Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,

αναβάθμισα το LUMIA 920 και έχω το εξής θέμα:

εαν επιχειρήσω να βάλω ξεχωριστό ringtone ή ήχο sms σε κάποια επαφή με παραπέμπει στο store για κατέβασμα εφαρμογής που δεν υπάρχει.

Σε όσες επαφές έχω ηδη ξεχωριστό ringtone το έχει κρατήσει, αλλά και πάλι δεν μπορώ να το αλλάξω.

Γνωρίζετε κάτι σχετικό;

Aμ δεν νομιζω να το δουμε. Μπορει να γινομαι λιγο κακος τωρα αλλα θεωρητικα τα 10αρια στο κινητο, ειναι οχι ενα ακομα update αλλα αλλη version του λειτουργικου. Θεωρητικα, εχει αλλαξει και ο kernel απο κατω και δεν ειναι ο kernel των 8 αλλα των 10 αφου στα 10αρια ηθελαν ενα λειτουργικο εννοποιημενο που να τρεχει παντου (κινητα, tablets, desktop).

Ε συγχωρεστε με ρε παιδια αλλα εμενα δεν μου το βγαζει αυτο. Νιωθω σαν να κρατησαν τον ιδιο παλιο kernel και να εκαναν ενα γραφικο ρετους να μοιαζει 10αρια. Και δεν ειναι αυτο το κακο αλλα ο κοσμος περιμενει τοοοοσο καιρο με τοοοση ανυπομονησια τα 10αρια και θα δει μονο ποιο πολυ οπτικες αλλαγες και εννοιποιηση μερικων apps οπως here maps, αρχεια, flashlight και stopwatchtimer μεσα στο λειτουργικο.

Που ειναι οι ουσιαστικες αλλαγες ρε παιδια? Οτι στις φωτο εχει την επιλογη να μου προβαλει και αυτες απο το one drive η οτι εβγαλε τον ie και εβαλε τον edge?

Δεν λεω οτι ειναι ασχημα, απλα δεν ειναι αυτο που περιμενα..... και νομιζω πως δεν θα ειμαι ο μονος

Και το pc και το mobile αρχησε από το 0 αλλα αλήθεια τι παραπάνω περίμενες;

Όλα ειναι πολύ καλύτερα και όσο βγαίνουν εφαρμογές αυτό θα φανεί.. Αλλα μπορείς να κατεβαζεις μέχρι και exe και να το βρίσκεις μετά από τον file explorer πια νομιζω δεν λείπει τίποτα..

Βάζεις σταθμό στο edge αλλάζεις εφαρμογή και συνεχίζει να ακούγεται κλπ.

Έρχεται ειδοποίηση από Facebook ότι σε κάλεσαν σε εκδήλωση και απαντας στο notification οτι δεν θα πας..

Το true caller σου πετάει notification για εισερχόμενη που μόλις έκλεισες να την αποθηκεύσεις η να την δηλώσεις σπαμ πάλι χωρίς να ανοίξεις εφαρμογή

Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Και το pc και το mobile αρχησε από το 0 αλλα αλήθεια τι παραπάνω περίμενες;

Δεν ξερω. Ειναι το feeling που μου αφηνει. Ισως φταιει το οτι ειναι ακομα Technical Preview. Aπλα κατι λειπει. Αυτο το κατι που θα πεις: Ουαου! Γιαυτο θα παρω κινητο με windows 10.

Εγώ γύρισα στα 8.1 :)

Μου πέρασε λογότυπο Vodafone κατά την έναρξη. lol

με το recovery?

περίεργο,εγώ όταν το είχα κάνει δεν είχε τέτοια θέματα..

Xiaomi 12 Pro

Το recovery κοιτάει το product code και κατεβάζει ανάλογα, μάλλον. Κι εμένα μου το έκανε branded...

Πάντως εγώ δεν μπορώ με τίποτα να γυρίσω σε 8.1... Συνήθισα.

:rtfm:

Μια από αυτές τις μέρες θα γυρίσω και εγώ σε 8.1. Ή θα περιμένω να δω τι θα πρέπει να γίνει σε αυτούς που έχουν tp, σχετικά με το πως θα περάσουν σε 10 επίσημα.

Υπάρχει ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν;

Πάντως το μεγάλο στοίχημα θα είναι οι εφαρμογές και η ενωποίηση με τα desktop.

Όχι τόσο το πως θα φαίνεται η αρχική οθόνη. Σχετικά με το λειτουργικό, από ότι μπορώ να δω, έχουν γίνει κάποια βήματα μπροστά. Μικρά αλλά προς την θετική κατεύθυνση.

Ίσως όμως δεν θα έπρεπε να μιλάμε για επίλυση τέτοιων θεμάτων, που θα έπρεπε να μην υπήρχαν από την πρώτη στιγμή. Ένα παράδειγμα είναι οι εφαρμογές "ειδήσεις" και "αθλητικά" που επιτέλους λειτουργούν στην έκδοση της χώρας που θέλουμε, ανεξάρτητα από την γλώσσα του τηλεφώνου.

Στο πληκτρολόγιο επιτέλους μπορούμε να προσθέσουμε λέξεις και το swipe είναι πραγματικά καλό, εφάμιλλο του Google keyboard. Αν δεν μου έκανε αυτό το κουλό στον edge, θα είχα το 930 περισσότερη ώρα στα χέρια μου.

Στα mail έχω το μεγαλύτερο παράπονο. Ελάχιστα emails εμφανίζονται σωστά στην οθόνη. Ή θα είναι πολύ μεγάλα και θα χρειάζεται να μετακινούμαι αριστερά δεξιά στην οθόνη για να το δω. Η εφαρμογή gmail του Android είναι πολύ μπροστά στο θέμα αυτό.

Οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες.

Και επιτέλους ένα αξιοπρεπές tapatalk, ή οποιαδήποτε ανάλογη εφαρμογή. Αυτή που υπάρχει τώρα είναι επιεικώς...γτπ.

Αυτιά.

Edited by cb600f

Με Developers Preview πήγαινες κατευθείαν στην επίσημη αναβαθμιση χωρίς να χρειαστεί να γυρίσει στην επίσημη έκδοση ... Και στα PC δεν χρειάστηκε να γυρίσει κανείς στα 7/8 για να πάρει τα 10. Υποθέτω ότι κατά 99% θα περάσουμε κατευθείαν στην επίσημε έκδοση (ανάλογα πότε θα έρθει για τη συσκευή μας)...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Με Developers Preview πήγαινες κατευθείαν στην επίσημη αναβαθμιση χωρίς να χρειαστεί να γυρίσει στην επίσημη έκδοση ... Και στα PC δεν χρειάστηκε να γυρίσει κανείς στα 7/8 για να πάρει τα 10. Υποθέτω ότι κατά 99% θα περάσουμε κατευθείαν στην επίσημε έκδοση (ανάλογα πότε θα έρθει για τη συσκευή μας)...

Λογικό αυτό που λες, ευχαριστώ.

Δεν έχουν γίνει αλλαγές; Τι λέτε, ρε παιδιά; :blink: Όλα δουλεύουν σωστά πλέον κι ακόμα περισσότερο. Για να μην πω για το οπτικό κομμάτι, που οτιδήποτε έχει στατικά εικονίδια, το κάνει να μοιάζει παρωχημένο. Χρησιμοποιώ παράλληλα και συσκευή με Android 5.1 και η διαφορά είναι εμφανής.

Κάποια πράγματα έχουν διαφορετική φιλοσοφία πλέον, που δε μου αρέσουν και τα έχω γράψει πιο πίσω. Δε γίνεται να τα έχουμε όλα δικά μας.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

5.1; Έχεις μείνει πίσω.

Το ποσό πίσω έχει μείνει η ms να μην το σχολιάσω.

Εγώ πάλι έχω παράλληλα και μια συσκευή με Android 6.0 έναν χρόνο πιο παλιά από το 930 και ειλικρινά ψάχνω ακόμη το τι είναι αυτό που με κρατάει στα windows.

παιδιά αν και 90% έχουμε δει πως είναι τα w10mobile ακόμα είμαστε σε ΤP.

Μπορεί αυτό το 10% που μας μένει μέχρι να τα πάρουμε επίσημα να κάνει την διαφορά(?),υπομονή.

Xiaomi 12 Pro

Αν εννοείς να έχουμε κάποια προσθήκη χαρακτηριστικών δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα... Τα μόνα που θα δούμε επιπλέον είναι το USB OTG που τελικά έχουν τα 950/950XL άρα θα το πάρουμε και οι υπόλοιποι...
Powerd by OnePlus 7 Pro

ευπρόσδεκτο αν έρθει το USB otg.

Η εφαρμογή του MSN στο Android, μόλις την περάσεις, βλέπει την πως έχω γλώσσα αγγλικά στο τηλέφωνο και με ρωτάει, "βρέθηκε μια έκδοση που θα είναι καλύτερη για σας" ή κάπως έτσι και αν τι επιλέξεις, γυρίζει την έκδοση στα ελληνικά!

Αυτό η ms χρειάστηκε περίπου 1,5 χρόνο και ένα major update!

Τέλος η γκρίνια για σήμερα.

Αν εννοείς να έχουμε κάποια προσθήκη χαρακτηριστικών δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα... Τα μόνα που θα δούμε επιπλέον είναι το USB OTG που τελικά έχουν τα 950/950XL άρα θα το πάρουμε και οι υπόλοιποι...

...και μάλιστα συνδέονται και συσκευές. Όπως μικρόφωνο που έδειξε το windows central...

:rtfm:

5.1; Έχεις μείνει πίσω.

Το ποσό πίσω έχει μείνει η ms να μην το σχολιάσω.

Εγώ πάλι έχω παράλληλα και μια συσκευή με Android 6.0 έναν χρόνο πιο παλιά από το 930 και ειλικρινά ψάχνω ακόμη το τι είναι αυτό που με κρατάει στα windows.

Στην 5.1 σταματά επίσημα η συσκευή που έχω. Το root όσο μπορώ θα το αποφύγω. Η MS πάντα ήταν αργή. Όλοι το ξέρουμε, από τα Windows στους υπολογιστές.

Huawei Nova 5T

Καμία ιδέα βρε παιδιά για αυτό το θέμα με τον edge και το πληκτρολόγιο; έχει ακουστεί τίποτα;

Δοκίμασα διάφορα πράγματα στις ρυθμίσεις, απεγκατάσταση/εγκατάσταση Ελληνικών και Αγγλικών τίποτα!

Να κάνω πάλι hard reset;

Edited by cb600f

Φαίνονται άμε. Έχω όσες χρειάζεται μόνο.

Sorry, ξεχάστηκα.. :O Είναι ψηλά τα gmail σου;

Καμία ιδέα βρε παιδιά για αυτό το θέμα με τον edge και το πληκτρολόγιο; έχει ακουστεί τίποτα;

Δοκίμασα διάφορα πράγματα στις ρυθμίσεις, απεγκατάσταση/εγκατάσταση Ελληνικών και Αγγλικών τίποτα!

Να κάνω πάλι hard reset;

Αυτό στο κάνει στη μπάρα της url ή στο κείμενο, π.χ. στο myphone;

Huawei Nova 5T

To χαβά μου, εγώ:

Κανένα νέο (για την τελευταία ΤΡ) σε σχέση με μη Nokia/MS συσκευές (πχ το 8Χ)?

Στο κείμενο.

Στην μπάρα το ξέρω πως δεν δουλεύει το swipe.

Έτσι ήταν και στα 8.1 στα αγγλικά, αν θυμάμαι καλά. Στον surfy πχ, δουλεύει και εκεί.

Και έβαλα tp, μπορώ να πω, μόνο για το swipe!

To χαβά μου, εγώ:

Κανένα νέο (για την τελευταία ΤΡ) σε σχέση με μη Nokia/MS συσκευές (πχ το 8Χ)?

Το Recovery Tool, μπορείς να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου;

Στο κείμενο.

Στην μπάρα το ξέρω πως δεν δουλεύει το swipe.

Έτσι ήταν και στα 8.1 στα αγγλικά, αν θυμάμαι καλά. Στον surfy πχ, δουλεύει και εκεί.

Και έβαλα tp, μπορώ να πω, μόνο για το swipe!

Δοκιμάζω τώρα και σου γράφω στο edit.

Edit: Όλο το κείμενο, μετά το edit, είναι γραμμένο με swipe. Η διαγραφή δουλεύει ακριβώς όπως στα 8.1. Στις 3-4 πρώτες λέξεις, κάνει διαγραφή ένα-ένα τα γράμματα, αλλά γρήγορα, και συνεχίζει διαγράφοντας (αύτη τη λέξη την έγραψα κανονικά) λέξη προς λέξη.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T