ParafronGR Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Εγώ περιμένω εδώ και καιρό. Πόσο ακόμα??? Λέω να μη χρησιμοποιήσω τον παραπάνω τρόπο...... Περίμενε μια και καλή το Νοέμβρη που θα πάρουν τα Windows 10 την πρώτη μεγάλη ενημέρωση. ;) Άντε να δούμε και τι θα γίνει με τους drivers μπας και γίνει η μεγάλη και τελική επιστροφή! :p Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Περίμενε μια και καλή το Νοέμβρη που θα πάρουν τα Windows 10 την πρώτη μεγάλη ενημέρωση. ;) Άντε να δούμε και τι θα γίνει με τους drivers μπας και γίνει η μεγάλη και τελική επιστροφή! :p τα περασα χθες, τρεχουν μια χαρα προς το παρον δεν εχω καποιο προβλημα νομιζα οτι το tool ηταν μονο με iso κ εκανα reserve Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Έχει αλλάξει κάποιος κομμάτι hardware στο πισι του 3νω έχει κάνει ήδη αναβάθμιση σε 10;;; Σκέφτομαι να αναβαθμίσω τον σκληρό μου δίσκο με ssd θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την αναγνώριση ως νόμιμου του συστήματος μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Έχει αλλάξει κάποιος κομμάτι hardware στο πισι του 3νω έχει κάνει ήδη αναβάθμιση σε 10;;; Σκέφτομαι να αναβαθμίσω τον σκληρό μου δίσκο με ssd θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την αναγνώριση ως νόμιμου του συστήματος μου; Έχοντας αλλάξει δίσκο, GPU, RAM, κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Ρωτάω γιατί θα τον βάλω ως κύριο και θα ξανακανω εγκατάσταση από τηνναρχη εκεί το λειτουργικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Ενημερωτικά, μόλις έτρεξα το ISO των Home από το desktop και δεν δέχεται το Product Key από το script των Windows που είχε δοθεί πριν κάποιες σελίδες, το generic key που γίνεται η ενεργοποίηση το δέχεται. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση να κάνω.Έχω περασμένα w10 και κάνω επαναφορά εργοστασιακών μπας και κάτσουν καλά και γλιτώσω τα lag.Εδώ και 1.30 ώρα είναι σε κατάσταση επανεκίνησης.Είναι φυσιολογικό ή έφαγε κανά κρασάρισμα το pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Κάνουμε επαναφορά εργοστασθακων ρυθμίσεων και στα πισι;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastbaron Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση να κάνω.Έχω περασμένα w10 και κάνω επαναφορά εργοστασιακών μπας και κάτσουν καλά και γλιτώσω τα lag.Εδώ και 1.30 ώρα είναι σε κατάσταση επανεκίνησης.Είναι φυσιολογικό ή έφαγε κανά κρασάρισμα το pc? Σε μενα καπου τοσο εκανε. Μαλιστα για κανα μισαωρο ειχε σταματησει στο 67%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Καλημερα εχω τα windows 10 και εχω κανει μια χοντρη γκαφα και δεν ξερω πως να την διορθωσω.Οποιος ξερει και με βοηθησει θα του χρωσταω χαρη.Επειδη ειχα φτιαξει του λογαριασμου χρηστω και κατι ειχε μπλοκαρει με το email μου εψαχνα πως να κανω διαχειρηστη το δικο μου.Ψαχνωντας στο ιντερνετ βρηκα καποιες οδηγιες για το πως ενεργοποιεις τον κρυφο διαχειρηστη των Windows αλλα εγω δεν ηθελα αυτο και ετσι παρακατω σ'αυτο που βρηκα ειχε πως απενεργοποιειται απο την γραμμη εντολων με μια εντολη οπως ενεργοποιειται βεβαια.Μολις τον απενεργοποιησα δεν μπορω να εγκαταστησω προγραμμα δεν μπορω να πκανω κατι που χρειαζεται διαχειρηστη απο τους αλλου χρηστες καιλογικο ειναι βεβαια.Μηπως ξερεις καποιος πως τον ενεργοποιουμε παλι γιατι οταν παω να ανοιξω την γραμμη εντολων παλι μου ζηταει δικαιωματα διαχειρηστη.Επισης μπηκα και στους χρηστες και βρηκα τον built administrator αλλα στις ιδιοτητες που εχει οταν παω να ξετσεκατω του κουτακι απενεργοποιησης μου πεταει ενα σφαλμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Παιδιά sos. Δεν ξέρω γιατί αλλά ξαφνικά ρο laptop αρνείται να συνδεθεί σε κάποιο Wi-Fi. Είμαι σε ταξίδι και δεν μπορώ να συνδεθώ στο ξενοδοχείο. Το τηλέφωνο είναι μια χαρά. Έβαλα τον κωδικό και τέλος. Στο λαπτοπ όμως υπάρχει μόνο η επιλογή "σύνδεση " στο δίκτυο και auto connect, που είναι ήδη τσεκαρισμένο. Όταν επιλέγω να συνδεθώ, απλά μου λέει πως δεν είναι δυνατή η σύνδεση, χωρίς ούτε καν να με ρωτήσει τον κωδικό. Σκέφτηκα πως μπορεί να είναι θέμα του Wi-Fi, αλλά όταν κάνω το 930 hotspot, κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δυνατότητα σύνδεσης με Ethernet δεν υπάρχει και το λαπτοπ το χρειάζομαι. Τι μπορεί να γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Παιδιά sos. Δεν ξέρω γιατί αλλά ξαφνικά ρο laptop αρνείται να συνδεθεί σε κάποιο Wi-Fi. Είμαι σε ταξίδι και δεν μπορώ να συνδεθώ στο ξενοδοχείο. Το τηλέφωνο είναι μια χαρά. Έβαλα τον κωδικό και τέλος. Στο λαπτοπ όμως υπάρχει μόνο η επιλογή "σύνδεση " στο δίκτυο και auto connect, που είναι ήδη τσεκαρισμένο. Όταν επιλέγω να συνδεθώ, απλά μου λέει πως δεν είναι δυνατή η σύνδεση, χωρίς ούτε καν να με ρωτήσει τον κωδικό. Σκέφτηκα πως μπορεί να είναι θέμα του Wi-Fi, αλλά όταν κάνω το 930 hotspot, κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δυνατότητα σύνδεσης με Ethernet δεν υπάρχει και το λαπτοπ το χρειάζομαι. Τι μπορεί να γίνει; Μοιάζει σαν να έχει χάσει τους drivers. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Μήπως κάποιο update που έγινε όταν ήμουν σπίτι και το είχα ανοιχτό χωρίς να το χρησιμοποιώ; το θέμα είναι ότι με κρέμασε. Το μόνο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι να πάρω τα αρχεία που θέλω με mail στο τηλέφωνο και να τα μεταφέρω με καλώδιο στο λαπτοπ. Να κάνω την δουλειά μου και μετά να ακολουθήσω την αντίστροφη διαδικασία. Edited September 8, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Μήπως κάποιο update που έγινε όταν ήμουν σπίτι και το είχα ανοιχτό χωρίς να το χρησιμοποιώ; το θέμα είναι ότι με κρέμασε. Το μόνο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι να πάρω τα αρχεία που θέλω με mail στο τηλέφωνο και να τα μεταφέρω με καλώδιο στο λαπτοπ. Να κάνω την δουλειά μου και μετά να ακολουθήσω την αντίστροφη διαδικασία. Ή τσεκάρεις το Windows Update για ενημερώσεις και απεγκαθιστάς την "ύποπτη" αν θεωρείς ότι είναι από 'κει το πρόβλημα, ή ψάχνεις για drivers βάσει μοντέλου και εταιρείας ή, το λιγότερο χρονοβόρο και αποτελεσματικό, κάνεις roll back σε Windows 8.1/7 εφ'όσον δεν έχει περάσει ο μήνας (αν έχει περάσει, το install τους θέλει καμιά ώρα). Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Αντι για roll back που είναι και χρονοβορο και μπελας μπορεις να κανεις restore σε προηγούμενο σημείο πριν τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Αντι για roll back που είναι και χρονοβορο και μπελας μπορεις να κανεις restore σε προηγούμενο σημείο πριν τις τελευταίες αναβαθμίσεις. +1. Όσον αφορά το roll back, όντως μπορεί να είναι μπελάς αλλά όσο έχεις τον ένα μήνα επιστροφής, μέσα σε 20 λεπτά το πολύ έχεις το μηχάνημά σου όπως το άφησες. Σε κανονική εγκατάσταση μετά το πέρας του μήνα, όντως, είναι κάτι παραπάνω από μπελάς να τα ξαναπερνάς όλα από την αρχή. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Τελικά εγκατέστησα τα 10 αρια :) Win10 by Photos presentation, on Flickr Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Τελικά εγκατέστησα τα 10 αρια :) Win10 by Photos presentation, on Flickr Κώστα πως σου φαίνονται? Δοκίμασε τα gesture απο mousepad (αν τα έβαλες σε laptop). Με έχουν βολέψει απίστευτα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Κώστα πως σου φαίνονται? Δοκίμασε τα gesture απο mousepad (αν τα έβαλες σε laptop). Με έχουν βολέψει απίστευτα. Δεν πρόλαβα ακόμα να δω πολλά. Μόλις χθες βράδυ τα πέρασα. Είναι γρήγορα και όμορφα. Θα πρέπει να απλοποιηθούν ακόμα για να ξεπεράσουν το Mac OS, αλλά βολεύουν πολύ. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι για να τα απολαύσεις χρειάζεται ποιοτικό λαπτοπ και κατά προτίμηση με οθόνη αφής. Για τα gestures θα ψάξω κάνα βιντεάκι να δω πως δουλεύουν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Μετά από τρίωρο εργασίας στο Photoshop στο λαπτοπ, μου πέταξαν μήνυμα τα windows για τη ram, και δε με άφηνε να σώσω οτιδήποτε είχα κάνει μέχρι τότε...πολλά τα νεύρα...παρόλο που έχω 4gb μόνο, στα 7αρια δε μου το έκανε ποτέ...ίσως παίζει ρόλο ότι έχω τα 32bit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Όχι δεν νομίζω, αλλά κοίτα μήπως με την εκκίνηση ξεκινούν να τρέχουν και οι εφαρμογές στο παρασκήνιο... Onedrive, twitter, fb κλτ κτλ κτλ... Καλό είναι όταν ξεκινάς μια τέτοια δουλειά ή κάποιο βαρύ παιχνίδι να τα κλείνεις πριν... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Μετά από τρίωρο εργασίας στο Photoshop στο λαπτοπ, μου πέταξαν μήνυμα τα windows για τη ram, και δε με άφηνε να σώσω οτιδήποτε είχα κάνει μέχρι τότε...πολλά τα νεύρα...παρόλο που έχω 4gb μόνο, στα 7αρια δε μου το έκανε ποτέ...ίσως παίζει ρόλο ότι έχω τα 32bit? Σίγουρα σου έλεγε για τη RAM και όχι για εικονική μνήμη/virtual memory? Εάν το pagefile έχει χαμηλά όρια, δεν είναι δύσκολο να το γεμίσεις με το Photoshop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Μόλις αλλαξα σκληρό δίσκο στο πισι μου. Έβαλα έναν ssd και θέλω να ξαναπεράσω τα 10αρια εκεί. Τα κατεβάζω με media tool μαι ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με τους κωδικούς ενεργοποίησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Όχι δεν νομίζω, αλλά κοίτα μήπως με την εκκίνηση ξεκινούν να τρέχουν και οι εφαρμογές στο παρασκήνιο... Onedrive, twitter, fb κλτ κτλ κτλ... Καλό είναι όταν ξεκινάς μια τέτοια δουλειά ή κάποιο βαρύ παιχνίδι να τα κλείνεις πριν... Πολύ φοβάμαι ότι με τόσες εφαρμογές που σε παρακινούν να κατεβάσεις δεν θα μένει και πολύ ram. Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται οι περισσότερες στο metro. Όλοι έχουμε ένα smartphone στα χέρια μας για τέτοιες εφαρμογές. Εγώ μόνο evernote και 2-3 άλλες θα βάλω. Το γνωρίζω το πρόβλημα από το Macbook όπου έχουμε τέτοιες εφαρμογές πολύ πριν. Υπάρχει τρόπος να ορίζεις να μην ανοίγουν με το boot? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Πολύ φοβάμαι ότι με τόσες εφαρμογές που σε παρακινούν να κατεβάσεις δεν θα μένει και πολύ ram. Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται οι περισσότερες στο metro. Όλοι έχουμε ένα smartphone στα χέρια μας για τέτοιες εφαρμογές. Εγώ μόνο evernote και 2-3 άλλες θα βάλω. Το γνωρίζω το πρόβλημα από το Macbook όπου έχουμε τέτοιες εφαρμογές πολύ πριν. Υπάρχει τρόπος να ορίζεις να μην ανοίγουν με το boot? Δεξί κλικ στην μπαρα εργασιών, μετά πας διαχείρηση εργασιών, περισσότερες λεπτομέρειες και μετά εκκίνηση. Απο εκεί απενεργοποιείς ποιες δεν θέλεις να ξεκινάνε με το boot. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts