Jump to content

GeorgeLumia640XL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GeorgeLumia640XL

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

GeorgeLumia640XL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Δεν ξερω. Ειναι το feeling που μου αφηνει. Ισως φταιει το οτι ειναι ακομα Technical Preview. Aπλα κατι λειπει. Αυτο το κατι που θα πεις: Ουαου! Γιαυτο θα παρω κινητο με windows 10.
  2. Aμ δεν νομιζω να το δουμε. Μπορει να γινομαι λιγο κακος τωρα αλλα θεωρητικα τα 10αρια στο κινητο, ειναι οχι ενα ακομα update αλλα αλλη version του λειτουργικου. Θεωρητικα, εχει αλλαξει και ο kernel απο κατω και δεν ειναι ο kernel των 8 αλλα των 10 αφου στα 10αρια ηθελαν ενα λειτουργικο εννοποιημενο που να τρεχει παντου (κινητα, tablets, desktop). Ε συγχωρεστε με ρε παιδια αλλα εμενα δεν μου το βγαζει αυτο. Νιωθω σαν να κρατησαν τον ιδιο παλιο kernel και να εκαναν ενα γραφικο ρετους να μοιαζει 10αρια. Και δεν ειναι αυτο το κακο αλλα ο κοσμος περιμενει τοοοοσο καιρο με τοοοση ανυπομονησια τα 10αρια και θα δει μονο ποιο πολυ οπτικες αλλαγες και εννοιποιηση μερικων apps οπως here maps, αρχεια, flashlight και stopwatchtimer μεσα στο λειτουργικο. Που ειναι οι ουσιαστικες αλλαγες ρε παιδια? Οτι στις φωτο εχει την επιλογη να μου προβαλει και αυτες απο το one drive η οτι εβγαλε τον ie και εβαλε τον edge? Δεν λεω οτι ειναι ασχημα, απλα δεν ειναι αυτο που περιμενα..... και νομιζω πως δεν θα ειμαι ο μονος
  3. Παιδια καλημερα. Καινουργιος στο forum και κατοχος Lumia 640xl. Εχω μερικες αποριες και θελω βοηθεια. Ειμαι στην 8.1 και θελω να βαλλω το τελευταιο build. (10586 αν δεν κανω λαθος). Aυτο ειναι τα επισημα? Eπισεις αν οχι, καποια στιγμη θα βγουν τα 10αρια επισημα. Εγω πως θα τα περασω απο αυτο το build? Θα μου ερθουν κανονικα μεσω OTA η θα τα βαλλω μεσω insider preview?
×
×
  • Create New...