Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά σε συσκευές με μικρή μνήμη δεν γίνεται τίποτα. Μετά από factory reset η μνήμη είναι κοντά στο 1,40Gb με διαγραφή και των προεγκατεστημένων εφαρμογών (Facebook, Lumia Camera κτλ), μόλις ξεκινάει το κατέβασμα στο 0% η μνήμη πέφτει στα 1,10Gb ενώ ξεκινάει από'κει και "τρώει" όσο γεμίζει η μπάρα, στο 100% της λήψης η μνήμη έχει πάει στα 700Mb, ενώ στο 60% της εγκατάστασης των Windows 10 TP η μνήμη έχει πάει στα 200Mb και ζητάει χώρο με διαγραφή εφαρμογών. Τι γίνεται τότε? Το κινητό είναι καθαρό και το μόνο που αυξάνεται είναι η μνήμη του OS. Μετά από factory reset ούτε κατάλοιπα έχει, ούτε τίποτα.

Δεν έχω ιδέα απλα να κάνω κάποιες προτάσεις

1. Μετα από clean install δες αν εχει κανα update το λογισμικό

2. Δοκίμασε μιπως με SD card γίνεται τίποτα

3. Γράψε ποιο μοντέλο έχεις να πουν Εδώ τα άλλα παιδιά τι έχουν κάνει

4. Δοκίμασε μιπως με hard reset με συνδυασμό τον κουμπιών ελευθερώνει πιο πολύ χώρο

5. Δοκίμασε με Nokia care suite να βάλεις καθαρο firmware μιπως έχεις πιο πολύ χώρο

6. Δες στο google τι έχουν κάνει άλλοι

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως αλλαζουμε στα SMS τους 70 χαρακτήρες;

πηγα στο network+ και δεν εχει τίποτα εκεί

:what:

επίσης έχω παρατηρήσει (όχι παντα) όταν καλώ καποιον και δεν απαντά και βγαίνει η ειδοποίηση για να αφήσω μήνυμα, τοτε κολλάει και τελος.

Δεν ανταποκρίνετε η οθόνη παραμονο με soft-reset. το έχει κανεις άλλος; Και επίσης πως μπορώ να δω ποιο πρόγραμμα καταναλώνει την μπαταρία;

ανοιγω το "Οικονομια μπαταρίας" αλλα δεν δείχνει κατι εκει

Edited by evagelos
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

4. Δοκίμασε μιπως με hard reset με συνδυασμό τον κουμπιών ελευθερώνει πιο πολύ χώρο

5. Δοκίμασε με Nokia care suite να βάλεις καθαρο firmware μιπως έχεις πιο πολύ χώρο

Αυτό που αναφέρει ο φίλος και απάντησες εσύ το έχω ήδη ρωτήσει πριν λίγο καιρό, αλλά άκρη δεν έβγαλα. Έχω σαν 2ο το 535 και έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. Φαίνεται πως κάποιοι εδώ μέσα το καταφερανε. Αλλα δεν ξέρω πως..

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

1,4 τα έχω δοκιμάσει. Είτε με κουμπιά, είτε μέσω της συσκευής έχω τον ίδιο αποθηκευτικό χώρο μετά και από απεγκατάσταση των προεγκατεστημένων εφαρμογών. Η SD ως τι πιάνει? Μου βγάζει στο μήνυμα να διαγράψω εφαρμογές ή να βάλω SD, αλλά γίνεται extract αρχείων του συστήματος στην SD και προχωράει έτσι? Εντύπωση μου κάνει και θεωρώ ότι το αναφέρει και καλά για να μεταφέρω όποιες εφαρμογές έχω αλλά οι μόνες που έχω είναι του συστήματος.

Το έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής σε δύο συσκευές, η μία έχει καθαρό firmware από το PC Suite όταν προσπάθησα το Πάσχα να βάλω την πρώτη έκδοση που είχε βγει για το συγκεκριμένο μοντέλο (και είχε μπει με επιτυχία) και η άλλη συσκευή είναι ακόμα σε Cyan. Και οι δύο κάνουν αυτό που έγραψα παραπάνω και δεν γίνεται τίποτα. Λογικά περιμένουμε για μια "ζιπαρισμένη" RTM.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

1,4 τα έχω δοκιμάσει. Είτε με κουμπιά, είτε μέσω της συσκευής έχω τον ίδιο αποθηκευτικό χώρο μετά και από απεγκατάσταση των προεγκατεστημένων εφαρμογών. Η SD ως τι πιάνει? Μου βγάζει στο μήνυμα να διαγράψω εφαρμογές ή να βάλω SD, αλλά γίνεται extract αρχείων του συστήματος στην SD και προχωράει έτσι? Εντύπωση μου κάνει και θεωρώ ότι το αναφέρει και καλά για να μεταφέρω όποιες εφαρμογές έχω αλλά οι μόνες που έχω είναι του συστήματος.

Το έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής σε δύο συσκευές, η μία έχει καθαρό firmware από το PC Suite όταν προσπάθησα το Πάσχα να βάλω την πρώτη έκδοση που είχε βγει για το συγκεκριμένο μοντέλο (και είχε μπει με επιτυχία) και η άλλη συσκευή είναι ακόμα σε Cyan. Και οι δύο κάνουν αυτό που έγραψα παραπάνω και δεν γίνεται τίποτα. Λογικά περιμένουμε για μια "ζιπαρισμένη" RTM.

Δοκιμάζεις να περάσεις την technical preview με ή χωρίς την κάρτα μνήμης στη συσκευή σου;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Από την 8.10.14219.341 έκδοση λογισμικού των WP8.1 υπάρχει η δυνατότητα να κατεβαίνουν τα software updates στην κάρτα μνήμης. Αυτό ισχύει για τις εξής συσκευές:

Lumia 430 Dual SIM, 435, 435 Dual SIM, 530, 530 Dual SIM, 532, 532 Dual SIM, 535, 535 Dual SIM, 630, 630 Dual SIM, 635, 636, 638, 640, 640 Dual SIM, 640 XL, 640 XL Dual SIM, 730 Dual SIM, 735 και 830.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε αν είστε στην τελευταία έκδοση λογισμικού και να έχετε την κάρτα μνήμης στη συσκευή καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Όσοι έχετε μικρή μνήμη: Κάντε φορμάτ και όταν το τηλέφωνο πρωτοξεκινήσει, εκεί που κάνει διάφορες ερωτήσεις, όταν ρωτήσει για "Προτεινόμενες ρυθμίσεις", μην το επιλέξετε. Αντίθετα επιλέξτε ρυθμίσεις για "προχωρημένους" και μετά ξετσεκάρετε όλα τα τετραγωνάκια. Αυτό θα το σταματήσει από το να κατεβάσει οτιδήποτε (αρχίζουν όλα να κατεβάζουν αυτόματα πολλά πράγματα) που καταλαμβάνει τον πολύτιμο σας χώρο. Δοκιμάστε μετά χειροκίνητα να κατεβάσετε μόνο το Windows Insider και τα 10άρια. Εννοείται ότι δεν θα κάνετε και οποιαδήποτε επαναφορά των προηγούμενων ρυθμίσεων και εφαρμογών αλλά θα επιλέξετε να σεταριστεί ως καινούργια συσκευή. Ίσως, λέω ίσως, να τα καταφέρετε.

Άσε, φίλε, έχω ιδρώσει πάνω από τη συσκευή και πως δεν έχει καεί από τα πολλά από HR. Όχι μόνο έκανα αυτά που είπες, αλλά δεν το σύνδεσα εξ'αρχής σε κάποια WiFi, παρά μπήκα στο μενού, διέγραψα όλες τις εφαρμογές, μπήκα στο Store και απενεργοποίησα τις αυτόματες ενημερώσεις και μετά συνδέθηκα και κατέβασα μόνο το Insider. Επιστήμη σου λέω. :lol:

Από την 8.10.14219.341 έκδοση λογισμικού των WP8.1 υπάρχει η δυνατότητα να κατεβαίνουν τα software updates στην κάρτα μνήμης. Αυτό ισχύει για τις εξής συσκευές:

Lumia 430 Dual SIM, 435, 435 Dual SIM, 530, 53+++++--------------------------------------------------0 Dual SIM, 532, 532 Dual SIM, 535, 535 Dual SIM, 630, 630 Dual SIM, 635, 636, 638, 640, 640 Dual SIM, 640 XL, 640 XL Dual SIM, 730 Dual SIM, 735 και 830.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε αν είστε στην τελευταία έκδοση λογισμικού και να έχετε την κάρτα μνήμης στη συσκευή καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

14234.3745 έχω οπότε πάμε για καρτούλα μνήμης. Ευχαριστούμε!

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Έχω βάλει τα 10άρια στον υπολογιστή και στον Edge έχω κάνει εισαγωγή των σελιδοδεικτών μου από τον Chrome. Τους εμφανίζει με ανάποδη αλφαβητική σειρά αλλά ας το πάρει το ποτάμι. Πέρασα και τα 10άρια στο 640 XL αλλά στον Edge όχι μόνο δεν εμφάνισε τους σελιδοδείκτες του υπολογιστή (όπως έκανε με τον ΙΕ) αλλά ούτε έχει πουθενά και τρόπο εισαγωγής σελιδοδεικτών. Τυφλαμάρα μ' έχει πιάσει ή να τα κάνω όλα Κούγκι;;;;; :rocket:

Κάτω δεξιά αν πατήσεις στις τρεις τελείες σου ανοίγει ένα μενού. Αν επιλέξεις το προσθήκη στα αγαπημένα είναι για να το βάλεις στους σελιδοδείκτες.

...ή να τα κάνω όλα Κούγκι;;;

...όλα κούγκι...

...στις 29 ιουλίου κυκλοφορεί επίσημα ο edge για desktop, με τρομερές ελείψεις όπως download manager, bookmarks manager, adblock, extensions κλπ...

...πως περιμένεις να τα βρείς αυτά σε ενα λογισμικό (wp 10) που είναι σε beta φάση ;;

...υπομονή...extensions & λοιπές προσθήκες late november...

Hate Me Now Bite Me Later

Κάποιος που έχει δοκιμάσει τον edge σε desktop, συγχρονίζει με τον ΙΕ στο κινητό και τούμπαλιν;
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Στο beta περιλαμβάνεται και το ότι από χθες όλες οι φωτογραφίες βγαίνουν με απειροελάχιστο κορεσμό χρωμάτων, σαν ασπρόμαυρες, όποιο πρόγραμμα λήψης κι αν χρησιμοποιήσω;;; :angry::devil:

Late November???????????:dash:

Σε μένα οι φωτογραφίες βγαίνουν μια χαρά πάντως.

Η μπαταρία πλέον δεν κρατάει ούτε 8 ώρες.

το έβγαλα από το φορτιστή 9:45 και στις 17 μπηκε σε κατασταση οικονομιας

αυτό που ειδα ότι τρώει΄πολύ είναι το "Windows Default lock screen", το οποίο παρεπιπτώντος αν είναι το γνωστό "lock screen" δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις

καμια ιδέα;

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

αυτό που ειδα ότι τρώει΄πολύ είναι το "Windows Default lock screen", το οποίο παρεπιπτώντος αν είναι το γνωστό "lock screen" δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις

καμια ιδέα;

οντως...πολυ χαλια η μπαταρια

καμια ιδέα;

οντως...πολυ χαλια η μπαταρια

Εγώ βγάζω μια μέρα εύκολα. Το βράδυ παίζω με την κάμερα για να πέσει και να το φορτίσω. Εμένα με ενοχλεί που ζεσταίνεται μετά απο 15λεπτά χρήσης.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

:confused:

καμια ιδέα;

Εμένα η μπαταρία είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα με 8.1

Ελάχιστη διαφορά αν έχει.

αν κάνω αναβάθμιση σε 10 με το windows insider υπάρχει θέμα εγγύησης μπορεί να την χάσω;

συγκεκριμένα για ένα lumia 535 dual υπάρχει κάποιος κίνδυνος; με προειδοποιεί πριν εγκαταστήσει τα 10 ότι μπορεί να και κολλήσει το κιν και ότι μπορεί να χάσω την εγγύηση και αλλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο beta περιλαμβάνεται και το ότι από χθες όλες οι φωτογραφίες βγαίνουν με απειροελάχιστο κορεσμό χρωμάτων, σαν ασπρόμαυρες, όποιο πρόγραμμα λήψης κι αν χρησιμοποιήσω;;; :angry::devil:

...έέ, προφανώς...

...developers preview είναι...

...αναμενόμενα είναι αυτά...μην παραπονιέστε...

...εγώ έχω προβληματική λειτουργία + κρασαρίσματα σε πολλές εφαρμογές...

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

...αν είναι το γνωστό "lock screen" δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις

καμια ιδέα;

...κάνε χάρντ ρισέτ...

...settings-->system-->about--->reset your phone ...

...είναι όντως το γνωστό lock screen και θα το βρείς κανονικά στις ρυθμίσεις...

...settings-->personalization-->lock screen...

Edited by jazzu4ia

... Το βράδυ παίζω με την κάμερα για να πέσει και να το φορτίσω.

...γιατί πρέπει να πέσει γιά να το φορτίσεις ;;;

αν κάνω αναβάθμιση σε 10 με το windows insider υπάρχει θέμα εγγύησης μπορεί να την χάσω;

συγκεκριμένα για ένα lumia 535 dual υπάρχει κάποιος κίνδυνος; με προειδοποιεί πριν εγκαταστήσει τα 10 ότι μπορεί να και κολλήσει το κιν και ότι μπορεί να χάσω την εγγύηση και αλλά.

Πως τα κατάφερες και την έβαλες; δεν σου έβγαζε μήνυμα για ελεύθερο χώρο; στο 535 εννοώ.

Πως τα κατάφερες και την έβαλες; δεν σου έβγαζε μήνυμα για ελεύθερο χώρο; στο 535 εννοώ.

Δοκιμάζεις να κάνεις το update στην technical preview με ή χωρίς κάρτα μνήμης στη συσκευή;

Δοκιμάζεις να κάνεις το update στην technical preview με ή χωρίς κάρτα μνήμης στη συσκευή;

πόσο χώρο θέλει; στο τηλ είχα 3,3gb free

ναι έχει και sd

δεν πάτησα accept γιατί μου εμφάνιζε μήνυμα ότι χάνω εγγύηση κλπ κλπ.

επίσης να πω ότι πήγα να κάνω εγκατάσταση την 1η επιλογή.μου είχε 2 επιλογές.

το κιν είναι lumia 535 dual με 8.1

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]

...γιατί πρέπει να πέσει γιά να το φορτίσεις ;;;

Πάντα το φορτίζω όταν είναι σχεδόν 15%. Απλά όταν φτάνει το βράδυ συνήθως έχω 35-40%, και αν το αφήσω, το πρωί ξυπνάω και είναι στο 25% στην καλύτερη. Εκέι είναι ένα μεινέκτημα και το έγραψα και στο feedback. Με την 8.1 μου έπεφτε περίπου 2-3% στο οχτάωρο. Τώρα πέφτει πάνω απο 10%.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

...δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεσαι...

...μήν ασχολείσαι καθόλου με κύκλους φόρτισης κλπ...

...με τις σύγχρονες μπαταρίες ιόντων λιθίου & τα σύγχρονα τηλέφωνα, μπορείς να το φορτίζεις όποτε γουστάρεις & γιά όσο γουστάρεις...

Edited by jazzu4ia

πόσο χώρο θέλει; στο τηλ είχα 3,3gb free

ναι έχει και sd

δεν πάτησα accept γιατί μου εμφάνιζε μήνυμα ότι χάνω εγγύηση κλπ κλπ.

επίσης να πω ότι πήγα να κάνω εγκατάσταση την 1η επιλογή.μου είχε 2 επιλογές.

το κιν είναι lumia 535 dual με 8.1

Σε καμια περιπτωση δεν εχω τοσο πολυ ελευθερο χωρο. Οταν τελειωνει το hard reset εχω χωρο 1,45gb. Και με καρτα sd 8gb.Εχω το 535 με μονη καρτα.

Edited by emm_stra