AgelosMo Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 (edited) Ρε παιδιά που μπορούμε να αναφέρουμε τα προβλήματα του λειτουργικού ? Στο Windows feedback. Μπες και κάνε τις παρατηρήσεις σου. Θα κάνω και εγώ μετά που θα τελειώσω με τα updates. Έχω πει ξανά πως για μένα είναι η τελευταία ευκαιρία των windows. Αν δεν.... Τότε θα γυρίσω στο android. Θέλω να πιστεύω όμως με αυτά που βλέπω στο μικρό, ότι έρχονται ωραία πράγματα. Το καλό είναι πως η Microsoft ακούει τα παράπονα και το φτιάχνει σύμφωνα με τα παράπονα και τις προτάσεις. Edited June 27, 2015 by AgelosMo Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Επίσης μου δουλεύει και το one hand, που κατεβάζει την οθόνη στο μισό. Το δοκίμασε κανείς άλλος? Δουλεύει και καλά μάλιστα :D Δεν άντεξα και έβαλα το νέο build. Καμία σχέση με το προηγούμενο. Δεν μπορώ όμως να αλλάξω background στη start screen... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Το μεγαλυτερο στοιχημα της MS νομιζω οτι ειναι τα apps. Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Δουλεύει και καλά μάλιστα :D Δεν άντεξα και έβαλα το νέο build. Καμία σχέση με το προηγούμενο. Δεν μπορώ όμως να αλλάξω background στη start screen... Εγώ επέστρεψα. Επειδή αυτή την εβδομάδα θα το χρειαστώ αρκετά το τηλέφωνο δεν έχω το χρόνο να το αφήσω να κάτσει καλά και ξαναγύρισα στα 8.1! Έκανα τα σχόλια μου στο feedback (πληκτρολόγιο, έναρξη και κανα δύο θεματάκια ακόμα). Πάντως με κάθε νέα build ενθουσιάζομαι και περισσότερο...! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Εγώ επέστρεψα. Επειδή αυτή την εβδομάδα θα το χρειαστώ αρκετά το τηλέφωνο δεν έχω το χρόνο να το αφήσω να κάτσει καλά και ξαναγύρισα στα 8.1! Έκανα τα σχόλια μου στο feedback (πληκτρολόγιο, έναρξη και κανα δύο θεματάκια ακόμα). Πάντως με κάθε νέα build ενθουσιάζομαι και περισσότερο...! Σωστά τα λες. Η Cortana δουλεύει σε εσάς? Σ' εμένα έχει μουλαρώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Σωστά τα λες. Η Cortana δουλεύει σε εσάς? Σ' εμένα έχει μουλαρώσει... Σ'εμένα δούλεψε αλλά πρόσεξα ότι είχε λιγότερες επιλογές απο πριν. Και δεν έβρισκα και τις ρυθμίσεις. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Πως απενεργοποιούμε το glance background;Το ψάχνω απο χθες αλλά δεν το βρίσκω... Και επίσης δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε αγγλικό ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο. Καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Φαίνεται πως η MS θα δώσει σύντομα την δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης. Ήδη από την build 10149 υπάρχουν οι αντίστοιχοι φάκελοι αλλά και τα permissions που ζητάει η εφαρμογή, όπως φαίνεται και από το παρακάτω screenshot. http://i1159.photobucket.com/albums/p624/niotheros/Build-10149-record_zps0wrsejl3.jpg If you are on Build 10149, then you can check folders on the device in the File explorer app, before and after opening “voice recorder” app. A folder called “Recorded calls” doesn’t appear, until you open the voice recorder app for the first time, after the installation of the Build 10149. Not only this if you check app permissions it does mention “Recorded calls folder”. Επίσης από την build 10149 έχουμε και υποστήριξη FLAC αρχείων ήχου. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Εμένα από 10080 δεν μου βρίσκει την 10149 στο 930... Θα κάτσω να κάνω rollback το βράδυ και βλέπουμε... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Φαίνεται πως η MS θα δώσει σύντομα την δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης. Ήδη από την build 10149 υπάρχουν οι αντίστοιχοι φάκελοι αλλά και τα permissions που ζητάει η εφαρμογή, όπως φαίνεται και από το παρακάτω screenshot. http://i1159.photobucket.com/albums/p624/niotheros/Build-10149-record_zps0wrsejl3.jpg Επίσης από την build 10149 έχουμε και υποστήριξη FLAC αρχείων ήχου. Ηχογράφηση κλήσης ούτε το Ν8 που είχα δεν έκανε! Καλό αυτό! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nestoras7o Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Παιδια εχει βαλει κανεις στο Lumia 535 τα windows 10? Σκεφτομαι να το κανω και θελω να δω αν εχουν bugs ακομα η οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Παιδιά sos έχω περάσει την τελευταία έκδοση άλλα έχω κάποια μικρά θεματάκια..Αν κάνω hard reset μετά θα μπορώ να κατεβάσω ελληνικό πληκτρολόγιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Παιδιά sos έχω περάσει την τελευταία έκδοση άλλα έχω κάποια μικρά θεματάκια..Αν κάνω hard reset μετά θα μπορώ να κατεβάσω ελληνικό πληκτρολόγιο??? Όχι, τουλάχιστον εγώ δεν μπόρεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση! Θα μείνω όπως είμαι.. Ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο άλλα θα έχεις και κάποιο θέμα με κάποια app στο store Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο άλλα θα έχεις και κάποιο θέμα με κάποια app στο store εγω μετα απο επαναφορα περασα ελληνικο πληκτρολογιο μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Μου χάλασε η εφαρμογή για τις επαφές δεν ανοίγει πια το εχει πάθει κάνεις;.. Πήγα να αποθήκευση ένα νούμερο τελείωσα την διαδικασία άλλα δεν το αποθηκεύει κάνεις με το πρόβλημα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Την πέρασα και εγώ στο 1520 , αρκετά γρήγορα είναι αν και insider έχω flow και στα αγγλικά και στα ελληνικά. Κάποια μπαγκς υπάρχουν τα κάνω forward όλα βέβαια. Ο browser φανταστικός, Γενικά πάρα πολύ ευχαριστημένος με τα 10. Θα περάσω όμως πάλι τα 8.1 γιατί αρκετά πράγματα κρασαρουν και δεν είναι για καθημερινή χρήση. Περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία με τεράστια ανυπομονησία θα έλεγα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 εγω μετα απο επαναφορα περασα ελληνικο πληκτρολογιο μια χαρα Φίλε τα ελληνικά πως τα έβαλες,γιατί τελικά εκανα hard reset και τώρα δεν μου τα κατεβάζει με τίποτα... Και επίσης το ημερολόγιο δεν μου δείχνει στο tile ημερομηνία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Φίλε τα ελληνικά πως τα έβαλες,γιατί τελικά εκανα hard reset και τώρα δεν μου τα κατεβάζει με τίποτα... Και επίσης το ημερολόγιο δεν μου δείχνει στο tile ημερομηνία.. μετα την δευτερη επαναφορα μπηκαν ολα καλα,επισης ασε το κινητο να κατσει ωρα οταν τελειωσει,μην το πιασεις αμεσως.τωρα για το πληκτρολογιο,θα πατας στο πληκτρολογιο για αναβαθμιση και ευθυς θα πηγαινεις στην ενημερωση τηλεφωνου για ελεγχο...το εκανα καμια δεκα φορες να πιασει.δεν ξερω και αν παιζει ρολο αλλα εβαλα ξνα την εφαρμογη insider στο fast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 μετα την δευτερη επαναφορα μπηκαν ολα καλα,επισης ασε το κινητο να κατσει ωρα οταν τελειωσει,μην το πιασεις αμεσως.τωρα για το πληκτρολογιο,θα πατας στο πληκτρολογιο για αναβαθμιση και ευθυς θα πηγαινεις στην ενημερωση τηλεφωνου για ελεγχο...το εκανα καμια δεκα φορες να πιασει.δεν ξερω και αν παιζει ρολο αλλα εβαλα ξνα την εφαρμογη insider στο fast Ok.Θα δοκιμάσω.. τώρα του κάνω και μια δεύτερη επαναφορά για να δω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 (edited) Το έκανα όπως είπε ο gabritsos και εγκαταστάθηκε κανονικά για το here drive κάνα κόλπο? Επίσης με κάτι ρυθμίσεις οθόνης και πληροφορίες κλπ υπάρχει λύση που εκκρεμούν μόνιμα; EDIT λοιπον με καποια απο αυτά που κολλανε στην εγκατασταση απο το καινουργιο store αμα τα εγκαταστησεις απο το παλαιο δουλευουν η αμα τα εγκαταστησεις απο το παλαιο μπορεις μετα να τα σβησεις και να τα ξανα εγκαταστησεις απο το παλαιο store αν καποιος εχει πρόβλημα και δεν τρεχει το people είναι επειδή εχει προσθεση στο outlook email και άλλο λογαριασμο εκτος του βασικου και εχει απενεργοποιηση το συχρονισμο για τις επαφες.. εχει καποιος καταφερει απο clean install να βαλει στην οικονομια μπαταριας καποια εφαρμογή να τρεχει ακομα και όταν είναι στο economy mode? Edited July 1, 2015 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 (edited) Γεια σας, παιδια, δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά που βρίσκω τα ποσα data εχω κατεβασει από το internet; Και επίσης όταν παω να ανοιξω το people hub σκαει και μου γυρίζει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω επαφες!!! Ευχαριστώ Edited July 1, 2015 by evagelos Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Settings/Network & Wireless/Data Sense Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 παιδια, με κλικ πανω στην εφαρμογη "καιρος", στο tile της δηλαδη, σας κανει κ εσας αμεσως επανεκκινηση ? lumia 1020. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Όσο τα είχα όχι δεν έκανε επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts