Εννοείται να είναι συστημένο. Τα υπόλοιπα στα λένε στο ταχυδρομείο, το πράσινο χαρτί είναι κολλημένο στο φάκελο, απλά γράφεις πάνω πχ return item for repair ή ότι σου πούνε από το μαγαζι. Βγάλε φώτο το φάκελο να φαίνεται Διεύθυνση και tracking number ώστε να πάρεις τα μεταφορικά πίσω από το PayPal και κράτα την απόδειξη Γιατί θα τη χρειαστείς. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Το έχω σε ένα μικρό κουτάκι το κινητό... Η πατάτα είναι δική μου οπότε δε θα πάρω μεταφορικά πίσω... Ευχαριστώ πάντως Edited August 16, 2016 by christoforas Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Οι "εκείνοι" ποιοι είναι?? :lol::lol: Αν εννοείς το vickmall μου είπαν απλά registered, αν εννοείς το ΕΛΤΑ, προφανώς δε θα μου πουν δέμα που είναι πιο ακριβό? Το έχω σε ένα μικρό κουτάκι το κινητό... Η πατάτα είναι δική μου οπότε δε θα πάρω μεταφορικά πίσω... Ευχαριστώ πάντως δεν νομιζουν να ασχοληθουν πολυ, στειλε το κινητο χωρις μπαταρια σε συσκευασια με φουσκες και στειλτο στην διευθηνση που σου ειπαν με νουμερο αποστολης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Οι "εκείνοι" ποιοι είναι?? :lol::lol: Αν εννοείς το vickmall μου είπαν απλά registered, αν εννοείς το ΕΛΤΑ, προφανώς δε θα μου πουν δέμα που είναι πιο ακριβό? Το έχω σε ένα μικρό κουτάκι το κινητό... Η πατάτα είναι δική μου οπότε δε θα πάρω μεταφορικά πίσω... Ευχαριστώ πάντως Περίπου 9€ θα κοστίσει σύνολο. Κράτα το κουτί που έχεις και βάλτο σε ένα φάκελο που θα σου δωσουν στα ελτα. Και εγώ είχα επιστρεψει κινητό στο κουτί του και το έβαλα το κουτί σε φάκελο. Τι εννοείς η πατάτα είναι δική σου? Άσχετα με το ποιος ευθύνεται για τη ζημιά στο κινητό, τα μεταφορικά τα παίρνεις πίσω μέσω υπηρεσίας του PayPal. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Περίπου 9€ θα κοστίσει σύνολο. Κράτα το κουτί που έχεις και βάλτο σε ένα φάκελο που θα σου δωσουν στα ελτα. Και εγώ είχα επιστρεψει κινητό στο κουτί του και το έβαλα το κουτί σε φάκελο. Τι εννοείς η πατάτα είναι δική σου? Άσχετα με το ποιος ευθύνεται για τη ζημιά στο κινητό, τα μεταφορικά τα παίρνεις πίσω μέσω υπηρεσίας του PayPal. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ και πάλι... Το κινητό το brickαρα εγώ. Το στέλνω πίσω για αλλαγή rom γιατί δεν τα κατάφερα τόσο εγώ, όσο και σε δύο μαγαζιά που το πήγα. Το πήρα πέρσι τον Απρίλιο. Το paypal γιατι να μου τα γυρίσει πίσω?? (Συγγνώμη που ρωτάω, το λόγο δεν καταλαβαίνω) Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Γιατι τα επιστρέφει τα έξοδά αποστολής. Αν δε θες να τα παρεις πισω, δικο σου θεμα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Γιατι τα επιστρέφει τα έξοδά αποστολής. Αν δε θες να τα παρεις πισω, δικο σου θεμα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Αν δεν είδες το σχόλιό μου στην παρένθεση δε φταίω... Ρωτάω γιατί δεν το ήξερα. Δεν υπάρχει λόγος να ειρωνεύεσαι. Ευχαριστώ τους φίλους Barlost και zananiro για τις απαντήσεις τους και συγγνώμη αν τους ταλαιπώρησα Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δεν ειρωνευομαι! Ισα ισα! Απλα λεω οτι στα επιστρεφει. Αυτο ισχυει εδω και κανα χρονο(?)(ισως και παραπανω) Αν ομως εσυ δε τα θες για τον χ ψ λογο, μη τα ζητας πισω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δεν ειρωνευομαι! Ισα ισα! Απλα λεω οτι στα επιστρεφει. Αυτο ισχυει εδω και κανα χρονο(?)(ισως και παραπανω) Αν ομως εσυ δε τα θες για τον χ ψ λογο, μη τα ζητας πισω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Έτσι το κατάλαβα.... Συγγνώμη. Σε ευχαριστώ Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δεν επιστρέφει έξοδα αποστολής έτσι γενικά και αόριστα.:) Σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα από την παραλαβή, είτε για λόγους doa είτε απλά επειδή άλλαξες γνώμη μπορείς να επιστρέψεις το προϊόν πίσω (πάντα σε συνεννόηση με το κατάστημα) και κάνεις αίτηση για τα έξοδα αποστολής εάν έχεις πληρώσει με paypal. Άρα η περίπτωση του φίλου που το αγόρασε πέρυσι (!) τον Απρίλιο και απλά το vickmall του κάνει μία εξυπηρέτηση, δεν εμπίπτει στις προϋποθέσεις του paypal returns. Εγώ όμως θα πρότεινα προτού το στείλει πίσω, να ψάξει καλύτερα στο φορουμ για αλλαγές rom, unbrick κτλ. Ειδικά τα xiaomi δύσκολα brickαρουν και υπάρχει βοήθεια απο την ελληνική κοινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δεν επιστρέφει έξοδα αποστολής έτσι γενικά και αόριστα.:) Σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα από την παραλαβή, είτε για λόγους doa είτε απλά επειδή άλλαξες γνώμη μπορείς να επιστρέψεις το προϊόν πίσω (πάντα σε συνεννόηση με το κατάστημα) και κάνεις αίτηση για τα έξοδα αποστολής εάν έχεις πληρώσει με paypal. Άρα η περίπτωση του φίλου που το αγόρασε πέρυσι (!) τον Απρίλιο και απλά το vickmall του κάνει μία εξυπηρέτηση, δεν εμπίπτει στις προϋποθέσεις του paypal returns. Εγώ όμως θα πρότεινα προτού το στείλει πίσω, να ψάξει καλύτερα στο φορουμ για αλλαγές rom, unbrick κτλ. Ειδικά τα xiaomi δύσκολα brickαρουν και υπάρχει βοήθεια απο την ελληνική κοινότητα. Σε ευχαριστώ πολύ και σένα παίχτη. Lenovo S90 είναι. Τη ζημιά την έπαθα το Μάιο. Έχω ψάξει ήδη. Έκανα και ερώτημα αλλά δεν πήρα ιδιαίτερη βοήθεια. Έψαχνα και σε ρώσικα φόρουμ όπως μου είπε κι ένας φίλος χωρίς επιτυχία... Το πήγα και σε δύο καταστήματα, αλλά τζίφορ. Οπότε δε νομίζω να έχω κι άλλες επιλογές. Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ και σένα παίχτη. Lenovo S90 είναι. Τη ζημιά την έπαθα το Μάιο. Έχω ψάξει ήδη. Έκανα και ερώτημα αλλά δεν πήρα ιδιαίτερη βοήθεια. Έψαχνα και σε ρώσικα φόρουμ όπως μου είπε κι ένας φίλος χωρίς επιτυχία... Το πήγα και σε δύο καταστήματα, αλλά τζίφορ. Οπότε δε νομίζω να έχω κι άλλες επιλογές. Καλησπερα φιλε μου. Δεν ξερω τι και πως αλλα παρομοιο σκηνικο με ενα A806 ειχα κι εγω και δεν περνουσε νεα ROM με τπτ. Τελικα το προβλημα ηταν στα preloader drivers. Οταν βρηκα και εβαλα τα σωστα τοτε περασε σωστα το ROM που ηθελα ! Το θεμα ηταν οτι υπηρχαν στο internet πολλα drivers για το Α806 αλλα για καποιο λογο μονο απο ενα μου δουλεψαν. Κοιταξες και στο xda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλησπερα φιλε μου. Δεν ξερω τι και πως αλλα παρομοιο σκηνικο με ενα A806 ειχα κι εγω και δεν περνουσε νεα ROM με τπτ. Τελικα το προβλημα ηταν στα preloader drivers. Οταν βρηκα και εβαλα τα σωστα τοτε περασε σωστα το ROM που ηθελα ! Το θεμα ηταν οτι υπηρχαν στο internet πολλα drivers για το Α806 αλλα για καποιο λογο μονο απο ενα μου δουλεψαν. Κοιταξες και στο xda? Σου στέλνω pm γιατί ήδη είμαστε εκτός θέματος... ;) Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Τελικά 6,3€ έδωσα... Ο Θεός βοηθός! Και ο Βούδας μη σας πω, αφού στα χωράφια του πάει αχαχααχαχαχ Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts