Jump to content

georger_volos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    560
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georger_volos

  1. Kκαλημέρα δοκίμασε να βαλεις συγκεκριμένο κανάλι στο 5g του router .
  2. κάποια εφαρμογή χρησιμοποιεί συνέχεια το μικρόφωνο γι αυτό. Θα πας ρυθμίσεις -> απόρρητο -> προστασία απορρήτου -> (πάνω δεξιά στις 3 τελίες) για προχωρημένους και "κοψε" την προσβαση στο μικρόφωνο σε αυτές που δεν είναι απαραίτητο και το εχουν.
  3. λογικά κάποια εφαρμογή χρησιμοποιεί το μικρόφωνο σου, σε εμένα ήταν το audiko,δες αυτό και μετά το google now.
  4. δες γενικά πως τα πάει η μπαταρία σου γιατί η cm13 έχει bug με τα στατς της μπαταρίας και δείχνει οτι να ναι
  5. φώτη βάλε boeffla kernel(http://boeffla.df-kunde.de/bacon/boeffla-kernel-cm/cm13.0_download/Test/) και θα βρεις την υγεια σου, με τον τελευταίο βγάζω συνήθως 6 ώρες οθόνη με wifi μόνιμα ανοιχτό κ κάνα 2 ωρο 4g.
  6. ερχόμενος από την τελευταία oxygen πέρασα με clean install μέσω twrp3.0.2 το zip http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-cyanogen-os-13-znh0eas26m-untouched-t3355423 που κυκλοφορεί. To κινητό έγινε ακόμα πιο σβέλτο, μπαταρία επίπεδα kitkat 5+ ώρες, φωτογραφική καλή.. βάλτε την άφοβα παιδιά.:)
  7. Έχει κ αυτή πολλά, αλλά ξυλωνονται εύκολα :)
  8. καλησπέρα στην παρέα είμαι με oxygen 2.1.4 και με boeffla 4.0stable. και καλή "σπιρτάδα και καλή μπαταρία.. όσοι είστε ακόμα με oxygen αξίζει να το δοκιμάσετε..:)
  9. μόνο stable δεν ειναι αυτές.. πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να περάσεις την ελληνική ρομ, οδηγίες για όλα θα βρεις το νήμα του κινητου εδώ.
  10. με ποια ρομ είσαι? αν έχεις αυτή του κινεζομάγαζου πιθανόν τρέχει κάποια-ες εφαρμογές , γι ατό.;)
×
×
  • Create New...