tsiftsism Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Οχι προφανώς δεν είναι φυσιολογικό. Πρέπει να βρεις την εφαρμογή που στο κάνει αυτό. Αν θυμάμαι καλά όταν είχα παρόμοιο πρόβλημα (νομίζω στο προηγούμενο κινητό) ήταν ο εκατομμυριούχος που το έκανε. Και πώς το βρίσκεις αυτό; Σίγουρα δεν έχω τον Εκατομμυριούχο εγκατεστημένο (προφανώς αναφέρεσαι σε εφαρμογή), και δεν περνάει από το μυαλό μου ποια εφαρμογή μπoρεί να φταίει! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει το better battery stats ή κατι παρόμοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papeipa Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Περασα την CM13 στο oneplus one και ολα καλα . Το μονο θεμα που έχω είναι με την καμερα . Κουτσουρεψανε το μενου για τα καλα και το κανανε και πιο δυσχρηστο . Αλλα το χειροτερο προβλημα μου ειναι οτι οταν τραβαω βιντεο κανει συνεχεια focus/unfocus με αποτελεσμα να βγαινει χαλια το βιντεο .Αν τραβηξω ταυτοχρονα και φωτο , σχεδον παντα βγαινει θολη . Πριν ηταν κρυσταλλο και οποτε δεν εκανε καλο focus παταγα πανω στην οθονη , τωρα αν πατησω βγαζει φωτογραφια αντι να διορθωνει την θολουρα... Δοκιμασα να κατεβασω και Googla Camera App , και προς εκληξη μου διαπιστωσα οτι ειναι το ιδιο Interface ακριβως , με τα ιδια προβληματα. Αλλα Camera apps κανουν κανονικα focus οποτε θελω , αλλα δεν έχουν feature να τραβας φωτο ταυτοχρονα. Εχετε τα ιδια προβληματα? Υπαρχει λυση? Εβαλα manual exposure αλλα και παλι ενα focus glitch το κανει , και το βιντεο κατανταει κουραστικο . :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει το better battery stats ή κατι παρόμοιο. Έχω και BBS και Wakelock Detector, αλλά τι μπορεί να φταίει όσον αφορά τo θέμα με το Ambient Display, δεν μπορώ να καταλάβω. Σ' ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Είπα μετά από αρκετό καιρό να ενεργοποιήσω το Ambient Display. Aρκετές φορές και ενώ έχω το κινητό πάνω στο γραφείο μου, η οθόνη ανάβει για ~3'' και σβήνει χωρίς κανένα λόγο. Ειδοποίηση δεν έρχεται καμία. Ήταν και ο λόγος που είχα απενεργοποιήσει το feature και την πρώτη φορά που το είχα δοκιμάσει. Τότε θυμάμαι άναβε χωρίς κανένα απολύτως λόγο το βράδυ την ώρα που το φόρτιζα. Το χρησιμοποεί κανείς; Συμπεριφέρετται το ίδιο και σ' εσάς; Ή έτσι λειτυοργεί κι εγώ δεν έχω καταλάβει τον λόγο; Ετσι ακριβως λειτουργει και σε μενα με CoS 12.1. Μαλιστα οταν το σηκωσω απο το τραπεζι, παλι αναβει η οθονη για πολυ λιγο και κλεινει. Εχω την εντυπωση παντως οτι ετσι πρεπει να λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Περασα την CM13 στο oneplus one και ολα καλα . Το μονο θεμα που έχω είναι με την καμερα . Αυτά δεν έχουν να κάνουν με την cm13 αλλά με το photo app. Γιατί δεν δοκιμάζεις την oppo camera; Ξέρεις, αυτή με τα πολλά Plugin.. που έχει κ το feature με τα 50mpixel.. δε μου έχει κάνει κάτι τέτοιο. Αν θες δοκίμασε κι την SnapDragon Camera, την έχω και τις δύο. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Εγω παλι, την θεωρω ανουσια αυτη την δυνατοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Ετσι ακριβως λειτουργει και σε μενα με CoS 12.1. Μαλιστα οταν το σηκωσω απο το τραπεζι, παλι αναβει η οθονη για πολυ λιγο και κλεινει. Εχω την εντυπωση παντως οτι ετσι πρεπει να λειτουργει. Από αυτά που ξέρω, ναι, όταν το σηκώνεις από το τραπέζι πρέπει να ανάβει η οθόνη, αλλά ΜΟΝΟ όταν έχεις κάποια ειδοποίηση. Όταν δεν έχεις ειδοποίηση δεν υπάρχει λόγος να ανάβει ούτε στα καλά καθούμενα όπως συμβαίνει στο δικό μου την ώρα μάλιστα που δεν το ακουμπάω, ούτε όταν το σηκώνεις από το τραπέζι. Πάντως, ψάχνοντας, βρήκα ότι έχουν τα ίδια προβλήματα και πολλοί με Nexus 6P και πιστεύουν ότι θα διορθωθεί με software update, κάτι το οποίο δεν το πιστεύω εγώ, γιατί το πρόβλημα υπήρχε και στην Lollipop που το είχα πρω-δοκιμάσει, το έχω και τώρα με Marshmallow. Οπότε disable και είμαστε μια χαρά. Απλά πιστεύω ότι θα βοηθούσε κάπως στην κατανάλωση μπαταρίας. Άλλωστε αυτός είναι και ο βασικός λόγος ύπαρξής του. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papeipa Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Αυτά δεν έχουν να κάνουν με την cm13 αλλά με το photo app. Γιατί δεν δοκιμάζεις την oppo camera; Ξέρεις, αυτή με τα πολλά Plugin.. που έχει κ το feature με τα 50mpixel.. δε μου έχει κάνει κάτι τέτοιο. Αν θες δοκίμασε κι την SnapDragon Camera, την έχω και τις δύο. Ευχαριστώ φίλε μου , φανταστικο application , απειρες επιλογες και χωρις προβλημα διαρκους focus :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 εδώ και μερικές μέρες έχω περάσει την Resurrection Remix M v5.6.4! Είμαι αρκετά ευχαριστημένος εκτός βέβαια απο την εφαρμογή της κάμερας. Πέρασα την oppo camera αλλά δεν έχει time-lapse. Έχει να μου προτείνει κάποιος κάποια άλλη εφαρμογή για κάμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Για ακομα μια φορα η cyanogen δειχνει ποσο οτι να' ναι εταιρια ειναι και μη αξιοπιστη σε οσα λεει/κανει. Ακομα και η samsung, καλυτερο support εχει στο os της που ειναι και πιο πολλες. Η cyanogen, τι εχει? 5 συσκευες που κι αυτες, ξεχασμενες τις εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Αφού έχεις παράπονα, γιατί απλά δεν πουλάς την συσκευή? Γκρινιάζεις εδώ και μήνες επειδή για κάποιο λόγο δεν θες να περάσεις κάποια custom rom που είναι καλύτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Λοιπον παιδια,ενας φιλος εχει ενα 64αρι op και εχει την 4.4. πως θα περασουμε την καινουρια αναβαθμιση?ειναι με cyanogen και πραγματικα εχω μπερδευτει.δοκιμασα αυτο,αλλα μολις ανοιγει το cmd μενει στο waiting for device. τι μπορω να κανω? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 4, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Λοιπον παιδια,ενας φιλος εχει ενα 64αρι op και εχει την 4.4. πως θα περασουμε την καινουρια αναβαθμιση?ειναι με cyanogen και πραγματικα εχω μπερδευτει.δοκιμασα αυτο,αλλα μολις ανοιγει το cmd μενει στο waiting for device. τι μπορω να κανω? Στο πρώτο post κοίταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 ναι τα ειδα,αλλα και παλι δε βγαζω ακρη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos4 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 καλησπερα .. εχω εδω και καιρο την RR M και ειχα προβλημα με το navigon europe .. πριν λιγο φλασαρα το gps fix for cm13 και ενω εδειξε οτι εγινε με επιτυχια μετα που πατησα reboot προσπαθουσε να ανοιξει αλλα ειχε κολλησει στο boot με το logo της RR ..κρατησα το power button πατημενο εσβησε το κινητο μετα το ανοιξα και εξακολουθουσε να ειναι κολλημενο στο boot .. το ξαναεσβησα προσπαθησα να μπω στην recovery τιποτα ... το κινητο πλεον δεν ανοιγει καθολου εντωμεταξυ το βαζω να φορτισει και δεν εχω καμια ενδειξη οτι φορτιζει .. καμια ιδεα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Λοιπον παιδια,ενας φιλος εχει ενα 64αρι op και εχει την 4.4. πως θα περασουμε την καινουρια αναβαθμιση?ειναι με cyanogen και πραγματικα εχω μπερδευτει.δοκιμασα αυτο,αλλα μολις ανοιγει το cmd μενει στο waiting for device. τι μπορω να κανω? Δώσε κανένα παραπάνω info όμως.. Ποιά είναι η καινούργια ανάβαθμιση; Ο φίλος έχει ξεκλέιδωτο τηλέφωνο; Ποιό αυτό δοκίμασες; Drivers έχει περάσει στο pc ? Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Δώσε κανένα παραπάνω info όμως.. Ποιά είναι η καινούργια ανάβαθμιση; Ο φίλος έχει ξεκλέιδωτο τηλέφωνο; Ποιό αυτό δοκίμασες; Drivers έχει περάσει στο pc ? drivers εχω περασει. οταν λες ξεκλειδωτο?twrp?καπως ετσι?εχει ενα τετοιο μενου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ξεκλείδωτο εννοεί bootloader, από τη στιγμή όμως που (μάλλον) έχει twrp recovery όλα μετά είναι εύκολα. Το θέμα είναι τι θέλεις να κάνεις στη συσκευή του φίλου σου... θέλεις δηλαδή να του περάσεις stock, custom, cm rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Γραφει οτι εχει μεινει στην 4.4 οποτε λογικα εχει βαλει twrp και δεν μπορει να περασει τα update κανονικα μεσω της ενημερωσης απο τις ρυθμισεις. Θα πρεπει να του βγαζει και μηνυμα οτι εχει κανει disable την Cyanogen recovery οταν παει να ψαξει για updates. Οπως ειπε και ο athanaso77, τι ακριβως θελετε να κανετε? Να γυρισετε εντελως stock? Να βαλετε custom rom? Να κανετε update στην τελευταια COS 12.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Είμαι με CM 12.1 (YOG4PAS2QL) και το τελευταίο TWRP (3.0.1.0 νομίζω). Για να περάσω Resurrection Remix 5.6.6. απλά flashαρω και κάνω τα wipes ή πρέπει να κάνω τίποτα ιδιαίτερο? Γενικά προτείνετε τη μετάβαση ή να περιμένω CM 13?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Είμαι με CM 12.1 (YOG4PAS2QL) και το τελευταίο TWRP (3.0.1.0 νομίζω). Για να περάσω Resurrection Remix 5.6.6. απλά flashαρω και κάνω τα wipes ή πρέπει να κάνω τίποτα ιδιαίτερο? Γενικά προτείνετε τη μετάβαση ή να περιμένω CM 13?! Τι να περιμένεις; Η CM13 έχει βγεί εδώ και καιρό. Και ναι την περνάς απλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 (edited) Τι να περιμένεις; Η CM13 έχει βγεί εδώ και καιρό. Και ναι την περνάς απλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Οκ ευχαριστώ. Έχει βγει CM13 stable και δε το έχω πάρει χαμπάρι? Τόσο πίσω έχω μείνει? Εννοώ COS13, μάλλον το έγραψα λάθος. Από τις δύο ποια είναι προτιμότερη? Edited April 6, 2016 by kdami4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Εχεις την COS 12.1 (Cyanogen) Εχει βγει 2 εβδομαδες περιπου η CM 13 (cyanogenmod). Περιμενουμε την COS 13 (Cyanogen) απο μερα σε μερα, μπορει και παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Marshmallow for the One is in the final testing stage. Can't give ETA as it depends on other parties, but should be very soon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts