Jump to content

gianniskap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gianniskap

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

gianniskap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα φιλε μου. Μηπως ειναι ευκολο να ξανα ανεβασεις το αρχειο fingerprint fix?Γιατι δεν μπορω να το βρω πουθενα και δεν μου βγαζει επιλογη fingerprint τωρα η συκσευη.
  2. Αααχ δεν μπορω....ΠΩΣ βρε παιδια βγαζετε τοσο 3 ωρες και ειστε 50% ; Εγω κοιταχτε τι εβγαλα με 6.11.17 eu dev χθες. (Φωτεινοτητα αρχικα την ειχα κοντα στο 10% για τα πρωτα 20% της μπαταριας. Αργοτερα στο 50% + η φωτεινοτητα.Κυριως wifi αλλα και λιγο 4g. Facebook - Insta - Chrome )
  3. Παιδια πραγματικα εχουμε αγανακτισει με το θεμα μπαταρια :lol: Και μενα εδω και μερικες βδομαδες κανει τρελα,πεφτει αποτομα παρα πολυ ή δεν πέφτει καθόλου κλπ. Φοράω την τελευταία του gkalen και τωρα θα παω να δοκιμασω την 6.11.17 eu dev που λέτε. Τίποτα μου φαίνεται θα το πουλήσω όσο όσο και θα παω σε RN3 pro ή Redmi 3s.(Τα χουν φιλοι ο ενας βγαζει 7-8 ωρες περιπου sot και ο αλλος σχεδον 10...Ουτε στον υπνο μας αυτα εμεις χαχαχα)
  4. Καλησπέρα στο παλικάρια του φόρουμ. Από προχθες το κινητό έχει τρελαθεί με την μπαταρία και την καταπίνει ΑΒΕΡΤΑ!! Ήταν που ήταν :lol::lol: Σε φάση 2 ώρες οθόνη με 4g ή wifi που και που.. με τα χίλια ζόρια Λοιπόν κατεβάζω την τελευταία του φίλου gkalen να περάσω μπας και αλλάξει κάτι. Είχε κανείς παρόμοιο θέμα; Από μπαταρίες βλέπω ακόμα δεν έχουν βγάλει κάτι σε παραπάνω mah. Οι nohon λένε τίποτα ; Μπας και είναι καλύτερες από τις μαμά; :rolleyes::rolleyes: Ευχαριστώ πολύ!! Καλό υπόλοιπο Σ/Κ :)
  5. Ευχαριστώ πολύ!!
  6. Kαλησπερα σας παιδια. Κατοχος redmi note 2 εδω,προσπαθω να βοηθησω φιλο με redmi note 3 pro να ξεκλειδωσει bootloader κλπ. Καταρχην ο φιλος μου ειχε βαλει οτι κωδικους ναναι για mi account ...ειχε μπλοκαρει το κινητο και καναμε αμαν να το επαναφερουμε χωρις mi λογαριασμο. Αυτην την στιγμη η συσκευη φοραει την "kenzo_global_images_V7.2.3.0.LHOMIDA_20160129.0000.14_5.1_global" rom. Επειδή έχω δει διάφορους οδηγούς και ο καθένας δεν λέει τα ίδια έχω χαθεί λίγο. Έχω κάνει αίτηση ξεκλειδώματος από αυτό το site "http://en.miui.com/unlock/". Έλαβα sms κλπ και περιμενω τωρα το διαστημα 10 ημερων που λεει. Μεχρι στιγμης ειμαι οκ; Πρεπει μηπως να αλλαξω ρομ για να μπορεσω να πετυχω το ξεκλειδωμα του bootloader; Μπορω να αποφυγω αυτην την διαδικασια που περιμενω 10 μερες και να περασω την κινεζικη dev που θα μου ξεκλειδωνει τον bootloader; Ευχαριστω πολυ,ελπιζω να μην με παρετε με κακο ματι που ρωταω κατι 1000ηπομενο προφανος. :):):rolleyes:
  7. Καλησπέρα στην παρέα. Πέρασα και γω την τελευταία miui 8 του gkalen. Θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα. Έχω μια απορία. Οταν παταω volume down πολλες φορες ... δεν μπαίνει αθόρυβο με δόνηση και πρέπει να το κάνω απο την μπάρα πάνω. Φτιάχνει κάπως αυτό; Με κάποιο xposed πχ; Επίσης εσείς τι xposed modules χρησιμοποιείται σε miui 8 για παραμετροποιήσεις; Ευχαριστώ!
  8. @mitsoumpas , @karbill Eυχαριστώ για τις απαντήσεις :)
  9. Καλησπέρα στην ομάδα. Σκέφτομαι να αγοράσω νέα θηκούλα γιατί η παλιά έχει γίνει χάλια. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτήν : http://www.aliexpress.com/store/product/Xiaomi-Redmi-Note-2-Case-Neo-Hybrid-Plastic-Frame-Matte-Silicon-Back-Cover-Case-for-Xiaomi/1305757_32464145602.html ; Επίσης γνώμη για tempered glass? Να πάρω κάτι που κάνει 50-60 λεπτα τα 2-3 tempered ή 1 που θα κάνει 2-3ευρώ;Θα υπάρξει διαφορά; Ευχαριστώ πολύ! Υ.Γ. Ετοιμάζομαι για miui 8 αλλά περιμένω λίγο ακόμα να γίνει όσο stable μπορεί. :):)
  10. Παιδιά καλησπέρα. Να ρωτήσω..Εσείς με τι κάρτα αγοράζεται απο minideal και vickmall? Χρησιμοποιούσα viva wallet αλλά τα φτυσε.. :(
  11. Παιδιά Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το κινητό να συνδέεται στο pc σε USB Mass Storage Μοde? Εκανα βλακεια και διαεγραψα ολες τις φωτο μου απο μεσα και θελω να το συνδεσω ετσι για να κανω ανακτηση με ενα προγραμμα στο pc ....... :cry::cry:
  12. Καλώς παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα του το πω και βλέπουμε σε κανα 2 μέρες τι απάντηση θα μου δώσει :)
  13. Μου είπε το χε όλη την ώρα με wifi και ένα 10 λεπτο 4g. Κατέβαζε παιχνίδια για περίπου 3 τέταρτα(άνοιξε ένα για 5 λεπτά) και μετά facebook-instagram.
  14. Καλησπέρα. Πέρασα σε φίλο την τελευταία ελληνική stable αλλά η μπαταρία δεν τα πάει καλά. Είναι φυσιολογικό τέτοιο πράγμα?Το χει 1 μέρα το κινητό. Μήπως πρέπει να το ξεφορτίσει τέρμα και μετά 100% και calibrate? ή Φταίει η ρομ ? :worry::worry:
  15. Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Ποια πιστεύεται ότι είναι η καλύτερη ελληνική stable αυτή τη στιγμή; Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...