Jump to content

Microsoft Windows 10

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα! Προσπαθώ να κάνω επαναφορά του υπολογιστή μέσα απο την αποκατάσταση στις ρυθμίσεις, επιλέγω "κατάργηση όλων",και μου γράφει "παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την επαναφορά του υπολογιστή σας. Δεν έγιναν αλλαγές". Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει??? Ευχαριστώ. :!:

Τι προσπαθείς να λύσεις και θέλεις να κάνεις επαναφορά - αποκατάσταση;

Ρίξε μια ματιά στη σελίδα https://support.microsoft.com/el-gr/help/12415/windows-10-recovery-options

Ποια μέθοδο ακολούθησες από τις παραπάνω;

Επιχείρησες να κάνεις την ίδια διαδικασία δεύτερη φορά και απέτυχε;

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ πάω ρυθμίσεις ----> ενημέρωση και ασφάλεια -----> αντίγραφα ασφαλείας και δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία. Δεν θέλω να δημιουργήσω σημείο επαναφοράς, το έχω κάνει από τον πίνακα ελέγχου.

ρυθμίσεις

δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

περισσότερες επιλογές

δείτε τις ρυθμίσεις για προχωρημένους

... και ενεργοποίησε το ιστορικό αρχείων μήπως το κόλλημα είναι εκεί!

Άλλο δεν μπορείς να έχεις δύο σημεία δημιουργίας αντιγράφων παράδειγμα ένα στο δίσκο του συστήματος και δεύτερο σε εξωτερικό δίσκο, πρόσεξε μη κατά την έναρξη της διαδικασίας το ενεργοποίησες στο εσωτερικό δίσκο συστήματος πρέπει να απενεργοποιήσεις τον ένα για να ενεργοποιήσεις έναν άλλο δίσκο .

Μεταξύ μας στο δίσκο του συστήματος είναι λάθος να κάνεις το αντίγραφο του!

ρυθμίσεις

δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

περισσότερες επιλογές

δείτε τις ρυθμίσεις για προχωρημένους

... και ενεργοποίησε το ιστορικό αρχείων μήπως το κόλλημα είναι εκεί!

Άλλο δεν μπορείς να έχεις δύο σημεία δημιουργίας αντιγράφων παράδειγμα ένα στο δίσκο του συστήματος και δεύτερο σε εξωτερικό δίσκο, πρόσεξε μη κατά την έναρξη της διαδικασίας το ενεργοποίησες στο εσωτερικό δίσκο συστήματος πρέπει να απενεργοποιήσεις τον ένα για να ενεργοποιήσεις έναν άλλο δίσκο .

Μεταξύ μας στο δίσκο του συστήματος είναι λάθος να κάνεις το αντίγραφο του!

Θα το δοκιμάσω. Αυτό που έκανα παλιότερα ήταν να κάνω back up για windows 7 και έφτιαχνα και ένα είδωλο του hdd σε έναν εξωτερικό δίσκο. Απλώς τώρα προσπαθώ να το κάνω όπως λες εσύ, αλλά τώρα δημιουργείτε κάπου θέμα. Ενώ είναι ενεργοποιημένο το ιστορικό αρχείων, ξεκινάει να παίρνει αντίγραφα και μετά ακυρώνεται η διαδικασία. Το προσπαθώ τρεις μέρες χωρίς αποτέλεσμα.

Τι προσπαθείς να λύσεις και θέλεις να κάνεις επαναφορά - αποκατάσταση;

Ρίξε μια ματιά στη σελίδα https://support.microsoft.com/el-gr/help/12415/windows-10-recovery-options

Ποια μέθοδο ακολούθησες από τις παραπάνω;

Επιχείρησες να κάνεις την ίδια διαδικασία δεύτερη φορά και απέτυχε;

Το έκανα 2 φορές και τις 2 φορές το ίδιο μήνυμα. Έκανα επανεκκίνηση άλλες 2 προσπάθειες και τις 2 το ίδιο μήνυμα. Νομίζω πως με το να κάνω απλή αναβάθμιση μέσα απο τα 7 σε 10 έχει κουβαλήσει "σκουπίδια" και κατά διαστήματα κάνει "διάφορα". Άλλοτε αργεί να ανοίξει, άλλοτε ανοίγει γρήγορα, άλλοτε αν είναι στο ρεύμα ,είναι laptop , δεν κάνει ανοίγει καθόλου, μόνο αν το βγάζω από το ρεύμα μπορεί να ανοίξει. Περίεργο!!

Έχεις ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο? ???

.

Καλησπερα, εχω τα δεκαρια στο Desktop και εκει ηρθε το Anniversary Update, αντίθετος στο laptop μου ενα fujitsu δεν εχει εμφανιστεί ακομα, ξερεις κανεις γιατι γινεται αυτο;:confused:
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Δεν χάνεις παρά χρόνο μόνο, μπορεί να φταίει το av κάνε απενεργοποίηση του kaspersky και επανέλαβε τη διαδικασία άλλωστε δεν χρειάζεται κατά την αναβάθμιση!

Δεν έχω χρόνο τώρα αλλά σε ποιους δύο τρόπους κάνεις λόγο:

Αναβάθμιση

Καθαρή εγκατάσταση

φαντάζομαι.

Όταν γράφεις καθαρή εγκατάσταση εννοείς τώρα με την επερχόμενη αναβάθμιση σε Redstone, ή για πέρυσι όταν πρώτο έβαλα τα windows10; Γιατί τότε ναι είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση, αλλά για τώρα τι εννοείς; Όταν κάνω την αναβάθμιση μετά να κάνω εργοστασιακή επαναφορά, ή πριν κατέβει το udate και εάν μιλάς για πριν πως μπορούμε να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση; Γίνεται μέσα από τη σελίδα της microsoft όπου και με παρέπεμψες για να κατεβάσω το anniversry update;

Καλησπερα, εχω τα δεκαρια στο Desktop και εκει ηρθε το Anniversary Update, αντίθετος στο laptop μου ενα fujitsu δεν εχει εμφανιστεί ακομα, ξερεις κανεις γιατι γινεται αυτο;:confused:

Ίσως να θέλει περισσότερο χρόνο σε αδράνεια ο φορητός για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση όλων των τμημάτων της αναβάθμισης μια ιδέα τίποτα παραπάνω ή ακόμα να βρεθεί σε λογαριασμό διαχειριστή για την αναβάθμιση δεν βγάζεις άκρη.

Σε μένα δεν ήρθε και κατέβασα το πρόγραμμα της ιστοσελίδας της microsoft και προχώρησε κανονικά η εγκατάσταση. https://support.microsoft.com/el-gr/help/12387/windows-10-update-history

Δεν έχεις λόγο να περιμένεις αυτή είναι η γνώμη μου είτε σου έρθει είτε το κάνεις με το πρόγραμμα δεν αλλάζει κάτι.

Όταν γράφεις καθαρή εγκατάσταση εννοείς τώρα με την επερχόμενη αναβάθμιση σε Redstone, ή για πέρυσι όταν πρώτο έβαλα τα windows10; Γιατί τότε ναι είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση, αλλά για τώρα τι εννοείς; Όταν κάνω την αναβάθμιση μετά να κάνω εργοστασιακή επαναφορά, ή πριν κατέβει το udate και εάν μιλάς για πριν πως μπορούμε να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση; Γίνεται μέσα από τη σελίδα της microsoft όπου και με παρέπεμψες για να κατεβάσω το anniversry update;

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα προσπαθείς να κάνεις αναβάθμιση και κατά την επανεκκίνηση δεν ολοκληρώνει η διαδικασία και μένεις με τη προηγούμενη έτσι είναι;

Κάνε ένα έλεγχο με το sfc /scannow στη γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή δεν διαρκεί παρά μόνο μερικά λεπτά.

Αν σου βγάλει corrupted αρχεία και δεν μπορεί να τα επιδιορθώσει πάλι με δικαιώματα διαχειριστή

τρέξε το DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

να μη διακοπεί η λειτουργία του υπολογιστή σου και στις δύο περιπτώσεις.

Εύκολος τρόπος για να πας Win key + X και επιλογή γραμμή εντολών (διαχειριστής)

Καθαρή εγκατάσταση εννοώ τώρα με τη windows 10 anniversary update γιατί έχεις το πρόβλημα της αναβάθμισης.

Ναι γίνεται να το κατεβάσεις να η σελίδα https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 στα Ελληνικά.

Edited by roll

ενω έχω απεγκαταστησει τον Maxton οταν παω να ανοιξω ενα λινκ στην λιστα με τους browsers εχει τη διαδρομή program files maxthon κλπ αλλα δενυπαρχουν εκει αρχεια!

ενω έχω απεγκαταστησει τον Maxton οταν παω να ανοιξω ενα λινκ στην λιστα με τους browsers εχει τη διαδρομή program files maxthon κλπ αλλα δενυπαρχουν εκει αρχεια!

Αυτό είναι μία πραγματικότητα στα windows ανάλογα τον απεγκαταστάτη του προγράμματος, εφόσον δεν χρειάζεσαι το φάκελο μπορεί να διαγραφεί άφοβα.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει.

Όχι με shift + delete για οριστική διαγραφή (δεν μπορεί να αναιρεθεί αργότερα) για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούμε μελλοντικά.

Να κάνεις έναν άλλο browser κύριο για να αποκατασταθεί το μπέρδεμα ή και μια επανεκκίνηση αργότερα εφόσον παραμένει αυτές είναι οι πιθανές επεμβάσεις που μπορείς να κάνεις.

Edited by roll

Αυτό είναι μία πραγματικότητα στα windows ανάλογα τον απεγκαταστάτη του προγράμματος, εφόσον δεν χρειάζεσαι το φάκελο μπορεί να διαγραφεί άφοβα.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει.

Όχι με shift + delete για οριστική διαγραφή (δεν μπορεί να αναιρεθεί αργότερα) για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούμε μελλοντικά.

Να κάνεις έναν άλλο browser κύριο για να αποκατασταθεί το μπέρδεμα ή και μια επανεκκίνηση αργότερα εφόσον παραμένει αυτές είναι οι πιθανές επεμβάσεις που μπορείς να κάνεις.

η διαδρομή του φακέλου που αναφέρεται στην λίστα με τους browsers απλά δεν υπάρχει πλέον! αλλά ακόμα εμφανίζεται στο παράθυρο επιλογής με ποιον θα ανοίξει το λινκ! να τον ξανά εγκαταστήσω και να τον σβήσω με revo uninstaller?

Sent via Zopo Speed Plus 7

η διαδρομή του φακέλου που αναφέρεται στην λίστα με τους browsers απλά δεν υπάρχει πλέον! αλλά ακόμα εμφανίζεται στο παράθυρο επιλογής με ποιον θα ανοίξει το λινκ! να τον ξανά εγκαταστήσω και να τον σβήσω με revo uninstaller?

Για ποιο παράθυρο επιλογής κάνεις λόγο;

Όχι δεν νομίζω να είναι απαραίτητη μία επανεγκατάσταση του browser, μη το κάνεις.

Από που έκανες την απεγκατάσταση του όπως και στα προηγούμενα windows:

Πίνακας ελέγχου

Κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος

ή μέσω του

Κέντρου ειδοποιήσεων

Σύστημα

Εφαρμογές και δυνατότητες

η τελευταία λίστα εμφανίζει ακόμα τον maxton browser;

Υπήρχε και επιλογή μέσω του ίδιου του maxton browser διαβάζω Uninstall Maxthon αυτός έχει και κάποιες cloud δυνατότητες...

Ποιο av έχεις;

Tα κατεβασα για να δουμε για αρχη δεν εχω προβλημα μονο στον browser Comodo αλλαξαν τα γραματα θα δω τι αλλο και θα επανελθω

Έκανα και τρίτη, αποτυχημένη και αυτή προσπάθεια να κατεβάσω το anniversary update μέσα από τον «βοηθό αναβάθμισης, έχοντας κλείσει αυτή τη φορά το Kaspersky. Να ρωτήσω κάτι που παρατήρησα; Πηγαίνοντας στις εφαρμογές, μου έχει δύο εφαρμογές one note, το σκέτο one note η οποία και δεν με αφήνει να κάνω απεγκατάσταση και μία one note 2016. Όπως και εκτός από την αλληλογραφία, μου έχει και outlook 2016. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος, αλλά αυτές θα πρέπει να προστέθηκαν όταν έκανα ανανέωση της ετήσιας συνδρομής του office 395. Ίσως θα πρέπει να έκανα κάποια «πατάτα» κατά την ανανέωση της συνδρομής. Όταν πάω να κάνω απεγκατάσταση του one note 2016, με πηγαίνει στα προγράμματα και δυνατότητες, αλλά δεν την βλέπω εκεί τη συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά βλέπω ένα microsoft office 365 με ημερομηνία εγκατάστασης 5/8/2016, το οποίο δεν έκανα εγώ τέτοια εγκατάσταση πριν έξι ημέρες. Δεν είμαι και ο πλέον ειδικός και οι γνώσεις μου είναι λίγες, οπότε τι θα με συμβουλεύατε, να προχωρήσω στην απεγκατάσταση αυτού του προγράμματος;

Για ποιο παράθυρο επιλογής κάνεις λόγο;

Όχι δεν νομίζω να είναι απαραίτητη μία επανεγκατάσταση του browser, μη το κάνεις.

Από που έκανες την απεγκατάσταση του όπως και στα προηγούμενα windows:

Πίνακας ελέγχου

Κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος

ή μέσω του

Κέντρου ειδοποιήσεων

Σύστημα

Εφαρμογές και δυνατότητες

η τελευταία λίστα εμφανίζει ακόμα τον maxton browser;

Υπήρχε και επιλογή μέσω του ίδιου του maxton browser διαβάζω Uninstall Maxthon αυτός έχει και κάποιες cloud δυνατότητες...

Ποιο av έχεις;

Όχι δεν υπάρχει στην λίστα με τις εφαρμογές και δυνατότητες! μέσω control panel την είχα απεγκαταστησει.

AV έχω τον defender των win10 μόνο

Έκανα και τρίτη, αποτυχημένη και αυτή προσπάθεια να κατεβάσω το anniversary update μέσα από τον «βοηθό αναβάθμισης, έχοντας κλείσει αυτή τη φορά το Kaspersky. Να ρωτήσω κάτι που παρατήρησα; Πηγαίνοντας στις εφαρμογές, μου έχει δύο εφαρμογές one note, το σκέτο one note η οποία και δεν με αφήνει να κάνω απεγκατάσταση και μία one note 2016. Όπως και εκτός από την αλληλογραφία, μου έχει και outlook 2016. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος, αλλά αυτές θα πρέπει να προστέθηκαν όταν έκανα ανανέωση της ετήσιας συνδρομής του office 395. Ίσως θα πρέπει να έκανα κάποια «πατάτα» κατά την ανανέωση της συνδρομής. Όταν πάω να κάνω απεγκατάσταση του one note 2016, με πηγαίνει στα προγράμματα και δυνατότητες, αλλά δεν την βλέπω εκεί τη συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά βλέπω ένα microsoft office 365 με ημερομηνία εγκατάστασης 5/8/2016, το οποίο δεν έκανα εγώ τέτοια εγκατάσταση πριν έξι ημέρες. Δεν είμαι και ο πλέον ειδικός και οι γνώσεις μου είναι λίγες, οπότε τι θα με συμβουλεύατε, να προχωρήσω στην απεγκατάσταση αυτού του προγράμματος;

Αυτές οι εφαρμογές είναι μέρος των desktop apps του κλασσικού MS Office 2016, και αποτελούν μέρος της συνδρομής σου στο Office 365.

Αν θέλεις να απεγκαταστήσεις κάποια από τις desktop εφαρμογές του Office 2016, θα επιλέξεις στα προγράμματα και δυνατότητες το Microsoft Office 365 και στη λίστα με εφαρμογές που θα εμφανιστεί, απο-επέλεξε ό,τι δε θέλεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Όχι δεν υπάρχει στην λίστα με τις εφαρμογές και δυνατότητες! μέσω control panel την είχα απεγκαταστησει.

AV έχω τον defender των win10 μόνο

Άρα αυτό που μένει είναι απομεινάρια στο μητρώο registry των windows γιαυτό και σου βγάζει το maxthon ακόμα σαν επιλογή!

Δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί, επικίνδυνο, ιός, malware κτλ.

Αν έχεις το ccleaner στον υπολογιστή σου μπορείς να κάνεις ένα search στο μητρώο και να κάνεις διαγραφή του κλειδιού αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είσαι γνώστης της διαδικασίας.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://support.microsoft.com/el-gr/contactus/?os=windows-10

Κάπου θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία να επιλέξεις αυτή για την εξυπηρέτησή σου.

Α! να έχεις κάνει είσοδο στο λογαριασμό σου δεν θυμάμαι τα παρακάτω βήματα.

Άρα αυτό που μένει είναι απομεινάρια στο μητρώο registry των windows γιαυτό και σου βγάζει το maxthon ακόμα σαν επιλογή!

Δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί, επικίνδυνο, ιός, malware κτλ.

Αν έχεις το ccleaner στον υπολογιστή σου μπορείς να κάνεις ένα search στο μητρώο και να κάνεις διαγραφή του κλειδιού αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είσαι γνώστης της διαδικασίας.

είναι δύσκολη η διαδικασία με το ccleaner? η απλά το εγκαθιστώ και ψάχνω για maxthon?

Edited by mcde

Μετά από ενημέρωση και πάνω στην επανεκκίνηση του avast φρικαρει το σύμπαν. 20 λεπτά και ακόμα μαύρη οθόνη και ο δίσκος δουλεύει!! Το κλείνω, περιμένω κι άλλο??! Καμία ιδέα κανείς???

Μετά από ενημέρωση και πάνω στην επανεκκίνηση του avast φρικαρει το σύμπαν. 20 λεπτά και ακόμα μαύρη οθόνη και ο δίσκος δουλεύει!! Το κλείνω, περιμένω κι άλλο??! Καμία ιδέα κανείς???

Αν πιστεύεις ότι φταίει το avast, μπες σε safe mode και ξήλωσε το.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν πιστεύεις ότι φταίει το avast, μπες σε safe mode και ξήλωσε το.

Unleashed by my M1 NOTE

Κατάφερα και το άνοιξα. Όμως και τις 2 φορές που φρικαρε και δεν ήθελε να ανοίξει ήταν ακριβώς μετά από ενημέρωση και αίτημα επανεκκίνησης του avast. Τυχαία???? Μια φόρα είναι τυχαίο. Δύο όμως, δεν μου αρέσει. :worry::!:

Έχει κανείς άλλος κολλήματα στα 10αρια από το avast???? :worry:

Πρέπει να εκκινήσει ο υπολογιστής για να κάνεις τα βήματα που αναφέρει https://www.avast.com/en-us/faq.php?article=AVKB204 όχι κάτι το ειδικευμένο απλά αντί απεγκατάσταση του avast θα επιλέξεις επιδιόρθωση αυτό είναι όλο. Δεν έχουν όλα τα προγράμματα αυτή τη δυνατότητα τα περισσότερα απλή απεγκατάσταση κάνουν από το μενού αυτό. Είναι δε καλό να κάνει κανείς αυτή την επισκευή όταν έχει υποψία ότι κάτι πάει άσχημα με το avast και φρενάρει παραπάνω από όσο υπολόγιζε τον υπολογιστή του.

Κατά τη διάρκεια της μαύρης οθόνης πατάς κάποιο πλήκτρο και δεν υπάρχει αντίδραση φαντάζομαι όσο και να περιμένεις!

Έκανες επανεκκίνηση βίαια μέχρι τώρα και εξακολουθεί να μη αντιδρά μένει στη μαύρη οθόνη;

Θυμάμαι παλιότερα μου πήρε δύο επανεκκινήσεις μια τέτοια περίπτωση για να κατορθώσω να ξεκινήσει πατούσα το space το enter μήπως και αντιδράσει ο φορητός αλλά τίποτα στο τέλος έκανα βίαιο κλείσιμο και επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Φαντάζομαι δεν θα έχεις δημιουργήσει ένα recovery drive http://www.howtogeek.com/131907/how-to-create-and-use-a-recovery-drive-or-system-repair-disc-in-windows-8/ είναι για τέτοια περίπτωση.

Μπορείς να μπεις σε safe mode http://www.howtogeek.com/107511/how-to-boot-into-safe-mode-on-windows-8-the-easy-way/ διαβάζοντας το άρθρο αυτό ώστε να κάνεις επαναφορά σε προγενέστερο σημείο ή επιδιόρθωση του avast;

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατάφερα και το άνοιξα. Όμως και τις 2 φορές που φρικαρε και δεν ήθελε να ανοίξει ήταν ακριβώς μετά από ενημέρωση και αίτημα επανεκκίνησης του avast. Τυχαία???? Μια φόρα είναι τυχαίο. Δύο όμως, δεν μου αρέσει. :worry::!:

Έχει κανείς άλλος κολλήματα στα 10αρια από το avast???? :worry:

Υπάρχουν πολλές αναφορές στο διαδίκτυο σχετικά κάνε το repair που σου υπέδειξα και είσαι ok.

Α! και το recovery drive σε ένα usb για τέτοιες περιπτώσεις είναι λουκούμι μαζί με ένα εβδομαδιαίο σημείο επαναφοράς.

Σε μένα δεν ήρθε και κατέβασα το πρόγραμμα της ιστοσελίδας της microsoft και προχώρησε κανονικά η εγκατάσταση. https://support.microsoft.com/el-gr/help/12387/windows-10-update-history

Δεν έχεις λόγο να περιμένεις αυτή είναι η γνώμη μου είτε σου έρθει είτε το κάνεις με το πρόγραμμα δεν αλλάζει κάτι.

Βοηθειααααα

Σε Toshiba 32gb της αδερφης μου είχα περάσει με αίμα τα 10ρια (λόγω χώρου). Κατέβασα το παραπάνω για να της περάσω το update αλλα είχα πρόβλημα χώρου. Έσβησα τα πάντα αλλα τίποτα. Έκανα επαναφορά σβήνοντας τα παντα αλλα και πάλι τίποτα (ελεύθερα 15,5gb ενώ χρειάζονται 16). Μου ήρθε η "έξυπνη" ιδέα να πάω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και γύρισε στα 8ρια..... Τι να κάνω τώρα????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Βοηθειααααα

Σε Toshiba 32gb της αδερφης μου είχα περάσει με αίμα τα 10ρια (λόγω χώρου). Κατέβασα το παραπάνω για να της περάσω το update αλλα είχα πρόβλημα χώρου. Έσβησα τα πάντα αλλα τίποτα. Έκανα επαναφορά σβήνοντας τα παντα αλλα και πάλι τίποτα (ελεύθερα 15,5gb ενώ χρειάζονται 16). Μου ήρθε η "έξυπνη" ιδέα να πάω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και γύρισε στα 8ρια..... Τι να κάνω τώρα????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Που σημαίνει ότι είναι στα windows 8 είτε σε 8.1 τώρα και επιμένεις να βάλεις τα 10 ή υπάρχει πρόβλημα γενικά και δεν δουλεύει το tablet κανονικά;

Το πρωτο

Είναι στα 8 και θέλω να πάω στα 10 και να περάσω και το τελευταίο Επετειακή

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg