ea6gka Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Καλησπερα, μου δωσανε για εταιρικο ενα 6+. Εκανα τη λαλακια και το αναβαμιση σε 10,3,3 και σερνεται, οταν λεω σερνεται κανει 5 δευτερολεπτα να ανοιξει το viber πχ. Μπορω επειδη το εκανα εχθες να το γυρισω πισω σε ios9 ? μαλλον οχι απο οτι διαβασα. ΕΠισης κατι σπαστικο , μπορω να απενεργοποιησω την αριστερη οθονη, οχι στην οθονη κλειδωματος, κανονικα εκει στην επιφανεια εργασιας? δεν μου χρειαζονται τα widget ουτε θελω την τερμα αριστερα οθονη. Επιπλεον, itunes και επαναφορα θα ξαναφλασαρει την 10,3,3 ρομ απο την αρχη? ή κανει απλα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? ρωταω γιατι παιδια ειναι πολυ αργο και δεν σπαω πλακα πρεπει να κανω κατι για αυτο και σκεφτομαι για φλασαρισμα απο την αρχη ξανα μπας και... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Καλησπερα, μου δωσανε για εταιρικο ενα 6+. Εκανα τη λαλακια και το αναβαμιση σε 10,3,3 και σερνεται, οταν λεω σερνεται κανει 5 δευτερολεπτα να ανοιξει το viber πχ. Μπορω επειδη το εκανα εχθες να το γυρισω πισω σε ios9 ? μαλλον οχι απο οτι διαβασα. ΕΠισης κατι σπαστικο , μπορω να απενεργοποιησω την αριστερη οθονη, οχι στην οθονη κλειδωματος, κανονικα εκει στην επιφανεια εργασιας? δεν μου χρειαζονται τα widget ουτε θελω την τερμα αριστερα οθονη. Επιπλεον, itunes και επαναφορα θα ξαναφλασαρει την 10,3,3 ρομ απο την αρχη? ή κανει απλα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? ρωταω γιατι παιδια ειναι πολυ αργο και δεν σπαω πλακα πρεπει να κανω κατι για αυτο και σκεφτομαι για φλασαρισμα απο την αρχη ξανα μπας και... Επαναφορα μεσα απο τις ρυθμισεις κανε και δεν το ξανακανεις update.Αλλα set up as new γιατι με την 10.3 και το apfs εχεις θεματα λογω του backup απο την 9.Το viber αποθηκευεται μεσω icloud νομιζω. Τα widget απο την οθονη κλειδωματος και τις ειδοποιησεις αριστερα βγαινουν,απο την αρχικη οχι.Για μενα ξηλωσε τα ολα και ασε τον καιρο μονο.Αν δεις οτι κολλαει παλι μετα την επαναφορα απο τις ρυθμισεις και το set up as new πας για itunes. Απο apps,google maps και gmail,τα αντιστοιχα της apple αστα,ειδικα τους χαρτες. Φωτογραφιες στο Google Photos. Ενα dropbox,onedrive,google drive μαζι με προγραμματα office θα σου χρειαστουν αν κανεις επαγγελματικη δουλεια.Αν εχεις cosmote,wifi calling και volte ειναι διαθεσιμα ηδη,ανοιξε τα απλως. Εχω 5s στην 10.3.1,με ενα reset θα εισαι ενταξει.Γενικα με το ios 10 παλευεται το τηλεφωνο,λιγα reloads στο multitasking θα υπαρχουν αλλα ειναι υποφερτα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 ευχαριστω για την αμεση απαντηση , βασικα κοιταξε να δεις , το πηρα το ανοιξα ειδα οτι ειχε την 9ρα και μου εβγαλε ειδοποιηση για την αναβθμιση. Κανενα προγραμμα δεν εβαλα παρα μονο μετα το τελος της αναβαθμισης. Θεωρεις λοιπον για να μην χανουμε χρονο να του κανω επαναφορα απο το κινητο ή το itunes? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Εφόσον δεν έχεις τίποτα να χάσεις, θα κάνεις επαναφορά μέσω του iTunes, και έπειτα Set-up as new. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Εντάξει παιδιά να είστε καλά έστρωσε άπειρα με το φορματ από το iTunes σαν να είναι άλλο τηλέφωνο !!!!ευχαριστω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Να ρωτήσω κάτι άλλο , στην εφαρμογή του YouTube όταν κάνετε minimize ένα βίντεο δεν σκαλώνει πολύ η εφαρμογή ; που σέρνετε κάτω το βίντεο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Να ρωτήσω κάτι άλλο , στην εφαρμογή του YouTube όταν κάνετε minimize ένα βίντεο δεν σκαλώνει πολύ η εφαρμογή ; που σέρνετε κάτω το βίντεο Ισχυει οτι λιγο σερνεται.Θεμα της εφαρμογης ειναι μαλλον.Δοκιμασε να τη διαγραψεις και να την ξαναβαλεις. Και αν θες να εχεις φωτογραφιες εκτος icloud βαλε το Google Photos. Το δοκιμαζω και σε μενα τωρα με 5s 16gb. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Έβαλα την έκδοση 11, νομίζω πάει καλύτερα !!!! Αλλάξανε και το εικονίδιο ίσχυς του σήματος κινητής Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Πράγματι, επανάφεραν το εικονίδιο έντασης του σήματος δικτύου στο προ-iOS 7 στυλ. Καλύτερα έτσι. Πιάνει λιγότερο χώρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Δηλαδη η εκδοση 11.0 δουλευει καλυτερα στο 6αρι σε σχεση με την 10.3.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 εγω την εβαλα στο δικο μου χωρις επαναφορες κλπ, νομιζω παει καλυτερα. Χειροτερα σιγουρα δεν παει σε σχεση με την 10.3.3.. Αλλα για να μην σας παρω στο λαιμο μου γιατι κανω εντελως επαγγελματικη χρηση και εχω ελαχιστες εφαρμογες μεσα, τηλεφωνα - email 99% χρηση Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Σε 6+ που έχει την 11 ή την 10αρα, γίνεται να βάλουμε την 9αρα; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Σε 6+ που έχει την 11 ή την 10αρα, γίνεται να βάλουμε την 9αρα; Δεν μπορείς να πας προς τα πίσω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Πως θα συχρονισει με mac os 10.7.5 Lion; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Πως θα συχρονισει με mac os 10.7.5 Lion; Δεν υποστηρίζεται η τελευταία έκδοση του iTunes; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 12.2.2 η τελευταία που υποστηρίζεται. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man24s Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Οσοι περιμένατε μπαταρια για την προσφορα της apple στα 39 ευρω πάπαλα ...διαθεσιμες μπαταριες στην infoquest αρχες του Απριλη....γκρρρρ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Οσοι περιμένατε μπαταρια για την προσφορα της apple στα 39 ευρω πάπαλα ...διαθεσιμες μπαταριες στην infoquest αρχες του Απριλη....γκρρρρ.... ξεστοκαρανε μια χαρα :lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Καλησπέρα παιδια, Αξιζει το κινητο ακομα αν το παω μεταχειρισμενο? το σκέφτομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Καλησπέρα παιδια, Αξιζει το κινητο ακομα αν το παω μεταχειρισμενο? το σκέφτομαι... Μόνο αν το βρεις σε τιμή χώμα. Εννοώ κάτω από 200 ευρώ. Εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα ούτε καν 6s. Μόνο 7 σε μεταχειρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Μόνο αν το βρεις σε τιμή χώμα. Εννοώ κάτω από 200 ευρώ. Εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα ούτε καν 6s. Μόνο 7 σε μεταχειρισμένο. Καλως.Σε ευχαριστω για την απαντηση.Θα κοιτάξω κ για το 7.Το οικονομικο με περιοριζει για αυτό κ κοιταω τα πιο παλια μοντελα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Παιδια καλησπερα, Τελικα θα παρω το 6 plus λογο δεν μπορω να διαθεσω περισσοτερα για το 7 κλπ.Θελω να ρωτησω στα δικτυα μιας εχω κοσμοτε εχει το 2g η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Παιδια καλησπερα, Τελικα θα παρω το 6 plus λογο δεν μπορω να διαθεσω περισσοτερα για το 7 κλπ.Θελω να ρωτησω στα δικτυα μιας εχω κοσμοτε εχει το 2g η οχι? Όχι φίλε δεν το έχει η COSMOTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Όχι φίλε δεν το έχει η COSMOTE οποτε αναγκαστικα θα δουλευει η μπαντα 3g/4g? το ρωταω διοτι χρησιμοποιω ενα αντροιντ κινητο κ οι μονες επιλογες που εχει ειναι αυτες οι δυο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafahla Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΤΟ I PHONE 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ.ΓΙΑΤΙ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts