Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά μια βοήθεια αν πατήσετε στον dialer *#07# τι εκδοση λογισμικού σας βγάζει ??

Σ'εμένα βγάζει Lumia Cyan !!!!

To τηλέφωνο είναι Lumia 1020 και έχει Windows 10 Mobile Insider Build 10586 .

Θα μας τρελάνει η microsoft ???

Σε 'μένα βγάζει Lumia Windows 10. Σε Lumia 820. Με το τελευταίο build.

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σιγουρα μιλαμε για διαφορετικο κερνελ με ισως και διαφορετικο runtime (?) αφου η μπαταρια ειναι εμφανως χειροτερη. Σαν να περασα απο 4.4.4 σε 5.0 :P

πήρα το lumia 640xl dual sim και θέλω να ρωτήσω ..να τα βάλω τα 10 τώρα η να περιμένω μέχρι να κάνει από μονο του την αναβάθμιση ms..

Εξαρτάται πόσο βιάζεσαι... η αυτόματη αναβάθμιση δε νομίζω να έρθει πριν από τα Χριστούγεννα, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα είχε διαβάσει παλιότερα. Επίσης, από όσο ξέρω, το 640/640XL είναι από τις συσκευές επάνω στις οποίες χτίστηκαν τα Windows Phone 10, οπότε θεωρώ ότι είναι ασφαλές να τα περάσεις από το τώρα (Technical Preview) αν δεν σε πειράζουν μικροπροβληματάκια που ίσως υπάρχουν ακόμα.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Εξαρτάται πόσο βιάζεσαι... η αυτόματη αναβάθμιση δε νομίζω να έρθει πριν από τα Χριστούγεννα, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα είχε διαβάσει παλιότερα. Επίσης, από όσο ξέρω, το 640/640XL είναι από τις συσκευές επάνω στις οποίες χτίστηκαν τα Windows Phone 10, οπότε θεωρώ ότι είναι ασφαλές να τα περάσεις από το τώρα (Technical Preview) αν δεν σε πειράζουν μικροπροβληματάκια που ίσως υπάρχουν ακόμα.

ευχάριστο φιλε μου με κάλυψες!

Παίδες, ξέρετε στα 10αρια πως φαίνεται η διάρκεια μιας κλίσης?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Παίδες, ξέρετε στα 10αρια πως φαίνεται η διάρκεια μιας κλίσης?

στελιο αν περιμενεις από το twitter απαντηση καηκες....

εγω παντως που το εψαξα μολις δε βλεπω να υπαρχει διαρκεια κλησης

στελιο αν περιμενεις από το twitter απαντηση καηκες....

εγω παντως που το εψαξα μολις δε βλεπω να υπαρχει διαρκεια κλησης

Ετσι ειναι τελικά οπως τα λες, στο twitter κανεις... Τελικά και εγώ δεν το βρήκα, δεν ειναι όπως στα 8.1.

αν εννοείτε την διάρκεια κλήσης όταν κάνετε μια κλίση εγώ σήμερα τα έβαλα τα 10 και είναι τέλεια και διάρκεια κλήσης λεπτά και δευτερόλεπτα όλα καλά

αν εννοείτε την διάρκεια κλήσης όταν κάνετε μια κλίση εγώ σήμερα τα έβαλα τα 10 και είναι τέλεια και διάρκεια κλήσης λεπτά και δευτερόλεπτα όλα καλά

Αυτό ρωτάμε, πως την βλέπεις? Μόνο κατά την διάρκεια της κλήσης?

Αυτό ρωτάμε, πως την βλέπεις? Μόνο κατά την διάρκεια της κλήσης?

Ναι,μετά στις επιλογές δεν δείχνει κάτι.

Xiaomi 12 Pro

Καλησπέρα έχω ένα θεματάκι με τα win 10 mobile εδώ και πολλά builds. Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ σε παιχνίδια ούτε σε apps ούτε γενικά στο UI. Όταν παίζω κάποιο παιχνίδι υπάρχει μια μαύρη μπάρα που είναι για τα navigation keys αλλά το θέμα είναι ότι κόβει λίγο η εικόνα σε εκείνο το σημείο και σε μερικά παιχνίδια γίνεται το εξής, όταν πάω να πατήσω ένα κουμπί στο μενού του παιχνιδιού η στο gameplay δεν πατιέται σωστά, πρέπει να πατήσω πιο δεξιά για να πατηθεί το κουμπί. Μια περίπτωση είναι το asphalt που μου το έκανε αυτό όταν χαμήλωσα την ανάλυση στο low αλλά όταν την ξαναέβαλα εκεί που ήταν πριν στο medium δηλ. δεν άλλαξε τίποτα. Τώρα παίζει καλά αλλά φοβάμαι πως αν αλλάξω την ανάλυση θα το ξανακάνει, αν και τώρα με την 10586.11 το κάνει αυτό και σε άλλα παιχνίδια. Έχετε παρατηρήσει και εσείς αυτό το πρόβλημα ;;;

Σημείωση: Μετά από κάθε build έκανα Hard Reset άρα δεν νομίζω ότι είναι αυτό το θέμα.

Ευχαριστώ !!

wp_ss_20151128_0001.png?psid=1

Edited by bep1995

Θέμα με παιχνίδι είχα και εγώ. Συγκεκριμένα στο age of empires. Για να πατήσω κάτι, έπρεπε να πατήσω λίγο πιο δεξιά από το σημείο που ήθελα. Έστρωνε όμως μόνο του μετά από λίγο.

Αυτό όμως που κόβει την εικόνα γιατί να γίνεται (έχω παραθέσει πιο πάνω μια εικόνα που το δείχνει), στα 8.1 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.... :confused: Και δεν γίνεται τώρα τελευταία, γίνεται από το καλοκαίρι, πριν 5-6 Builds δηλαδή μπορεί και παραπάνω....

Αυτό με τα πατήματα το είχα συναντήσει και εγώ...

Το πρόβλημα ήταν η περιστροφή οθόνης... Επειδή ήταν κλειδωμένη σε portrait mode ενώ το παιχνίδι υποστήριζε μόνο landscape mode, όπως και το asphalt που αναφέρεις...

Οπότε δοκίμασε να ξεκλειδώσεις την περιστροφή κ μετά να ανοίξεις το παιχνίδι.

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ανέκαθεν ξεκλειδωμένη την είχα την περιστροφή. Τώρα στο asphalt δεν έχω πρόβλημα άλλα σε ένα άλλο παιχνίδι που παίζει μόνο σε portait.

Edit: Άλλαξα σε low την ανάλυση στο asphalt και τώρα και αυτό έχει πρόβλημα, το ξαναέκανα medium αλλά τίποτα...

Edited by bep1995

Μόλις μου έβγαλε ενημέρωση σε 22 εφαρμογές μεταξύ των οποίων Κάμερα των Windows, Φωτογραφίες, αριθμομηχανή, αφυπνήσεις, εγγραφή φωνής των Windows, Τηλέφωνο, Μηνύματα και skype, ταινίες και τηλεόραση, msn καιρός, μουσική groove, επαφές κλπ.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Πως μπορώ να επιστρέψω στα windows 8.1;

Με το Windows Phone Recovery Tool.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Έχω το Lumia 640XL LTE και με τα windows 10 έγινε μία προσθήκη στη φωτογραφική μηχανή που φαντάζομαι θα το παρατηρήσατε όλοι. Όταν βγάζω μία φωτογραφία και κυρίως όταν έχει να κάνει με πρόσωπα, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δημιουργείται ένα μικρό βιντεάκι. Μάλιστα εκείνο που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι το βιντεάκι αυτό δημιουργήθηκε και σε άλλες φωτογραφίες που είχα βγάλει πριν την αναβάθμιση σε windows 10, όταν είχα δηλαδή τα windows 8.1

Ενώ είσαι στην κάμερα πήγαινε ρυθμίσεις και απενεργοποίησε την επιλογή ζωντανές φωτογραφίες

Μόλις μου έβγαλε ενημέρωση σε 22 εφαρμογές μεταξύ των οποίων Κάμερα των Windows, Φωτογραφίες, αριθμομηχανή, αφυπνήσεις, εγγραφή φωνής των Windows, Τηλέφωνο, Μηνύματα και skype, ταινίες και τηλεόραση, msn καιρός, μουσική groove, επαφές κλπ.

εμενα τιποτα....

εμενα τιποτα....

και σ εμ΄να τίποτα δεν έβγαλε... Ισως να μην είχε κάνει την αναβάθμιση των εφαρμογών αυτών.

και σ εμ΄να τίποτα δεν έβγαλε... Ισως να μην είχε κάνει την αναβάθμιση των εφαρμογών αυτών.

Μπορεί, αλλά μου φαίνεται περίεργο γιατί τσεκάρω καθημερινά για καινούρια updates και μέχρι αργά το απόγευμα δεν μου είχε βγάλει ότι κάποια εφαρμογή χρειάζεται ενημέρωση.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.