kvemperor Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 (edited) Τώρα το είδα. Αποθηκεύει και στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Το δοκίμασες καθόλου;μήπως μπορώ να τα κάνω back up στο κομπιούτερ;και εκει Windows 10 εχω.ξερεις αν γίνεται αυτο; Edited January 2, 2016 by kvemperor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Το δοκίμασες καθόλου;μήπως μπορώ να τα κάνω back up στο κομπιούτερ;και εκει Windows 10 εχω.ξερεις αν γίνεται αυτο; Δεν το δοκίμασα επειδή εχω SD και μάλλον το ορίζει αυτόματα. Όπως φαντάζομαι, μπορείς να αποθηκεύσεις στο τηλεφωνο, να το συνδέσεις σε υπολογιστή και να αντιγράψεις τον φάκελο. Μετά να το ξαναβάλεις στο κινητό. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ δεν την έχω σβήσει. Απλά δεν έχω κάνει ποτέ login. Μόνο στο skype video. Με αυτη την εφαρμογή ζητάει να ελέγξει τις επαφές για να δει αν κάποιος από τις επαφές έχει skype. Πως θα τι καταλάβει αυτό; τι σχέση έχουν οι επαφές με το skype; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Με αυτη την εφαρμογή ζητάει να ελέγξει τις επαφές για να δει αν κάποιος από τις επαφές έχει skype. Πως θα τι καταλάβει αυτό; τι σχέση έχουν οι επαφές με το skype; Πιστεύω με το e mail που έχουν (όσες έχουν). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Δεν το δοκίμασα επειδή εχω SD και μάλλον το ορίζει αυτόματα. Όπως φαντάζομαι, μπορείς να αποθηκεύσεις στο τηλεφωνο, να το συνδέσεις σε υπολογιστή και να αντιγράψεις τον φάκελο. Μετά να το ξαναβάλεις στο κινητό. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με αυτη την εφαρμογή ζητάει να ελέγξει τις επαφές για να δει αν κάποιος από τις επαφές έχει skype. Πως θα τι καταλάβει αυτό; τι σχέση έχουν οι επαφές με το skype; Πλέον σου ζητάει και αριθμό το Skype οπότε μπορεί να βρει αν κάποια επαφή σου έχει Skype αλλά και με το email Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα οθονης... Στις φωτογραφιες της κανονικης καμερας η ποιοτητα παραμένει αναλλοιωτη,για να μην πω και καλυτερη... στην εμπροσθια ομως ειναι απλα για πεταμα οι φωτογραφιες...Το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Συν οτι στα προσωπα σε τυχον ρυτιδες κλπ ειναι λες και εχω περασει φιλτρο hdr απο πανω. Σιγουρα κατι δεν παει καλα,αλλα δεν ξερω που μπορει να οφειλεται. Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με lumia 1520. Η πίσω κάμερα έχει πολύ καλή ποιότητα. Η μπροστινή είναι για κλάματα.. Στα 8.1 δεν είχα τέτοιο θέμα. Το πιθανότερο είναι ότι είναι θέμα drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxm3 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με lumia 1520. Η πίσω κάμερα έχει πολύ καλή ποιότητα. Η μπροστινή είναι για κλάματα.. Στα 8.1 δεν είχα τέτοιο θέμα. Το πιθανότερο είναι ότι είναι θέμα drivers. Kαι το κακο ειναι οτι δεν φτιαχνει με κανενα προγραμμα.. Ελπιζω να κανουν κατι γιατι ολες οι φωτογραφιες βγαινουν μωβ-πρασινες. Πραγμα που σε φιλου που εχει το 830 δεν γινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Καλή Χρονιά. Γίνονται αναφορές για τις 12 του Γενάρη με πρώτα φυσικά στη σειρά τα 950/XL. Ακόμα και έτσι να είναι μέχρι να τελειώσει η "διασπορά" για όλα τα μοντέλα και τις χώρες θα έχουμε μέλλον. Ας αρχίσει βέβαια και υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Καλή Χρονιά. Γίνονται αναφορές για τις 12 του Γενάρη με πρώτα φυσικά στη σειρά τα 950/XL. Ακόμα και έτσι να είναι μέχρι να τελειώσει η "διασπορά" για όλα τα μοντέλα και τις χώρες θα έχουμε μέλλον. Ας αρχίσει βέβαια και υπομονή. Άντε να δούμε.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Άρα υπάρχει περίπτωση να δούμε ένα νέο build τις προσεχείς ημέρες, με την υποψήφια rtm. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Άρα υπάρχει περίπτωση να δούμε ένα νέο build τις προσεχείς ημέρες, με την υποψήφια rtm. Λογικά θα έχουν ήδη "κλείσει" με κάποια build ως RTM, που απλά θα τη δώσουν σαν official για τα 950/XL στις 12/1. Το θέμα είναι ότι εμείς έχουμε preview. Θα δώσουν μέσω της preview έστω και ως generic final για τα υπόλοιπα κινητά, μέχρι να βγει η official και customized έκδοση για το καθένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Αυτό που είχα διαβάσει πριν τις γιορτές ήταν πως τα εργαστήρια της Microsoft ετοίμαζαν την 11082 για διανομή στους insiders. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Αυτό που είχα διαβάσει πριν τις γιορτές ήταν πως τα εργαστήρια της Microsoft ετοίμαζαν την 11082 για διανομή στους insiders. Λογικά δεν θα δούμε νέα build για επίσημη, γιατί θα την δούμε στην επόμενη επίσημη που έχει σαν κωδική ονομασία Redstone. Εμείς θα πάρουμε μια αναβαθμισμένη της 10586. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Αυτό που είχα διαβάσει πριν τις γιορτές ήταν πως τα εργαστήρια της Microsoft ετοίμαζαν την 11082 για διανομή στους insiders. Να βγάλουν την 10586 mobile για τα 950/XL και να δώσουν ξανά μανά αργότερα σε όλα την 11802 είναι τζάμπα κόπος. Η 11802 btw είναι για την ώρα desktop έκδοση και τέτοιες θα βγαίνουν πολλές. Δεν νομίζω να βγάζουν για κάθε desktop έκδοση και την αντίστοιχη mobile έκδοση της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Αντιθέτως η MS "χάρηκε" ιδιαίτερα που πλέον τα κινητά φορούν το ίδιο build με τα desktops, ασχέτως αν είναι preview. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Θέλω κοινώς να πω ότι builds για desktop θα έχουμε πιο συχνά μέσα σ' ένα έτος με έως και 2-3 τελικές. Τα desktop βέβαια είναι προφανώς άλλη ιστορία όσο αφορά τις λειτουργίες τους και την διαφορετικότητά τους. Τα κινητά απ' την άλλη είναι συγκεκριμένα με τις fixed λειτουργίες τους γι 'αυτό και δε βλέπω το λόγο να βγάζει και για αυτά builds κάθε 3 και λίγο, εκτός και είναι να φτιαχτεί κάποια "κοινή λειτουργία" που επηρεάζει και τα δύο (desktop/κινητό). Πείτε μου ότι θα γίνει Apple και τι στο κόσμο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Επειδή ο σκοπός της είναι η ενοποίηση του λογισμικού γι' αυτό και από ένα σημείο και μετά οι εκδόσεις mobile και desktop θα συμβαδίζουν ως προς τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες. Μόνο να σκεφτούμε ότι η Cortana υποστηρίζει προς το παρόν καμιά 20αριά γλώσσες (και πολλές λέω) φτάνει για να καταλάβουμε ότι θα έχουμε συχνά νέες εκδόσεις, όπου συχνά εννοείται 2-3 milestones και 6-7 ενδιάμεσες... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Επειδή ο σκοπός της είναι η ενοποίηση του λογισμικού γι' αυτό και από ένα σημείο και μετά οι εκδόσεις mobile και desktop θα συμβαδίζουν ως προς τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες. Μόνο να σκεφτούμε ότι η Cortana υποστηρίζει προς το παρόν καμιά 20αριά γλώσσες (και πολλές λέω) φτάνει για να καταλάβουμε ότι θα έχουμε συχνά νέες εκδόσεις, όπου συχνά εννοείται 2-3 milestones και 6-7 ενδιάμεσες... Αν θα δίνει τόσο συχνά updates μακάρι, αν και υποψιάζομαι πως αυτός θα είναι ο βασικός λόγος του να παρακάμπτει από δω και προς τους carriers κινητής. Όσο για την Cortana περιμένω να δω πότε στα Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Μην μπερδεύτε πάντως τα update των Insiders με τα επίσημα... Δεν έχουν σχέση... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Δεν αναφερόμουν στα updates των insiders. Αυτά λογικά θα είναι πολλά περισσότερα. Θεωρητικά, πάντως, ο σχεδιασμός είναι να δίνει κάθε Άνοιξη και Φθινόπωρο (τουλάχιστον) μεγάλες εκδόσεις (milestones) και στο ενδιάμεσο μικρότερες με διορθώσεις σφαλμάτων. Όσο για τα Ελληνικά στην Cortana μάλλον θα αργήσουν πολύ ακόμα. Εδώ έχει κόψει την υποστήριξη φωνητικών εντολών στα ελληνικά η Google στο Google Now και η Apple μας έχει γενικώς...γραμμένους, γιατί να κάτσει να ασχοληθεί ιδιαίτερα η MS; Για την "τεράστια" αγορά που έχουμε των βαριά 100.000 συσκευών (συνολικά) ανά έτος; Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ναι αλλά είμαστε στο θέμα των Insiders οπότε για τις επίσημες καλύτερα στο αντίστοιχο θέμα των Windows 10 Mobile... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Συμφωνώ μόνο που μυρίζομαι πως με την επίσημη έλευση των win10 θα μείνουμε/μείνουν οι μισοί και ούτε.... :/ Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llouis_13 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) Και να κάνω μια χαζή ερώτηση??? Εγώ που είμαι με wp 10 μέσω του insider, θα πάρω για το κινητό μου την τελική με τους drivers της συσκευής μου ή θα πρέπει να πάω σε 8.1 και να πάρω την επίσημη? Edited January 4, 2016 by llouis_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Συμφωνώ μόνο που μυρίζομαι πως με την επίσημη έλευση των win10 θα μείνουμε/μείνουν οι μισοί και ούτε.... :/ +1... Με αυτά που κάνει η MS, ενώ κοιτούσα να πάρω το 950, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Και να κάνω μια χαζή ερώτηση??? Αφού είναι άλλα τα updates για τους insiders και άλλα τα επίσημα, εγώ που είμαι με wp 10 μέσω του insider, θα πάρω για το κινητό μου την τελική με τους drivers της συσκευής μου ή θα πρέπει να πάω σε 8.1 και να πάρω την επίσημη? Αυτό που συνέβη στα windows 10 for desktop ήταν να πάρουν όλοι οι insiders την τελική έκδοση και τους δόθηκε η επιλογή να συνεχίσουν με ξανακατέβασμα του insider app. Φυσικά όσοι επέλεξαν να παραμείνουν στην επίσημη έπρεπε να προμηθεύσουν κλειδί από windows7/8,1. Φαντάζομαι πως κάτι αντίστοιχο θα συμβεί κι εδώ... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Παίδες καλημέρα και χρόνια πολλά!!!!! Ένα βήμα πριν την μετάβαση (ξανά) σε wp, με κολλάει το θέμα κάποιων εφαρμογών και γίνομαι πιο συγκεκριμένος..... Λόγω επαγγέλματος, πρέπει υποχρεωτικά να έχω πάντα on και να δουλεύει στο background εφαρμογή voip με δικές μου παραμέτρους, ουσιαστικά να βάζω εγώ τις ρυθμίσεις client, αριθμού κλπ κλπ και επίσης εφαρμογή για παρακολούθηση του zoiper chat (ειναι το πρόγραμμα που έχει για παράδειγμα η vodafonecu στο site της και κάνεις live chat).... Τρίτο και σημαντικό επίσης η δυνατότητα προσθήκης html υπογραφής στο mail. Δεν με ενδιαφέρει αν πρέπει να εγκαταστήσω beta Windows 10 ή όχι.... Μπορεί κάποιος να μου δώσει σαφείς απαντήσεις; Thanks Κανείς καμμιά ιδέα/πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts