Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με την official stable 8 άλλαξε πολύ το theme rose και ακούω γκρίνια...

ξέρει κανείς αν μπορώ να το βρω κάπου? στο theme store δεν το έχει (εκτός αν είναι γραμμένο στα κινέζικα οπότε δεν μπορώ να το βρω)

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λοιπον...

το παρακατω ποστ απευθύνεται κυριως σε οσους ζηταν πολυ καλή αυτονομια μπαταριας και καλο σοτ!!!!

ομως θα πρεπει να γινουν καποιες θυσιες για να γίνει αυτό εφικτό :lol:

καπου εδω να αναφερω οτι η ρομ που φοραω ειναι παλιο build της cm12.1. για την ακριβεια Δεκεμβρίου 2015. με οτι συνεπάγεται αυτο σε λειτουργίες και security!!!!!!!!

αυτη ειναι η ρομ: [Rom][unofficial][stable][2016/05/13][Cm12.1][OTA] Redmi Note 2 by lokjianming

στην καρτελα downloads θα βρείτε την cm-12.1-20151217-UNOFFICIAL-hermes.zip

και μεσα στο τοπικ λινκ για την cm-12.1-20151220-UNOFFICIAL-hermes.zip που φοραω

συν τις pico gapps (17/8/2016)

οι υποχωρησεις που πρεπει να κάνει κάποιος ειναι:

1. οχι fm radio(σε νεοτερα builds υπαρχει φυσικα, ομως προσωπικα δε με καλυψαν. θα εξηγησω παρακατω το γιατι*)

2. ΜΟΝΟ 2g στην sim2(δε χρησιμοποιώ ακομα 2η σιμ, οποτε δε με απασχολει)

3. greenify (για παγωμα περιττων εφαρμογων που δε θελουμε να τρεχουν)

4. απουσια χρωματων στο led(ίσως με καποια εφαρμογη ή κάπως αλλιώς να ρυθμιζονται ολα τα χρωματα, δε με απασχολει)

5. ΚΑΜΕΡΑ(είναι τραγικη η μανισια, λογικα με αλλη εφαρμογη θα διορθώνεται κααααπως το προβλημα)

6. δε παιζει το αριστερο ηχειο (δε με ενοχλει, ουτε παρατηρησα σημαντικη διαφορα)

προς το παρων αυτες, αν ξεχασα κατι θα το αναφερω αργοτερα.

τι κερδισα!!!

μπαταρια, σπιρταδα, ΔΕΝ ζεστενεται το τηλέφωνο με το παραμικρο (με μιυι εκαιγε με το καλημερα), ολα κυλουν ομαλα!

τι χρηση κανω και πως πετυχαινω τις ωρες σοτ!!!

1. ολες οι εφαρμογες greenified, εκτος απο yahoo mail, fb messenger, whatsapp, nova prime, adaway και tesla unread.

2. δικτυο κλειδωμένο σε 2g οταν χρησιμοποιω wifi. επίσης σε 2g οταν δεν εχω καλυψη 3g/4g. σερφαρω με δεδομένα σε 3g κυριως, σπανια σε 4g(ναι, εδω υπάρχει αρκετή πτωση μπαταρίας!! για αυτο το αποφεύγω)

3. φωτεινότητα αυτοματη στο 30% περιπου

4. φορτιση οταν κοιμαμαι, αρα πανω απο 2-3 ωρες σιγουρα!!!

5. χρησιμοποιω την paid εκδοση του nova (την prime δηλαδη). εχω ρυθμισει ολες τις ταχυυητες του σε faster than light.

6. παιζω και παιχνιδια! καταν, score hero!, σκαλωμα με το defender 3, αραια και που ποκεμον go, διαφορες βλακειουλες κατα καιρους που βρισκω στο store(πχ flip diving)

7. βιντεο στο youtube βλέπω απ την επίσημη εφαρμογη.

8. gps ανοιγω μονο οταν θελω να το χρησιμοποιησω.

9. συγχρονισμός λογαριασμών στο auto-sync (οπως ηταν default)

10. αν το θυμηθω κλεινω το wifi οταν σερφαρω με δεδομενα

11. δεν εχω widgets (ποτε δε τα πήγα καλα με αυτα)

12. φόντο μια μαύρη εικονα (μαρεσουν τα μινιμαλιστικά :p)

13. στις developer options ρυθμισα σε 0.1x τα παρακάτω:

window animation scale

transition animation scale

animator duration scale

14. χρηση whatsapp για txt σχεδον όλη μερα(wifi, 2g, 3g)

15. αρκετα sms με την default εφαρμογή

16. λιγα εως καθολου τηλεφωνήματα

τι θα βαλω σύντομα;

• ισως clearmotion + dolby atmos (αν υποστηριζονται)
  • σιγουρα και αλλες εφαρμογες + παιχνιδια
  • xposed για να εμφανισω ταχυτητα δεδομενων στην status bar
  • και οτι αλλο προκύψει

ξέρω πολλοι θα πούνε "πετσοκοψες το θηρίο νοτε 2 για να κερδισεις σε αυτονομία και ταχύτητα", " παρε dumbphone, αυτο σε ταιριαζει", "κλπ" ομως ΕΓΩ ξερω οτι κανω smart χρηση στο phone μου(εχω τα mails μου, social apps + sms, τηλεφωνα παντα διαθεσιμα και ολα τα αλλα επιλεγω ποτε θα τα λειτουργησω ΕΓΩ)

*ειχα φλασαρει καποια στιγμή νεοτερο build, όμως το ξηλωσα καθως δε μπορουσα να εχω network type στο σημα (status bar) και αν θυμάμαι καλα η διάρκεια της μπαταρίας ηταν πολυ χαλια(τυπου 2-3 ωρες σοτ με ιδια ακριβώς χρηση) σε σχέση με το build που φοραω τωρα. στα τελευταία μπορει να ειναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. προς το παρων ομως θα μεινω σε αυτο που ειμαι. ισως καποια στιγμή φλασαρω το πιο προσφατο.

με λιγα λογια, κανω τη χρηση που θελω, οπως θελω και δε φοβαμαι αν μεινω απο μπαταρια στη μεση της ημερας!

Edited by mol

Εδώ είναι το ΛΙΝΚ με όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστούν για το πέρασμα της ρομ...θα βρεις το κινητό μας και θα κατεβάσεις την αντίστοιχη ρομ...

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15803-Ενημέρωση-24-8-2016-H-νέα-λίστα-με-τις-STABLE-V8-0-X-0-ROMs-είναι-διαθέσιμη-για/

Εμείς που έχουμε το redmi note 2 pro δίκαρτο ποια κατέβαζουμε? Αυτήν που λέει Redmi Note 2 Hermes η την

Redmi Note 4G/LTE Dual Sim (Gucci)

Edited by navystam
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

RedMi Note 2 (Hermes) ειναι η συσκευη

Και μια άλλη ερώτηση. Έχω την 7.2.3. 0 stable. Ξαναφλασαρω από την αρχη η μέσω αναβάθμισης επιλέγω το αρχείο?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

καλησπερα παιδια.οσοι βαλατε stable miui 8 σας ζεστενεται ποιο πολυ το κινητο?με τη dev miui 8 παντως εμενα εκαιγε το κινητο και για αυτο την εβγαλα

λοιπον...

το παρακατω ποστ απευθύνεται κυριως σε οσους ζηταν πολυ καλή αυτονομια μπαταριας και καλο σοτ!!!!

ομως θα πρεπει να γινουν καποιες θυσιες για να γίνει αυτό εφικτό :lol:

καπου εδω να αναφερω οτι η ρομ που φοραω ειναι παλιο build της cm12.1. για την ακριβεια Δεκεμβρίου 2015. με οτι συνεπάγεται αυτο σε λειτουργίες και security!!!!!!!!

αυτη ειναι η ρομ: [Rom][unofficial][stable][2016/05/13][Cm12.1][OTA] Redmi Note 2 by lokjianming

στην καρτελα downloads θα βρείτε την cm-12.1-20151217-UNOFFICIAL-hermes.zip

και μεσα στο τοπικ λινκ για την cm-12.1-20151220-UNOFFICIAL-hermes.zip που φοραω

συν τις pico gapps (17/8/2016)

οι υποχωρησεις που πρεπει να κάνει κάποιος ειναι:

1. οχι fm radio(σε νεοτερα builds υπαρχει φυσικα, ομως προσωπικα δε με καλυψαν. θα εξηγησω παρακατω το γιατι*)

2. ΜΟΝΟ 2g στην sim2(δε χρησιμοποιώ ακομα 2η σιμ, οποτε δε με απασχολει)

3. greenify (για παγωμα περιττων εφαρμογων που δε θελουμε να τρεχουν)

4. απουσια χρωματων στο led(ίσως με καποια εφαρμογη ή κάπως αλλιώς να ρυθμιζονται ολα τα χρωματα, δε με απασχολει)

5. ΚΑΜΕΡΑ(είναι τραγικη η μανισια, λογικα με αλλη εφαρμογη θα διορθώνεται κααααπως το προβλημα)

6. δε παιζει το αριστερο ηχειο (δε με ενοχλει, ουτε παρατηρησα σημαντικη διαφορα)

προς το παρων αυτες, αν ξεχασα κατι θα το αναφερω αργοτερα.

τι κερδισα!!!

μπαταρια, σπιρταδα, ΔΕΝ ζεστενεται το τηλέφωνο με το παραμικρο (με μιυι εκαιγε με το καλημερα), ολα κυλουν ομαλα!

τι χρηση κανω και πως πετυχαινω τις ωρες σοτ!!!

1. ολες οι εφαρμογες greenified, εκτος απο yahoo mail, fb messenger, whatsapp, nova prime, adaway και tesla unread.

2. δικτυο κλειδωμένο σε 2g οταν χρησιμοποιω wifi. επίσης σε 2g οταν δεν εχω καλυψη 3g/4g. σερφαρω με δεδομένα σε 3g κυριως, σπανια σε 4g(ναι, εδω υπάρχει αρκετή πτωση μπαταρίας!! για αυτο το αποφεύγω)

3. φωτεινότητα αυτοματη στο 30% περιπου

4. φορτιση οταν κοιμαμαι, αρα πανω απο 2-3 ωρες σιγουρα!!!

5. χρησιμοποιω την paid εκδοση του nova (την prime δηλαδη). εχω ρυθμισει ολες τις ταχυυητες του σε faster than light.

6. παιζω και παιχνιδια! καταν, score hero!, σκαλωμα με το defender 3, αραια και που ποκεμον go, διαφορες βλακειουλες κατα καιρους που βρισκω στο store(πχ flip diving)

7. βιντεο στο youtube βλέπω απ την επίσημη εφαρμογη.

8. gps ανοιγω μονο οταν θελω να το χρησιμοποιησω.

9. συγχρονισμός λογαριασμών στο auto-sync (οπως ηταν default)

10. αν το θυμηθω κλεινω το wifi οταν σερφαρω με δεδομενα

11. δεν εχω widgets (ποτε δε τα πήγα καλα με αυτα)

12. φόντο μια μαύρη εικονα (μαρεσουν τα μινιμαλιστικά :p)

13. στις developer options ρυθμισα σε 0.1x τα παρακάτω:

window animation scale

transition animation scale

animator duration scale

14. χρηση whatsapp για txt σχεδον όλη μερα(wifi, 2g, 3g)

15. αρκετα sms με την default εφαρμογή

16. λιγα εως καθολου τηλεφωνήματα

τι θα βαλω σύντομα;

• ισως clearmotion + dolby atmos (αν υποστηριζονται)
  • σιγουρα και αλλες εφαρμογες + παιχνιδια
  • xposed για να εμφανισω ταχυτητα δεδομενων στην status bar
  • και οτι αλλο προκύψει

ξέρω πολλοι θα πούνε "πετσοκοψες το θηρίο νοτε 2 για να κερδισεις σε αυτονομία και ταχύτητα", " παρε dumbphone, αυτο σε ταιριαζει", "κλπ" ομως ΕΓΩ ξερω οτι κανω smart χρηση στο phone μου(εχω τα mails μου, social apps + sms, τηλεφωνα παντα διαθεσιμα και ολα τα αλλα επιλεγω ποτε θα τα λειτουργησω ΕΓΩ)

*ειχα φλασαρει καποια στιγμή νεοτερο build, όμως το ξηλωσα καθως δε μπορουσα να εχω network type στο σημα (status bar) και αν θυμάμαι καλα η διάρκεια της μπαταρίας ηταν πολυ χαλια(τυπου 2-3 ωρες σοτ με ιδια ακριβώς χρηση) σε σχέση με το build που φοραω τωρα. στα τελευταία μπορει να ειναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. προς το παρων ομως θα μεινω σε αυτο που ειμαι. ισως καποια στιγμή φλασαρω το πιο προσφατο.

με λιγα λογια, κανω τη χρηση που θελω, οπως θελω και δε φοβαμαι αν μεινω απο μπαταρια στη μεση της ημερας!

Ρε φιλε δεν βρισκω πουθενα την 20 μονο την 17

καλησπερα παιδια.οσοι βαλατε stable miui 8 σας ζεστενεται ποιο πολυ το κινητο?με τη dev miui 8 παντως εμενα εκαιγε το κινητο και για αυτο την εβγαλα

Σε μενα δεν ζεσταινεται με την miui 8,εβαλα και το cpu -z για ελεγχο,σε ηρεμια μου δειχνει 34 βαθμους.Παιχνιδια δεν παιζω για δω τι γινεται εκει,αλλες εφαρμογες οπως documents to go, cu browse kai καποιες αλλες,δεν ζεσταινεται.

Edited by charis232

ψαξε στα ποστς που γράφτηκαν 20/12/2015 και θα το βρεις ;)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Οκ φιλε ολα το βρήκα θα βαλω την 8 την stable πρωτα κ κατα την Τετάρτη θα βάλω κ την δικιά σου

Οκ φιλε ολα το βρήκα θα βαλω την 8 την stable πρωτα κ κατα την Τετάρτη θα βάλω κ την δικιά σου

βάλε αυτήν που σε λεω.

προτεινω το τελευταιο build πουνλογικαβθα δουλεύει το φμ ραδιο + ότι άλλο διορθωσανε

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Είναι ιδέα μου ή η miui 8 stable είναι αισθητά πιο γρήγορη από την miui 7 (οποιοδηποτε build) και έχει και καλύτερη μπαταρία; Μάλλον όντως έτσι όπως τα λέω θα ειναι. Αν εξαιρέσεις το σχετικά άσχημο θέμα που έχει, επιτέλους η ταχύτητα της αγγίζει αυτή της cyanogen χωρις υπερβολή. Γενικά πολύ ικανοποιημένος αν εξαιρέσεις λίγο την μπαταρια που ειναι μισή ώρα κάτω απο cyanogen με την χρήση που κανω(γύρω στις 4 μιση ωρες) δεν νομίζω πως οποιου του αρέσει η miui υπάρχει λόγος να την αλλάξει. Αυτά και απο μένα

Πέρασα κι εγώ χθες βράδυ τη stable 8.0.1.0 αντικαθιστώντας την (φανταστική κατ'εμέ) 7.3.2.0, και οι δυο του gkalen.

Μπορώ να πω ότι όντως έχει γίνει καλή δουλειά όπως αναφέρουν και τα παιδιά πιο πάνω... λειτουργεί άψογα (μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι που να υπολειτουργεί ή να μη λειτουργεί καθόλου). Είναι μια ολοκληρωμένη rom για καθημερινή χρήση και αν είναι ήδη τόσο καλή τότε είμαι σίγουρος ότι οι επόμενες εκδόσεις θα αγγίζουν την τελειότητα. Τώρα για μπαταρία θα σας πω μετά από 3-4 μέρες χρήσης αλλά δεν περιμένω θαύματα (πάντως χειρότερη από την 7.3.2.0) δεν είναι...

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που με ενθουσίασε είναι το Dual Apps. Έχω 2 λογαριασμούς στο Facebook (έναν προσωπικό και έναν για gaming) και για να τους παρακολουθώ και τους δυο στην ίδια συσκευή έπρεπε να αποσυνδεόμαι και να συνδεόμαι συνέχεια. Τώρα όμως μπορώ να χρησιμοποιώ μια εφαρμογή (π.χ. Facebook) με δυο λογαριασμούς σαν να ήταν 2 διαφορετικές εφαρμογές.... Και το Messenger έτσι και απ'ότι είδα υποστηρίζει και άλλες εφαρμογές και παιχνίδια αλλά μόνο αυτά δοκίμασα μέχρι στιγμής... Πολύ καλό και πολύ βολικό και λειτουργεί τέλεια. Και κάθε μια από τις "διπλές" εφαρμογές ρυθμίζεται ανεξάρτητα από την άλλη...

http://i64.tinypic.com/2w6ewas.jpg

Edited by agmg

Καταρχήν καλησπέρα. Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έχω ένα redmi note 2 που φοράει την greek miui 5.9.18 developer και η κάτοχος του έχει κουραστεί να το φορτίζει (βγάζει με το ζόρι 4 ώρες sot). Θα ήθελα την γνώμη σας με όσους ανακατευονται με rom's κτλ να μου πουν ποια είναι η καλύτερη ρομ να περάσω αυτή την στιγμή που τα έχει τα περισσότερα (μπαταρία κάμερα σταθερότητα ταχύτητα κτλ) και με ποιον τρόπο την περνάω (μέσω updater η μέσω recovery). Διάβασα για την miui 8 έχει βγει Official stable? Επίσης αν γίνεται να έχει Ελληνικά η ρομ μέσα (μην είναι global). Ευχαριστώ πολύ.

Καταρχήν καλησπέρα. Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έχω ένα redmi note 2 που φοράει την greek miui 5.9.18 developer και η κάτοχος του έχει κουραστεί να το φορτίζει (βγάζει με το ζόρι 4 ώρες sot). Θα ήθελα την γνώμη σας με όσους ανακατευονται με rom's κτλ να μου πουν ποια είναι η καλύτερη ρομ να περάσω αυτή την στιγμή που τα έχει τα περισσότερα (μπαταρία κάμερα σταθερότητα ταχύτητα κτλ) και με ποιον τρόπο την περνάω (μέσω updater η μέσω recovery). Διάβασα για την miui 8 έχει βγει Official stable? Επίσης αν γίνεται να έχει Ελληνικά η ρομ μέσα (μην είναι global). Ευχαριστώ πολύ.

Για διάβασε λίγο παραπάνω...

Edited by galiatsogio

Είναι ιδέα μου ή η miui 8 stable είναι αισθητά πιο γρήγορη από την miui 7 (οποιοδηποτε build) και έχει και καλύτερη μπαταρία; Μάλλον όντως έτσι όπως τα λέω θα ειναι. Αν εξαιρέσεις το σχετικά άσχημο θέμα που έχει, επιτέλους η ταχύτητα της αγγίζει αυτή της cyanogen χωρις υπερβολή. Γενικά πολύ ικανοποιημένος αν εξαιρέσεις λίγο την μπαταρια που ειναι μισή ώρα κάτω απο cyanogen με την χρήση που κανω(γύρω στις 4 μιση ωρες) δεν νομίζω πως οποιου του αρέσει η miui υπάρχει λόγος να την αλλάξει. Αυτά και απο μένα

4 μέρες που την έχω βάλει, όντως είναι πολύ καλή, σε."δυσσκολα" προγράμματα δεν κολλάει, ποιο γρήγορη,smooth.Με λίγα λόγια πολύ καλή.

"

4 μέρες που την έχω βάλει, όντως είναι πολύ καλή, σε."δυσσκολα" προγράμματα δεν κολλάει, ποιο γρήγορη,smooth.Με λίγα λόγια πολύ καλή.

"

για την ελληνικη stable λετε η την official eu η ειναι το ιδιο πραγμα?

myphone_2.png

Εχω την 8 από όταν βγηκε σταθερη.Ενα πρόβλημα που αντιμετοπιζω είναι στη συνδεση με τον υπολογιστη.Ηθελα να μεταφερω ένα αρχειο και συνδεθηκε κανονικα.Μετα από ένα λεπτο κολλησε η μεταφορα και από τοτε δεν το αναγνωριζει.Για να μεταφερω τωρα αρχεια πρεπει να μπω στο twrp.Εκει αναγνωρίζεται κανονικα και μεταφερει σφαιρα.

Εχω την 8 από όταν βγηκε σταθερη.Ενα πρόβλημα που αντιμετοπιζω είναι στη συνδεση με τον υπολογιστη.Ηθελα να μεταφερω ένα αρχειο και συνδεθηκε κανονικα.Μετα από ένα λεπτο κολλησε η μεταφορα και από τοτε δεν το αναγνωριζει.Για να μεταφερω τωρα αρχεια πρεπει να μπω στο twrp.Εκει αναγνωρίζεται κανονικα και μεταφερει σφαιρα.

Γιατί δεν χρησιμοποιείς το airdroid?

Καλησπέρα στην ομάδα.

Σκέφτομαι να αγοράσω νέα θηκούλα γιατί η παλιά έχει γίνει χάλια.

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτήν : http://www.aliexpress.com/store/product/Xiaomi-Redmi-Note-2-Case-Neo-Hybrid-Plastic-Frame-Matte-Silicon-Back-Cover-Case-for-Xiaomi/1305757_32464145602.html ;

Επίσης γνώμη για tempered glass?

Να πάρω κάτι που κάνει 50-60 λεπτα τα 2-3 tempered ή 1 που θα κάνει 2-3ευρώ;Θα υπάρξει διαφορά;

Ευχαριστώ πολύ!

Υ.Γ. Ετοιμάζομαι για miui 8 αλλά περιμένω λίγο ακόμα να γίνει όσο stable μπορεί. :):)