Jump to content

Apple iPhone 6 Plus

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και απο οτι βλεπω εχει 2 μικροφωνα απο 3 του 5S.... καλα παμε. Αντε και του χρονου με 1...

Απλά ενημερωτικά λόγω επαγγελματικής διαστροφής, και μιλώντας από καθαρά τεχνική σκοπιά, δεν υπάρχει ουδείς λόγος για περισσότερα του ενός μικροφώνου χώρου για διέγερση του AGC του noise cancelling, όταν αυτό το μικρόφωνο είναι κατάλληλου τύπου για τη συγκεκριμένη χρήση.:)

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά από ενδελεχή έλεγχο, ειδα οτι εχει 3 μικροφωνα (συμφωνα με το μανουαλ τουλαχιστον) και μετα απο δοκιμες εχει και noise cancellation στο ακουστικο, ΑΛΛΑ σε σχεση με το 5s που ειχα, για μενα 30% εχει λιγοτερη ενταση και το noise cancellation δεν ειναι τοσο... αποδοτικο οσο του 5s.

Επισης η ακυρωση θορυβου (ΟΧΙ στο ακουστικο αυτη την φορα, αλλα αυτο που ακουει ο αλλλος) δεν δουλευει και πολυ ικανοποιητικα. Ακουγονται αρκετα δυνατα ηχοι απο το περιβαλλον σε σχεση με το G3 για παραδειγμα που εκανα δοκιμη.

Αυτα τα ολιγα... με την χρηση θα επανελθω εαν βρω τιποτα αλλο.

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απλά ενημερωτικά λόγω επαγγελματικής διαστροφής, και μιλώντας από καθαρά τεχνική σκοπιά, δεν υπάρχει ουδείς λόγος για περισσότερα του ενός μικροφώνου χώρου για διέγερση του AGC του noise cancelling, όταν αυτό το μικρόφωνο είναι κατάλληλου τύπου για τη συγκεκριμένη χρήση.:)

Δηλαδη φιλε Foxx γινεται να υπαρξει noise cancellation με χρηση ΕΝΟΣ μονο μικροφωνου;

Samsung S21 Ultra

Δηλαδη φιλε Foxx γινεται να υπαρξει noise cancellation με χρηση ΕΝΟΣ μονο μικροφωνου;

Βεβαίως, και αυτό εφαρμόζεται στις ψηφιακές και αναλογικές ασύρματες τηλεπικοινωνίες, τόσο ευρέως όσο και στενού εύρους, ίδια και απαράλλαχτη εδώ και δεκαετίες. Αξίζει μάλιστα να προσθέσω, πως τελευταία χρόνια προωθείται με απόλυτη επιτυχία η αποκλειστική χρήση DSP αλγορίθμων στο κυρίως μικρόφωνο δίχως την ανάγκη ύπαρξης επιπλέον N/C μικροφώνων. Ειλικρινά μάλιστα απορώ πως δεν χρησιμοποιούνται τέτοιες τεχνικές στα smartphones.

Ως φαίνεται, σήμερα τόσο οι κατασκευαστές όσο και οι καταναλωτές, περισσότερο ενδιαφέρονται για τα computing χαρακτηριστικά και διόλου για το καθαρά τηλεπικοινωνιακό μέρος όπου ως συσκευές έχουν κολλήσει σε τεχνικές και πρακτικές πολλών δεκαετιών πίσω δίχως καμία αξιόλογη εξέλιξη.

Το σημαντικό χαρακτηριστικό του ambient μικροφώνου, είναι πρώτον ο λοβός του ο οποίος αυτονοήτως πρέπει να είναι όσο πιο ευρύς γίνεται αλλά πάντα αντίθετης κατεύθυνσης του κανονικού μικροφώνου, και δεύτερον, η απόκρισή του σε συχνότητες εκτός του passband ανθρώπινης φωνής που έτσι και αλλιώς σε GSM codec είναι ιδιαίτερα στενό.

Δεν μπορώ να γνωρίζω βέβαια λεπτομέρειες των χαρακτηριστικών των N/C μικροφώνων που χρησιμοποιεί το iPhone, αλλά η ύπαρξη περισσοτέρων του ενός, σε μία τόσο συγκεκριμένου μεγέθους και χρηστικού προσανατολισμού συσκευής όπως ένα κινητό, ειλικρινά δεν έχει καμία λογική. Τεχνική τουλάχιστον... :)

Edited by foxx

Σε δυο 128αρια space gray δεν έχω παρατηρήσει θέμα μείωσης ήχου σε σχέση με 5s. Βέβαια, τις περισσότερες φορές χρησιμοποιώ Voyager Edge Bluetooth ή ακουστικά. Μήπως δεν... κεντράρει σωστά το ακουστικό στο αυτί? You are holding it wrong! :D

Όσο για τη μπαταρία, η αυτονομία είναι εκπληκτική! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Σε δυο 128αρια space gray δεν έχω παρατηρήσει θέμα μείωσης ήχου σε σχέση με 5s. Βέβαια, τις περισσότερες φορές χρησιμοποιώ Voyager Edge Bluetooth ή ακουστικά. Μήπως δεν... κεντράρει σωστά το ακουστικό στο αυτί? You are holding it wrong! :D

Ολα τα σκεφτηκα/δοκιμασα. Μια χαρα κεντραρει :rolleyes: Ε εαν χρησιμοποιεις ακουστικα δεν μπορεις να το καταλαβεις :lol:. Βεβαια παιζει ρολο και ο συνομιλητης μου και τι συσκευη εχει. Για παραδειγμα οταν μιλαω με Wind (LG κινητο) ο ηχος ειναι πολυ δυνατος και ακους ΑΝΕΤΑ. Εαν μιλας με αλλες συσκευες (galaxy s4) τοτε τον ακουω πιο χαμηλα αλλα ΟΚ μιλας κανονικα, απλως σε φασαρια κτλ δεν ακους παντα ΑΝΕΤΑ...

Με το 5s τετοιο προβλημα δεν ειχα ποτε, γιατι ηταν πιο δυνατο το ακουστικο κατα πολυ.... Τεσπα... :rolleyes:

Samsung S21 Ultra

Ολα τα σκεφτηκα/δοκιμασα. Μια χαρα κεντραρει :rolleyes: Ε εαν χρησιμοποιεις ακουστικα δεν μπορεις να το καταλαβεις :lol:. Βεβαια παιζει ρολο και ο συνομιλητης μου και τι συσκευη εχει. Για παραδειγμα οταν μιλαω με Wind (LG κινητο) ο ηχος ειναι πολυ δυνατος και ακους ΑΝΕΤΑ. Εαν μιλας με αλλες συσκευες (galaxy s4) τοτε τον ακουω πιο χαμηλα αλλα ΟΚ μιλας κανονικα, απλως σε φασαρια κτλ δεν ακους παντα ΑΝΕΤΑ...

Με το 5s τετοιο προβλημα δεν ειχα ποτε, γιατι ηταν πιο δυνατο το ακουστικο κατα πολυ.... Τεσπα... :rolleyes:

Χαζή ερώτηση αλλά την ένταση την φωνής την εχεις στο τέρμα κατα τη διάρκεια της συνομιλίας;

Χαζή ερώτηση αλλά την ένταση την φωνής την εχεις στο τέρμα κατα τη διάρκεια της συνομιλίας;

:lol::lol: Φυσικά... αδικα το ψαχνουμε... το ακουστικο ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ πιο χαμηλο απο τον προκατοχο του...

Samsung S21 Ultra

:lol::lol: Φυσικά... αδικα το ψαχνουμε... το ακουστικο ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ πιο χαμηλο απο τον προκατοχο του...

Πολύ σωστά!

Και το αστείο είναι πως η Ευρωπαϊκή Ένωση ονειρεύεται ακόμη χαμηλότερη ένταση στο μέλλον στο ακουστικό κάθε κινητού, προστατεύοντας την ακοή μας. :lol:

Μας βλέπω να κλεινόμαστε σε εκκλησία όποτε μας καλούν, μήπως και ακούσουμε κάτι!:p

οταν λες εκπληκτικη αυτονομια,τι εννοεις???Δωσε μερικα στοιχεια ωστε να μας βοηθησεις και εμας στην επιλογη μας????4,7" η' 5,5"

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

ασχετο αυτο αλλα το 128αρι δεν το βρισκω πουθενα εχετε καμια ιδεα σε καινουριο ή μεταχειρισμενο?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

οταν λες εκπληκτικη αυτονομια,τι εννοεις???Δωσε μερικα στοιχεια ωστε να μας βοηθησεις και εμας στην επιλογη μας????4,7" η' 5,5"
το ελαχιστο 10 -12 ώρες χρηση. Αντεχει μεχρι 2 24ωρα... Κορυφή...

Καλημέρα εγώ αυτό που έχω Πω για το τηλέφωνο είναι ότι είναι πολύ καλό αλλά έχω ένα θέμα με την μνήμη RAM πολλές φορές έστω και με μία εφαρμογή μόνο ανοικτή η ελεύθερη που έχω είναι από 30Έως 100 μεγκαμπάιτ.Με κριτήριο τις πληροφορίες που δίνει το πρόγραμμα iMonitor.Ηπερισσότερη που έχω δει γενικά Είναι από 280 έως 300 Edited by Th0d0ris89

το τηλεφωνο ειναι απίστευτο, αλλα εγώ σαν κλασικός γκαντέμης βρηκα εναν κοκκο σκονης στην οθονη. Ειναι μικρος βεβαια αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το γυρισω πισω η οχι :P

Καλημέρα εγώ αυτό που έχω Πω για το τηλέφωνο είναι ότι είναι πολύ καλό αλλά έχω ένα θέμα με την μνήμη RAM πολλές φορές έστω και με μία εφαρμογή μόνο ανοικτή η ελεύθερη που έχω είναι από 30Έως 100 μεγκαμπάιτ.Με κριτήριο τις πληροφορίες που δίνει το πρόγραμμα iMonitor.Ηπερισσότερη που έχω δει γενικά Είναι από 280 έως 300

Αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία.

Ναι η ram είναι στο όριο αλλά εσένα σ ενδιαφέρουν οι επιπτώσεις.

Πώς θα το δεις αυτό?

Άνοιξε τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς πολλές φορές την μέρα, τραβηξε ένα τυχαιο μικρό βιντεάκι με την κάμερα.

Μετά επέστρεψε στις εφαρμογές που είχες ανοίξει πριν, πηγαίνοντας στην πρώτη για παράδειγμα.

Αν φορτώνει από την αρχή η κάνει reload, τότε ναι, η μικρή ram έχει επιπτώσεις.

Εννοείται ότι δεν θα ανοίξεις όλες τις εφαρμογές σου, αλλά 8-10 που χρησιμοποιείς συνεχώς.

Από την εμπειρία μου στο 5s, αν χρησιμοποιείς τις εφαρμογές της Apple για τα βασικά, δηλαδή mail, σημειώσεις, υπενθυμίσεις, ημερολόγιο, χάρτες, browsing κλπ, δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί αυτές δεν κλείνουν ποτέ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτό που λες γίνεται σχεδόν πάντα δηλαδή το να βγω από μία εφαρμογή και ξαναμπαίνοντας να ξαναφουντώσει.Για παράδειγμα στο Safari και στο facebook...

Λογικό ειναι ρε παιδιά αυτό. Το σύστημα αφήνει ανοιχτές εφαρμογές έως ότου χρειαστεί πόρους και αρχίζει μετά και κλείνει τις πιο παλιες(που χρησιμοποιήθηκαν δηλαδή παλαιότερα).

Τι σημαίνει αυτό.

Και 3 γίγα μνήμη να εχει θα κρατάει τις εφαρμογές όλες ανοιχτές πάλι θα έχεις ελεύθερο πχ 100-200mb. Μόλις χρειάζεται θα αρχίσει να κλείνει πάλι.

Βέβαια κάποιοι θέλουν όλα να ειναι έτοιμα και με το που πατάς να ανοίγουν.

Ομως έχουμε επίπτωση και στην μπαταρία ετσι.

Τηλέφωνο ειναι. Κάποιοι το έχουμε κάνει υπολογιστή.

Τα βασικά και κάποια ακόμα τα κάνει τέλεια.

Τώρα αν θες να τραβάς βίντεο μετά να μπαίνεις σε παιχνίδι μετά 10 σελίδες στον Safari και τέτοια κάπου ειναι λογικό να μην εχει πόρους.

Εγώ iMac εχω με 4gb ram και ευχερή συνήθως εχω 100mb.

Ομως κάνει σωστή διαχείριση και δεν εχω πρόβλημα. Αυτό ειναι το σημαντικό. Όσο εχει να μπορεί το σύστημα να το διαχειριστεί σωστά.

Nokia 8800 Scirocco

Ξερουμε εαν η οθονη εχει oleophobic coating ? Edited by stendor
Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy & Sell.
Samsung S21 Ultra

Ξερουμε εαν η οθονη εχει oleophobic coating ?

Ναι διαθέτει oleophobic coating.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

το τηλεφωνο ειναι απίστευτο, αλλα εγώ σαν κλασικός γκαντέμης βρηκα εναν κοκκο σκονης στην οθονη. Ειναι μικρος βεβαια αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το γυρισω πισω η οχι :P

Αν το έχεις αγοράσει από apple store τότε θα έχεις τύχη, σε άλλη περιπτωση το βρίσκω πολύ δύσκολο. Εγώ θα έκανα προσπάθεια αλλαγής

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικό ειναι ρε παιδιά αυτό. Το σύστημα αφήνει ανοιχτές εφαρμογές έως ότου χρειαστεί πόρους και αρχίζει μετά και κλείνει τις πιο παλιες(που χρησιμοποιήθηκαν δηλαδή παλαιότερα).

Τι σημαίνει αυτό.

Και 3 γίγα μνήμη να εχει θα κρατάει τις εφαρμογές όλες ανοιχτές πάλι θα έχεις ελεύθερο πχ 100-200mb. Μόλις χρειάζεται θα αρχίσει να κλείνει πάλι.

Βέβαια κάποιοι θέλουν όλα να ειναι έτοιμα και με το που πατάς να ανοίγουν.

Ομως έχουμε επίπτωση και στην μπαταρία ετσι.

Τηλέφωνο ειναι. Κάποιοι το έχουμε κάνει υπολογιστή.

Τα βασικά και κάποια ακόμα τα κάνει τέλεια.

Τώρα αν θες να τραβάς βίντεο μετά να μπαίνεις σε παιχνίδι μετά 10 σελίδες στον Safari και τέτοια κάπου ειναι λογικό να μην εχει πόρους.

Εγώ iMac εχω με 4gb ram και ευχερή συνήθως εχω 100mb.

Ομως κάνει σωστή διαχείριση και δεν εχω πρόβλημα. Αυτό ειναι το σημαντικό. Όσο εχει να μπορεί το σύστημα να το διαχειριστεί σωστά.

Συμφωνώ αλλά υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Οταν έχεις 2 γιγα οι εφαρμογές που παραμένουν σε φάση ετοιμότητας θα είναι 3 φορές περισσοτερες απ οτι τωρα γιατί οι εφαρμογές του συστηματος με το boot καταλαμβάνουν ήδη το 60% χωρίς να ανοίξεις καποια εφαρμογή απο το app store. Οποτε με 2 γιγα θα έχεις 140% περισσοτερη ραμ για τις εφαρμογές σου.

Δυσκολα θα την εξαντλήσει ένα έξυπνο λειτουργικό που μαθαίνει από την χρηση που κάνεις, τι δουλευεις συχνότερα και του δινει πρωτεραιοτητα.

Με λιγα λογια αποκλειεται να ανοιξεις τοσες εφαρμογες η ακομα και αν τις ανοιξεις, θα εχουν περασει 2 μερες χρησης που σημαινει οι 10 εφαρμογές που χρησιμοποιεις συνεχως και ανανεωνονται συνεχως, δεν θα βρεθουν κλειστες. Αν κλεισουν οι χθεσινες ειναι αδιαφορο γιατι σημαινει οτι τις χρησιμοποιεις σπανια.

Εμενα μου την έσπαγε όταν εβρισκα κλειστο το evernote που το θέλω μονιμως ετοιμο για προσθηκη remindwers η notes.

H διαφορά θα είναι ολοφάνερη αν γίνει συγκριση οποιασδηποτε ios συσκευης με το Air 2.

Αρα δεν μπορουμε να λέμε οτι είναι ασημαντο. Στο Μ8 δεν βρίσκω ποτέ κλεστες τις εφαρμογές που χρησιμοποιω. Το facebook για παραδειγμα έρχεται εκεί που το αφησα, με ειδοποιηση οτι υπάρχουν νεα ποστ.

Την Παρασκευή θα έχω επιτελους στα χέρια μου το air1 που εχω αγορασει εδω και καιρό, για να παρακολουθησω την συμπεριφορά του multitasking εναντι του Μ8.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το παρέλαβα το Plus μου... ;)

Τι μέγεθος πήρες; γιατί νομίζω 128 δεν εχουν φερει..

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

64 plus βρηκε κανεις?

Στο public στην Κηφισιά είχαν σε silver.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• The topic was unpinned