StratosGR Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Μην το κάνουμε και εδώ Τελωνείο ή Αγορές από Κίνα. Φτάνει που σε 2 θέματα γράφονται σαλάτα τα ίδια πράγματα. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Το νήμα λέει αγορές από εξωτερικό. Έκανα μία και έδειξα την πορεία της και πόσο κόστισε και από ποια χώρα και πόσο χρόνο έκανε. Το δικό σου ποστ αντιθέτως δεν προσέφερε τίποτα, εκτός από πρόκληση απάντησης και να καταλήξουμε να βγούμε εκτός. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Το νήμα λέει αγορές από εξωτερικό. Έκανα μία και έδειξα την πορεία της και πόσο κόστισε και από ποια χώρα και πόσο χρόνο έκανε. Το δικό σου ποστ αντιθέτως δεν προσέφερε τίποτα, εκτός από πρόκληση απάντησης και να καταλήξουμε να βγούμε εκτός.Αγόρι μου τι δεν καταλαβαίνεις; Σου εξηγώ ότι υπάρχουν άλλα θέματα σχετικά με αυτά που γράφεις. Κάνεις ότι δεν τα γνωρίζεις; Μήπως είσαι νέος στο φόρουμ και αγνοείς ότι υπάρχουν 2 θέματα για Αγορές από Κίνα και για το Τελωνείο; Πες μας αν δεν γνωρίζεις και ότι δεν μπορείς να τα βρεις και θα στα δείξω σε λινκ. Αν όμως γνωρίζεις και εξακολουθείς να συνεχίζεις την κουβέντα τότε έλα πες μας τι προσφέρεις εσύ με αυτά τα ποστ σου. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Αγόρι μου τι δεν καταλαβαίνεις; Σου εξηγώ ότι υπάρχουν άλλα θέματα σχετικά με αυτά που γράφεις. Κάνεις ότι δεν τα γνωρίζεις; Μήπως είσαι νέος στο φόρουμ και αγνοείς ότι υπάρχουν 2 θέματα για Αγορές από Κίνα και για το Τελωνείο; Πες μας αν δεν γνωρίζεις και ότι δεν μπορείς να τα βρεις και θα στα δείξω σε λινκ. Αν όμως γνωρίζεις και εξακολουθείς να συνεχίζεις την κουβέντα τότε έλα πες μας τι προσφέρεις εσύ με αυτά τα ποστ σου. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις; Εγώ είμαι εντός θέματος, ενώ εσύ μόνο προκαλείς όπως πάντα. Εγώ εντός , εσύ αλλού γι' αλλού. Αυτή είναι η διαφορά μας. Το ποστ μου είναι εντός θέματος και προσφέρει. Και 5χρονο το βλέπει ότι είναι σχετικό. Δεν είναι ότι δεν το βλέπεις. Είναι ότι δε θες να το δεις. Αν δε σου άρεσε το ποστ να το έκανες αναφορά. Αλλά δεν το έκανες γιατί βρήκες άλλη μια ευκαιρία να την πεις σε κάποιον.Γιατί έτσι είσαι και θα είσαι. Στο φόρουμ βρίσκεσαι μόνο για να σπέρνεις διχόνοιες και να προκαλείς τους πάντες. Αυτή είναι η προσφορά σου. Κάνε μου τη χάρη και μη ξανασχοληθείς μαζί μου. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Αγόρι μου τι δεν καταλαβαίνεις; Σου εξηγώ ότι υπάρχουν άλλα θέματα σχετικά με αυτά που γράφεις. Κάνεις ότι δεν τα γνωρίζεις; Μήπως είσαι νέος στο φόρουμ και αγνοείς ότι υπάρχουν 2 θέματα για Αγορές από Κίνα και για το Τελωνείο; Πες μας αν δεν γνωρίζεις και ότι δεν μπορείς να τα βρεις και θα στα δείξω σε λινκ. Αν όμως γνωρίζεις και εξακολουθείς να συνεχίζεις την κουβέντα τότε έλα πες μας τι προσφέρεις εσύ με αυτά τα ποστ σου. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Ποιο είναι το δικό σου θέμα αγόρι μου, ούτε καινούργιος είναι ο Stratos, ούτε έκανε οποιοδήποτε λάθος, στο σωστό θέμα είναι, το θέμα είναι ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... Άλλωστε δες λίγο το πρώτο ποστ στην σελίδα 1, περιέχει τα πάντα, από Καταστήματα επιλογής, μέχρι Τρόποι αποστολής/μεταφοράς δέματος, και προς πληροφόρηση σου, περιέχει και το τελωνεία-δασμοί, οπότε ο μόνος off-topic είσαι εσύ, και ζητώ να σταματήσει το θέμα. 1 Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 http://www.ebay.co.uk/itm/Wireless-Bluetooth-4-1-Sports-Headset-Headphone-Earphones-Mic-for-iPhone-7-/122347427303?var=&epid=552661619&hash=item1c7c7995e7:m:m3C2QOAhCEKSkT4etiHRuvw επειδη εχω καιρο να αγορασω απο ebay (πάνω απο 2 χρονια),θελω να ρωτησω αν στη συγκεκριμενη περιπτωση (αγορά απο Αγγλία) θα ισχυσει το zero customs κανονικα? Θα πληρώσω ακριβώς ότι αναγράφεται,έτσι δεν ειναι? Στην περιπτωση που παραγγείλω κάτι τέτοιο http://www.ebay.co.uk/itm/Groove-Retro-Personal-CD-Player-with-FM-Radio-MP3-Playback-Black-Discman-/391794897049?epid=1354275854&hash=item5b38cbb099:g:8osAAOSwKtlWp1WD περνάει λογω αξιας απο τελωνειο πλεον? ή το zero customs charges θα ισχυει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 http://www.ebay.co.uk/itm/Wireless-Bluetooth-4-1-Sports-Headset-Headphone-Earphones-Mic-for-iPhone-7-/122347427303?var=&epid=552661619&hash=item1c7c7995e7:m:m3C2QOAhCEKSkT4etiHRuvw επειδη εχω καιρο να αγορασω απο ebay (πάνω απο 2 χρονια),θελω να ρωτησω αν στη συγκεκριμενη περιπτωση (αγορά απο Αγγλία) θα ισχυσει το zero customs κανονικα? Θα πληρώσω ακριβώς ότι αναγράφεται,έτσι δεν ειναι? Στην περιπτωση που παραγγείλω κάτι τέτοιο http://www.ebay.co.uk/itm/Groove-Retro-Personal-CD-Player-with-FM-Radio-MP3-Playback-Black-Discman-/391794897049?epid=1354275854&hash=item5b38cbb099:g:8osAAOSwKtlWp1WD περνάει λογω αξιας απο τελωνειο πλεον? ή το zero customs charges θα ισχυει κανονικά?Δεν έχει αλλάξει τίποτα για τις αγορές από Αγγλία. Δεν υπάρχει τελωνείο από εκεί. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 4 φακελακια ηρθαν σήμερα, κανενα δε περασε τελωνειο Απλο ταχυδρομείο 2 θήκες για τηλέφωνα 1 ρολόι 2 ακουστικά χιαομι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Δεν έχει αλλάξει τίποτα για τις αγορές από Αγγλία. Δεν υπάρχει τελωνείο από εκεί. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaGeek Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Αγόρασα ένα ρολόι από Αμερική, αξίας 110€ με προπληρωμένα taxes&duties (24% ΦΠΑ μου έβαλαν). Το θέμα είναι ότι ερχόταν με landmark global και τώρα που έφτασε Γερμανία έρχεται με UPS(με διαφορετικό tracking number). Το tracking της landmark λέει customs cleared στο UK. Αφού πέρασε τελωνείο Αγγλία, σημαίνει πως δεν θα περάσει από τελωνείο στην Ελλάδα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Οπου και να περασει δε πρεπει να σε απασχολει. Τα εχεις ηδη πληρώσει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Παράγγειλα κινητό από αποθήκη Ιταλίας και θα έρθει με dhl αλλά στην περιοχή μου δεν έχει dhl, με ποια μεταφορική συνεργάζεται? να ξέρω που θα το περιμένω γιατί πέμπτη ταξιδεύω και ίσα που θα το προλάβω Στάλθηκε από το SM-G7105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για την ιστορια, αποστολη με dhl ιταλιας μου ηρθε με speedex εδω (συνεργαζεται με εταιριες κουριερ στην ελλαδα) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 3 παραγγελίες από Κίνα, έφτασαν κανονικά σε 12,13 και 14 μέρες αντίστοιχα. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 'Εχει κανείς τελευταία παραγγελία με Royal mail να μου πει αν έχει καθυστερήσει περισσότερο απ'ότι συνήθως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Παραγγέλνω συχνά από ebay με royal mail και δεν υπάρχει πρόβλημα. Τελευταία παραγγελία, έγινε shipped Δευτέρα πρωί, Πέμπτη το είχα στην πόρτα μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Παραγγέλνω συχνά από ebay με royal mail και δεν υπάρχει πρόβλημα. Τελευταία παραγγελία, έγινε shipped Δευτέρα πρωί, Πέμπτη το είχα στην πόρτα μου. Μια απ'τα ίδια το πολύ σε 7 ημέρες το χω σπίτι μου αλλά τώρα ένα μεγάλης αξίας έχει ήδη 10 ημέρες κι ακόμα είναι στην GLS κι έρχεται για Ελλάδα. Έλεγα μπας και παίζουν τίποτα καθυστερήσεις τελευταία αλλά απ'ότι λες όχι :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGakias Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Καλημερα σε ολους! Έκανα αγορα απο aliexpress μια μοναδα navigation για το αυτοκινητο μου. Πριν παραγγειλω συνομιλισα μαζι της και μου ειπε οτι το στελνει με ενα δικο της τροπο. Τελικα μου εδωσε ενα tracking number που ξεκιναει ετσι ΥΤ123456789. Βρηκα οτι ειναι της YUN Express και οτι φτανοντας Ευρωπη μετα χανεται το Τ.Ν. H κατασταση του ειναι η εξης μεχρι τωρα Arrived at AMSTERDAM AIRPORT----AMSTERDAM - NETHERLANDS 6 2017/9/16 22:04:13 Departed Facility in HONG KONG INTERNATIONAL AIRPORT----HONGKONG - HONG KONG 5 2017/9/16 5:39:21 Arrived at Sort Facility HONG KONG INTERNATIONAL AIRPORT----HONGKONG - HONG KONG 4 2017/9/15 15:00:09 Departed Facility in SHENZHEN----SHENZHEN 3 2017/9/15 1:42:29 Arrived at Sort Facility 2 2017/9/14 20:48:04 Shipment information received 1 2017/9/11 15:21:50 Το ερωτημα μου ειναι αν εχεις κανει καποια παρομοια εμπειρια σχετικα με την μεταφορικη αυτη. (συγγνωμη για το μεγεθος του ποστ!) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Καλημερα σε ολους! Έκανα αγορα απο aliexpress μια μοναδα navigation για το αυτοκινητο μου. Πριν παραγγειλω συνομιλισα μαζι της και μου ειπε οτι το στελνει με ενα δικο της τροπο. Τελικα μου εδωσε ενα tracking number που ξεκιναει ετσι ΥΤ123456789. Βρηκα οτι ειναι της YUN Express και οτι φτανοντας Ευρωπη μετα χανεται το Τ.Ν. H κατασταση του ειναι η εξης μεχρι τωρα Arrived at AMSTERDAM AIRPORT----AMSTERDAM - NETHERLANDS 6 2017/9/16 22:04:13 Departed Facility in HONG KONG INTERNATIONAL AIRPORT----HONGKONG - HONG KONG 5 2017/9/16 5:39:21 Arrived at Sort Facility HONG KONG INTERNATIONAL AIRPORT----HONGKONG - HONG KONG 4 2017/9/15 15:00:09 Departed Facility in SHENZHEN----SHENZHEN 3 2017/9/15 1:42:29 Arrived at Sort Facility 2 2017/9/14 20:48:04 Shipment information received 1 2017/9/11 15:21:50 Το ερωτημα μου ειναι αν εχεις κανει καποια παρομοια εμπειρια σχετικα με την μεταφορικη αυτη. (συγγνωμη για το μεγεθος του ποστ!) σαν απλό ταχυδρομείο θα σου έρθει έρχεται γρήγορα από Κίνα και μετά κολλάει Ελλάδα, έχω πάρει θήκες, τζαμάκια κλπ που έστελνε πωλητής με τη συγκεκριμένη μεταφορική 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGakias Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 σαν απλό ταχυδρομείο θα σου έρθει έρχεται γρήγορα από Κίνα και μετά κολλάει Ελλάδα, έχω πάρει θήκες, τζαμάκια κλπ που έστελνε πωλητής με τη συγκεκριμένη μεταφορική Πλεον, αφου πηγε Ολλανδια για custom clearance, τωρα εχω ενα Τ.Ν. απο DHL το οποιο απο 25 Σεπτεμβρη ερχεται Ελλαδα.Παλι με ελτα θα το παραλαβω ή με ACS? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Πλεον, αφου πηγε Ολλανδια για custom clearance, τωρα εχω ενα Τ.Ν. απο DHL το οποιο απο 25 Σεπτεμβρη ερχεται Ελλαδα.Παλι με ελτα θα το παραλαβω ή με ACS?Γιατί δεν Ρωτάς φίλε στο θέμα την τελωνείων; Πιο πολλοί θα ξέρουν εκεί να σου απαντήσουν. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Παιδιά έκανα στις 18 Σεπτεμβρίου μια παραγγελία από ευρωπαϊκή ιστοσελίδα και έστειλαν με Deutsche Post. Στις 19 το δέμα ενημερώθηκε και στο τρακινγκ των ΕΛΤΑ ως ότι "αποχωρεί" από Γερμανία. Από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Είναι φυσιολογικό αυτό για αγορά μέσω Ευρώπης? Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk 1 Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Παιδιά έκανα στις 18 Σεπτεμβρίου μια παραγγελία από ευρωπαϊκή ιστοσελίδα και έστειλαν με Deutsche Post. Στις 19 το δέμα ενημερώθηκε και στο τρακινγκ των ΕΛΤΑ ως ότι "αποχωρεί" από Γερμανία. Από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Είναι φυσιολογικό αυτό για αγορά μέσω Ευρώπης? Sent from my ONEPLUS A3010 using TapatalkΔέματα από Γερμανία από τη στιγμή που γράφει αναχωρεί στο tracking τα παραλαμβάνω μετά από 13-15 ημέρες περίπου. Οπότε λογικά σε λίγες ημέρες θα έχεις νεώτερα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Δέματα από Γερμανία από τη στιγμή που γράφει αναχωρεί στο tracking τα παραλαμβάνω μετά από 13-15 ημέρες περίπου. Οπότε λογικά σε λίγες ημέρες θα έχεις νεώτερα. Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΟκ, σε ευχαριστώ! Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk 1 Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Καλησπέρα! Δε ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread, αν δεν είναι, συγχωρέστε με.. Παρήγγειλα την Κυριακή από UK-2 Warehouse του gearbest ένα tv box. Σήμερα έλαβα tracking number. Ωστόσο όταν πάω να το κάνω track μου βγάζει χώρα προέλευσης Κίνα και χώρα προορισμού Ελλάδα. Εφόσον είναι από uk-2 warehouse, δε ξεκινάει από Αγγλία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Προφανώς, δεν το έχει στην ευρωπαική αποθήκη και το στέλνει από Κίνα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Ναι αλλά εγώ είχα επιλέξει UK-2 αποθήκη.. και επειδή θεώρησα ότι δε θα περάσει τελωνείο έβαλα απλή αποστολή.. τώρα όπως ήρθαν τα πράγματα θα περάσει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts