Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε lagdroid δεν γυρναω ,δεν θελω να γινω χακερ για να δουλευω ενα αναθεματισμενο τηλεφωνο

για το ios δεν το συζητω καν ,σιγα μην δωσω ενα μηνιατικο για ενα τηλεφωνο σαν ψωνισμενος

αλλα η ms κ στα desktop με τα ρουφιανο10 κ στα mobile μας τα χαλαει

το κακο ειναι οτι δεν εχουμε εναλλακτικες

εχεις .....blackberry:lol::p

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε μου κατοχος και εγω windows phone.... πες ενα απο τα πολλα καλα εκτος το οτι ρολλαρει τελεια για να με ανεβασεις και δεν το δωσω...

πεστα στην νυφη να τα ακουσει η πεθερα και να μην γυρισω στο αντροιντ

Αυτά μπορεί να διαφέρουν για τον κάθε ένα..

Μου αρέσει που όλο το UI ακολουθεί το ίδιο ντιζάιν μαζι και οι εφαρμογες, που ανοίγει το pc και έχεις τα ίδια πράγματα, που το onedrive που φορτώνει τόσο γρήγορα φωτογραφίες του 2013 λες και είναι αποθηκευμένες στο κινητό στο άλμπουμ μέσα..

Επισης είναι πιθανό να γυρίσει ο τροχός με αυτή τη προσπάθεια και μετά θα είμαστε στο αντροιντ

Καλύτερα να περιμενουμε ή surface phone αν και λίγο μακριά ή το καινούργιο galaxy s7 που είναι κοντά..

Βέβαια εγώ έχω 1520 οπότε είμαι υπέρ ευχαριστημένος και με καινούργια μπαταρία πλέον δεν νομίζω να βρω τέτοια αυτονομία σε αντροιντ

Και το σημαντικότερο οι αναβαθμίσεις που εκτός έρχονται όλες πάντα έχει και αναβαθ!μισείς όπως slow motion 4k video κλπ που άλλου και να το σηκώνει το κινητό σου πρέπει να πάρεις το καινούργιο

Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

εχεις .....blackberry:lol::p

Προσωπικά, δεν το γελάω καθόλου... Αν μάθω κάπου (νοιαστώ να το ψάξω βασικά) την ακτινοβολία του Passport και το βρω και σε καλή τιμή, για τα κυβικά μου, το έχω πάρει χωρίς 2η κουβέντα. Το Android έχει ξεφύγει, όσων αφορά τα permissions.....

Huawei Nova 5T

φιλε μου κατοχος και εγω windows phone.... πες ενα απο τα πολλα καλα εκτος το οτι ρολλαρει τελεια για να με ανεβασεις και δεν το δωσω...

πεστα στην νυφη να τα ακουσει η πεθερα και να μην γυρισω στο αντροιντ

Αν και off-topic για εμενα οι κυριοτεροι λογοι που μενω σε WP ειναι το απιστευτα βολικο-εξυπηρετικο glance screen (οτιδηποτε σε 3rd party υπαρχει σε Android απλα δεν φτανει το WP σε λειτουργια), την δυνατοτητα να καρφιτσωσω στην αρχικη οθονη σχεδον οτι θελω απο εφαρμογες, ρυθμισες, αλμπουμ μουσικης-φωτο, σημειωσεις απο OneNote κτλ, το ρολαρισμα (που ανεφερες και εσυ) και γενικα το πιο απλο και κατανοητο στησιμο απο τα live tiles που ενημερωνεσαι για πολλα πραγματα χωρις να πρεπει να ανοιξεις μια εφαρμογη εως το notification center που μου προσφερει αυτα που πρεπει να ενημερωθω χωρις να κουραζω τα ματια μου με πολλα χρωματα και εφε.

Ελπιζω οτι θα καλυτερεψει και η κατασταση στα apps/games και βλεπω ηδη τον τελευταιο μηνα πολλες εφαρμογες και παιχνιδια να βγαινουν ως universal apps.

Και κατι σχετικο με το τοπικ. Εβαλα W10M TP .29 σε ενα 435 που αγορασα χτες και εχω παθει πλακα ποσο καλα παιζει. Εχω γραψει περισσοτερα στην θεμα του 435

Παρατήρησα ότι πλέον δεν υπάρχει η ρύθμιση "Γρήγορη ματιά" στις επιλογές της εν λόγω λειτουργίας. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον ή είναι κανα κόλλημα της συσκευής μου;
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Παρατήρησα ότι πλέον δεν υπάρχει η ρύθμιση "Γρήγορη ματιά" στις επιλογές της εν λόγω λειτουργίας. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον ή είναι κανα κόλλημα της συσκευής μου;

Με το νέο update, η γρήγορη ματιά είναι στην ουσία τα 30 δευτερόλεπτα στο μενού της glance screen

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Ειδα σ ενα review οτι η εφαρμογη outlook καθυστερει πολυ να στειλει email. Ισχυει κατι τετοιο ;

Ειδα σ ενα review οτι η εφαρμογη outlook καθυστερει πολυ να στειλει email. Ισχυει κατι τετοιο ;

Όχι σε καμμία περίπτωση. Μόνο εάν έχεις επισυναπτώμενο αρχείο, που δεν σου βγάζει κάποια μπάρα φόρτωσης, και πατάς αποστολή, και το στέλνει όταν το ανεβάσει...!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Μου ήρθε πριν λίγες μέρες η αναβάθμιση στο fb.

Ελπίζω να είναι beta φάση γιατί τα κάνανε ψιλο μαντάρα.Μόνο στον τομέα της εμφάνισης έχει βελτίωση,όλα τα άλλα είναι χειρότερα.

Xiaomi 12 Pro

Επειδή η προηγούμενη συζήτηση δεν είχε καμία σχέση με την Technical Preview έκδοση του λειτουργικού, για την οποία συζητάμε στο παρόν θέμα, μεταφέρθηκε στο θέμα [Off topic] Windows 10 technical preview (Insider Program). Εαν θέλετε να συγκρίνετε τα λειτουργικά συστήματα και να αναλύσετε τι επιλογές έκανε ο καθένας το παρόν θέμα δεν είναι το κατάλληλο. Για ανάλογες συζητήσεις υπάρχει η ενότητα Τεχνολογικοί διαξιφισμοί στην οποία και μπορείτε να απευθυνθείτε.

Συνεχίζουμε στο θέμα μας. :)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Κυκλοφόρησε η universal εφαρμογή του Tripadvisor για τα Windows 10 - Windows 10 Mobile.

Edit:

Για κάποιους Insiders έρχεται νωρίτερα ο Αϊ-Βασίλης και τους φέρνει ένα Lumia 950 ή 950XL, ένα Display Dock και ένα Actiontec wireless adapter.

Dear Windows Insider,

Congratulations! Based on your active participation in the Windows Insider Program and response to the survey you recently submitted, you’ve been selected to receive hardware to use as part of the Windows Insider Program to provide feedback that helps shape the future of Windows 10 Mobile.

We’re excited to hear your thoughts on upcoming Windows Insider Mobile Preview builds! We’ve added new capabilities like Continuum — the highly anticipated feature that gives your phone PC-like power to help you get things done! Of course, experiencing Continuum requires compatible hardware, so we’d like to send you the following:

Microsoft Lumia 950 or 950XL

Microsoft Display Dock

Actiontec wireless adapter

To receive your new hardware, simply send us an email confirming that you received this letter. Just email us at , subject line “You can count on me!” and include your name and email address that you used to originally register for the Windows Insider Program. Also, give us a brief description of your current perception of Continuum — just a sentence or two telling us how you would describe Continuum to a friend. Please respond by December 15, 2015.

As soon as we recieve your email, response, we’ll send your new hardware to the address used for this letter. You can expect your hardware package about 10-14 days after your response email. (If you don’t recieve your package by then, please email us at so that we can track it down.)

We look forward to working with you as you continue to shape the future of Windows 10 Mobile!

Sincerely,

Peter Bergler

Principal Group Program Manager

Windows Mobile

Edited by niotheros

καλημερα παιδια με το[ here drive ] τι γινετε δεν μπορω να κανω πλοηγηση συνεχως μου βγαζει δυστυχως δεν ειναι δυνατη η συνδεση στο δυκτιο δοκιμαστε ξανα εκτος συνδεσης δεν μου βρισκει την οδος απλος μου εντοπιιζει αλλα σημεια της περιοχης μηπως εχω στο gps προβλημα? θα ηθελα καποια απαντηση συνδεεται μονο με Wi Fi Edited by alex_gate_7

Μετά από τελευταία πληροφόρηση που είχα απευθείας από τον Satya, δεν ξέρουμε!!!

:whistle:

Πες του ότι περιμένουμε το Lumia 1050.....:lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

τελικά αύριο θα γίνει η τελική έκδοση η θα το πάνε του χρόνου πάλι?

μπα δεν νομίζω να δούμε άσπρη μέρα αύριο!

πλέον δεν το αναφέρουν πουθενά σαν μέρα κυκλοφορία 14 Δεκέμβρη. καθυστέρηση στην καθυστέρηση πάει!

καλημερα παιδια με το[ here drive ] τι γινετε δεν μπορω να κανω πλοηγηση συνεχως μου βγαζει δυστυχως δεν ειναι δυνατη η συνδεση στο δυκτιο δοκιμαστε ξανα εκτος συνδεσης δεν μου βρισκει την οδος απλος μου εντοπιιζει αλλα σημεια της περιοχης μηπως εχω στο gps προβλημα? θα ηθελα καποια απαντηση συνδεεται μονο με Wi Fi

Εγώ με τα10 για έχω κανονικά πλοήγηση αλλά όχι φωνή......ενω την έχω κατεβάσει.....έκανα καινούριο εγκατάσταση αλλά τίποτα

Edited by alex_gate_7

καλημερα παιδια με το[ here drive ] τι γινετε δεν μπορω να κανω πλοηγηση συνεχως μου βγαζει δυστυχως δεν ειναι δυνατη η συνδεση στο δυκτιο δοκιμαστε ξανα εκτος συνδεσης δεν μου βρισκει την οδος απλος μου εντοπιιζει αλλα σημεια της περιοχης μηπως εχω στο gps προβλημα? θα ηθελα καποια απαντηση συνδεεται μονο με Wi Fi

στο δικο μου (640 XL), ολα δουλευουν κανονικα στο HERE drive

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

Απλόϊκή ερώτηση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται: Έχεις κατεβάσει τους χάρτες για να παίζουν offline? Εγώ ομολογώ ότι το είχα ξεχάσει μετά από το hard reset και το κατάλαβα στο δρόμο... :(

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Και σε μένα το here drive δουλεύει μια χαρά. Ελενξε μήπως έχεις πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις.
:respect:

Χάθηκαν οι ειδοποιήσεις στα μηνύματα. Τις έχω ενεργοποιημένες..

Και σε μενα το ιδιο..παλιοτερα ειχα κανει hard reset, ερχοταν κανονικα αλλα μετα παλι σταματησαν

πολυ σπαστικο :wacko:

Ήθελα να 'ξερα, θα καταφέρει με ένα update (το official, απ' όσα ξέρουμε), να διορθώσει ό,τι δε λειτουργεί καλά μέχρι στιγμής;
Huawei Nova 5T

Ήθελα να 'ξερα, θα καταφέρει με ένα update (το official, απ' όσα ξέρουμε), να διορθώσει ό,τι δε λειτουργεί καλά μέχρι στιγμής;

Έχει δύο επιλογές: ή το καθυστερεί κι άλλο και πάει όλες τις συσκευές για το 2016 (τρώει κράξιμο), είτε το δίνει beta όπως το έδωσε σε 550/950 και του χορηγεί καθημερινές/εβδομαδιαίες ενέσεις - patch (τρώει κράξιμο).

Γενικά, θα φάει κράξιμο καθώς είναι το λιγότερο απαράδεκτο μετά από τόσους μήνες να μην λειτουργούν ουσιώδη πράγματα.

Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Έχει δύο επιλογές: ή το καθυστερεί κι άλλο και πάει όλες τις συσκευές για το 2016 (τρώει κράξιμο), είτε το δίνει beta όπως το έδωσε σε 550/950 και του χορηγεί καθημερινές/εβδομαδιαίες patch (τρώει κράξιμο).

Γενικά, θα φάει κράξιμο καθώς είναι το λιγότερο απαράδεκτο μετά από τόσους μήνες να μην λειτουργούν ουσιώδη πράγματα.

Το αυτό... Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ποτέ "βγήκαν" επίσημα τα W10 (για τους υπολογιστές)....

Huawei Nova 5T