Katsaras_John Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 δεν ξέρω αν είναι απ την τελευταία αναβάθμιση,η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα δοκιμάσει πιο πριν,το dvd rom δεν αναγνωρίζει κανένα δισκάκι και δεν παίζει τπτ.στην διαχείριση συσκευών φαίνεται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.τί μπορεί να φταίει? Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο η αναβάθμιση. συγνώμη αδελφέ,αλλά νομίζω πως η απάντησή σου δεν βοηθάει καθόλου,αν δεν έχεις να προτείνεις κάτι το να κοιτάξεις το dvd σου για το αν έφυγε κανένα καλώδιο παίζει; Ορίστε σου έκανα μιά πρόταση πολύ δύσκολη. η αλήθεια είναι ότι άνοιξα το κουτί πριν 2 εβδομάδες,για να καθαρίσω λίγο από σκόνες και να τσεκάρω αν υπάρχει ειδική θήκη για ssd που θέλω να βάλω.λες να έκανα τέτοια γκάφα?don't think so εγώ την έχω κάνει γιαυτό σου λέω.ήταν τόσο ελάχιστα κουνημένο που δε το έβλεπα. Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις σε μηχάνημα που φορούσε DVD της Pionner και έκανα μία έρευνα στο Google σχετικά με το DVD και βρήκα αρκετά posts τα οποία αναφέρουν ότι η μετάβαση σε Windows 10 μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αναπαραγωγής και έτσι βρήκα ένα tool fix με αναβάθμιση firmware που όταν το έτρεξα έλυσε το πρόβλημα. Υπάρχει επίσης περίπτωση και για τα παρακάτω: 1) Λανθασμένος Driver (Δες την ιστοσελίδα του κατασκευαστή). 2) DVD Χαλασμένο. 3) Έλεγξε την σύνδεση του DVD μήπως δεν πατάνε καλά τα καλώδια (Πολύ σωστό αυτό που αναφέρει ο φίλος). 4) Κάνε όλες τις αυτόματες ενημερώσεις των Windows μήπως κάποια από αυτές μπορεί να βοηθήσει. Εάν ήμουν στη θέση σου : 1) Θα το δοκίμαζα και σε άλλο μηχάνημα. 2) Θα ξανά έκανα καθαρή εγκατάσταση το αρχικό λειτουργικό που ήταν εγκατεστημένο όταν αγόρασες το μηχάνημα και το DVD δούλευε κανονικά. 3) Εάν το πρόβλημα δεν διορθωθεί με τίποτε από τα παραπάνω τότε είναι ξεκάθαρο ότι φταίει το DVD. Οπότε θα αγόραζα ένα άλλο. Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Μπαίνω στο store να κατεβάσω εφαρμογή . βάζω τον σωστό κωδικό και το mail μου και δεν με αφήνει. Μου βγάζει ότι πρέπει να δώσω αριθμό τηλεφώνου για να επαληθεύσουν λέει τον λογριασμο με sms. Είναι υποχρεωτικό να δώσουμε αριθμό σονι και καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Μπαίνω στο store να κατεβάσω εφαρμογή . βάζω τον σωστό κωδικό και το mail μου και δεν με αφήνει. Μου βγάζει ότι πρέπει να δώσω αριθμό τηλεφώνου για να επαληθεύσουν λέει τον λογριασμο με sms. Είναι υποχρεωτικό να δώσουμε αριθμό σονι και καλα; Δυστυχώς ναι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Δυστυχώς ναι. Στην αρχή κατέβασα μόνο με τον λογαριασμο. Τώρα το αλλάξανε :/ είχα να μπω Στο store Κάτι μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Στην αρχή κατέβασα μόνο με τον λογαριασμο. Τώρα το αλλάξανε :/ είχα να μπω Στο store Κάτι μηνες Νομιζω μπορεις και μεσω email.Εγω ετσι εκανα οταν εκανα προσφατα επαναφορα ρυθμισεων. ;) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) Νομιζω μπορεις και μεσω email.Εγω ετσι εκανα οταν εκανα προσφατα επαναφορα ρυθμισεων. ;) Δεν βλέπω να έχει επιλογές..... Μόνο για τηλέφωνο λέει . Υπάρχει άλλο store που να μπορώ να κατεβάσω καμία εφαρμογη χωρίς να θέλει τηλέφωνο;; Την εφαρμογή facebook Είχα σκοπό να κατεβάσω για να μην μπαίνω από browser Έδωσα mail και κωδικό και θέλει τηλ. Επιβεβαίωσης Τώρα για να συνεχίσω Edited December 18, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Δεν βλέπω να έχει επιλογές..... Μόνο για τηλέφωνο λέει . Υπάρχει άλλο store που να μπορώ να κατεβάσω καμία εφαρμογη χωρίς να θέλει τηλέφωνο;; Την εφαρμογή facebook Είχα σκοπό να κατεβάσω για να μην μπαίνω από browser Έδωσα mail και κωδικό και θέλει τηλ. Επιβεβαίωσης Τώρα για να συνεχίσω Όχι, δεν υπάρχουν άλλα Store όπως στο Android. Είσαι σίγουρος ότι θέλει κινητό επιβεβαίωσης το κατάστημα κι όχι το email; Σε hotmail το έχω συναντήσει και δυστυχώς χωρίς επιβεβαίωση μέσω τηλεφώνου, ο λογαριασμός είναι μη προσπελάσιμος (δεν είδα κάποια δυνατότητα skip) και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο (πχ λόγω "ύποπτης" δραστηριότητας) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Όχι, δεν υπάρχουν άλλα Store όπως στο Android. Είσαι σίγουρος ότι θέλει κινητό επιβεβαίωσης το κατάστημα κι όχι το email; Σε hotmail το έχω συναντήσει και δυστυχώς χωρίς επιβεβαίωση μέσω τηλεφώνου, ο λογαριασμός είναι μη προσπελάσιμος (δεν είδα κάποια δυνατότητα skip) και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο (πχ λόγω "ύποπτης" δραστηριότητας) Ναι ζητάει το store!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Πώς γίνεται να μου πέρασε το update 10586.36 χωρίς να είμαι insider; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
curver Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλησπέρα αντιμετωπίζω ενα σοβαρό πρόβλημα με το laptop το οποίο πρόσφατα σχεδόν 10 ημέρες εκανα άναβαθμιση σε windows 10. Σημερα το πρωί δούλευα κανονικά και έκλεισα φυσιολογικά τον υπολογίστη , το βράδυ όταν τον άνοιξα είχαν χαθεί όλοι οι Φάκελοι ( μουσική φωτο έγγραφα και διαφορά προγράμματα που χρησιμοποιούσα ) ευτυχώς εχω backup για φωτο και μουσική. Το θέμα ειναι οτι ακομη και η ελληνική γλώσσα εχει εξαφανίστηκε όπως και χαθήκανε όλες ρυθμίσεις που είχα κανει στον chrome και τα favorites. Τωρα σάς γράφω απο το iPad Οταν τον άνοιξα έβγαλε το παρακάτω μυνημα για αναβάθμιση το οποίο όμως δεν εκανα. ' "An update is required. To continue using OneDrive you need to update it" Όπως καταλαβαίνετε γ@#€κε το σύμπαν. Μπορείτε να βοηθήσετε να καταλάβω γιατι έγινε αυτο ? μπορει να ειναι κάποιος ιός ? φταίνε τα Windows που ίσως εκανα κάποια αναβάθμιση και χάθηκαν τα παντα ?? HEEEELLLPPPPPP!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Καλησπέρα αντιμετωπίζω ενα σοβαρό πρόβλημα με το laptop το οποίο πρόσφατα σχεδόν 10 ημέρες εκανα άναβαθμιση σε windows 10. Σημερα το πρωί δούλευα κανονικά και έκλεισα φυσιολογικά τον υπολογίστη , το βράδυ όταν τον άνοιξα είχαν χαθεί όλοι οι Φάκελοι ( μουσική φωτο έγγραφα και διαφορά προγράμματα που χρησιμοποιούσα ) ευτυχώς εχω backup για φωτο και μουσική. Το θέμα ειναι οτι ακομη και η ελληνική γλώσσα εχει εξαφανίστηκε όπως και χαθήκανε όλες ρυθμίσεις που είχα κανει στον chrome και τα favorites. Τωρα σάς γράφω απο το iPad Οταν τον άνοιξα έβγαλε το παρακάτω μυνημα για αναβάθμιση το οποίο όμως δεν εκανα. ' "An update is required. To continue using OneDrive you need to update it" Όπως καταλαβαίνετε γ@#€κε το σύμπαν. Μπορείτε να βοηθήσετε να καταλάβω γιατι έγινε αυτο ? μπορει να ειναι κάποιος ιός ? φταίνε τα Windows που ίσως εκανα κάποια αναβάθμιση και χάθηκαν τα παντα ?? HEEEELLLPPPPPP!!!!! Μπηκες στον φακελο των users (C:\users\"name") και δεν ειδες τιποτα στους υποφακελους desktop, documents κλπ; Αν ναι μαλλον οταν εκανες την αναβαθμιση διαλεξες να διαγραψεις ολα τα αρχεια. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
curver Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Οντως δεν υπηρχε τιποτα ουτε καν εφαρμογες και προγραμματα που δουλευα πχ citrix syncback κλπ. Σημερα το πρωϊ ξανα ανοιξα και βρεθηκα ακριβως στο ιδιο περιβαλον , με την διαφορα οτι εχθες ειχα ξαναπερασει τις φωτο και διοαφορα αλλα απο εξωτερικο δισκο τα οποια ειχαν σβηστει παλι. Πηρε το ματι μου ενα μυνημα που ελεγε οτι εμπαινα στα windows ως "προσωρινος διαχειριστης". Εκανα restart και επανηλθαν ολα (ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΑ!!!!!) οπως ηταν πριν ( αρχεια - προγραμματα - chrome- favorites-itunes) σαν να μην ειχε γινει τιποτα απολυτως......... Φταινε τα windows10 ?? φταιει ο υπολογιστης?? μπορει να εχει παρει ιό??:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις σε μηχάνημα που φορούσε DVD της Pionner και έκανα μία έρευνα στο Google σχετικά με το DVD και βρήκα αρκετά posts τα οποία αναφέρουν ότι η μετάβαση σε Windows 10 μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αναπαραγωγής και έτσι βρήκα ένα tool fix με αναβάθμιση firmware που όταν το έτρεξα έλυσε το πρόβλημα. Υπάρχει επίσης περίπτωση και για τα παρακάτω: 1) Λανθασμένος Driver (Δες την ιστοσελίδα του κατασκευαστή). 2) DVD Χαλασμένο. 3) Έλεγξε την σύνδεση του DVD μήπως δεν πατάνε καλά τα καλώδια (Πολύ σωστό αυτό που αναφέρει ο φίλος). 4) Κάνε όλες τις αυτόματες ενημερώσεις των Windows μήπως κάποια από αυτές μπορεί να βοηθήσει. Εάν ήμουν στη θέση σου : 1) Θα το δοκίμαζα και σε άλλο μηχάνημα. 2) Θα ξανά έκανα καθαρή εγκατάσταση το αρχικό λειτουργικό που ήταν εγκατεστημένο όταν αγόρασες το μηχάνημα και το DVD δούλευε κανονικά. 3) Εάν το πρόβλημα δεν διορθωθεί με τίποτε από τα παραπάνω τότε είναι ξεκάθαρο ότι φταίει το DVD. Οπότε θα αγόραζα ένα άλλο. driver δε νομίζω να φταίει,γιατί στην διαχείριση συσκευών φαίνεται κανονικά εγκατεστημένο. επίσης,τέσταρα και τα καλώδια,δεν υπάρχει τέτοιο θέμα οι ενημερώσεις στα 10 γίνονται κανονικά,δεν έχω παραλείψει καμία τελικά,μπορεί να είναι,όντως χαλασμένη η συσκευή το μόνο που μπορώ να κάνω,είναι η συμβουλή νο1,δοκιμή σε άλλο pc tool fix πώς θα βρω μήπως και δουλέψει? Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) Καλησπερα σας,εχω ενα Laptop Dell(αυτο της υπογραφης) και επιτελους εβαλα τα 10. Θετικα: -Ωραιο User Interface,μοιαζει πολυ με τα 7 αλλα και το μοντερνο στυλ των Windows 10. Πλεον η μουσικη εχει αλλαξει.Το Groove ειναι πολυ ωραιο και θελω να το δω και στο Lumia. Κανενα κολλημα και ας ταλαιπωρηθηκε τωρα το pc απο την εγκατασταση(εμεινε ανοιχτο και δουλευε αρκετη ωρα). Ο Edge ωραιος και πιο ελκυστικος απο τον Internet Explorer,θα τον δοκιμασω καλυτερα αυριο που τελειωνω και τα μαθηματα. Αμα με βολεψει περισσοτερο απο τον Mozilla θα ναι καλα,και θα βολευει με το Lumia(συγχρονισμοι κλπ). Αρνητικα -Λιγοτερο πιο πολυπλοκα απο τα 8 αλλα τα 7 ειναι πιο απλοιποιημενα για εμενα.Τα Apps στα pc δεν τα χρησιμοποιω παρα πολυ αλλα θα το ανακαλυψω περισσοτερο αυτες τις μερες. Edited December 21, 2015 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 driver δε νομίζω να φταίει,γιατί στην διαχείριση συσκευών φαίνεται κανονικά εγκατεστημένο. επίσης,τέσταρα και τα καλώδια,δεν υπάρχει τέτοιο θέμα οι ενημερώσεις στα 10 γίνονται κανονικά,δεν έχω παραλείψει καμία τελικά,μπορεί να είναι,όντως χαλασμένη η συσκευή το μόνο που μπορώ να κάνω,είναι η συμβουλή νο1,δοκιμή σε άλλο pc tool fix πώς θα βρω μήπως και δουλέψει? 1) Έλεγξε ποιον Driver δείχνει στη διαχείριση συσκευών μήπως έχεις κάποιον γενικό της Μicrosoft, οπότε ψάξε βάσει της μάρκας και του συγκεκριμένου μοντέλου του DVD για νέο Driver και νέο Firmware στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή. 2) Στις ρυθμίσεις του Windows Update, στις επιλογές για προχωρημένους, δες αν έχεις τσεκάρει την επιλογή για: "Λήψη ενημερώσεων και για άλλα προϊόντα κατά την ενημέρωση των Windows". 3) Tool Fix αν υπάρχει για το δικό σου θα το δίνει ο κατασκευαστής. 5) Δοκίμασε καλού-κακού και ένα καθάρισμα κεφαλής του lazer. 4) Τέλος, αν μπορείς δοκίμασε το πριν το ανακυκλώσεις οριστικά σε μηχάνημα με τα ίδια Windows που πρωτοφορούσε, εφόσον έτσι πριν την αναβάθμιση λειτουργούσε. Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Γεια σας παιδιά. Αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο και θα ήθελα κάποια διαφωτιση αν γνωρίζει κανείς. Όταν έχω βάλει να κατεβαίνουν κάποια τορεντ και επιλέγω αυτόματο τερματισμό όταν ολοκληρωθούν οι λήψεις, μετά που πάω να ανοίξω το πισι αργεί αισθητά να ξεκινήσει, και να φορτώσει ο χρήστης μου και στο σήμα των Windows αργεί επίσης. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Να κάνω μία λίγο χαζή ερώτηση; Πως μπορώ να ορίσω τον edge browser ως default; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Να κάνω μία λίγο χαζή ερώτηση; Πως μπορώ να ορίσω τον edge browser ως default; Εύκολα. Πηγαίνεις: Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Προεπιλεγμένες εφαρμογές Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexaso Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 καλησπερα παιδια και καλη χρονια να εχουμε με υγεια..εiχα στο desktop pc τα windows 8.1 και τα αναβαθμισα σε windows 10 απο το store..θελω να αγορασω ενα λαπτοπ αλλα το οποιο ειναι χωρις windows..βρηκα λοιπον σε ενα σαιτ οτι μπορω να κατεβασω τα windows 8.1 δωρεαν απο την microsoft με μορφη iso..θελω μια διευκρινηση..αν εγκαταστισω τα windows 8.1 στο λαπτοπ θα μπορω να τα ενεργοποιησω με το key που εχω(ειχα στ windows 8.1) στο desktop?? ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 καλησπερα παιδια και καλη χρονια να εχουμε με υγεια..εiχα στο desktop pc τα windows 8.1 και τα αναβαθμισα σε windows 10 απο το store..θελω να αγορασω ενα λαπτοπ αλλα το οποιο ειναι χωρις windows..βρηκα λοιπον σε ενα σαιτ οτι μπορω να κατεβασω τα windows 8.1 δωρεαν απο την microsoft με μορφη iso..θελω μια διευκρινηση..αν εγκαταστισω τα windows 8.1 στο λαπτοπ θα μπορω να τα ενεργοποιησω με το key που εχω(ειχα στ windows 8.1) στο desktop?? ευχαριστω πολυ.. Το καλοκαίρι που πρωτοκυκλοφόρησαν τα 10, είχα κάνει την αναβάθμιση και την ενεργοποίηση κανονικά από Windows 7 τα οποία πέρασα σε δεύτερο υπολογιστή και ενεργοποιήθηκαν κανονικά. Πλέον δεν γνωρίζω γιατί η εγκατάσταση των 10 γίνεται και μέσω του κλειδιού που έχεις ήδη, οπότε μπορεί αν κάνεις την αναβάθμιση να στο "κόβει". Μπορείς, όμως, να δοκιμάσεις αν θες. :) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Γεια σας παιδιά. Αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο και θα ήθελα κάποια διαφωτιση αν γνωρίζει κανείς. Όταν έχω βάλει να κατεβαίνουν κάποια τορεντ και επιλέγω αυτόματο τερματισμό όταν ολοκληρωθούν οι λήψεις, μετά που πάω να ανοίξω το πισι αργεί αισθητά να ξεκινήσει, και να φορτώσει ο χρήστης μου και στο σήμα των Windows αργεί επίσης. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Εάν επιλέγεις τερματισμό και όχι αναμονή, τότε ο υπολογιστής μάλλον κλείνει εντελώς και πρέπει να εκκινήσει από την αρχή. Συνήθως η προεπιλογή είναι κατάσταση αναμονής, οπότε η μνήμη συνεχίζει να τροφοδοτείται με ρεύμα και ο υπολογιστής συνεχίζει από εκεί που είχε μείνει όταν ξανανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Συμφωνώ με τον minast με την μόνη διαφορά ότι εάν έχεις UEFI Bios αξίζει να γυρίσεις τον δίσκο του λειτουργικού σε GPT ώστε να επωφελείται από τους μικρούς χρόνους εκκίνησης. Σε σύστημα που έστησα τελευταία με έναν ταπεινό Athlon 5350 (AM1 Socket) και σκληρό δίσκο WD Blue 7400rpm η κανονική εκκίνηση (όχι δηλαδή από αναμονή) θέλει γύρω στα 35-40 sec. Αν είχα βάλει ssd πιθανολογώ πως θα έπαιζε γύρω στα 20 sec. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Παιδια καλησπερα ! εχω βαλει στο Pc μου windows 10! πολλες φορες το Pc στα καλα καθουμενα(η οταν ανοιξω τορεντ οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω) σταματαει να λειτουργει σωστα και γινεται ενας χαμος! πχ παταω ενα φακελο να ανοιξει μεσα σε ενα φακελο και αυτος ανοιγει σε διαφορετικα παράθυρα! παω στον chrome να γραψω κατι και μου βγαινει οτι παταω το δεξι κλικ ιδιοτητες και διαφορετικα τετοια τρελα! δεν λειτουργει δηλαδη τιποτα σωστα οτι και αν παταω βγαινει λαθος εντολη! στρωνει μονο με restart και καθαρισμα με ccleaner! ξερει κανεις τι μπορει να φταιει ? γιατι εχει αρχισει να μου την δινει ασχημα αυτη η κατασταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Παιδια καλησπερα ! εχω βαλει στο Pc μου windows 10! πολλες φορες το Pc στα καλα καθουμενα(η οταν ανοιξω τορεντ οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω) σταματαει να λειτουργει σωστα και γινεται ενας χαμος! πχ παταω ενα φακελο να ανοιξει μεσα σε ενα φακελο και αυτος ανοιγει σε διαφορετικα παράθυρα! παω στον chrome να γραψω κατι και μου βγαινει οτι παταω το δεξι κλικ ιδιοτητες και διαφορετικα τετοια τρελα! δεν λειτουργει δηλαδη τιποτα σωστα οτι και αν παταω βγαινει λαθος εντολη! στρωνει μονο με restart και καθαρισμα με ccleaner! ξερει κανεις τι μπορει να φταιει ? γιατι εχει αρχισει να μου την δινει ασχημα αυτη η κατασταση! Μπορεί ακουστεί τετριμμένο, αλλα κάνε check με antivirus και κανένα antimalware. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Μπορεί ακουστεί τετριμμένο, αλλα κάνε check με antivirus και κανένα antimalware. δεν νομιζω να ειναι αυτο φιλε μου .. το εκανα αλλα δεν μου βρηκε ιο η κατι! βασικα εκανα φορματ την πρωτη φορα που μου το εκανε γυρισα σε 7αρια μπηκα στον πειρασμό τα ξαναεβαλα και παλι εχω τα ιδια προβληματα! δεν μου το κανει παντα αλλα οταν το κανει γινεται πολυ σπαστικο! λες να φταιει που το pc μου ειναι λιγο παλιο? (δεν ζορίζεται πουθενα ....σε γενικες γραμμες ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts