taliban Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Για την cos-13, ουτε λογος? http://www.oneplusgreece.com/community/index.php?topic=604.0 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 http://www.oneplusgreece.com/community/index.php?topic=604.0 Αυτη δεν ειναι η εκδοση (μαλλον) που θα βγει μεσω ΟΤΑ η flash απο recovery για "μαμα" κινητα. Αλλωστε, ειναι snapshot εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Fot1s εγω είμαι που έχω ανεβάσει το link στο oneplus forum η έκδοση snapshot ειναι η ποιο stable και σκέτη ρομ που θα βρεις σε σχέση με την rr και dirty unicorn .... Όντως δεν θα περάσει με Ota η απο το μαμά recovery δεν τους πολυ ενδιαφέρει κιόλας διότι απευθύνετε σε αλλα άτομα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Fot1s εγω είμαι που έχω ανεβάσει το link στο oneplus forum η έκδοση snapshot ειναι η ποιο stable και σκέτη ρομ που θα βρεις σε σχέση με την rr και dirty unicorn .... Όντως δεν θα περάσει με Ota η απο το μαμά recovery δεν τους πολυ ενδιαφέρει κιόλας διότι απευθύνετε σε αλλα άτομα ... Η επισημη εκδοση COS 13 με ενδιαφερει κυριως ποτε θα βγει/κυκλοφορησει σε ΟΤΑ η .zip απο μαμα recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) Όταν βγει θα την δώσει η oneplus στην κυκλοφορία με όλα τα gapps μέσα Η cm απλά την έδωσε τωρα σε stable (snapshot) Την έχω βάλει με τα slimgapps και ειναι πολυ καλή δεν έχω κανει καμία τρελή χρήση και έχω 3.5 μέρες αναμονή 1.5 ώρα τηλέφωνα και 1.5 ώρα οθόνη στα 35% μπαταρία , ειναι πολυ καλύτερα σε σχέση με την 5.1.1 και είμαι με την πρώτη φόρτιση μέχρι να κάτσει η ρομ Θα το τρενάρω ακόμα με την ίδια φόρτιση να δω ποσό θα βγάλει και θα ανεβάσω φωτό Edited March 20, 2016 by Nikoskame Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 εδω τα στατιστικα της μπαταριας με cm13 snapshot http://www.oneplusgreece.com/community/index.php?topic=604.new#new Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reifen Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Μετά την αναβάθμιση έχασα την εφαρμογή μηνύματα ,ίσως να φταίει που έβαλα micro gaps . Άρχει κάπου σε apk ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Μπορείς να βάλεις κάποια άλλη. Σου προτείνω το textra. Αλλά μπορείς και να κατεβάσεις ενα μεγάλο πακέτο gapps π.χ. το full και να φτιάξεις το gapps-config ώστε να εγκαταστήσεις μόνο οτι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Το οτι τα galaxy s6, πηραν νωρητερα απο το oneplus one την 6.χ, νομιζω πως πρεπει να μπει στο ρεκορ γκινες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Για (αρνητικό) ρεκόρ θα έλεγα ότι πηγαίνει η ίδια η OnePlus με το ίδιο λειτουργικό σε μόλις τρεις συσκευές και ακόμα παλεύει να περάσει τη marshmallow στο Oxygen OS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Για (αρνητικό) ρεκόρ θα έλεγα ότι πηγαίνει η ίδια η OnePlus με το ίδιο λειτουργικό σε μόλις τρεις συσκευές και ακόμα παλεύει να περάσει τη marshmallow στο Oxygen OS. Να είναι καλά οι custom. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Μακραν η χειροτερη εταιρια η cyanogen απο θεμα ενημερωσεων...τουλαχιστον στο oneplus one... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Είσαι ο μόνος νομίζω που ασχολείται με official. Στο έχω ξαναπεί. Για την τιμή που βγήκε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Έχει hardware οπότε δεν έχει software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Να είναι καλά οι custom. Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό θέμα από τη συζήτηση που κάνουμε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό θέμα από τη συζήτηση που κάνουμε εδώ. Τον τίτλο τον διάβασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 To COS πάει να γίνει πιο bloated και απο ROM της Samsung. Εκτός απο τα 500 gapps τώρα τα έχουν κάνει πλακάκια με την MS και βάζουν πράμα και απο εκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ασχολείται κανείς με αυτό όταν υπάρχει το CM που είναι το ίδιο πράγμα χωρίς bloat. Και φυσικά ενα σωρό άλλες ROM αν κάποιος δεν θέλει αυτή. Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό θέμα από τη συζήτηση που κάνουμε εδώ. 400 σελίδες τώρα αυτό συζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Το οτι τα galaxy s6, πηραν νωρητερα απο το oneplus one την 6.χ, νομιζω πως πρεπει να μπει στο ρεκορ γκινες. Καταρχάς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα στα galaxy s6 (είδα με τα μάτια μου το Σάββατο που μας πέρασε άτομο με S6 και 5.1.1) και κατά δεύτερον το opo είναι παλαιότερη συσκεύη από το s6. Να σύγκρινες με το s5 να συμφωνήσω! Άρα δεν υπάρχει η σύγκριση αυτή. Φυσικά και η oneplus φταίει για αυτή την κατάσταση! Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει υποστήριξη από cyanogenmod και πληθώρα από developers που ασχολούνται, ποιός χ...κε για oneplus και cos? Είμαι ήδη 4,5 μήνες με την mm του Sultan, η οποία τελικά αποδείχθηκε σταθερότατη για καθημερινή χρήση! :happy: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Τον τίτλο τον διάβασες? Σε μένα απευθύνεσαι; Εσύ τον διάβασες; Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά εγώ τον έφτιαξα. :X Προφανώς και δεν μιλάω για τη θεματολογία του thread γενικότερα, αλλά για τη συζήτηση που κάναμε λίγα post πιο πίσω. Edited March 24, 2016 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 καλησπέρα στην παρέα είμαι με oxygen 2.1.4 και με boeffla 4.0stable. και καλή "σπιρτάδα και καλή μπαταρία.. όσοι είστε ακόμα με oxygen αξίζει να το δοκιμάσετε..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Έτσι απο περιέργεια (είμαι με CM και δε νομίζω να πάω σε oxygen) απο bloat πως πάει; Έχει και αυτή 50 gapps και cortana και άλλο dialer κλπ κλπ όπως το COS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Έτσι απο περιέργεια (είμαι με CM και δε νομίζω να πάω σε oxygen) απο bloat πως πάει; Έχει και αυτή 50 gapps και cortana και άλλο dialer κλπ κλπ όπως το COS; Έχει κ αυτή πολλά, αλλά ξυλωνονται εύκολα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Έχει κ αυτή πολλά, αλλά ξυλωνονται εύκολα :) Η oxygen εχει πολλα bloat?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Έτσι απο περιέργεια (είμαι με CM και δε νομίζω να πάω σε oxygen) απο bloat πως πάει; Έχει και αυτή 50 gapps και cortana και άλλο dialer κλπ κλπ όπως το COS; Έχει τα βασικά που έχουν όλα και αν θέλεις απενεργοποιούνται..δεν έχει πολύ bloat..ούτε cortana ούτε τπτ άλλα χαζά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Είπα μετά από αρκετό καιρό να ενεργοποιήσω το Ambient Display. Aρκετές φορές και ενώ έχω το κινητό πάνω στο γραφείο μου, η οθόνη ανάβει για ~3'' και σβήνει χωρίς κανένα λόγο. Ειδοποίηση δεν έρχεται καμία. Ήταν και ο λόγος που είχα απενεργοποιήσει το feature και την πρώτη φορά που το είχα δοκιμάσει. Τότε θυμάμαι άναβε χωρίς κανένα απολύτως λόγο το βράδυ την ώρα που το φόρτιζα. Το χρησιμοποεί κανείς; Συμπεριφέρετται το ίδιο και σ' εσάς; Ή έτσι λειτυοργεί κι εγώ δεν έχω καταλάβει τον λόγο; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Οχι προφανώς δεν είναι φυσιολογικό. Πρέπει να βρεις την εφαρμογή που στο κάνει αυτό. Αν θυμάμαι καλά όταν είχα παρόμοιο πρόβλημα (νομίζω στο προηγούμενο κινητό) ήταν ο εκατομμυριούχος που το έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts