vdimitriou Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Έχουμε νέο από κάποιον που να παρέλαβε κινητό από επισκευή (αλλαγή πανελ) να δούμε τι "παίζει" τελικά? Εχω επιστρέψει και εγώ το δικό μου στην Vodafone. Ναι, για μένα η αλλαγή δεν διόρθωσε κάτι. Ίσα ίσα τα πράγματα χειροτέρεψαν. Τώρα πλέον δεν μπορώ να κάνω touch down από κλείδωμα το Quick Menu, μένει στο 1/3 της οθόνης. Το pinch to zoom λειτουργεί το ίδιο αίσχος με πριν και το multitouch ... άστα να πάνε. Γενικότερα η συσκευή έχει πρόβλημα, ενώ η μπαταρία του λειτουργεί τέλεια. Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Γεια σας παιδιά μέτα από δεύτερο ποστ σας λέω πως τα πράγματα και σε εμένα αν και ήταν υπέροχα έγιναν όλα σ@!+# άλλου πάταγα αλλού με έβγαζε το multitouch test απο εκεί που αναγνώριζε 5 δάκτυλα αναγνωρίζει 2 τελικά δεν ήμουν τυχερός.Το πήγα φυσικά για service και δεν ήταν μόνο το παραπάνω πρόβλημα που σας ανέφερα.Ελπίζω να φτιαχτεί άμμεσα αλλιώς θα απαιτήσω άλλη συσκευή Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis6119 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Χαιρετω με μια απορια Φευγω η μενω απο τα lumia? Επισtρεφω το lumia 535.oτι και να γινει. Τι αλλο windowspone γυρω στα 120,00ε μπορω να παρω περιπου +50,00ε ισαξιο με το 535 που το επιστρεφω λογω των προβληματων του? Να παρω το ιδιο παλι και οτο βγει?Ισως τυχω νεα σοδεια χωρις θεματα, Η να φυγω εντελως και να παω anroid στα 129,00 που τα εχει ολα? http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/143312-lenovo-a536-black Ισως και καποιο αλλο Απο χερι αποκλειονται.διοτι θα εχω πιστωτικο αγορας απο το μαγαζι. Αναμενω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλύτερα να απευθυνθείς εδώ Επιλογή συσκευής γιατί τα topic των συσκευών δεν προσφέρονται για ανάλογα ερωτήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Η να φυγω εντελως και να παω anroid στα 129,00 που τα εχει ολα? http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/143312-lenovo-a536-black, Όλα μπορεί να τα έχει , αλλά την ταχύτητα του 535 όχι . Σε Android χρειάζεται οκταπύρηνο η τουλάχιστον 1,6 για να έχεις την απόκριση του 535 . Τέλος το off topic από εμένα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Όλα μπορεί να τα έχει , αλλά την ταχύτητα του 535 όχι . Σε Android χρειάζεται οκταπύρηνο η τουλάχιστον 1,6 για να έχεις την απόκριση του 535 . Τέλος το off topic από εμένα . Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου επίσης μία σύγκριση πού έκανα με το i phone 5 του αδερφού μου μπορώ να πω πως το μόνο + που έχει το 5 είναι η κάμερα η πίσω (αν και σε ποιότητα λήψης το 5 έμενε σκαλιά πίσω) άμα δεν είχε αυτό το πρόβλημα η οθόνη θα είχε βγει κινητό της χρονιάς στην και θα είχε δοξάσει τα windows 8.1 όσο δεν πήγαινε ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλύτερα να απευθυνθείς εδώ Επιλογή συσκευής γιατί τα topic των συσκευών δεν προσφέρονται για ανάλογα ερωτήματα. Μην το λες αυτό :lol: μπορεί να γράφει για μια συσκευή κάποιος αλλά να έχει παθιαστεί με άλλη και να την προτείνει Αλλά τότε δεν θα είχε δημιουργηθεί και εκείνο το τοπικ αρα είναι 50-50 Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitersweet Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 καλησπέρα καινούριος με wp πηρα ένα 535 να κανω την δουλεια μου μετα τοο σ5 που εχασα.επειγον!!!πως περναω σειρεσ με υποτιτλους:::; υγ.μερικες φορες παταω το πληκτρο του σβησίματος και πατανε και αλλα κουμπια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 καλησπέρα καινούριος με wp πηρα ένα 535 να κανω την δουλεια μου μετα τοο σ5 που εχασα.επειγον!!!πως περναω σειρεσ με υποτιτλους:::; υγ.μερικες φορες παταω το πληκτρο του σβησίματος και πατανε και αλλα κουμπια... Καλησπέρα. Συνδέεις τη συσκευή με τον υπολογιστή σου μέσω καλωδίου USB και αντιγράφεις τα επεισόδια που θέλεις μέσα στον φάκελο Videos. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitersweet Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλησπέρα. Συνδέεις τη συσκευή με τον υπολογιστή σου μέσω καλωδίου USB και αντιγράφεις τα επεισόδια που θέλεις μέσα στον φάκελο Videos. μου βγαζει ένα πρόγραμμα Windows phone για υπολογιστη και στα βιντεο που γραφει πανω δεν την αναγωριζει την σειρα δεν την δειχνει οθτε τους υποτιτλουσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 μου βγαζει ένα πρόγραμμα Windows phone για υπολογιστη και στα βιντεο που γραφει πανω δεν την αναγωριζει την σειρα δεν την δειχνει οθτε τους υποτιτλουσ Καταρχήν οι υπότιτλοι πρέπει να είναι το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας. Επίσης θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις τον CCPlayer από το store, είναι ο μόνος που έχω βρει να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Kαλημέρα Πως σβήνει το εικονίδιο (τρίγωνο),περιαγωγής απο οθόνη Δοκίμασα ολες τις ρυθμίσεις και δεν σβήνει ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Antivirius το store γιατι δεν εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Kαλημέρα Πως σβήνει το εικονίδιο (τρίγωνο),περιαγωγής απο οθόνη Δοκίμασα ολες τις ρυθμίσεις και δεν σβήνει ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Antivirius το store γιατι δεν εχει; Antivirus δεν έχει ακόμα γιατί δεν έχουν βγει ιοί για το λειτουργικό (ακόμα) Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Antivirus δεν έχει ακόμα γιατί δεν έχουν βγει ιοί για το λειτουργικό (ακόμα) και ούτε πρόκειται sandbox FTW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace79grpaok Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 εχω και το nexus μαζι μου στην τσαντα μου κλειστο και ποτε δεν ενιωσα την αναγκη να το αντικαταστησω με το 535 μου,η αποκριση και το μη λαγκ και κολλημα με εχει κανει φανατικο των windows και αφου το 535 θα παρει τα 10 οπως και το pc μου ουσιαστικα θα ειναι το ιδιο πραγμα,πειτε μου ενα κινητο που θα σε δινει την ιδια εμπειρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπέρα. Στη συγκεκριμένη συσκευή (με τις 2 κάρτες) έχω θέμα με τα δεδομένα. Εννοείται ότι είναι ενεργοποιημένα, η κάρτα στην πρώτη υποδοχή εννοείται ότι έχω βάλει τις σωστές ρυθμίσεις και ενεργοποιημένο και το roaming (q έχω). Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπέρα. Στη συγκεκριμένη συσκευή (με τις 2 κάρτες) έχω θέμα με τα δεδομένα. Εννοείται ότι είναι ενεργοποιημένα, η κάρτα στην πρώτη υποδοχή εννοείται ότι έχω βάλει τις σωστές ρυθμίσεις και ενεργοποιημένο και το roaming (q έχω). Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Έχεις βάλει χειροκίνητα τις ρυθμίσεις που δίνει η q στο site της ??? Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 ποιες ακριβως ρυμισεις βαζετε για ιντερνετ κινητης q; εχω ιντερνετ αλλα μενει συνεχεια αναμμενο το τριγωνο περιαγωγης ειτε εχω wifi ειτε δεδομενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 ποιες ακριβως ρυμισεις βαζετε για ιντερνετ κινητης q; εχω ιντερνετ αλλα μενει συνεχεια αναμμενο το τριγωνο περιαγωγης ειτε εχω wifi ειτε δεδομενα Τις βάζεις χειροκίνητα θα τις βρεις στο site της q Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Έχεις βάλει χειροκίνητα τις ρυθμίσεις που δίνει η q στο site της ??? Ναι, χειροκίνητα. :) Ποτέ δεν εμπιστεύομαι τις αυτόματες ρυθμίσεις. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ναι, χειροκίνητα. :) Ποτέ δεν εμπιστεύομαι τις αυτόματες ρυθμίσεις. Γενικώς η q δεν δίνει ποτέ αυτόματες ρυθμίσεις για εσένα και για εμένα που ασχολούμαστε με αυτά είναι πολύ καλό αλλά για σκέψου πόσο δύσκολο θα είναι για ένα έφηβο. Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Γενικώς η q δεν δίνει ποτέ αυτόματες ρυθμίσεις για εσένα και για εμένα που ασχολούμαστε με αυτά είναι πολύ καλό αλλά για σκέψου πόσο δύσκολο θα είναι για ένα έφηβο. Καλά η q κάτι πρέπει να έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που είχα πάλι q και θα τ' ακούσουν μου φαίνεται αύριο... Θα τους πάρω, γιατί άκρη δεν έβγαλα. Όσο για τους εφήβους, μην ανησυχείς. Έτσι όπως γεννιούνται πλέον μέσα στην τεχνολογία, θα ξέρουν πολύ περισσότερα από μας. Edited March 29, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Αν ειναι ευκολο να στειλει καποιος με φωτο τις ρυθμισεις ιντερνετ Δεν μπορω να βγαλω ακρη δειτε και τη φωτο μηπως και μπορειτε να βοηθησετς για τις ρυθμισεις Edited March 27, 2015 by niotheros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Γεια χαρά στην παρέα. Φίλη μου πήρε πρόσφατα το 535. Σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένη. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει ρύθμιση για πρόβλεψη κειμένου και γραμματικό έλεγχο στην σύνταξη sms ή θα πρέπει να κατεβάσει κάποια εφαρμογή από το store γι αυτή την δουλειά. Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Γεια χαρά στην παρέα. Φίλη μου πήρε πρόσφατα το 535. Σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένη. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει ρύθμιση για πρόβλεψη κειμένου και γραμματικό έλεγχο στην σύνταξη sms ή θα πρέπει να κατεβάσει κάποια εφαρμογή από το store γι αυτή την δουλειά. Καλησπέρα. Λογικά δεν έχει κατεβάσει το ελληνικό πληκτρολόγιο ακόμα. Ρυθμίσεις, Πληκτρολόγιο, πατάει το Ελληνικά και εγκαθιστά το update που θα τις βγάλει. Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε την συσκευή unbranded και να παίρνουμε πιο γρήγορα τα updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts