steliosk Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Τώρα που έχουν περάσει κάποιες μέρες και μετά την αναβάθμιση των MSN και outlook εφαρμογών, βλέπετε διαφορά στην λειτουργία και στην σταθερότητα? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Επειδή μου βγάζει συνεχεια το μήνυμα για την νέα αναβάθμιση, σκέφτομαι να την βάλω. Να ρωτήσω αν πριν ή και μετά την εγκατάσταση κάνατε επαναφορά εργ. ρυθμίσεων? Χρειάζεται να ξαναστήσουμε το κινητό από την αρχή ή περνάει από πάνω από την 8.1 update 2? Και τέλος το σημαντικότερο:αξίζει??? ή θα το μετανοιώσω??? (στο 830 σκέφτομαι να τα βάλω) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 αν κανεις backup απο πριν και μετά επαναφορά δεν χάνεις σχεδόν τίποτα. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) Υπάρχει περίπτωση να βγήκε για το 8Χ? Τώρα έκανα έλεγχο, έβγαλε μήνυμα για το fast ring, αλλά δεν το προχώρησα. Δεν έχω μπαταρία, δεν έχω κάνει backup και κυρίως δεν διακινδυνεύω να μείνω χωρίς τηλέφωνο. Γνωρίζει κάποιος? Να είναι η 8.1.2? Τελικά, ούτε καν η 8.1.2 Εγκαταστάθηκε κ ενεργοποιήθηκε το fast ring... Τρίχες. εδιτ: Κι αφού το πέρασα και επανεκκίνησε, αποφάσισε να βρει αναβάθμιση τελικά (μέσα από την κανονική του menu - DP?). Άντε να δούμε αν θα έχω την 8.1.2 τελικά ή θα τρέχω για τηλέφωνο Σαββατιάτικα (κ το 940 αργεί ακόμα). Edited May 23, 2015 by Dekaohtoura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Παίδες είχα περάσει προ ημερών την cyan technical preview. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονταν και τα office και ο email client και το Xbox app και όλες οι λεγόμενες νέες εφαρμογές. Επειδή πήγαινε πολύ χάλια και κολλούσε συνέχεια το λειτουργικό, αποφάσισα να του κάνω ενα hard reset. Σημερα λοιπόν του το εκανα και αποφάσισα να πάω σε clean στήσιμο του κινητού απο την αρχή και οταν άνοιξε το κινητο ειχε μια άλλη os version απο αυτη που ειχε πριν. Η νέα version λεει windows 10 Mobile Insider Preview OS Version 10.0.12562.84. Πηγαίνει σαφώς καλύτερα και κολλάει εμφανώς λιγότερο, αλλα μου λείπουν οι εφαρμογές που ειπα παραπάνω, μπορεί και κάποιες άλλες που μου διαφεύγουν. Εχει κανεις καμία ιδεα περί του τι εχει γίνει ακριβώς; ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να πω απλά ότι εχω το Lumia 1520. Σορι για το νταμπλ ποστ, γράφω απο κινητο και δεν εχει edit. Edited May 24, 2015 by DarthGRE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Παίδες ειχε περάσει προ ημερών την cyan technical preview. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονταν και τα office και ο email client και το Xbox app και όλες οι λεγόμενες νέες εφαρμογές. Επειδή πήγαινε πολύ χάλια και κολλούσε συνέχεια το λειτουργικό, αποφάσισα να του κάνω ενα hard reset. Σημερα λοιπόν του το εκανα και αποφάσισα να πάω σε clean στήσιμο του κινητού απο την αρχή και οταν άνοιξε το κινητο ειχε μια άλλη os version απο αυτη που ειχε πριν. Η νέα version λεει windows 10 Mobile Insider Preview OS Version 10.0.12562.84. Πηγαίνει σαφώς καλύτερα και κολλάει εμφανώς λιγότερο, αλλα μου λείπουν οι εφαρμογές που ειπα παραπάνω, μπορεί και κάποιες άλλες που μου διαφεύγουν. Εχει κανεις καμία ιδεα περί του τι εχει γίνει ακριβώς; ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να πω απλά ότι εχω το Lumia 1520. Σορι για το νταμπλ ποστ, γράφω απο κινητο και δεν εχει edit. Έχει edit όπως και παράθεση..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Παίδες είχα περάσει προ ημερών την cyan technical preview. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονταν και τα office και ο email client και το Xbox app και όλες οι λεγόμενες νέες εφαρμογές. Επειδή πήγαινε πολύ χάλια και κολλούσε συνέχεια το λειτουργικό, αποφάσισα να του κάνω ενα hard reset. Σημερα λοιπόν του το εκανα και αποφάσισα να πάω σε clean στήσιμο του κινητού απο την αρχή και οταν άνοιξε το κινητο ειχε μια άλλη os version απο αυτη που ειχε πριν. Η νέα version λεει windows 10 Mobile Insider Preview OS Version 10.0.12562.84. Πηγαίνει σαφώς καλύτερα και κολλάει εμφανώς λιγότερο, αλλα μου λείπουν οι εφαρμογές που ειπα παραπάνω, μπορεί και κάποιες άλλες που μου διαφεύγουν. Εχει κανεις καμία ιδεα περί του τι εχει γίνει ακριβώς; ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να πω απλά ότι εχω το Lumia 1520. Σορι για το νταμπλ ποστ, γράφω απο κινητο και δεν εχει edit. Τηην 10 είχες και πριν. απλά κάποιο bug είχε λογικά στο όνομα. Το office το καινούργιο το κατεβάζεις απο το store beta. Οι άλλες εφαρμογές νομίζω συμπεριλαμβάνονταν, αλλιώς νομίζω τις κατεβάζεις και αυτες απο το store beta. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;Εσείς στο outlook mail έχετε ειδοποιήσεις;Σε εμένα δεν έχει και επίσης όταν το ανοίγω μου βγάζει πρώτα το Gmail και μετά το Hotmail...γιατί άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Τηην 10 είχες και πριν. απλά κάποιο bug είχε λογικά στο όνομα. Το office το καινούργιο το κατεβάζεις απο το store beta. Οι άλλες εφαρμογές νομίζω συμπεριλαμβάνονταν, αλλιώς νομίζω τις κατεβάζεις και αυτες απο το store beta. Καμία λύση για τις επαφές που δεν εμφανίζονται έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Καμία λύση για τις επαφές που δεν εμφανίζονται έχουμε; Αυτό δυστυχώς δεν το ξέρω. Και εγώ το ίδιο θέμα είχα. Δεν μου άνοιγε το hub των επαφών. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Λείπει η εφαρμογή email. Μόνο αυτη του outlook εχει. Θα τρελαθώ ρε γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Έχει edit όπως και παράθεση..... Το edit που ακριβώς είναι; Δεν το 'χω δει ποτέ!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Λείπει η εφαρμογή email. Μόνο αυτη του outlook εχει. Θα τρελαθώ ρε γμτ Μα, αν δεν κάνω λάθος, αυτή είναι η εφαρμογή για το email πλέον, και βάζεις τον λογαριασμό Gmail εκεί. Από το μενού πάνω αριστερά το κανεις, αν θυμάμαι καλά. http://www.windowscentral.com/outlook-app-windows-10-mobile-updated-design Λογικά αυτή έχεις. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Μετανοιωσα που αγορασα κινητο με λειτουργικο windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Μετανοιωσα που αγορασα κινητο με λειτουργικο windows έβαλες τα 10αρια στο 535 και έχεις πρόβλημα? Και αν ναι, πες μας μήπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Το edit που ακριβώς είναι; Δεν το 'χω δει ποτέ!!!! Πατάς πάνω στο όνομά σου που είναι πάνω από το μήνυμα που έγραψες και σου βγάζει επιλογή για επεξεργασία, το ίδιο κανείς και για απάντηση σε μήνυμα από άλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Παιδιά θέλω να ξαναδοκιμάσω τα 10 ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα περάσω ώστε να κάτσουν όσο καλύτερα γίνεται..Έχω το 930. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Παιδιά θέλω να ξαναδοκιμάσω τα 10 ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα περάσω ώστε να κάτσουν όσο καλύτερα γίνεται..Έχω το 930. Κάνε hard reset μόλις κάνεις την αναβάθμιση, θα βοηθήσει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Περίμενε ρε συ λίγο...ισως δώσουν κανένα νέο build σε καμια βδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Παιδιά θέλω να ξαναδοκιμάσω τα 10 ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα περάσω ώστε να κάτσουν όσο καλύτερα γίνεται..Έχω το 930. Στο 930 τα πέρασα 2 φορές, και στις 2 περιπτώσεις το τηλέφωνο ήταν πολύ αργό και δύσχρηστο. Κάθε φορά έκανα hard reset αλλά δεν είδα διαφορά! Θα σου έλεγα αν έχεις δεύτερο τηλέφωνο κανε την αναβάθμιση, αν δεν έχεις μην το σκέφτεσαι ακόμη!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ευχαριστώ για την απαντήσεις.Ναι τα δοκίμασα και είχαν πρόβλημα..Απλά μου αρέσουν..Τέλος πάντων μάλλον θα περιμένω λίγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Το δικό μου έχει 2 μέρες τώρα που θέλει 2 soft reset την μερα γιατί σταματάει να αποκρίνεται η αφή....Αλλά δεν γυρίζω πίσω τώρα θα περιμένω το επόμενο update και βλέπουμε!!Αναμενόμενο να έχει προβλήματα test version είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Εμενα πάντως μετα την αναβάθμιση και το hard reset το κινητο παει σφαίρα και η μπαταρία ειναι θηρίο. Το μοναδικό πρόβλημα που το κάνει unusable για πρώτη συσκευή ειναι οι επαφές που δεν εμφανίζει καν αλλα δεν ανοίγει και η εφαρμογή people Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Εμενα πάντως μετα την αναβάθμιση και το hard reset το κινητο παει σφαίρα και η μπαταρία ειναι θηρίο. Το μοναδικό πρόβλημα που το κάνει unusable για πρώτη συσκευή ειναι οι επαφές που δεν εμφανίζει καν αλλα δεν ανοίγει και η εφαρμογή people Έχει χαλάσει και στο δικό μου δεν ξέρω αν ήταν από την αρχή του build αλλά μπορείς να μπεις στις επαφές σου από τον dialer Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Εμενα πάντως μετα την αναβάθμιση και το hard reset το κινητο παει σφαίρα και η μπαταρία ειναι θηρίο. Το μοναδικό πρόβλημα που το κάνει unusable για πρώτη συσκευή ειναι οι επαφές που δεν εμφανίζει καν αλλα δεν ανοίγει και η εφαρμογή people Στο rap dialer δεν εμφανίζονται? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts