evris2013 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Απ'όσο γνωρίζω στις low end συσκευές δε δουλεύουν πολύ καλά. Καλύτερα να περιμένεις την επίσημη. Με λίγα λόγια πρέπει να έχεις τουλάχιστον 1GB ram για να εγκατασταθούν καλύτερα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Με λίγα λόγια πρέπει να έχεις τουλάχιστον 1GB ram για να εγκατασταθούν καλύτερα; Πολύ πιθανό να φταίει η χαμηλή ram. Στην επίσημη πάντως λογικά θα τρέχουν καλύτερα, ίσως με κάποιες μειωμένες δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/09/09/an-update-on-windows-10-insider-mobile-preview-builds/ Δια στόματος Gabe... Οπότε υπάρχει πιθανότητα αυτή την εβδομάδα να έχουμε νέα preview... Αυτό που με προβληματίζει είναι πως αναφέρει ότι βελτιώθηκε ο χρόνος εμφάνισης του ρολογιού στη lockscreen και όχι ότι διορθώθηκε... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 έχει καποιος 10ρια για καιρο στο 535? αξιζει να τα βαλω η θα μου σπασουν τα νευρα? τα έχω σχεδόν 2 μήνες. τα έβγαλα για καμιά βδομάδα μετά απο μια version γιατί δεν κράταγε η μπαταρία ούτε μισή μέρα, τα έβαλα στην επόμενη release. αρχικά προβλήματα με μαιλ έχουν λυθεί. γενικά δεν έχω διαφορές απο την 8.1. κάτι λεπτομέρειες που αναφέρουν και οι φίλοι είναι λογικές για preview εκδόσεις - αν δεν σε ενοχλούν βάλτα τα 10 Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Μετά από ψηφοφορία ο Gabriel Aul της Microsoft ανακοίνωσε ότι αύριο (αν όχι σήμερα αργά ώρα US Pasific Time) θα δοθεί η 10536 στο fast ring. Έχει ένα bug όπου κάποιες φορές δεν μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές από το Store. Ειδικά όταν εχει πρόβλημα μνήμης, μετά από επανεκκίνηση φτιάχνει, μέχρι να εμφανιστεί πάλι. Edited September 10, 2015 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Μετά από ψηφοφορία ο Gabriel Aul της Microsoft ανακοίνωσε ότι αύριο (αν όχι σήμερα αργά ώρα US Pasific Time) θα δοθεί η 10536 στο fast ring. Έχει ένα bug όπου κάποιες φορές δεν μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές από το Store. Ειδικά όταν εχει πρόβλημα μνήμης, μετά από επανεκκίνηση φτιάχνει, μέχρι να εμφανιστεί πάλι. λαθος,να αγορασεις λεει η να κατεβασεις εφαρμογή για πρωτη φορα,καποιες που τις εχεις ξανακατεβασει και απλα θα τις ξαναβαλεις δεν εχει θεμα....το διευκρινιζει σε ένα ποστ του..οποτε μικρο το κακο.. TheRackow Updates not affected, nor installing already purchased apps. A reboot usually fixes until memory pressure occurs again. Edited September 10, 2015 by giabritsos .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 λαθος,να αγορασεις λεει η να κατεβασεις εφαρμογή για πρωτη φορα,καποιες που τις εχεις ξανακατεβασει και απλα θα τις ξαναβαλεις δεν εχει θεμα....το διευκρινιζει σε ένα ποστ του..οποτε μικρο το κακο.. TheRackow Updates not affected, nor installing already purchased apps. A reboot usually fixes until memory pressure occurs again. Σωστός! δεν το διευκρίνισα αυτό. :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braingd Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Καλημέρα σε όλους ανοίγει το Store σε εσάς σήμερα γιατί σε εμένα δεν θέλει αν και του έκανα ένα reboot αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Καλημέρα σε όλους ανοίγει το Store σε εσάς σήμερα γιατί σε εμένα δεν θέλει αν και του έκανα ένα reboot αλλά τίποτα. Με ποια έκδοση είσαι; Για να δοκιμάσω και στο δικό μου τώρα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braingd Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Με ποια έκδοση είσαι; Για να δοκιμάσω και στο δικό μου τώρα. Nokia Lumia 925 Windows 10.0.10512.1000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Nokia Lumia 925 Windows 10.0.10512.1000 Fast ring, ε; Με slow ring, 10166, σε Lumia 820, δεν έχει κάποιο θέμα. Αν γυρίσω σε fast ring, θα πάρω την έκδοση που έχεις; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braingd Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Fast ring, ε; Με slow ring, 10166, σε Lumia 820, δεν έχει κάποιο θέμα. Αν γυρίσω σε fast ring, θα πάρω την έκδοση που έχεις; Λογικά ναι ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω ότι διορθώθηκε γιατί τώρα που δοκίμασα δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Λογικά ναι ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω ότι διορθώθηκε γιατί τώρα που δοκίμασα δουλεύει. Χμ. Ούτως ή άλλως λέω να το δοκιμάσω.. Για να δούμε. Θα πάρουμε το update σήμερα... P.S.: Τη 10536 εννοώ.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Χμ. Ούτως ή άλλως λέω να το δοκιμάσω.. Για να δούμε. Θα πάρουμε το update σήμερα... P.S.: Τη 10536 εννοώ.. To store είχε θέμα το οποίο και διορθώθηκε πριν 3 ώρες. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Όποιος θέλει να δει πότε θα βγει η νέα έκδοση να μπει εδώ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Είναι διαθέσιμο μέχρι στιγμής στα Windows 10 TP το tethering μέσω USB όπως σε Android/iOS? Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Όποιος θέλει να δει πότε θα βγει η νέα έκδοση να μπει εδώ Αυτό δείχνει ότι είναι διαθέσιμη η 10536 αλλά δεν είναι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Αυτό δείχνει ότι είναι διαθέσιμη η 10536 αλλά δεν είναι ακόμα. Προφανώς επειδή άλλαξε η ημερομηνία. Θεωρώ ότι από τις 2000 (δική μας ώρα) θα την δώσουν. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Μου έχουν στείλει κάτι φωτογραφίες με Bluetooth και δεν τις βρίσκω πουθενά στο κινητό... Που τις αποθηκεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Προφανώς επειδή άλλαξε η ημερομηνία. Θεωρώ ότι από τις 2000 (δική μας ώρα) θα την δώσουν. Μπααα.... This build has been cancelled for distribution by Microsoft. Those expecting build 10536 to be released today are no longer to be expecting it to be downloaded to their device. This is due to the "UpdateGen" process in this build which enabled the build-to-build upgrade process on mobile devices. A new build will be released early next week which has the reported Store fix and mobile hotspot fixes. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Μπααα.... This build has been cancelled for distribution by Microsoft. Those expecting build 10536 to be released today are no longer to be expecting it to be downloaded to their device. This is due to the "UpdateGen" process in this build which enabled the build-to-build upgrade process on mobile devices. A new build will be released early next week which has the reported Store fix and mobile hotspot fixes. Πραγματικά, όσο και να μου αρέσουν τα WP και αυτά που θέλει να κάνει η Microsoft, καθυστερεί πάαααααρα πολύ... Έχει βγάλει τα W10 για υπολογιστές και ακόμα να δούμε μια "σταθερή" insider έκδοση... Για να μη μιλήσω για την official.. Επίσης, πολλά χαρακτηριστικά μετατέθηκαν στα W10.. Ακόμα και οι καινούριες συσκευές, που έγιναν leak, θα καθυστερήσουν πολύ... Κουνήσου, MS! :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Εχω πρόβλημα στην εγκατάσταση του Viber σε Νοκια 830 με technical preview 10512, ενώ το έχω ρυθμίσει να εγκαθιστά τις νέες εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη, συνεχώς μου βγάζει το ίδιο μήνυμα ξανά και ξανά προτρέποντάς με να ρυθμίσω αυτό που ήδη έχω ρυθμίσει, μου έχει σπάσει τα νεύρα, γνωρίζει κανείς αν πρόκειται για ιδιοτροπία της συγκεκριμένης ρομ ή υπάρχει κάτι στο οποίο μπορώ να παρέμβω και να το διορθώσω ? Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Πραγματικά, όσο και να μου αρέσουν τα WP και αυτά που θέλει να κάνει η Microsoft, καθυστερεί πάαααααρα πολύ... Έχει βγάλει τα W10 για υπολογιστές και ακόμα να δούμε μια "σταθερή" insider έκδοση... Για να μη μιλήσω για την official.. Επίσης, πολλά χαρακτηριστικά μετατέθηκαν στα W10.. Ακόμα και οι καινούριες συσκευές, που έγιναν leak, θα καθυστερήσουν πολύ... Κουνήσου, MS! :p Δεν καθυστερεί, δοκιμές προσαρμογής λογισμικού κάνει! Τα official θα έρθουν τον Οκτώβρη όπως είπε! Απλά οι πρώτες συσκευές που θα πάρουν την official θα ειναι 10 μονο! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Δεν καθυστερεί, δοκιμές προσαρμογής λογισμικού κάνει! Τα official θα έρθουν τον Οκτώβρη όπως είπε! Απλά οι πρώτες συσκευές που θα πάρουν την official θα ειναι 10 μονο! ;) Αυτό νομίζω και εγώ, άλλωστε η καθυστέρηση στην 10536 δείχνει ότι το πάει για να είναι η RTM ή έστω η πρότελευταία. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Δεν καθυστερεί, δοκιμές προσαρμογής λογισμικού κάνει! Τα official θα έρθουν τον Οκτώβρη όπως είπε! Απλά οι πρώτες συσκευές που θα πάρουν την official θα ειναι 10 μονο! ;) Μα, όπως και να το δεις, είναι πίσω από τους άλλους η Microsoft. Όσο κι αν μας αρέσουν τα WP, πρέπει να τα βλέπουμε κάποια πράγματα. Κι αυτό με τις 10 συσκευές δεν είναι και τόσο καλό... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts