Jump to content

christos94

Members
  • Δημοσιεύσεις

    138
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by christos94

  1. Με το update βελτιώθηκε το fingerprint reader αλλά συνεχίζει να βγάζει σφάλματα απλά με μικρότερη συχνότητα. Επίσης είναι αργό στην αναγνώριση σε σύγκριση με το home button του Α3 (2017) που είχα πριν, ελπίζουμε να το βελτιώσουν περισσότερο σε μελλοντικά updates. Θα σου στείλω pm για το κατάστημα.
  2. Ρυθμίσεις->Ενημέρωση και ασφάλεια->Πρόγραμμα Windows Insider. Μπες προσωρινά στο Release Preview (όχι το fast ή το slow) και θα κατεβάσει την γλώσσα όταν ψάξεις για ενημερώσεις και μετά την ενημέρωση βγες από Insider.
  3. Έγινε και σε μένα καναδυο βδομάδες πριν, μπήκα προσωρινά ως insider στη release preview και αφού κατέβασε τα λεξικά αποχώρησα από insider.
  4. Το ίδιο και σε μένα, μάλλον θα αφαιρέθηκε με κάποιο server side update. Κάπως έτσι είχαν φτιάξει τα gifs στο messenger όταν είχαν χαθεί για λίγο καιρό χωρίς να βγει update μέσω store.
  5. Στο 535 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, αλλά μου το κάνει τώρα στο 650. Φεύγει και με resize του tile αντί για on-off το ξυπνητήρι. Γενικά το resize ξεκολλάει και άλλα tiles (π.χ. ημερολόγιο).
  6. Για εφαρμογή μπαταρίας ρίξτε μια ματιά και στο Battery X. Δεν ξέρω κατά πόσο καλό είναι το live tile αλλά η εφαρμογή δίνει πληροφορίες που ίσως θα έπρεπε να δίνει το σύστημα από μόνο του.
  7. Έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο tempered glass από σκρούτζ ή πλαίσιο/κλπ; Με λίγα λόγια αξίζει να βάλω tempered glass και αν ναι αξίζει το Nillkin τα διπλάσια χρήματα από τα υπόλοιπα; Edit: Στο 535 είχα πάρει ένα "τυχαίο" γύρω στα 10€ και η αλήθεια είναι πως άλλαξε πολύ την εμπειρία αφής στην οθόνη προς το χειρότερο.
  8. Χρησιμοποιώ το Trakter και το TV Show Tracker - trakt.tv client. Και τα 2 συνδέονται με το trakt.tv και είναι universal εφαρμογές.
  9. Αυτό με τα παιχνίδια γίνεται από τις previews και δυστυχώς δεν το έφτιαξαν (είτε η ms είτε τα παιχνίδια). Ενώ κατεβάζεις την μπάρα παραμένει ένα μαύρο πλαίσιο και πίσω από αυτό "κρύβεται" το παιχνίδι. Και γενικά όλα τα πατήματα λειτουργούν αν τα πατάς λίγο πιο προς την μπάρα.
  10. Υποτίθεται πως με τα 10 θα κοιτούσε τον ανταγωνισμό στα μάτια και 3-4 μήνες μετά κοιτάει δεν κοιτάει την ...κιτ-κατ. Πολύ καλή η αναβάθμιση από τα 8 αλλά ακόμα έχει δρόμο το λειτουργικό για να θεωρηθεί ισάξιο των άλλων 2, το android τουλάχιστον εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, είχα για 2-3 βδομάδες σαν κύρια συσκευή xperia m με ανδροιδ 6 και οι αλλαγές σε σχέση με την 4,4 που ήταν η τελευταία που είχα χρησιμοποιήσει είναι πολλές και σε εμφάνιση και λειτουργικότητα. Αυτά του περι λαγκ-ντροιντ δεν ισχύουν πλέον, σφαίρα πήγαινε το Μ και μιλάμε για συσκευή του 13. Παρόλα αυτά συνεχίζω να προτιμώ τα windows και γενικά έχουν ωραιότερη αίσθηση αλλά οι ελλείψεις είναι ξεκάθαρες και αν δεν αλλάξει κάτι στο Redstone τότε θα λέμε πως το 16 ήταν άλλη μια χαμένη χρονιά και στην προσπάθεια της η ΜΣ να τραβήξει άτομα από τα άλλα λειτουργικά θα χάσει και τους δικούς της. Μην ξεχνάμε πως γύρω στο 30-40% θα μείνει με wp8 άρα αργά η γρήγορα θα έχει εφαρμογές που δεν αναβαθμίζονται. Ήδη άφησα τα windows στο pc και αν τα πράγματα μείνουν όπως έχουν θα αναγκαστώ και στο mobile.
  11. Χθες παρέλαβα το κινητό, όλα καλά όσον αφορά την θύρα usb. Μου είχαν κάνει επαναφορά με 8,1 οπότε έβαλα κανονικά τα 10 και το update και όλα μια χαρά μέχρι να βάλω την κάρτα σιμ. Έχει μονίμως 1/5 σήμα ή καθόλου. Για 3g δεν το συζητώ, cosmote E μόνο. Δοκίμασα την sim σε άλλη συσκευή και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα οπότε απ' ότι φαίνεται φταίει το κινητό. Το τελευταίο που θέλω είναι να το στείλω πάλι στο εξωτερικό και να κάνει άλλες 20-25 μέρες και μάλιστα για πρόβλημα που δεν υπήρχε νωρίτερα.
  12. Το έδωσα τέλη Φλεβάρη για επισκευή στην θύρα φόρτισης και ανέφερα και το θέμα της οθόνης και μου είπαν πως πρέπει να πάει εξωτερικό. Ακόμα να το πάρω στα χέρια μου βέβαια, το περιμένω Σάββατο/Δευτέρα, πάντως αν δεν είχε το θέμα με την φόρτιση δεν θα έμπαινα στον κόπο να περιμένω 20-30 μέρες για την επισκευή.
  13. Αν αναφέρεσαι στο double tap to wake ή double tap navbar to lock υπάρχουν από ..πάντα στους insiders αλλά για κάποιο λόγο δεν υπήρχε το πρώτο στο 950. Αν μπορεί ας το επιβεβαιώσει κάποιος που πήρε το επίσημο update.
  14. Έτσι λειτουργεί πλέον η lockscreen, δεν είναι bug.
  15. Συγχαρητήρια Μάριε, ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό!
  16. Και εγώ είχα 2 ξαφνικά reboots με την .36, και τα 2 έγιναν ενώ χρησιμοποιούσα τον Edge. Δεν μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο σε παλαιότερες builds.
×
×
  • Create New...