Jump to content

christos94

Members
  • Δημοσιεύσεις

    138
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About christos94

  • Ημ. Γέννησης 30/07/1994

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

christos94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Με το update βελτιώθηκε το fingerprint reader αλλά συνεχίζει να βγάζει σφάλματα απλά με μικρότερη συχνότητα. Επίσης είναι αργό στην αναγνώριση σε σύγκριση με το home button του Α3 (2017) που είχα πριν, ελπίζουμε να το βελτιώσουν περισσότερο σε μελλοντικά updates. Θα σου στείλω pm για το κατάστημα.
  2. Ρυθμίσεις->Ενημέρωση και ασφάλεια->Πρόγραμμα Windows Insider. Μπες προσωρινά στο Release Preview (όχι το fast ή το slow) και θα κατεβάσει την γλώσσα όταν ψάξεις για ενημερώσεις και μετά την ενημέρωση βγες από Insider.
  3. Έγινε και σε μένα καναδυο βδομάδες πριν, μπήκα προσωρινά ως insider στη release preview και αφού κατέβασε τα λεξικά αποχώρησα από insider.
  4. Το ίδιο και σε μένα, μάλλον θα αφαιρέθηκε με κάποιο server side update. Κάπως έτσι είχαν φτιάξει τα gifs στο messenger όταν είχαν χαθεί για λίγο καιρό χωρίς να βγει update μέσω store.
  5. Στο 535 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, αλλά μου το κάνει τώρα στο 650. Φεύγει και με resize του tile αντί για on-off το ξυπνητήρι. Γενικά το resize ξεκολλάει και άλλα tiles (π.χ. ημερολόγιο).
  6. Για εφαρμογή μπαταρίας ρίξτε μια ματιά και στο Battery X. Δεν ξέρω κατά πόσο καλό είναι το live tile αλλά η εφαρμογή δίνει πληροφορίες που ίσως θα έπρεπε να δίνει το σύστημα από μόνο του.
  7. Έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο tempered glass από σκρούτζ ή πλαίσιο/κλπ; Με λίγα λόγια αξίζει να βάλω tempered glass και αν ναι αξίζει το Nillkin τα διπλάσια χρήματα από τα υπόλοιπα; Edit: Στο 535 είχα πάρει ένα "τυχαίο" γύρω στα 10€ και η αλήθεια είναι πως άλλαξε πολύ την εμπειρία αφής στην οθόνη προς το χειρότερο.
  8. Χρησιμοποιώ το Trakter και το TV Show Tracker - trakt.tv client. Και τα 2 συνδέονται με το trakt.tv και είναι universal εφαρμογές.
  9. Αυτό με τα παιχνίδια γίνεται από τις previews και δυστυχώς δεν το έφτιαξαν (είτε η ms είτε τα παιχνίδια). Ενώ κατεβάζεις την μπάρα παραμένει ένα μαύρο πλαίσιο και πίσω από αυτό "κρύβεται" το παιχνίδι. Και γενικά όλα τα πατήματα λειτουργούν αν τα πατάς λίγο πιο προς την μπάρα.
×
×
  • Create New...