Jump to content

Microsoft Windows 10

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε κάνει εγκατάσταση και της προαιρετικές αναβαθμίσεις όσοι κάνετε εγκατάσταση τα Windows 10?Γιατί εγώ δεν έκανα της τελευταίες προαιρετικες ενημερώσεις. ..

Εγώ καλου κακου τις έκανα όλες!!!! Για να σιγουρευτώ ότι δεν θα πάει κάτι στραβα. Μπορεί και να είμαι λάθος δεν ξέρω

Παιδιά τα έβαλα !!!!!

Edited by zxr

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά τα έβαλα !!!!!

Μετά την αναβάθμιση τι έχασες από αρχεία...??? γίνετε καθαρή εγκατάσταση και το PC και είναι καθαρό όπως την πρώτη μέρα...???:D

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να πάρουμε backup στα αρχεία μας πεις κάνουμε εγκατάσταση;; θέλω να τα βάλω στο λαπτοπ της γυναίκας και έχει πολλά αρχεία από τις δουλειές της..

Μετά την αναβάθμιση τι έχασες από αρχεία...??? γίνετε καθαρή εγκατάσταση και το PC και είναι καθαρό όπως την πρώτη μέρα...???:D

Τίποτα δεν έχασα. Μείναν ολα μέσα!!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πες μας πως είναι? Είναι καλά? Κολάνε?Είναι ωραία? :)

Είναι σούπερ αλλά έχω πελαγωσει γιατί προέρχομαι από τα windows 7 και τώρα με τα 10 έχω χάσει τον μπουσουλα. Σαν να πιάνω υπολογιστή 1 φορά στα χέρια μου. !!!!

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να πάρουμε backup στα αρχεία μας πεις κάνουμε εγκατάσταση;; θέλω να τα βάλω στο λαπτοπ της γυναίκας και έχει πολλά αρχεία από τις δουλειές της..

Εγώ δεν έχασα τίποτα απολύτως φίλε μου!!!!! Αλλά και να εχανα δεν με απασχολούσε γιατί είχα ελάχιστα πράγματα μέσα. Τίποτα το σημαντικό δεν ειχα.

Θα σας έστελνα μερικές πρώτες φωτο να πάρετε μια ιδέα αλλά επειδή κατεβάζω τα 10 και σε ένα δευτερο λαπτοπ που έχω έχει γονατίσει το ιντερνετ και δυσκολεύομαι να βάλω φώτο. Σε λίγο θα ανεβάσω μερικες.

Ένα μεγάλο συν που παρατήρησα είναι ότι πατώντας δεξι κλικ σε ένα πρόγραμμα στο desktop έχεις την επιλογΗ αν θες να το γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση !!!!

Edited by lek88

Σε οποιαδηποτε αναβαθμιση κανουμε στους υπολογιστες πρεπει να παιρνουμε ενα backup. Τιποτα δε θα παει στραβα με την αναβαθμιση σε 10 αλλα η στραβη μια φορα γινεται.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

παιδια θελω να ρωτησω κατι αλλα να μου απαντησει καποιος που θα ειναι χιλια τα εκατο σιγουρος για ναι η για οχι!!!!Λοιπον η γυναικα μου εχει ενα λαπτοπ με win 7 και της λεει η microsoft οτι θα της δωσει δωρο τα win 10 οπως και ολους που εχουν win 7,8.Εγω θελω να κανω το εξης να μην τα βαλω στο λαπτοπ αλλα στο δικο μου desktop pc τι λετε μπορει να γινει η οχι???
Ήμουν δυστυχισμένος που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια

Είχα technical preview. Δεν μου ήρθε ακόμα αναβάθμιση παρόλο που το έκανα και εξαναγκασμένα. Αντ' αυτού βλέπω αυτο: τώρα εγώ έχω κανονικά ή όχι..? :blink: :blink:
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

παιδια θελω να ρωτησω κατι αλλα να μου απαντησει καποιος που θα ειναι χιλια τα εκατο σιγουρος για ναι η για οχι!!!!Λοιπον η γυναικα μου εχει ενα λαπτοπ με win 7 και της λεει η microsoft οτι θα της δωσει δωρο τα win 10 οπως και ολους που εχουν win 7,8.Εγω θελω να κανω το εξης να μην τα βαλω στο λαπτοπ αλλα στο δικο μου desktop pc τι λετε μπορει να γινει η οχι???

Εσύ μπορείς να κατεβάσεις τα Windows 10 και με το Product Key της γυναίκας σου να τα ενεργοποίησεις, ΟΜΩΣ η γυναίκα σου πρέπει να αλλάξει άδεια στον υπολογιστή, να μην χρησιμοποιεί κι εκείνη το ίδιο Product Key.

Κατεβαίνουν κι εδώ μέσω του προγράμματος της MSFT, γιατί από το Windows Update... φέεετα.. :lol:

Αν θέλετε, μπορώ να κάνω κι ένα μικρό review όπως στην TP (όχι, αλήθεια, μικρό θα είναι :p )

Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Λοιπόν........η εγκατάσταση κράτησε 1ώρα και 10λεπτά (έχω DELL COREi7) , δεν έχασα τίποτα απο αρχεία, ούτε καν το στήσιμο του PC με το δικό μου Wallpaper....:yahoo: είναι πολύ ποιο όμορφα απο τα 8,1 και ποιο λειτουργικά...!!!! και το σπουδαιότερου είναι και ποιο γλήγορα......:superman:

http://s15.postimg.org/fw7niewuj/Picture0001.png

click image upload

Παιδιά όποιος αλλος έβαλε τα 10 έχω ένα πρόβλημα/απορία. Έβαλα κανονικά δικιά μου φώτο στον λογαριασμό χρήστη αλλά για να κάνω είσοδο αντί για το password μου ζητάει τον κωδικό του hotmail μου!!! Εγώ θέλω να ανοίγω το λαπτοπ με δικό μου κωδικό ανεξάρτητο όπως στα win 7. Να βάλω έναν δεκαψηφιο ας πούμε να μπαίνω.

Επίσης δεν μπορώ να βάλω δικό μου όνομα χρήστη όπως στα 7. Έχει βάλει σαν όνομα μου το όνομα που έχω στο email μου.

Και κάτω από το όνομα αυτό έχει φάτσα φορά το mail μου το οποίο και δ3με Θέλω να φαίνεται φατσα καρτα.

Edited by lek88

Παιδιά όποιος αλλος έβαλε τα 10 έχω ένα πρόβλημα/απορία. Έβαλα κανονικά δικιά μου φώτο στον λογαριασμό χρήστη αλλά για να κάνω είσοδο αντί για το password μου ζητάει τον κωδικό του hotmail μου!!! Εγώ θέλω να ανοίγω το λαπτοπ με δικό μου κωδικό ανεξάρτητο όπως στα win 7. Να βάλω έναν δεκαψηφιο ας πούμε να μπαίνω.

Επίσης δεν μπορώ να βάλω δικό μου όνομα χρήστη όπως στα 7. Έχει βάλει σαν όνομα μου το όνομα που έχω στο email μου.

Ξαναγίνεται ό,τι γίνεται με τα Windows 8. Μας κατέστρεψες, MSFT!!

Φίλε μου, ψάξε για κάτι αντίστοιχο στις ρυθμίσεις των Windows 10.

Ξαναγίνεται ό,τι γίνεται με τα Windows 8. Μας κατέστρεψες, MSFT!!

Φίλε μου, ψάξε για κάτι αντίστοιχο στις ρυθμίσεις των Windows 10.

Ναι μόλις το βρήκα και τα άλλαξα. Πάτησα Έναρξη, πάνω στην φώτο μου αλλαγή ρυθμίσεων λογαριασμου. το "τοπικός λογαριασμός" και τα άλλαξα

Edited by lek88

Στα W10 όλα τα λεφτά είναι η έναρξη, βάζεις όποια προγράμματα θέλεις και τα ανοίγεις με 2 κλικ........;) άρα κρατάς καθαρή την επιφάνεια εργασίας..!!!

http://s3.postimg.org/6r32ysopv/Picture0002.png

image url upload

Και κάτω από το όνομα αυτό έχει φάτσα φορά το mail μου το οποίο και δ3με Θέλω να φαίνεται φατσα καρτα.

Σε έμενα μετά την αναβάθμιση, μου ζήτησε και μπήκα κανονικά με το κωδικό που είχα στα 8,1

Edited by mariodj

Σας κατεστρεψα? Τη εννοείς? :/

Ναι μόλις το βρήκα και τα άλλαξα. Πάτησα Έναρξη, πάνω στην φώτο μου αλλαγή ρυθμίσεων λογαριασμου. το "τοπικός λογαριασμός" και τα άλλαξα

Όχι, φίλε μου, η Microsoft μας κατέστρεψε με τους τοπικούς και τους online λογαριασμούς και την ίδια ακριβώς απορία είχαμε τότε με τα Windows 8. Τώρα με το "τοπικός λογαριασμός" είσαι όπως και στα Windows 7, μόνο που θα πρέπει να βάζεις το email σου όταν χρησιμοποιείς metro εφαρμογές τύπου Store, Mail.

Όχι, φίλε μου, η Microsoft μας κατέστρεψε με τους τοπικούς και τους online λογαριασμούς και την ίδια ακριβώς απορία είχαμε τότε με τα Windows 8. Τώρα με το "τοπικός λογαριασμός" είσαι όπως και στα Windows 7, μόνο που θα πρέπει να βάζεις το email σου όταν χρησιμοποιείς metro εφαρμογές τύπου Store, Mail.

Μα στην αρχή τρόμαξα κ εγώ!!! Δεν ήξερα απέξω τον κωδικό του mail κ έπρεπε να ψάχνω να τον βρω κάθε τρεις και λίγο!!! Δεν ήταν δουλειά αυτή!!

Επίσης κ αυτό που αλλάζει φώτο στην επιφάνεια εργασίας συνέχεια και δεν μπορείς να βάλεις μια συγκεκριμένη από το πακέτο που έχεις κατεβάσει είναι πολύ χαζό ..... Η δεν το έχω βρει Εγώ ακομα

Εξατομίκευση - Θέματα - ρυθμίσεις θεμάτων

Edited by lek88

Είχα technical preview. Δεν μου ήρθε ακόμα αναβάθμιση παρόλο που το έκανα και εξαναγκασμένα. Αντ' αυτού βλέπω αυτο: τώρα εγώ έχω κανονικά ή όχι..? :blink: :blink:

Την ίδια ακριβώς απορία έχω κι εγώ.

Επιτελους αναβαμιζω κ γω σε windows 10 αυτη τη στιγμη.

Να ρωτησω, λεει οτι ειναι 2 GB η ενημερωση ενω σε αλλους ειναι 2.6. Γιατι γινεται αυτο? Μηπως επειδη ειμαι απο 8.1 η δεν παιζει ρολο?

Την ίδια ακριβώς απορία έχω κι εγώ.

κατέβασα το εργαλείο, έφτιαξα ένα usb, έβαλα τα win10 μέσα σε ένα 20λεπτο, και τώρα μου λέει ότι το product key δεν αναγνωρίζεται. :blink: :blink:

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Επιτελους αναβαμιζω κ γω σε windows 10 αυτη τη στιγμη.

Να ρωτησω, λεει οτι ειναι 2 GB η ενημερωση ενω σε αλλους ειναι 2.6. Γιατι γινεται αυτο? Μηπως επειδη ειμαι απο 8.1 η δεν παιζει ρολο?

Μπορεί να παίζει ρόλο το λειτουργικό και ο υπολογιστής. Σε μένα είναι 2.4 με Windows 7 σε άλλους πάλι με 7 είναι 2.6 ή παραπάνω. Πάω για εγκατάσταση. :cool:

κατέβασα το εργαλείο, έφτιαξα ένα usb, έβαλα τα win10 μέσα σε ένα 20λεπτο, και τώρα μου λέει ότι το product key δεν αναγνωρίζεται. :blink: :blink:

Άρα να μην τι κάνω αυτό. Και τι γίνεται στη δικιά μας περίπτωση δηλαδή;

Ξέρει κάποιος πως επιλέγουμε φάκελο που θα πηγαίνουν τα downloads στον edge; έχει default τον φάκελο λήψεις και δε μπορώ να τον αλλάξω. Κατά τα αλλά πολύ ωραία τα 10αρια.

Ποιες ενημερώσεις είναι αυτές που θέλουν τα 8.1 για να βγει η ειδοποίηση για τα 10?

Έχω κατεβάσει 1gb updates και ακόμα τίποτα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ξερει κανεις γιατι οταν κανω ελενχω για ενημερώσεις μου βγάζει αυτό στο ιστορικό??Το εχει κανεις και βρηκε το κολπο??

Αναβάθμιση σε Windows 10 Home

Ημερομηνία εγκατάστασης: ‎29/‎7/‎2015 8:21 μμ

Κατάσταση εγκατάστασης: Απέτυχε

Λεπτομέρειες σφάλματος: Κωδικός 80240020

Τύπος ενημέρωσης: Σημαντικό

Εγκαθιστά την επόμενη έκδοση των Windows.