Katsaras_John Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) μια απορια,μπορω να καρφιτσωσω τον καιρο στην επιφανεια εργασιας; Εννοείς σαν widget; Δεν υποστηρίζεται νομίζω από τις μαμά εφαρμογές. Εγώ μπαίνω στο start menu και βλέπω τον καιρό από τα live tiles. ναι κατι τετοιο θα ηθελα,θυμαμαι καποτε οτι ειχα,αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν απο αλλη εφαρμογη.ευχαριστω για την απαντηση! Μόνο με το Classic Shell - Start Menu γίνεται πλέον. Είναι το ίδιο με τις πολλές δυνατότητες που είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις των Windows και λειτουργεί σαν έξτρα μαζί με το καινούργιο που έχουν πλέον τα 10άρια. http://www.classicshell.net/ Edited April 25, 2017 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Προσπαθώ να εγκαταστήσω τα Creators από χτες μέσω του Windows update. Ενώ τα κατεβάζει κάνει επανεκκίνηση και όταν φτάνει στο 35% κάνει εκκίνηση ο υπολογιστής και μου λέει ότι απέτυχε η εγκατάσταση. Αυτό έχει γίνει τρεις φορές. Έχει τύχει σε κανένα άλλον; Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 (edited) Προσπαθώ να εγκαταστήσω τα Creators από χτες μέσω του Windows update. Ενώ τα κατεβάζει κάνει επανεκκίνηση και όταν φτάνει στο 35% κάνει εκκίνηση ο υπολογιστής και μου λέει ότι απέτυχε η εγκατάσταση. Αυτό έχει γίνει τρεις φορές. Έχει τύχει σε κανένα άλλον; Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Δες εδώ: Πώς Λύνω Προβλήματα με την Αναβάθμιση των Windows 10 Creators Update ή κατέβασε την αναβάθμιση από την ιστοσελίδα της Microsoft κάνοντας κλικ στο λινκ που έχει τον τίτλο "Ενημέρωση τώρα". Edited May 2, 2017 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Ούτε με σύμβουλο αναβάθμισης μπαίνει ούτε με το creation tool. Τα δοκίμασα κι αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Καλησπέρα. Σε Lenovo yoga εμφανίζεται εδώ και 2 εβδομάδες το μήνυμα your windows licence will expire soon. Τα windows ήταν προεγκατεστημένα, προϋπήρχε πρόβλημα για μήνες, δοκίμασα αυτή τη λύση αλλά δεν δούλεψε Καμία ιδέα πως να λυθεί το πρόβλημα? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Προσπαθώ να εγκαταστήσω τα Creators από χτες μέσω του Windows update. Ενώ τα κατεβάζει κάνει επανεκκίνηση και όταν φτάνει στο 35% κάνει εκκίνηση ο υπολογιστής και μου λέει ότι απέτυχε η εγκατάσταση. Αυτό έχει γίνει τρεις φορές. Έχει τύχει σε κανένα άλλον; Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Αν έχεις προσθέσει δευτερο δίσκο βγάλτον ,το ίδιο κάνε αν έχεις προσθέσει μνήμη,και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 http://forum.notebookreview.com/threads/windows-10-creators-update-bloatware-free-edition.804247/ να και μια ωραία έκδοση χωρίς τα bloatware της Microsoft είναι η Creator σε custom. Eγω αυτήν έχω ούτε τηλεμετρία ούτε edge ούτε Windows defender. Δεν είναι επίσημη οπότε την βάζετε με δικής σας ευθύνη όπως την έβαλα και εγω. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 πάντως έχει θέμα η creators με τα ελληνικά fonts σε πολλές εφαρμογές και σε συγκεκριμένα είδη font Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 πάντως έχει θέμα η creators με τα ελληνικά fonts σε πολλές εφαρμογές και σε συγκεκριμένα είδη font Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε οποίος την έχει περνάει fonts manual... Ναι ξεφτίλα μεν και κατάντια αλλά αυτό είναι τα w10 lifetime beta test Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Αν έχεις προσθέσει δευτερο δίσκο βγάλτον ,το ίδιο κάνε αν έχεις προσθέσει μνήμη,και ξαναδοκίμασε. Δεν έχω ούτε δεύτερο δίσκο ούτε μνήμη. Σε Samsung laptop τα έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 εχω την τελευταία έκδοση και μάλλον έχει τσιμπήσει malware το λάπτοπ το έβαλα σε safe mode για να κατεβάσω antivirus ότι βρήκε το έσβησα αλλά εξακολουθεί στην κανονική λειτουργία να μην με αφήνει να κατεβάσω τίποτα σε antivirus.καποια συμβουλή; επαναφορά επιχείρησα αλλά απέτυχε μου βγάζει και το laptop το χα αγοράσει χωρίς λειτουργικό άρα ούτε clean install μπορώ Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Δεν μου έχει έρθει ακόμη από το Windows Update το Creator update ακόμη και σήμερα, παρόλο από τότε που βγήκε μου ήρθαν δυο μικρά update. Αν και μου βγάζει «Good news! The Windows 10 Creators Update is on its way. Want to be one of the first to get it?». Είναι λογικό τόσες μέρες να κάνει; Δεν άντεξα, και ήδη ξεκίνησα την διαδικασία με το update assistant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Απο που τα αγοραζω φθηνά και αξιοπιστα? Μονο κλειδι θελω. Ενδιαφέρομαι για 1 άδεια (εκτος αν συμφερει κάπως να αγοραστούν 2-3 μαζι) Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Δεν μου έχει έρθει ακόμη από το Windows Update το Creator update ακόμη και σήμερα, παρόλο από τότε που βγήκε μου ήρθαν δυο μικρά update. Αν και μου βγάζει «Good news! The Windows 10 Creators Update is on its way. Want to be one of the first to get it?». Είναι λογικό τόσες μέρες να κάνει; Δεν άντεξα, και ήδη ξεκίνησα την διαδικασία με το update assistant Ούτε σε μένα έχει έρθει ακόμη η Creator update. Μου ήρθαν μόνο δύο μικρές αναβαθμίσεις. Θα περιμένω για λίγο και μετά και εγώ θα ζητήσω «βοήθεια». Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Ούτε σε μένα έχει έρθει ακόμη η Creator update. Μου ήρθαν μόνο δύο μικρές αναβαθμίσεις. Θα περιμένω για λίγο και μετά και εγώ θα ζητήσω «βοήθεια». Just for the records: Πριν κάποια ώρα ολοκληρώθηκε η «βοήθεια». Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Όλα πλήρως smooth με χειροκίνητη εγκατάσταση της Creator. Βέβαια σε μηχανάκι με Intel Atom πήρε πάνω από μία ώρα η εγκατάσταση, αλλά υγεια :p http://i64.tinypic.com/2n8blo7.jpg :lol: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Όλα πλήρως smooth με χειροκίνητη εγκατάσταση της Creator. Βέβαια σε μηχανάκι με Intel Atom πήρε πάνω από μία ώρα η εγκατάσταση, αλλά υγεια :p http://i64.tinypic.com/2n8blo7.jpg :lol: Έχουν μπει σε κινέζικο τάμπλετ και σε PC χωρίς πρόβλημα εδώ και βδομάδες. Μια χαρά παίζουν. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Όλα πλήρως smooth με χειροκίνητη εγκατάσταση της Creator. Βέβαια σε μηχανάκι με Intel Atom πήρε πάνω από μία ώρα η εγκατάσταση, αλλά υγεια :p http://i64.tinypic.com/2n8blo7.jpg :lol: Winoηθς; :p Google translate με λιγο κινεζικα; :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Όλα πλήρως smooth με χειροκίνητη εγκατάσταση της Creator. Βέβαια σε μηχανάκι με Intel Atom πήρε πάνω από μία ώρα η εγκατάσταση, αλλά υγεια :p http://i64.tinypic.com/2n8blo7.jpg :lol: Εξαιρετική μετάφραση στο μήνυμα επανεκκίνησης :) edit: δεν είδα ότι είχε ήδη σχολιαστεί, σχωράτε με... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Ένα pc με 2 συνδέσεις δικτύου,μια lan και μία wifi. Πως μπορεί να ρυθμιστεί π.χ. μόνο ο firefox να βγαίνει από wifi και όλα τα άλλα προγράμματα να βγαίνουν από το lan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Λίγο παράδοξο αυτό που θες να κάνεις (δεν βλέπω διαφορά δηλαδή) αλλά μέχρι τώρα γνώριζα πως άπαξ και συνδεθεί καλώδιο το PC χρησιμοποιεί αυτό και όχι το wifi. Μιλάμε για σύνδεση στο ίδιο router; Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Λίγο παράδοξο αυτό που θες να κάνεις (δεν βλέπω διαφορά δηλαδή) αλλά μέχρι τώρα γνώριζα πως άπαξ και συνδεθεί καλώδιο το PC χρησιμοποιεί αυτό και όχι το wifi. Μιλάμε για σύνδεση στο ίδιο router; Π.χ. το lan να είναι εταιρείας και να θέλω να συνδεθω σε τράπεζα μέσω της σύνδεσης ίντερνετ του κινητού που είναι δηλωμένη στην τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Π.χ. το lan να είναι εταιρείας και να θέλω να συνδεθω σε τράπεζα μέσω της σύνδεσης ίντερνετ του κινητού που είναι δηλωμένη στην τράπεζα. Περίμενε γιατί κάτι λάθος κάνεις.Δεν μπορεί να έχεις αποκλειστική σύνδεση στο ιντερνετ δηλωμένη στην τράπεζα.Τότε δεν μπορούσες να συνδεθείς κάθε φορά που θα άλλαζε η ip.Aκόμα και σταθερη ip να έχεις στο σπίτι τότε δεν θα μπορούσες να συνδεθεις πουθενά αλλού.Το κινητό ως συσκευή μέσω της εφαρμογής συνδέεις με την τράπεζα. Εγώ απο εταιρικό pc δεν θα έμπαινα πάντως πουθενά ιδιωτικά.Ξέρεις αν έχουν βάλει keylogger ή ποιος ελέγχει τις συνδέσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Περίμενε γιατί κάτι λάθος κάνεις.Δεν μπορεί να έχεις αποκλειστική σύνδεση στο ιντερνετ δηλωμένη στην τράπεζα.Τότε δεν μπορούσες να συνδεθείς κάθε φορά που θα άλλαζε η ip.Aκόμα και σταθερη ip να έχεις στο σπίτι τότε δεν θα μπορούσες να συνδεθεις πουθενά αλλού.Το κινητό ως συσκευή μέσω της εφαρμογής συνδέεις με την τράπεζα. Εγώ απο εταιρικό pc δεν θα έμπαινα πάντως πουθενά ιδιωτικά.Ξέρεις αν έχουν βάλει keylogger ή ποιος ελέγχει τις συνδέσεις; Θέλω κάτι σαν αυτό http://www.techrepublic.com/forums/discussions/how-i-can-configure-2-network-connection-in-1-desktop-computer/ που όμως δεν έχω βγάλει άκρη από τις απαντήσεις. Δεν θέλω να συνδεθούν οι 2 συνδέσεις (αυτό γίνεται εύκολα) Παλιά είχα βρει ένα πρόγραμμα που μπορούσε να το κάνει αλλά δεν θυμάμαι πλέον ποιο είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Εγώ απο εταιρικό pc δεν θα έμπαινα πάντως πουθενά ιδιωτικά.Ξέρεις αν έχουν βάλει keylogger ή ποιος ελέγχει τις συνδέσεις; Keyloggers που τους θυμηθηκες... εχουμε προοδευσει στο IT αν θελαμε να κανουμε "ζημια". Για ολα τα παραπανω μια σωστη εταιρεια εχει και εναν CISO ή τουλαχιστον εναν "σεκιουριτα" μην τρομοκρατειτε τον κοσμο. Το ΙΤ ειναι φιλος σας... εμπιστος. Γι' αυτο εχουμε και αυτη τη θεση. :) Θέλω κάτι σαν αυτό http://www.techrepublic.com/forums/discussions/how-i-can-configure-2-network-connection-in-1-desktop-computer/ που όμως δεν έχω βγάλει άκρη από τις απαντήσεις. Δεν θέλω να συνδεθούν οι 2 συνδέσεις (αυτό γίνεται εύκολα) Παλιά είχα βρει ένα πρόγραμμα που μπορούσε να το κάνει αλλά δεν θυμάμαι πλέον ποιο είναι αυτό. Δωσε μας το case ακριβως που εχεις να σου πουμε λυσεις. Αν εισαι σε εταιρικο υπολογιστη θες vlan, αλλα δεν μπορεις να το φτιαξεις εσυ μονος σου. :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts