Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

είμαι με την 14295.1000 και δεν βλέπω να έχει βγει κάποια νέα εκδοση, εσεις που λέτε ότι πήρατε αναβαθμιση με ποια είσαστε ;

εχω μπερδευτεί καπως

Η νέα έκδοση, αυτή που δόθηκε χθες, είναι η 10.0.10586.218.

Η δικιά σου προφανώς είναι από τις πρώτες εκδόσεις της Redstone.

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

είμαι με την 14295.1000 και δεν βλέπω να έχει βγει κάποια νέα εκδοση, εσεις που λέτε ότι πήρατε αναβαθμιση με ποια είσαστε ;

εχω μπερδευτεί καπως

Αυτοί που είχαν τα επίσημα πήραν ένα cumulative update με κάποιες διορθώσεις. Αύριο ή μεθαύριο θα πάρει και η Redstone σειρά.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

εχω μπερδευτεί καπως

Είσαι στο windows insider; Αν ναι πρέπει να είσαι στο fast ή στο slow και γιαυτό πρέπει να έχεις τη νεότερη των windows 10, τη Redstone. Έχεις δηλαδή νεότερη έκδοση από αυτή που βγήκε από χθες. Εάν δεν έχεις κάποια προβλήματα, μείνε εκεί.

ναι είμαι και έχω δοκιμάσει και fast και slow

το μόνο αλλά σοβαρό προβλημα ειναι ότι καταπίνει την μπαταρια σαν νερό

Δοκίμασε στα feedback and diagnostics να βάλειςτην αποστολή πληροφοριών στην Microsoft στο Βασικά.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Πολύ χρήσιμος οδηγός για όσους είναι σε Fast / Slow Ring Redstone builds (14295+) και θέλουν να επιστρέψουν σε production build (10586.218), όπως κι εγώ. Δυστυχώς πρέπει να γίνει επαναφορά της συσκευής, οπότε χρειάζεται backup (για όποιον θέλει) και Windows Device Recovery Tool (WDRT)...
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Εχω 1020 και είμαι στην 164.την τελευταία που βγήκε σε slow δεν την βγάζει.να το βάλω σε fast?

Πρέπει να βάλεις Release Preview.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

να ρωτήσω με την 218 σας δουλεύει ο ισοστάθμιστης;

Σε μένα δουλεύει κανονικά

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Καλησπέρα έχω βάλει την Redstone σε Lumia 640xl και από χθες δεν μου ενεργοποιεί τα δεδομένα κινητής..Έχω κάνει αρκετά soft reset..

Δοκίμασε να κάνεις on/off από τις ρυθμίσεις, παράλληλα με on/off του roaming. Εγώ έτσι κάνω και ξεκολλάει. Και αν έχεις το δίκαρτο δες αν έχεις την σωστή sim επιλεγμένη.

Δοκίμασε να κάνεις on/off από τις ρυθμίσεις, παράλληλα με on/off του roaming. Εγώ έτσι κάνω και ξεκολλάει. Και αν έχεις το δίκαρτο δες αν έχεις την σωστή sim επιλεγμένη.

Το δοκίμασα αλλά δεν γίνεται τίποτα..Η κάρτα σωστή είναι επιλεγμένη.

Δοκίμασε και σε άλλη συσκευή αν η κάρτα συνδέεται με τα δεδομένα κανονικά. Αν ναι, μάλλον πας για hard reset.

Έχεις κλειστό το Wi-Fi;δοκίμασε με κλειστό το Wi-Fi να κανείς τις ρυθμίσεις.

Την κατεβαζω μολις και απο οτι βλεπω εχει πολυ πραμα!

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Την κατεβαζω μολις και απο οτι βλεπω εχει πολυ πραμα!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πράμα

Πολλές διορθώσεις αλλα και καινούργια πράγματα ,προσθήκες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για όσους δεν το είδαν, υπάρχουν και περισσότερα bugs σε αυτή την έκδοση.

Ενδιαφέρον build to 14322. Αλλαγές στο action/notification centre, camera button και media controls στην lockscreen, εικονίδια στις ρυθμίσεις, και άλλα πολλά.

Αν δεν υπάρχουν σοβαρά bugs, θα μπω πάλι fast ring.

την πέρασα αλλά χάθηκε η εφαρμογή του ραδιοφώνου

φτιάχνουν κάτι χαλάνε κάτι άλλο απίθανοι εκεί στην ms γυρίζω σε κάτι ποιο σταθερό τέλος για έμενα το insider

Edited by P270

την πέρασα αλλά χάθηκε η εφαρμογή του ραδιοφώνου

φτιάχνουν κάτι χαλάνε κάτι άλλο απίθανοι εκεί στην ms γυρίζω σε κάτι ποιο σταθερό τέλος για έμενα το insider

Αν ήταν να δίνουν κάτι χωρίς bugs δεν θα ήταν preview. Αυτό είναι το νόημα του insider. Αν δεν θες να είσαι σε αυτή τη φάση, μπορείς να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι για να πάρεις την επίσημη.

το άσχημο ειναι ότι χαλάνε ότι φτιάχνουν και φυσικά ειναι απαράδεκτοι να εχουμε φτάσει κοντά στον χρόνο από το πρώτο realese και να μην δινουν μια επίσημη πλήρη έκδοση με firmware