SaintPetrouil Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Έχει κανείς παρατηρήσει αν στην 6 καθυστερεί να συνδεθεί στο wifi;;το χω πάθει.. Ναι ισχύει. Μπορείς να φλασάρεις τον παλιο driver του wifi αν το εχεις ρουταρει. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Με ΟΤΑ την έβαλα και χωρίς restore απλά γτ έχω την εφαρμογή alpha access και αν την χάσω θέλει τηλ σε τράπεζες κλπ... Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Βγήκε νέο img της 6.0 (άκυρο, βγήκε αλλά όχι για το Ν6, βγήκε για όλα τα άλλα Ν) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Έχει κανείς παρατηρήσει αν στην 6 καθυστερεί να συνδεθεί στο wifi;;το χω πάθει.. Σβήσε το ιστορικό του wifi, ίσως βοηθήσει τη κατάσταση. Το κακό είναι ότι θα χάσεις όλα τα δίκτυα που έχουν αποθηκευτεί αλλά μικρο το κακό :) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Βγήκε νέο img της 6.0 (άκυρο, βγήκε αλλά όχι για το Ν6, βγήκε για όλα τα άλλα Ν) Που το είδες; Στην επίσημη σελίδα δεν φαίνεται κάτι Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 https://developers.google.com/android/nexus/images είναι τα νένα images με τα security updates/fixes Νοεμβρίου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 https://developers.google.com/android/nexus/images είναι τα νένα images με τα security updates/fixes Νοεμβρίου :) Το δικό μας που είναι για το mm? Όλοι πήραν εκτός από εμάς:( Δε μας τα λέει καλά η Google πάντως, πάντα τελευταίοι παίρνουμε αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Το δικό μας που είναι για το mm? Όλοι πήραν εκτός από εμάς:( Δε μας τα λέει καλά η Google πάντως, πάντα τελευταίοι παίρνουμε αναβάθμιση... Βγήκε και για μας.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Δε βλέπω τίποτα. Να φταίει ότι πέρασα τη marshmallow χειροκίνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Θα έρθει, δεν έρχεται σε όλους την ίδια στιγμή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Δε βλέπω τίποτα. Να φταίει ότι πέρασα τη marshmallow χειροκίνητα; Όχι δεν φταίει, θα σου έρθει. Χθες ανέβηκε στη σελίδα των nexus images, άρα τις επόμενες μέρες θα έρθει ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Παιδες καλησπερα και απο μενα......καινουριος στο αθλημα nexus με συσκευη nexus 6......πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα....ενα μικρο παραπονο με το σημα το κινητου.....οταν το εχω στο 2g ειναι τερμα πανω......οταν το βαζω στο 3g h 4g πεφτει μια γραμμη χωρις ομως να χω θεμα στις κλησεις η στα δεδομενα......νομιζα εφταιγε η sim οποτε εβαλα καινουρια nano sim απο τη wind.......παρακαλω τις αποψεις σας........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Παιδες καλησπερα και απο μενα......καινουριος στο αθλημα nexus με συσκευη nexus 6......πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα....ενα μικρο παραπονο με το σημα το κινητου.....οταν το εχω στο 2g ειναι τερμα πανω......οταν το βαζω στο 3g h 4g πεφτει μια γραμμη χωρις ομως να χω θεμα στις κλησεις η στα δεδομενα......νομιζα εφταιγε η sim οποτε εβαλα καινουρια nano sim απο τη wind.......παρακαλω τις αποψεις σας........ Λογικά, έχει να κάνει με το σήμα της Wind (3g ή 4g) στην περιοχή σου. Μπορείς να το ελέγξεις είτε με κάποια άλλη σου συσκευή (αν έχεις άλλη κάρτα sim) ή με το σήμα κάποιου άλλου (με άλλο τηλέφωνο) στο ίδιο σημείο. Συνήθως, σε 3g (και ακόμα περισσότερο σε 4g) η ένδειξη σήματος είναι χαμηλότερη σε σχέση με 2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Α...και κάτι τελευταίο....όταν πληκτρολογώντας το imei του κινητού μου σε κάποια site ταυτοποίησης imei μου βγάζει μοντελο κινητού motorola valocia... Tι είναι αυτό??????ευχαριστώ για τη βοήθεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Σήμερα το παρέλαβα και εγώ από τον Κωτσόβολο. Nordic που γράφει τι είναι; Για Σκανδιναβία προοριζόμενο; Επίσης, δώστε μου κάποιο link που βάζοντας το email σου δείχνει στοιχεία του τηλεφώνου. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 http://WWW.IMEI.INFO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 http://WWW.IMEI.INFO Valocia τι σημαίνει; Επίσης, εμένα γράφει nordics retail lt gry. Αυτό είναι Λιθουανία; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Α...και κάτι τελευταίο....όταν πληκτρολογώντας το imei του κινητού μου σε κάποια site ταυτοποίησης imei μου βγάζει μοντελο κινητού motorola valocia... Tι είναι αυτό??????ευχαριστώ για τη βοήθεια.... Μάλλον κάποιος παλιός κωδικός της συσκευής που χρησιμοποίησε η motorola Δεν σημαίνει τίποτα ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα το παρέλαβα και εγώ από τον Κωτσόβολο. Nordic που γράφει τι είναι; Για Σκανδιναβία προοριζόμενο; Επίσης, δώστε μου κάποιο link που βάζοντας το email σου δείχνει στοιχεία του τηλεφώνου. Valocia τι σημαίνει; Επίσης, εμένα γράφει nordics retail lt gry. Αυτό είναι Λιθουανία; Δεν έχει σημασία Το hardware είναι το ίδιο, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να είναι από Ευρώπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 ε μα λεω κ γω........κατι ακομα ρε παιδια......πως κλεινουμε ανοικτες εφαρμογες στο πυραυλακι μας για μην τρωει τη μπαταρια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 ε μα λεω κ γω........κατι ακομα ρε παιδια......πως κλεινουμε ανοικτες εφαρμογες στο πυραυλακι μας για μην τρωει τη μπαταρια??? Δεν τις κλείνεις Όλες όσες βλέπεις στο RECENT APPS, δεν είναι απαραίτητα ανοικτές. Αν θες να φέυγουν από το RECENT APPS οι παλιές (π.χ. που δεν τις έχεις χρησιμοποιήσει εδώ και τρεις μέρες), βάλε το RECENTLY Ως προς το πραγματικό κλείσιμο εφαρμογών, το Android διαχειρίζεται μόνο του τη μνήμη, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ (και αυτά που είναι στη μνήμη δεν τρώνε απαραίτητα μπαταρία) Ακόμα και να μην χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή εκείνη τη στιγμή, θες κάποια services να τρέχουν, για να μπορεί να λειτουργήσει. Π.χ. στα instant messengers (Whatapp, Hangouts κλπ) χρειάζεται να είναι κάποιο service ανοικτό για να ελέγχει αν έλαβες κάποιο μήνυμα. Για να απενεργοποιήσεις κάποιες εφαρμογές από το να ξεκινάνε με την εκκίνηση του συστήματος, δοκίμασε το App Opps, καρτέλα AUTOSTART Για να απενεργοποιήσεις κάποια συγκεκριμένα services εφαρμογών, δοκίμασε το Disable Service Για να παρακολουθήσεις ποιες εφαρμογές τρώνε περισσότερη μπαταρία, βάλε το GSam Battery Monitor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 βασικα θελω να αυξησω τη διαρκεια ζωης της μπαταριας μου????υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Δεν έχει σημασία Το hardware είναι το ίδιο, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να είναι από Ευρώπη Ναι, οκ, απλά δηλαδή βασίζομαι στο Nordics που γράφει; Σκανδιναβία, σωστά; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλημέρα! New Factory Image 6.0.0 (MRA58R) :happy: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 βασικα θελω να αυξησω τη διαρκεια ζωης της μπαταριας μου????υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω?????? Κάποιοι χρησιμοποιούν το Greenify Αλλά πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός ότι οι συσκευές θέλουν φόρτιση κάθε μέρα, ή και μια δεύτερη συμπληρωματική φόρτιση μέσα στη μέρα Φόρτιζέ την το βράδυ ώστε να ξεκινάς τη μέρα με 100% (ή πριν ξεκινήσεις το πρωί, με το Quick Charge πάει πολύ γρήγορα στο 70%) Πάρε και έναν φορτιστή αυτοκινήτου με Quick Charge (πλέον είναι φθηνοί) ώστε να το φορτίζεις όταν είσαι στο αυτοκίνητο, και όταν χρησιμοποιείς navigation με GPS Υπάρχουν και ασύρματοι φορτιστές υπό την μορφή στάντ που μπορείς να έχεις ένα τέτοιο στο γραφείο σου και να το ακουμπάς εκεί (δες την ενότητα των αξεσουάρ) Επίσης για τα ταξίδια είναι πολύ χρήσιμο ένα power bank ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, οκ, απλά δηλαδή βασίζομαι στο Nordics που γράφει; Σκανδιναβία, σωστά; Βασικά βασίζεσαι ότι το αγόρασες από κατάστημα στην Ευρώπη Και τα ευρωπαϊκά καταστήματα πουλάνε ευρωπαϊκές συσκευές, είτε με εισαγωγή μέσω της αντιπροσωπείας, είτε με παραεισαγωγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Βασικά βασίζεσαι ότι το αγόρασες από κατάστημα στην Ευρώπη Και τα ευρωπαϊκά καταστήματα πουλάνε ευρωπαϊκές συσκευές, είτε με εισαγωγή μέσω της αντιπροσωπείας, είτε με παραεισαγωγή Έχεις την εντύπωση ότι ελληνικά καταστήματα δεν έχουν πουλήσει συσκευές που δεν ήταν προορισμένες για την Ευρώπη; Κλασικό παράδειγμα το e-shop. Επίσης, θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο. Για το ambient display. Πέρα από το όταν το κινείς ανάβει η οθόνη, υπάρχει κάποια χειρονομία ή κάτι άλλο που ανάβει την οθόνη; Γιατί το βλέπω ανάβει και σε άσχετες φάσεις. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts