manolog3 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Χρησιμοποιώ τα 10 με το vmware, και δεν μπορώ να βάλω όνομα χρήστη και κωδικό, μου λέει πως κάτι πήγε στραβά. Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το πρόβλημα αυτό; Καποιο error code; Θες να φτιαξεις νεο χρηστη ή στην αρχη της εγκαταστασης; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καποιο error code; Θες να φτιαξεις νεο χρηστη ή στην αρχη της εγκαταστασης; Στην αρχή της εγκατάστασης, το μόνο που λέει είναι ότι κάτι πήγε στραβά χωρίς κάποιον κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Στην αρχή της εγκατάστασης, το μόνο που λέει είναι ότι κάτι πήγε στραβά χωρίς κάποιον κωδικό. Βάζεις χρηστή με απλό όνομα και μετά όταν μπει κανονικά windows το συνδέεις με MSA Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλημέρα,εχω ενα λαπτοπ με windows 7 πειρατικά και ενα pc με 8.1 πειρατικά..Μου έχει βγει η ειδοποίηση για κράτηση και αναβάθμιση σε 10 και την έχω κάνει..Επειδή ακούω διάφορα τίς τελευταίες μέρες,πρεπει να κάνω κάποια άλλη ενεργεια επειδή είναι πειρατικά ή θα πάρω κανονικά τα 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Σύμφωνα με τα τώρα δεδομένα, θα πάρεις τα Win10, ωστόσο θα συνεχίσουν να είναι "πειρατικά". Δεν θα νομιμοποιηθούν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 http://www.pcsteps.gr/71366-windows-10-απαντήσεις-ερωτήσεις/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Και το επίσημο wallpaper της Microsoft για τα Windows 10.... Windows 10 Hero Desktop Image | Behind the Scenes - YouTube Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 παιδιά αν περάσεις τα windows 10 technical preview όταν βγουν ολοκληρωμένα σου ερχετε π.χ ένα update να το κανείς και να τα έχεις κανονικά η θα εξακολοθούν να είναι σε technical preview ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 παιδιά αν περάσεις τα windows 10 technical preview όταν βγουν ολοκληρωμένα σου ερχετε π.χ ένα update να το κανείς και να τα έχεις κανονικά η θα εξακολοθούν να είναι σε technical preview ? Θα έχεις την επιλογή όταν τα δώσουν κανονικά αν θες να βγεις από το πρόγραμμα ή να συνεχίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Ερώτηση στο weather αν έχετε σε διαφορετικό μέγεθος από το μεσαιο σας λεει τον καιρό στο tile? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Ερώτηση στο weather αν έχετε σε διαφορετικό μέγεθος από το μεσαιο σας λεει τον καιρό στο tile? Εμένα δουλεύει κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Ανά 10 δευτέρολεπτα μου αλλάζει κιόλας σε εβδομαδιαία πρόβλεψη. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 (edited) Γεια σε όλους! έκανα κράτηση για τα 10 και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πως ακριβώς θα γίνει η εγκατάσταση, δηλ, θα περαστούν από πάνω ή να έχω και κάνα backup καλού-κακού? Υ,Γ, μόλις διάβασα το αρθρο που βαλατε παραπανω, οκ! Edited July 12, 2015 by Crazy_Heart Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Εμένα δουλεύει κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Ανά 10 δευτέρολεπτα μου αλλάζει κιόλας σε εβδομαδιαία πρόβλεψη. Εμένα δουλεύει μόνο στο μεσαίο μέγεθος περίεργα πράγματα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Εμένα δουλεύει μόνο στο μεσαίο μέγεθος περίεργα πράγματα Εμένα πάλι δεν δουλεύει το εικονίδιο απο τα Mail. Και δεν μου έρχονται καιειδοποιήσεις για νέο mail. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Καλημέρα, έχω ένα HP με core i7 και μου βγάζει ότι τα windows 10 δεν μπορούν να μπουν λόγω τις cpu υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να τα βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Καλημέρα, έχω ένα HP με core i7 και μου βγάζει ότι τα windows 10 δεν μπορούν να μπουν λόγω τις cpu υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να τα βάλω; περιεργο, ποιον επεξεργαστη φοραει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 core i7 720qm 1,6 GHz HP Pavilion dv7-3190 ev (i7-720QM/4GB/1TB) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Πολύ χλωμό μου φαίνεται να μην παίξουν. Μπορείς να βάλεις screenshot με το μήνυμα που σου βγάζει; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Cpu not Support στο παράθυρο που βλέπεις αν το pc είναι έτοιμο για να δεχθεί τα Windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Cpu not Support στο παράθυρο που βλέπεις αν το pc είναι έτοιμο για να δεχθεί τα Windows Μην δίνεις σημασία, οτι θέλει γράφει το συγκεκριμένο πρόγραμμα! Και εγω στο λαπτοπ τον ιδιο επεξεργαστή εχω και δε μου έβγαλε καμία ασυμβατότητα, γι'αυτο μη ασχολειθεις ιδιαίτερα! Το upgrade θα στο κανει ούτως ή αλλιώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Μιας και η μεγάλη μέρα πλησιάζει, για πείτε λίγο τις εντυπώσεις σας όσοι είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα δοκιμής... Πως είναι δηλαδή τα πράγματα στην τελευταία έκδοση?? κανένα κραυγαλέο bug πχ κ τέτοια... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Μιας και η μεγάλη μέρα πλησιάζει, για πείτε λίγο τις εντυπώσεις σας όσοι είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα δοκιμής... Πως είναι δηλαδή τα πράγματα στην τελευταία έκδοση?? κανένα κραυγαλέο bug πχ κ τέτοια... Για μένα το μεγαλύτερα θέματα είναι: 1) Drivers. Ελπίζω μέσα σε ένα δίμηνο να έχουν βγεί καινούργιοι γιατί έτσι όπως είναι τώρα είναι κουτσουρεμένοι. 2) Edge: Δεν μπορώ να συγχρονίσω τα bookmarks του firefox αφού δεν τα "βλέπει". Κατα τα άλλα είνια ταχύτατος, λίγες διαφημίσεις και κανένα popup παράθυρο, αν και χωρίς extensions. 3) Σε ultrabook toshiba u940 ζεσταίνονται αρκετά και πέφτει η μπαταρία σφαίρα. Αλλά απο ότι διάβασα θα βγεί διορθωτικό update για να διορθωθεί η κατανάλωση ενέργειας. Απο την άλλη έχουν λυθεί κάποια θέματα με συγχρονισμό, το action center είναι ταχύτητο. Ο διαχωρισμός της οθόνης σε 2,3 και 4 εφαρμογές - προγράμματα δουλεύει τέλεια όπως επίσης και οι πολλαπλές επιφάνειες εργασίες. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Στα των drivers διάβασα σήμερα ότι Intel και Nvidia έδωσαν update προφανώς για τα Windows 10... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Στα των drivers διάβασα σήμερα ότι Intel και Nvidia έδωσαν update προφανώς για τα Windows 10... Ναι. Μου έκανε δύο update τώρα το μεσημέρι για driver και security definitions. Μάλλον αυτό ήταν. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 ποια ειναι η τελικη εκδοση παιδια? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts