Jump to content

note_takias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    214
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About note_takias

  • Ημ. Γέννησης 12/08/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

note_takias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Διόρθωση ομάδα εμφανίζεται στο facebook με το όνομα PiNG-Pi Network Greece.Απο εκεί θα λαμβάνεται τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το νέο κρυπτονομισμα Pi αλλά και πως κινείται γενικά η αγορά των κρυπτονομισμάτων.
  2. Η σελίδα μας στο facebook ειναι PiNG-Pi Network Greece.Σα τελευταία ενημέρωση έχουμε ότι στο επόμενο 5μηνο είναι πολύ πιθανό να περάσει στο phase 2.Και άλλοι πολλοί αισιόδοξοι οτι λόγο απήχησης θα βγει στην αγορά μέσα το 2020.
  3. Παιδιά όποιος θέλει έχουμε σελιδα στο facebook να συμμετέχει να το διαδώσουμε.
  4. Ειμαι με aosp extended v6. 2 αξίζει η μετάβαση? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. Κατεβάζεις cf-autoroot απο τη σελιδα τους για τη συσκευή μας SM-N9005.Μετα κατεβάζεις odin.Μπαινεις σε dowbload mode(power button, home button, volume down ταυτόχρονα).Ανοίγεις το odin στο pc σου και συνδέεις το κινητό θα στο εμφανίσει μεσα στο odin.Στη συνέχεια περνας το αρχειο που κατέβασες στο AP του odin και πατάς START.Επισης στο odin φρόντισε να τσεκαρεις το κουτακι autoreboot.Ψαξε και youtube υπάρχει και βίντεο. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  6. Για oreo πας σε dot os 2.5 με κλειστά μάτια.Όσο την είχα πάει σφαίρα και απροβλημάτιστα.
  7. Και εμενα το ίδιο έκανε μετα απο reboot τη κατέβασε κανονικά για προσπάθησε πάλι μπας και το καταφέρεις.
  8. Εγω τουλάχιστον έχω θέμα με τη φωτεινότητα πρέπει να περάσεις τα 3/4 της μπάρας για να αρχίσει να ανεβαίνει αισθητά παρόλα αυτά η φωτεινότητα φτάνει στο τέρμα και τη δουλειά σου τη κάνεις.
  9. Άλλαξα twrp πέρασα aosp και όλα καλά.Για μένα ακόμα τη dotos σε ταχύτητα δε τη φτάνει και ελπίζω στο μέλλον να φτιάξουν και το bug της φωτεινότητας.
  10. Αυτά είχα αλλά τπτ. Έβαλα bl απο Ολλανδία τπτ πάλι.2 φορές την εχω κατεβάσει md5 σωστό και μ βγάζει σφάλμα στο φλασαρισμα.Κατι τέτοια μου εκανε και η dot os αλλά εχω κολλησει και δε θυμάμαι πως το έλυσα.
  11. Παιδιά εχουμε τελευταία BL και CP γτ μ βγάζει σφάλμα οταν παω να φλασαρω aosp.
  12. Παιδιά η καλύτερη αγορά που έχω κάνει.Το έχω το κινητό 4+ χρόνια και δε πρόκειται να το αλλάξω με τίποτα.Στο μόνο που υστερεί σε σχέση με τα καινούργια είναι η κάμερα.Αλλά σε αποζημιώνει με την οθοναρα του και τη ταχύτητα του.Note μέχρι να ξεψυχυσει στα χέρια μου.
  13. Γεια σας παιδιά.Εχω εδώ και 6 μήνες μια lg uj55701v 4k smart.Το πανελ της συγκεκριμένης τηλεόρασης είναι σχετικά χαλαρό μπροστά έχει αναφερθεί και σε άλλα φόρουμ.Το κουλό που μου συνέβη είναι οτι κατάφερε και τρυπωσε απο μέσα μια πολύ πολύ πολύ μικρή αράχνη η οποία μετά απο δυο μέρες τα κακαρωσε και έπεσε στο κατω μερος της tv και δε φαίνεται καν μονο εγω ξέρω π ειναι Ερώτηση υπάρχει τροπος να βγει και θα με καλύπτει η εγγύηση αν απευθυνθώ στην lg για τέτοιου είδους περιστατικά?Δεν επιτρέπεται 750 ευρω tv να είναι ανοιχτή σε αράχνες και λοιπά έντομα.
  14. Το spen διαβάζετε κανονικά αλλά οι λειτουργίες του υπάρχουν μόνο σε TW rom.
  15. Για πες εντυπώσεις από ταχύτητα μπαταρία. Κανα περίεργο bug.
×
×
  • Create New...