Jump to content

Κλοπή ή απώλεια κινητού: Εμπειρίες, συμβουλές, αντιμετώπιση

Κοινοποίηση

Σας έχουν κλεψει ποτε το κινητο;  

552 members have voted

1. 1. Σας έχουν κλεψει ποτε το κινητο;

Recommended Posts

@fishfemale

Για το password, θα κανει ενα firmware update από το σπιτι και θα ειναι ok.

Α, ρωτα και κατι παλικαρια εδω (pythagoras_7, mi3s) μηπως το χουν πανω τους γιατι λενε ότι τους αρεσουν τα κλεμμενα κινητα

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

• Απαντήσεις 479
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

to 8ema den einai to kinito to 8ema einai ta toso simantika pragmata pou mporeis na exeis ekei mesa kai sou xreiazontai kathe mera...

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

Επίσης έχετε κατά νου το συγκεκριμένο κινητάκι βρε παιδιά, μήπως το πάρει κάπου το μάτι σας :(

Το κύριο εξωτερικό του γνώρισμα είναι πως στη κάτω δεξιά γωνία είναι περισσότερο ξεφτισμένο από τις άλλες του γωνίες.

ΚΡΙΜΑ για το κινητακι σου.παντως να το βρεις ετσι ειναι λιγο δυσκολο για τον απλουστατο λογο,οτι για να αναγνωρισει καποιος το κινητο σου,σημαινει πως το εχει παρει στα χερια του για να το τσεκαρει..για να γινει κατι τετοιο σημαινει πως ενδιαφερεται να το αγορασει,οποτε λιγο τραβηγμενο ακομα και να το δει καποιος,να σε ενημερωσει :(

Α, ρωτα και κατι παλικαρια εδω (pythagoras_7, mi3s) μηπως το χουν πανω τους γιατι λενε ότι τους αρεσουν τα κλεμμενα κινητα

τωρα τι να πω..απλα νομιζω πως δεν ειναι και οτι καλυτερο να λες συγκεκριμενα νικνειμς,λεγοντας οτι μπορει να το εχουν..

καταλαβαινω τι θελεις να πεις,αλλα δεν χτυπαει καλα..:)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Έχει κανα δυο βδομάδες, ήμουν στο λεοφωρείο και γινόταν χαμός πάνω. Ήμουν όρθιος, ξαφνικά βλέπω μια κοπελιά να με κοιτάει ανήσυχη. Πριν καλά καλά την ρωτήσω τί συμβαίνει μου λέει "μου κλέψανε το κινητό". Μου είπε πως εκείνη τη στιγμή το κατάλαβε. Σκέφτηκα να της πως να τηλεφωνήσουμε στο κινητό της μπας και ο κλέφτης ήταν ακόμα μέσα αλλά δεν πρόλαβα, κατέβηκε κατευθείαν.

Όπως και να έχει, δεν πειράζει. Αν τύχει και "γυρίσει" σε μένα, καλώς. Αν πάλι, δεν το ξαναδώ ποτέ... Τι να κάνουμε.

Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι ότι είχα πάρα πολλές οικογενειακές φωτογραφίες μέσα (στην κάρτα μνήμης συγκεκριμένα) και δεν γουστάρω να κάθεται να τις βλέπει ο καθένας :mad:

Πάλι καλά που δεν έχω κάτι "προσωπικό" στις φωτογραφίες και στα βίντεο όπως διαβάζουμε κατά καιρούς με εκβιασμούς κτλ οπότε δεν ανησυχώ για κάτι.

Αλλά αν τον τσάκωνα να μου το βουτάει θα το έτρωγε το μπουνίδι χωρίς δεύτερη σκέψη :mad:

Τέλος πάντων... Ούτε η πρώτη είμαι, ούτε η τελευταία. Προσπαθώ να το αποδεχτώ σιγά σιγά... :(

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό το πράγμα με το "προσωπικές" στιγμές μέσα στα κινητά δεν το καταλαβαίνω, εντάξει τραβήξατε μια φωτογραφία η ένα βίντεο γούστο σας καπέλο σας αλλά αμέσως φροντίζεις να το μεταφέρεις σε μια συσκευή εξωτερικής αποθήκευσης (κάρτα μνήμης, USB flash memory) και να τα κλειδώσεις σε ένα συρτάρι. Εχω κάτι φίλες που έχουν φωτογραφίες τους μέσα στα κινητά, ρε γ*μ*το τόσο χαζές είναι που δεν έχουν σκεφτεί τι θα γίνει άμα τους τα κλέψουν κάποια στιγμη;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

pantws iparxei lusi gia na brethei ena klemeno tilefwno:) arkei to tilefwno na exei gps kai windows mobile logismiko...iparxoun programmata ta opoia me to pou tha topothetithei alli karta sim ektos apo ti diki sou,stelnoun me sms se kapoia noumera pou exeis orisei me tis sintetagmenes pou briskete to tilefwno kai me to noumero tis kainourgias kartas sim!!!

opois exei antoistixi siskeui kai thelei tin efarmofi auti as mou steilei pm...

Ετσι κι αλλιως εχει βαλει κωδικο ασφαλειας,οποτε το κινητο ειναι αχρηστο γι αυτον που το βρηκε.Μακαρι να επιστραφει αλλα...

φυσικα και δεν ειναι αχρηστο το κινητο,ξεκλειδωνεται μια χαρα.φτανει να χεις τις ακριες.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

πριν μιαμιση ωρα μου εσπασαν το τζαμι του αυτοκινητου και μεταξυ αλλων μου πηραν και το QTEK S100 που ειχα μεσα μπορω να μπλοκαρω με καποιο τροπο τη

συσκευη?και επισης ειχα περασμενο το destinator γνησιο μπορω να κανω κατι ωστε να μη χαθει η αδεια.

κι ακομη ειχα αρχεια jpeg απο ταυτοτητες πρεπει να κανω κατι? μπορουν να τις εκτυπωσουν, μπορουν ομως να χρησιμοποιησουν τα αντιγραφα για κατι κακο (για μενα?)

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Guest lagoudakis
δηλωσε την κλοπη στην αστυνομια και παρε καποιο χαρτι αφου τους πεις για το θεμα των ταυτοτητων,πιο πολυ αυτο πρεπει να σε καιει γιατι ειναι πονηρες οι εποχες,στο destinator εχεις αλλες 2 αδειες αν δεν τους εχεις κανει χρηση,για την συσκευη πολυ δυσκολα θα την βρεις,αν ειναι απο ace δηλωσε το ιμει

Δυστυχώς στην Ελλάδα οι εταιρείες κινητής από όσο ξέρω δεν μπλοκάρουν την συσκευή μέσω του ΙΜΕΙ. Απλά επικοινώνησε με την εταιρεία κινητής και δήλωσε κλοπή ώστε να μπλοκάρουν τη SIM (απενεργοποίηση) και να μη σε χρεώσουν οι κλέφτες με τις κλήσεις τους.

Όσο για τις φωτογραφίες των ταυτοτήτων, τώρα φαίνεται το πόσο επικίνδυνο ήταν να υπάρχουν μέσα στη συσκευή. Ακόμα και να τυπώσουν τις φωτογραφίες της ταυτότητας, από τη στιγμή που δεν είναι επικυρωμένες δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

δηλωσε την κλοπη στην αστυνομια και παρε καποιο χαρτι αφου τους πεις για το θεμα των ταυτοτητων,πιο πολυ αυτο πρεπει να σε καιει γιατι ειναι πονηρες οι εποχες,στο destinator εχεις αλλες 2 αδειες αν δεν τους εχεις κανει χρηση,για την συσκευη πολυ δυσκολα θα την βρεις,αν ειναι απο ace δηλωσε το ιμει

πηρα τηλεφωνο στην αστυνομια και οταν ηρθαν μου ζητησαν ονοματεπωνυμο και ενα αριθμο τηλεφωνου στη συνεχεια με ειπαν να παω στην ασφαλεια να κανω μηνηση αφου εκανα τη μυνηση και εδωσα το ιμει. ειπα για το θεμα των ταυτοτητων και μου ειπαν πως οι κλεφτες ειναι το πιθανοτερο γυφτοι οι πρεζονια και πως μαλλον, οποιος το αγορασει απ αυτους θα κανει φορματ την καρτα μνημης. αν οχι τοτε μονο ο θεος γνωριζει τι μπορει να κανουν,

στο destinator εχω μονο μια ακομη αδεια γιατι αν θυμασαι απο την εποχη του destinator 3 καναμε μια αναβαθμιση σε pn και πληρωσαμε 50 ευρο ομως μας αφαιρεσαν και μια αδεια.

Δυστυχώς στην Ελλάδα οι εταιρείες κινητής από όσο ξέρω δεν μπλοκάρουν την συσκευή μέσω του ΙΜΕΙ. Απλά επικοινώνησε με την εταιρεία κινητής και δήλωσε κλοπή ώστε να μπλοκάρουν τη SIM (απενεργοποίηση) και να μη σε χρεώσουν οι κλέφτες με τις κλήσεις τους.

Όσο για τις φωτογραφίες των ταυτοτήτων, τώρα φαίνεται το πόσο επικίνδυνο ήταν να υπάρχουν μέσα στη συσκευή. Ακόμα και να τυπώσουν τις φωτογραφίες της ταυτότητας, από τη στιγμή που δεν είναι επικυρωμένες δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα.

δυστηχως εχεις δικιο και στην ασφαλεια αυτο μου ειπαν στο ελλαδισταν οι εταιριες δεν μπλοκαρουν τη συσκευη με το ιμει. οσο για την σιμ την εχω ηδη μπλοκαρει.

Δήλωσε κλοπή στην ace ώστε να το μπλοκάρουν εάν πάει στο service

Καλή δύναμη !

σας ευχαριστω ολους. θα το κανω και αυτο.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

ενα εχω να πω μονο....καλη σου τυχη φιλε μου :O

μονο με τυχη θα μπορεσεις να το ξαναπαρεις στα χερια σου...

δεν θα θελα ουτε να το σκεφτομαι τι θα εκανα αν ερχομουν στην θεση σου καποια φορα :worry: γιατι ποτε μην λεμε ποτε :cry:

ελπιζω να μην μου τυχει οπως και δεν μου εχει τυχει ποτε μεχρι τωρα:!:

φιλε μου εχω βρει αρκετες φορες κινητο

μια απο αυτες ενα μιο -αυτο το μικρο με το gps που ειναι και τηλ-δεν θυμαμαι τον τυπο του,ολοκαινουριο

δεν ειχε στοιχεια μεσα,ουτε καρτα sim, παρα μονο μερικες εσωτερικες φωτογραφιες απο ενα μαγαζι ...

ευτυχως για αυτον που καποιοι φιλοι μου ειναι ψαροντουφεκαδες και αναγνωρισαν ενα παλιο σκαφος εξω απο το μαγαζι που φαινοταν λιγο σε μια φωτο και βρηκαμε ποιος ηταν.

ετσι πολυ απλα πηγα και του το παρεδωσα :)

ηταν τοσο μεγαλη η χαρα του που του το πηγα που μου ειπε.....με ενα ηληθιο υφακι....

""και να μην το φερνες,δεν ετρεχε τπτ....αλλλα any way να σαι καλα"" :blink:

μου γυρισαν τα μυαλα .....:mad:

ευτυχως που τον κραξανε ασχημα κατι φιλοι του που ηταν εκει μεσα και ειχαν παρακολουθησει την φαση.....γιατι εγω δεν ξερω τι θα εκανα....:mad:

ειλικρινα μετα απο αυτη την φαση ,αυτο ειναι το 1ο πραγμα που σκεφτομαι οσες φορες εχω βρει κινητο απο τοτε.....(εχω βρει καπου 5-6 κινητα)

θα αξιζει ο ιδιοκτητης να του το παω πισω???

αλλα ευτυχως ηταν ο μοναδικος καραγκιοζης αυτος ....:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

πάει το κ800 μου.Μου ανοίξανε τη τσάντα και μου το πείρανε όταν ήμουν στο σχολείο και μάλιστα κατά τη διάρκεια του μαθήματος χωρίς να καταλάβω τπτ....:(
Hip Hop.

πάει το κ800 μου.Μου ανοίξανε τη τσάντα και μου το πείρανε όταν ήμουν στο σχολείο και μάλιστα κατά τη διάρκεια του μαθήματος χωρίς να καταλάβω τπτ....:(
ε τοτε το πηρε καποιος συμμαθητης σου...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ε ρε ξύλο που θέλουν μερικοί... :mad:

Δεν ντρέπονται ρε οι κλεφταράδες; :mad:

Πραγματικά εύχομαι ολόψυχα να βρείτε τα κινητά σας (όπως κι εύχομαι να βρω κι εγώ το δικό μου) αλλά ένας Θεός ξέρει αν βρεθούν ποτέ.

Αυτό με τις φωτογραφίες των ταυτοτήτων που ανέφερε ο φίλος παραπάνω, καλό θα ήταν να μην το κάνει κανείς μας. Εγώ ευτυχώς δεν είχα τέτοια προσωπικά δεδομένα στο κινητό, παρα μόνο φιλικές και οικογενειακές φωτογραφίες. Φαντάσου δηλαδή, να βρεις και το μπελά σου κιόλας! :mad:

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω, είναι πως για την νέα μου σιμ (με διατήρηση του ίδιου αριθμού και μπλοκάρισμα της παλιάς σιμ) πλήρωσα 17,5 ευρώ (και με απόδειξη). Πως είναι δυνατόν αφού ένα νέο πακέτο σύνδεσης κοστίζει μόλις 5 ευρώ λιανική; :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως είναι δυνατόν αφού ένα νέο πακέτο σύνδεσης κοστίζει μόλις 5 ευρώ λιανική; :confused:

Για να πάρεις καινούριο νούμερο και να έχει να λέει η εταιρία ότι έχει τόσες εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες.

Έτσι έκανε και η μητέρα μου. 17 ευρώ καινούρια Sim, 5 ευρώ καινούριο νούμερο + δωρεάν χρόνος ομιλίας. Πήρε το δεύτερο...

Για ποιο λόγο νομίζεις ότι δίνουν και τις δωρεάν (που τις πληρώνεις κανονικά) κάρτες στις αναβαθμίσεις; Έχω γεμίσει νούμερα cosmote & Vodafone... :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έχω φτιάξει μια πατέντα με πλαστικό εκρηκτικό μέσα στη συσκευή. Αν πατήσεις λάθος κωδικό ασφαλείας ανατινάζεται μαζί με όλο το τετράγωνο. :) :)

Θα το πατεντάρω σαν συσκευή προτασίας. Μπορεί να τιναχτεί στον αέρα ρε κφαλα κλέφτη αλλα θα είσαι και συ μαζί του... :D

Λυπάμαι πραγματικά οταν κλέβουν συσκευές, και δέν είναι μόνο τα δεδομένα, σκεφτείτε οτι κάποιες συσκευές κοστίζουν 500-800 ευρώ. Αντε τα δεδομένα τα συγχρόνισες με το pc.

Πρόσφατα πάντως είχα δεί μια περίπτωση ενός ακριβού τηλεφώνου που βρέθηκε απο ασφάλεια, δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Για ποιο λόγο νομίζεις ότι δίνουν και τις δωρεάν (που τις πληρώνεις κανονικά) κάρτες στις αναβαθμίσεις; Έχω γεμίσει νούμερα cosmote & Vodafone... :mad:

Δεν είναι για το νούμερο των πελατών δωρεάν. Απλά για το airtime που παίρνει η εταιρία που σου το πουλάει. Αν εσύ βάζεις 100 ευρώ πχ το μήνα αυτοί παίρνουν το 5-7%. Σκέψου να έχεις δώσει 1000 και άνω κάρτες! Τι σε νοιάζει αν είναι δωρεάν (πραγματικό κόστος κάρτας 25 λεπτά εως 1 ευρώ).

Δεν είναι για το νούμερο των πελατών δωρεάν. Απλά για το airtime που παίρνει η εταιρία που σου το πουλάει. Αν εσύ βάζεις 100 ευρώ πχ το μήνα αυτοί παίρνουν το 5-7%. Σκέψου να έχεις δώσει 1000 και άνω κάρτες! Τι σε νοιάζει αν είναι δωρεάν (πραγματικό κόστος κάρτας 25 λεπτά εως 1 ευρώ).

Βασικα εγω αυτες τις καρτες τις παιρνω, και τις αφηνω να ληξουν. Απλά τις θελω για να μπορω να ανοιξω την συσκευη. Μονο 2 από τα 4 τηλεφωνα μου εχουν κανονικα προσβαση στο δικτυο. Τα αλλα τα εχω για ξυπνητηρι, αντε και για το ιστορικο φιδακι (παντα αειθαλες).

Σιγα μην καθομαι να συντηρω 4 καρτες, και αμα ξεχαστω καμια φορα να μου τις μηδενισουν και στο τελος του χρονου.

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Ελπίζω να είναι η πρώτη και τελευταία φορά που πέφτω θύμα κλοπής κινητού. Θα κάνω ότι μπορώ γι' αυτό. Αλίμονο στον επόμενο που θ' απλώσει το χέρι του πάνω μου αν τον πάρω πρέφα, θα πληρώσει και για τον προηγούμενο :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Ελπίζω να είναι η πρώτη και τελευταία φορά που πέφτω θύμα κλοπής κινητού. Θα κάνω ότι μπορώ γι' αυτό. Αλίμονο στον επόμενο που θ' απλώσει το χέρι του πάνω μου αν τον πάρω πρέφα, θα πληρώσει και για τον προηγούμενο :mad:

Μαζί σου! Η δικιά μου ιστορία, ένα ρεμάλι έκλεψε το κινητό της κοπέλας μου (παλιό δικό μου με χαρακτηριστικό χτύπημα στο κάτω μέρος) και μετά (το βλήμα) ήρθε να το πουλήσει στο μαγαζί που δουλεύω(που να ξερε)... Έφυγε με τις κλωτσιές και φυσικά το κινητό του το πήρα. Δεν κάλεσα όμως την αστυνομία... Τέσπα...

Πρόσφατα βρήκα στο μετρό ένα ασημί Ν70 αλλά δεν το παρέδωσα στον υπέυθυνο. Έβαλα μια δική μου κάρτα και από τον τηλεφωνικό κατάλογο κατάφερα να εντοπίσω τον ιδιοκτήτη και να το παραδώσω όπως όφειλα... [πολλές φορές χαμένα κινητά δεν παρίδονται ποτέ στους ιδιοκτήτες γιατί πολύ απλά "οικειοποιούνται" μεταξύ των υπαλλήλων]

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Μαζί σου! Η δικιά μου ιστορία, ένα ρεμάλι έκλεψε το κινητό της κοπέλας μου (παλιό δικό μου με χαρακτηριστικό χτύπημα στο κάτω μέρος) και μετά (το βλήμα) ήρθε να το πουλήσει στο μαγαζί που δουλεύω(που να ξερε)... Έφυγε με τις κλωτσιές και φυσικά το κινητό του το πήρα. Δεν κάλεσα όμως την αστυνομία... Τέσπα...
Αχ, έζησες το όνειρό μου τυχερέ... :D:luck::devil:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★