cna Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Η MS στις λεπτομέρειες της .36 αναφέρει ότι το πακέτο γλώσσας πρέπει να εγκατασταθεί πριν την εγκατάσταση της preview. Από εκεί και μετά δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει κάτι με third party εφαρμογή. Μιας και πιάσαμε τα περί γλώσσας, πως ενεργοποιώ την φωνητική πλοήγηση στα ελληνικά στο maps; Σημειώνω ότι έχω το κινητό σε region & language US English γιατί θέλω να δοκιμάσω την Cortana... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Αν και χρόνια χρήστης WP τον τελευταίο χρόνο είμαι - πειραματίζομαι με ένα iphone 6. Έχω κρατήσει όμως ένα 830 περισσότερο για να παρακολούθω τις εξελίξεις του λειτουργικού και σήμερα πέρασα την 10.0.10586.29 και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Μα καμία σχέση; Θέλω να ρωτήσω τώρα. Με επαναφορά του τηλεφώννου αυτη τη στγμή επιστρέφω στην 8.1 ή μόνο με recovery tool υπάρχει επιστροφή; Τα επίσημα δεκάρια θα τα πάρω κανονικά ή από recovery πάλι; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 για να γυρίσεις σε 8.1 θες το recovery. όταν με το καλό βγουν τα 10 θα μάθουμε επιτέλους πως θα τα πάρουμε. ΟΤΑ λογικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Η MS στις λεπτομέρειες της .36 αναφέρει ότι το πακέτο γλώσσας πρέπει να εγκατασταθεί πριν την εγκατάσταση της preview. Από εκεί και μετά δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει κάτι με third party εφαρμογή. Που ακριβως το αναφερει; Εννοω ειναι υπαρχει καπου επισημο changelog της .36 ή .29 που λεει οτι τα πακετ αγλωσσας δεν εγκαθιστανται; Γιατι αν ειναι επισημο τοτε πρεπει να γυρισω σε 8.1 να βαλω πακετο γλωσσας και να παω ξανα σε .36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Στην .29 έμπαιναν κανονικά. Στην .36 υπάρχει το θέμα Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Στην .29 έμπαιναν κανονικά. Στην .36 υπάρχει το θέμα Μαλιστα. Ενταξει δεν κανει να διμαρτυρηθω...Αλλα το συγκεκριμενο bug μια το φτιαχνουν, μια το χαλανε, μετα το ξαναφτιαχνουν και μετα παλι δεν παιζει.....ημαρτον. Πρεπει τωρα να γυρισω σε 8.1, να βαλω το language pack και μετα παλι σε .36... Περιφημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλημερα. Ειμαι φυσιολογικο να τρεχω την windows insider app να επιλεγω fast ring να κανει επανεκιννηση και οταν την ξανατρεχω να γινονται ολα απο την αρχη; και δωστου ξανα επανεκιννηση. Η εφαρμογη ειναι εγκατεστημενη στο τηλεφωνο και οχι στην SD. Και ακομα δεν μπορω να κατεβασω το πακετο γλωσσας. Θυμαμαι οτι αφου βαλει κανεις καποιο ΤΡ build μετα απο δυο μερες βρισκει ενα μικρο sw update και αφου γινει τοτε κατεβαινουν κανονικα τα πακετα γλωσσας. Καμια ιδεα; Ετσι κανει και στο δικομου (1020) μετα την επανεκιννηση μπενεις στις ρυθμισεις-ενημερωση τηλεφωνου και κανεις ελεγχο για ενημερωσεις,αν υπαρχει ενημερωση θα την κανει. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η MS στις λεπτομέρειες της .36 αναφέρει ότι το πακέτο γλώσσας πρέπει να εγκατασταθεί πριν την εγκατάσταση της preview. Από εκεί και μετά δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει κάτι με third party εφαρμογή. Μιας και πιάσαμε τα περί γλώσσας, πως ενεργοποιώ την φωνητική πλοήγηση στα ελληνικά στο maps; Σημειώνω ότι έχω το κινητό σε region & language US English γιατί θέλω να δοκιμάσω την Cortana... Βάλε region & language Ελληνικά ανοιξε wifi ή data μετα άνοιξε το HERE Drive+ όρισε μια διαδρομη και πατα <οδηγηση σε> και μετα <εναρξη> αν δεν εχεις φωνητική πλοήγηση στα ελληνικά θα σου βγαλει παράθυρο για να την κατεβασεις,ετσι εκανε στο 1020 και τωρα ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Στο Here+ έχω κανονικά ελληνική πλοήγηση, στο Microsoft maps δεν έχω... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Στο Here+ έχω κανονικά ελληνική πλοήγηση, στο Microsoft maps δεν έχω... Τι να πω τωρα που το εψαξα στο δικομου εχει κανονικα ελληνική πλοήγηση και στο microsoft maps !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 παιδια καλησπερα.βαζοντας τα 10 ανακαλυψα πως στο facebook και στο beta επισης ,οταν καποιος κανει ποστ σε καποια ομαδα που βρισκομαι γραφει μονο το ονομα του την ημερομινια και τα like.το ποστ που εχει κανει δεν φαινεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llouis_13 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Στο excel για να κάνω επεξεργασία ένα έγγραφο μου ζητάει συνδρομή στο office 365. Στην αρχή που έβαλα 10 μπορούσα κανονικά, μετα από δύο μέρες τίποτα. Έχει ανακοινώσει η microsoft ότι θα είναι με συνδρομή??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Πρώτη φορά με οποιαδήποτε tp που έχω δύο reboot μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Πρώτη φορά με οποιαδήποτε tp που έχω δύο reboot μέχρι στιγμής. Στα καλα καθουμενα; Με τι συσκευη; Εγω ειχα reboot, 1 καθε δυο ημερες περιπου, με το 830. Απο την Παρασκευη με το 640 και την.36 δεν εχω δει reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Στο excel για να κάνω επεξεργασία ένα έγγραφο μου ζητάει συνδρομή στο office 365. Στην αρχή που έβαλα 10 μπορούσα κανονικά, μετα από δύο μέρες τίποτα. Έχει ανακοινώσει η microsoft ότι θα είναι με συνδρομή??? Πλάκα κάνεις... Στο κινητό πήγες να κάνεις την επεξεργασία; Συνδρομή έχει ανακοινώσει, αλλά για συσκευές με οθόνες από 10.1" και πάνω... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Στα καλα καθουμενα; Με τι συσκευη; Εγω ειχα reboot, 1 καθε δυο ημερες περιπου, με το 830. Απο την Παρασκευη με το 640 και την.36 δεν εχω δει reboot. 930. Δύο φορές συνέβει και αν δεν κάνω λάθος ήταν μετά το κλείσιμο του edge. Τουλάχιστον ή μια σήμερα το πρωί σίγουρα. Δεν θυμάμαι να είχα ποτέ τέτοιο θέμα, αν ήδη έχω περάσει αρκετές φορές tp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos94 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Και εγώ είχα 2 ξαφνικά reboots με την .36, και τα 2 έγιναν ενώ χρησιμοποιούσα τον Edge. Δεν μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο σε παλαιότερες builds. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Και εγώ είχα 2 ξαφνικά reboots με την .36, και τα 2 έγιναν ενώ χρησιμοποιούσα τον Edge. Δεν μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο σε παλαιότερες builds. Εμενα δεν μου εχει τυχει, τουλαχιστον προς το παρον. Παντως ο edge ειναι ακομα το μονο μελανο σημειο στα 10αρια....πολυ αργος κατα διαστηματα. Καποιοες φορες δεν "ακουει" το πατημα σε καποιο λινκ με τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llouis_13 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Πλάκα κάνεις... Στο κινητό πήγες να κάνεις την επεξεργασία; Συνδρομή έχει ανακοινώσει, αλλά για συσκευές με οθόνες από 10.1" και πάνω... Καλά μη φανταστείς και πολλά πολλά, έχω περασμένα κάποια αρχεία της δουλειάς και κάνω κάποιες μικροαλλαγές, αλλά τώρα μου ζητάει. http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/633/ZRoxhq.png"]http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/633/ZRoxhq.png[/url] Edited December 22, 2015 by llouis_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλά μη φανταστείς και πολλά πολλά, έχω περασμένα κάποια αρχεία της δουλειάς και κάνω κάποιες μικροαλλαγές, αλλά τώρα μου ζητάει συνδρομή... Ωραία.. Μάλλον θα κάνει αυτό που αναφέρεται σαν φήμη σε ένα άλλο thread... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llouis_13 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ωραία.. Μάλλον θα κάνει αυτό που αναφέρεται σαν φήμη σε ένα άλλο thread... Στο τάμπλετ πάντως που έχει android τα δουλεύω κανονικά, μάλλον προσπαθεί η microsoft να με πείσει να πάρω και τηλέφωνο με android...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Επιστρέφοντας στο θέμα του Mytube, εδώ και αρκετή ώρα ακούω μουσική, αλλά σε συσκευή με 8.1. Είχα καιρό να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο app, λόγω των προαναφερθέντων προβλημάτων. Μετά το τελευταίο update, αντιμετωπίζω ακριβώς τα ίδια προβλήματα με το app στα W10M, tp. ΑΛΛΑ, στα 8.1, προσπαθεί περίπου 10 (?) φορές να φορτώσει το κομμάτι και τελικά παίζει. Τουλάχιστον, έτσι φαίνεται στη μπάρα με τα κουμπιά ελέγχου της μουσικής, εμφανίζεται δηλαδή ξανά και ξανά το όνομα του βίντεο. Μόλις έχω στα χέρια μου και τη συσκευή με τα 10άρια, θα επανέλθω. Στο τάμπλετ πάντως που έχει android τα δουλεύω κανονικά, μάλλον προσπαθεί η microsoft να με πείσει να πάρω και τηλέφωνο με android...:lol: Κακίες! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Στο τάμπλετ πάντως που έχει android τα δουλεύω κανονικά, μάλλον προσπαθεί η microsoft να με πείσει να πάρω και τηλέφωνο με android...:lol: Μολις τωρα δοκιμασα και εκανα κανονικα edit Και save ενα excel αρχειο στο 640 με TP .36. Μηπως δεν εχεις κανει Login με τον MSFT λογαριασμο σου;; Πολυ περιεργο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llouis_13 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μολις τωρα δοκιμασα και εκανα κανονικα edit Και save ενα excel αρχειο στο 640 με TP .36. Μηπως δεν εχεις κανει Login με τον MSFT λογαριασμο σου;; Πολυ περιεργο.... Κανονικά όλα και μάλιστα έκανα απεγκατάσταση και το ξαναπεράσα... Δούλεψε για για λίγες μέρες και μετά τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Κανονικά όλα και μάλιστα έκανα απεγκατάσταση και το ξαναπεράσα... Δούλεψε για για λίγες μέρες και μετά τα ίδια... Αρ αμηπως εχει λιγες μερες δοκιμαστικη φουλ λειτουργια και με ζηταει χρηματα;; καλα αν ισχυει κατι τετοιο ειναι για πολλες κλωτσιες.....κοψτε και το δωρεαν office στο κινητο και εφυγα για αλλου....και οχι το Fun Park :lol: Edit: Συμφωνα με αυτο το αρθρο δεν υφισταται περιπτωση συνδρομης για τα κινητα: http://www.windowscentral.com/office-mobile-apps-will-require-office-365-pcs-and-large-tablets http://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/office_mobile-word/word-mobile-asking-for-office-365-subscription/d224c8a2-8d1f-4563-8f26-1c8189be1cc4/ Τωρα τι εχει γινει με εσενα δεν ξερω.....κανενα bug της .36;;;; Edit 2: Για δοκιμασε αυτο: Try signing out of your Mobile app and then signing back in: Open Word, Excel, or PowerPoint Mobile Open any document Tap File and then Settings and then Account Tap each account and tap Sign out Tab Close Close your app Now, sign back in to your app. Start your app and click Sign in If you need to add an account back, follow steps 2 and 3 above and add back your Microsoft Account or organizational account. Λενε οτι με αυτο τον τροπο φτιαχτηκε....Πολλα θεματα ρε MSFT.....Πολλα..... Edited December 22, 2015 by asikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Παιδες να ρωτησω μιας και εχω να ασχοληθω καιρο. Ακομη με το windows insider μπαίνουν? Απλα κατεβάζουμε το προγραμμα και γινονται ολα αυτοματοποιημενα απο την εφαρμογη? Επίσης αν θέλω να ξαναγυρίσω στα 8.1 γίνεται με απλό hard reset ή κάτι αλλο? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts