cb600f Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Σε μένα ακόμη εμφανίζονται ενεργοποιημένα. Θα περιμένω να δω μήπως εμφανίσει κάτι ανάλογο. Πάντως μέχρι στιγμής, μου φαίνονται μια χαρά, θα τα αγόραζα ευχαρίστως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Σε μένα ακόμη εμφανίζονται ενεργοποιημένα. Θα περιμένω να δω μήπως εμφανίσει κάτι ανάλογο. Πάντως μέχρι στιγμής, μου φαίνονται μια χαρά, θα τα αγόραζα ευχαρίστως. Μην βάζεις ιδέες...μην βάζεις ιδέες, στην microsoft :lol: Κάποια στιγμή θα βγάλει και άλλες εκδόσεις όπου θα πληρώνεις για να τα αποκτήσεις;) προς το παρόν μένουμε HOME....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Αν γίνει το μπαμ που περιμένουμε όλοι με τα wp10, τότε δεν θα με πειράζει καθόλου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Πάντως παιδιά, νομίζω πως είναι πιο μικρά σε μέγεθος και πιο ελαφριά σε σχέση με τα 8. Έσβησα και τον φάκελο windows.old και τώρα έχω 30gb ελέυθερα στον 64αρη ssd, ενώ με τα 8.1 είχα 13-14 max! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Σε εμένα 4 φορές δεν τα πήρε βγάζει μπλε οθόνη επανεκινησεις και τζιφος.λείπουν drivers δεν ξέρω τον λόγο.Ένα Acer έχω με Windows home 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Μία απορία. Λένε ότι είναι δωρεάν για ένα χρόνο... Σε περίπτωση που κάνω format σε 2 χρόνια θα συνεχίσουν να δουλεύουν η θα πρέπει να πληρώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 θα συνεχισουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Μία απορία. Λένε ότι είναι δωρεάν για ένα χρόνο... Σε περίπτωση που κάνω format σε 2 χρόνια θα συνεχίσουν να δουλεύουν η θα πρέπει να πληρώσω; Εάν έκανες εντός του χρόνου την αναβάθμιση, θα έχει πάρει το cd key και θα σου τα έχει ενεργοποιήσει. Οπότε και σε 5 χρόνια να κάνεις format πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Εφόσον τα ενεργοποιήσεις δωρεάν μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας τους είναι δωρεάν για πάντα... Κάνοντας αναβάθμιση παίρνεις ένα Windows 10 Product Key... Οπότε αν κάνεις φορμάτ μετά από 2 χρονια και χρησιμοποιήσεις το ίδιο κλειδί θα είσαι μια χαρά... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Ερώτηση, εγώ που έκανα upgrade και ενεργοποιήθηκαν από μόνα τους, σε περίπτωση που ας πούμε χαλάσει ο σκληρός και πρέπει να κάνω install στον καινούριο, όταν περάσω τα 10 ποιο κλειδί θα χρησιμοποιήσω, αυτό που μου είχαν δώσει με τα 8.1; Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 (edited) Πάντως παιδιά, νομίζω πως είναι πιο μικρά σε μέγεθος και πιο ελαφριά σε σχέση με τα 8. Έσβησα και τον φάκελο windows.old και τώρα έχω 30gb ελέυθερα στον 64αρη ssd, ενώ με τα 8.1 είχα 13-14 max! Αυτό ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα που είχα και με τα 8.1. Έβλεπα χωρίς να προσθέτω προγράμματα τον διαθέσιμο χώρο να μειώνεται. Τώρα βλέπω κάτι ανάλογο. Έριχνα το φταίξιμο στο kodi. Μπορεί να είναι κάτι άλλο; Edit: Βλέπω πως ο φάκελος Windows.old είναι τεράστιος. Τον σβήνω άφοβα; τουλάχιστον μετά από μερικές μέρες και αφού δω ότι δεν υπάρχει (που δεν) πιθανότητα να γυρίσω πίσω. 22.2 GB είναι παααααρα πολλά σε 70αρι σκληρό. Edited August 1, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Αν θέλω να κάνω Clean install που θα βρω το κλειδί; Έχω μπερδευτεί σε όλα αυτά τα post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Αυτό ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα που είχα και με τα 8.1. Έβλεπα χωρίς να προσθέτω προγράμματα τον διαθέσιμο χώρο να μειώνεται. Τώρα βλέπω κάτι ανάλογο. Έριχνα το φταίξιμο στο kodi. Μπορεί να είναι κάτι άλλο; Edit: Βλέπω πως ο φάκελος Windows.old είναι τεράστιος. Τον σβήνω άφοβα; τουλάχιστον μετά από μερικές μέρες και αφού δω ότι δεν υπάρχει (που δεν) πιθανότητα να γυρίσω πίσω. 22.2 GB είναι παααααρα πολλά σε 70αρι σκληρό. Εάν δεν θέλεις να ξαναγυρίσεις ναι σβήστον (περιέχει όλη την προηγούμενη εγκατάσταση).. εγώ τον διέγραψα το πρωί. Απο την εκκαθάριση δίσκου (γράψε κάτω στην αναζήτηση για να μη ψάχνεις) και μετά εκκαθάριση αρχείων συστήματος. Αν θέλω να κάνω Clean install που θα βρω το κλειδί; Έχω μπερδευτεί σε όλα αυτά τα post. Πρώτα κάνεις την αναβάθμιση, και μετά απλά μπες στις Ρυθμίσεις -> Ενημέρωση και ασφάλεια -> Αποκατάσταση και πατάς επαναφορά αυτου του υπολογιστή. Έχει πάρει το cd key απο μόνο του και δεν χρειάζεται να το βάλεις εσύ. Αλλιώς εάν το κάνεις με τον πατροπαράδοτο τρόπο (απο Bios) τότε θα πρέπει να φτιάξεις ένα boot usb και μετά (φαντάζομαι) να ξέρεις το cd key. Νομίζω όμως ότι ο πρώτος τρόπος θα σε καλύψει. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Όσο τα δουλεύω πάντως τόσο βρίσκω προβλήματα διαφορά που αν κανιυν την δική μου ζωή δύσκολη τότε της γυναίκας μου που δεν το κατέχει καθόλου θα την κάνουν αφορητη ... Ελπίζω να διορθωθούν γρήγορα όλα αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Πάντως παιδιά, νομίζω πως είναι πιο μικρά σε μέγεθος και πιο ελαφριά σε σχέση με τα 8. Έσβησα και τον φάκελο windows.old και τώρα έχω 30gb ελέυθερα στον 64αρη ssd, ενώ με τα 8.1 είχα 13-14 max! Τα Windows.old τι ρόλο παίζουν....??? μήπως χρειαζότανε αν ξαναγυρίσεις στα 8,1...??? σε εμένα είναι 26,5 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Προφανώς για αυτόν τον λόγο υπήρχαν .. Σε εμένα είναι μόνο 15 kb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Τα Windows.old τι ρόλο παίζουν....??? μήπως χρειαζότανε αν ξαναγυρίσεις στα 8,1...??? σε εμένα είναι 26,5 GB Ακριβώς αυτό..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Θα σας δειξω κατι που διαβασα και ισως να βοηθησει καποιους!! Δεν ξερω ομως κατα ποσο επιτρεπεται να στειλω λινκ αλλης ιστοσελιδας σε ποστ! Αν οχι, ας διαγραφει το σχολιο!! https://iguru.gr/2015/07/29/49891/force-install-windows-10/ πηγη: iguru.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Εκτός από τον παραπάνω τρόπο, υπάρχει και εργαλείο για αναγκαστικό κατέβασμα: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Εκτός από τον παραπάνω τρόπο, υπάρχει και εργαλείο για αναγκαστικό κατέβασμα: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 Έτσι το έκανα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Για όσους θέλουν black theme στα Windows 10. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Yπάρχουν τόσα θεματα για τα win 10 που λέμε τα ιδια πραγματα.Μηπως να μαζευτουν όλα μαζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Εφόσον τα ενεργοποιήσεις δωρεάν μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας τους είναι δωρεάν για πάντα... Κάνοντας αναβάθμιση παίρνεις ένα Windows 10 Product Key... Οπότε αν κάνεις φορμάτ μετά από 2 χρονια και χρησιμοποιήσεις το ίδιο κλειδί θα είσαι μια χαρά... Δεν υπάρχει product key στα 10 , όπως παλιά. Δηλαδή να στο δίνουν ξεχωριστά. Οπότε Πώς θα το χρησιμοποιήσει στο μέλλον; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 (edited) Δεν υπάρχει product key στα 10 , όπως παλιά. Δηλαδή να στο δίνουν ξεχωριστά. Οπότε Πώς θα το χρησιμοποιήσει στο μέλλον; ***Πέρασα με επιτυχία και στον δεύτερο Pc (hp) τα W10 μέσα σε δυο ώρες απο την ώρα που του ζήτησα να ψάξει για αναβάθμιση και της τελευταίες ενημερώσεις του W8,1 Ο αριθμός του προϊόντος προφανώς είναι και η άδεια των W10;) http://s24.postimg.org/a8a2zd36d/2015_08_02_15_53_10.jpg screen shot Edited August 2, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 ***Πέρασα με επιτυχία και στον δεύτερο Pc (hp) τα W10 μέσα σε δυο ώρες απο την ώρα που του ζήτησα να ψάξει για αναβάθμιση και της τελευταίες ενημερώσεις του W8,1 Ο αριθμός του προϊόντος προφανώς είναι και η άδεια των W10;) http://s24.postimg.org/a8a2zd36d/2015_08_02_15_53_10.jpg screen shot Το αναγνωριστικό προϊόντος είναι ο αριθμός που παίρνει ο υπολογιστής σου από τη MSFT μετά την ενεργοποιήσει με ένα Product Key, δεν θα χρησιμοποιήσεις αυτό μελλοντικά αν κάνεις format, αλλάξεις κάποιο hardware κτλ και σου ζητήσει κλειδί! Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts