Jump to content

XronisR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    697
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by XronisR

  1. Δεν πιστεύω πως η πειρατεια πεθανε στην Ελλάδα οπότε πιστεύω πως θα ανοίξουνε όλα τα site και τίποτα δεν θα τα ξανακλείσει!!
  2. Nα το χαίρεσαι το εργαλείο σου και καλά...ανοίγματα!
  3. Ίσως τρίζει κανά πλαστικό η σίδερο...Για δες το...
  4. Πιστεύω πως η ΑΤΙ είναι αρκετά μπροστά απο την Nvidia σε σχέση απόδοση/τιμής στα προϊόντα της..H Nvidia πλάσαρε την σειρά GTX29χ με σκοπό να χτυπήσει την ΑΤΙ αλλά οι τιμές είναι απαγορευτικές..Σε ανάλυση 1680χ1050 μια 4870 1Gb κάνει χρυσές δουλειές..Εφόσον ανεβούμε σε ανάλυση και θέλουμε Games/video edit κτλ σε τέρμα γραφικά βάζουμε 2x 4870 σε CrossFire ή προτιμάμε την δυπήρινη 4870x2 με κάποιο κόστος φυσικά...Το CrossFire είναι μια πιο οικονομική λύση με εντυπωσιακά αποτελέσματα...
  5. Eίναι πρώτοι από τους τελευταίους!
  6. Nαι unistall το 9 και βάζεις το 8.5...Αποκλείεται να μην μπορείς να μπαίνεις με το 8.5...Μια χαρά μπαίνει δεν χρειάζεται το 9..
  7. Καλύτερα παίξε Lineage..Καλύτερο απο Metin σε όλα(γραφικά,gameplay,αντοχή κτλ)
  8. Αυτό έχει γίνει πολύ γνωστό...Δεν παίζει να βγει chip για το PS...
  9. Είπα σε ένα φίλο μου να βάλει Firefox που υποστηρίζε IE σαν τρέλος και μόλις το έβαλε τρελάθηκε...Βάλτε +1 στους Fans του Μοzilla..
  10. Γαιτι τόσα πολλά watt?? Δεν νομίζω ότι αξίζει 4870x2...Μία απλή 4870 1GB κάνει μια χαρά την δουλειά της..Τροφοδοτικό κάτι παραπάνω από 600w θα κάνει δουλειά...
  11. Ερώτηση:Τι θα βοηθήσει αν κάνω update to w810i μου?Τι ακριβώς γίνεται update?
  12. XronisR

    GTA 4

    Πολυ σωστός..Επίσης να ξέρεται ότι το game χρησιμοποιεί αρκετά τον επεξεργαστή...
  13. Και άπο ότι ξέρω θα είναι online game...Δεν ξέρω αν θα έχει single player...Πιστεύω θα δώσουν πιο πολύ βάση στο multi..
  14. Καλή αυτή η ιδέα με την φοροτότητα αλλά το σκέφτομαι ακόμα...Δεν εχούν βλέπετε το κινητό που θέλω...
  15. Πόσο έχει πάει η τιμή του?
  16. Kαι εγώ έτσι έλεγα αλλά μόλις έβαλα το 9 άλλαξα γνώμη..Πιο πολλές επιλόγες και πιο αξιόπιστο...
  17. Σήμερα προλαβαίνουμε η όχι???
  18. Nα γίνει μεταφορά στο αντίστοιχο topic ώστε να απαντήσουμε εκεί.
  19. Tην OCZ στις μνήμες σαν καλύτερη επιλογή Την 4670 για κάρτα γραφικών Για σκληρό δίσκο μην πάρεις Seagate προτίμησε WD ή Samsung. Tώρα που το είδα θα χρειαστείς μεγαλύτερο τροφοδοτικό κάτι σαν 450 ή 500w.. Αν θες δώσε μας το budget και τι απαιτήσεις θα έχεις από το pc σου να σου προτείνουμε 1-2 συνθέσεις..
  20. Τα λειτουργικα 32bit ή αλλιώς x86 αναγνωρίζουν μέχρι 3GB Ram.Tα λειτουργικά 64bit ή x64 αναγνωρίζουν μεχρι 128GB Ram.Επίσης,δεν ξέρω αν ισχύει αλλά έτσι έχω ακούσει κανούν πιο καλή αξιοποίηση των πηρύνων του επεξεργαστή(Quad-Core,i7 για Intel/Phenom 2,Opteron για AMD)
  21. Γνώμη μου: RAM:Βάλε καλύτερα 6GB μνήμης και βάλε 64bit λειτουργικό..Σε λίγο καιρό τα 32bit θα ξεπεραστούν...Αύτες έχω εγώ και είναι κορυφαίες... Καμια αντίρρηση για CPU εφόσον θές να τα σκάσεις..Μπόρεις να πάρεις και τον 920 αλλά μην πάρεις AMD.. Μοtherboard:Πολύ καλή επιλογή αλλά καλύτερα πάρε κάτι πιο φθηνό θα τα μετανιώσεις τα λεφτά μετά..Κάτι σαν αυτό η αυτό..Eπειδή αγοράζεις απο Πλαίσιο δεν υπάρχει ποικιλία σε μητρικές Gigabyte που είναι κορυφαιές.. Τροφοροτικό:Προτίμησε κάποιο 700-750w..Τα 800 είναι πολλά..Στο Πλαίσιο προτείνω αυτό.. Για κουτί σου προτείνω κάποιο της Thermaltake ή της Coolermaster..Eπιλογές σαν αύτη και αυτή θεωρούνται πολυ καλές.. Για σκληρό δίσκο πάρε καλύτερα κανα 640gb που είναι και πιο φθηνός..Φυσικά μπορείς να προτιμήσεις τον WD με μικρή αύξηση διαφοράς.. Λογικά το θες για παιχνίδια το Pc οπότε στις οθόνες παίζει ρόλο ο Χρόνος απόκρισης..Προτίμησε οθόνες με 2ms όπως αυτή και αυτή.. Στο θέμα κάρτας γραφικών συμφωνώ με τον Nagata ή βάλε ATI Με βάση αυτά έχουμε μια εικόνα τέτοια... http://i354.photobucket.com/albums/r439/panakotas_2008/ScreenHunter_01Mar170506.jpg Όλα αυτά εφόσον αγοράζεις μόνο απο Πλαίσιο..Αν πας σε E-shop αλλάζει κατά πολυ το πράμα.. Χρόνης.
  22. Mπείτε σε κάνα forum και διαβάστε τα παράπονα και τις καταγγελίες που έχουν γίνει στους εναλλακτικούς παρόχους...Σταθερά εχω ΟΤΕ conn-x εδώ και 3 χρόνια...
  23. Τελικά πότε θα αλλάξουν οι νόμοι σχετικά με τα διπλώματα?Ξέρουμε κάτι?
  24. Τό θέμα είναι ότι στις κονσόλες θα βλέπεις τα ίδια γραφικά για 5-6 χρόνια όπως ενώ στο PC σου κάθε 2 χρόνια θα βλέπεις κάτι διαφορετικό...Το μόνο που χρειάζεται να αναβαθμίσεις είναι μια κάρτα γραφικών και αυτο απαιτείται μετά από 3-4 χρόνια εφόσον αγοράσεις καλή κάρτα από την αρχή..
×
×
  • Create New...