Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την cos-13, ουτε λογος?

http://www.oneplusgreece.com/community/index.php?topic=604.0

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτη δεν ειναι η εκδοση (μαλλον) που θα βγει μεσω ΟΤΑ η flash απο recovery για "μαμα" κινητα. Αλλωστε, ειναι snapshot εκδοση.

Fot1s εγω είμαι που έχω ανεβάσει το link στο oneplus forum η έκδοση snapshot ειναι η ποιο stable και σκέτη ρομ που θα βρεις σε σχέση με την rr και dirty unicorn ....

Όντως δεν θα περάσει με Ota η απο το μαμά recovery δεν τους πολυ ενδιαφέρει κιόλας διότι απευθύνετε σε αλλα άτομα ...

Fot1s εγω είμαι που έχω ανεβάσει το link στο oneplus forum η έκδοση snapshot ειναι η ποιο stable και σκέτη ρομ που θα βρεις σε σχέση με την rr και dirty unicorn ....

Όντως δεν θα περάσει με Ota η απο το μαμά recovery δεν τους πολυ ενδιαφέρει κιόλας διότι απευθύνετε σε αλλα άτομα ...

Η επισημη εκδοση COS 13 με ενδιαφερει κυριως ποτε θα βγει/κυκλοφορησει σε ΟΤΑ η .zip απο μαμα recovery.

Όταν βγει θα την δώσει η oneplus στην κυκλοφορία με όλα τα gapps μέσα

Η cm απλά την έδωσε τωρα σε stable (snapshot)

Την έχω βάλει με τα slimgapps και ειναι πολυ καλή δεν έχω κανει καμία τρελή χρήση και έχω 3.5 μέρες αναμονή 1.5 ώρα τηλέφωνα και 1.5 ώρα οθόνη στα 35% μπαταρία , ειναι πολυ καλύτερα σε σχέση με την 5.1.1 και είμαι με την πρώτη φόρτιση μέχρι να κάτσει η ρομ

Θα το τρενάρω ακόμα με την ίδια φόρτιση να δω ποσό θα βγάλει και θα ανεβάσω φωτό

Edited by Nikoskame

Μπορείς να βάλεις κάποια άλλη. Σου προτείνω το textra. Αλλά μπορείς και να κατεβάσεις ενα μεγάλο πακέτο gapps π.χ. το full και να φτιάξεις το gapps-config ώστε να εγκαταστήσεις μόνο οτι θες.

• Administrators
Για (αρνητικό) ρεκόρ θα έλεγα ότι πηγαίνει η ίδια η OnePlus με το ίδιο λειτουργικό σε μόλις τρεις συσκευές και ακόμα παλεύει να περάσει τη marshmallow στο Oxygen OS.

Modpic.gif

Για (αρνητικό) ρεκόρ θα έλεγα ότι πηγαίνει η ίδια η OnePlus με το ίδιο λειτουργικό σε μόλις τρεις συσκευές και ακόμα παλεύει να περάσει τη marshmallow στο Oxygen OS.

Να είναι καλά οι custom.

Είσαι ο μόνος νομίζω που ασχολείται με official. Στο έχω ξαναπεί. Για την τιμή που βγήκε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Έχει hardware οπότε δεν έχει software.

• Administrators
Να είναι καλά οι custom.

Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό θέμα από τη συζήτηση που κάνουμε εδώ.

Modpic.gif

Τον τίτλο τον διάβασες?

To COS πάει να γίνει πιο bloated και απο ROM της Samsung. Εκτός απο τα 500 gapps τώρα τα έχουν κάνει πλακάκια με την MS και βάζουν πράμα και απο εκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ασχολείται κανείς με αυτό όταν υπάρχει το CM που είναι το ίδιο πράγμα χωρίς bloat.

Και φυσικά ενα σωρό άλλες ROM αν κάποιος δεν θέλει αυτή.

400 σελίδες τώρα αυτό συζητάμε.

Το οτι τα galaxy s6, πηραν νωρητερα απο το oneplus one την 6.χ, νομιζω πως πρεπει να μπει στο ρεκορ γκινες.

Καταρχάς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα στα galaxy s6 (είδα με τα μάτια μου το Σάββατο που μας πέρασε άτομο με S6 και 5.1.1) και κατά δεύτερον το opo είναι παλαιότερη συσκεύη από το s6. Να σύγκρινες με το s5 να συμφωνήσω! Άρα δεν υπάρχει η σύγκριση αυτή. Φυσικά και η oneplus φταίει για αυτή την κατάσταση! Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει υποστήριξη από cyanogenmod και πληθώρα από developers που ασχολούνται, ποιός χ...κε για oneplus και cos? Είμαι ήδη 4,5 μήνες με την mm του Sultan, η οποία τελικά αποδείχθηκε σταθερότατη για καθημερινή χρήση! :happy:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• Administrators
Τον τίτλο τον διάβασες?

Σε μένα απευθύνεσαι; Εσύ τον διάβασες; Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά εγώ τον έφτιαξα. :X

Προφανώς και δεν μιλάω για τη θεματολογία του thread γενικότερα, αλλά για τη συζήτηση που κάναμε λίγα post πιο πίσω.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

καλησπέρα στην παρέα είμαι με oxygen 2.1.4 και με boeffla 4.0stable. και καλή "σπιρτάδα και καλή μπαταρία.. όσοι είστε ακόμα με oxygen αξίζει να το δοκιμάσετε..:)

Έτσι απο περιέργεια (είμαι με CM και δε νομίζω να πάω σε oxygen) απο bloat πως πάει; Έχει και αυτή 50 gapps και cortana και άλλο dialer κλπ κλπ όπως το COS;

Έτσι απο περιέργεια (είμαι με CM και δε νομίζω να πάω σε oxygen) απο bloat πως πάει; Έχει και αυτή 50 gapps και cortana και άλλο dialer κλπ κλπ όπως το COS;

Έχει κ αυτή πολλά, αλλά ξυλωνονται εύκολα :)

Έχει τα βασικά που έχουν όλα και αν θέλεις απενεργοποιούνται..δεν έχει πολύ bloat..ούτε cortana ούτε τπτ άλλα χαζά..

Είπα μετά από αρκετό καιρό να ενεργοποιήσω το Ambient Display.

Aρκετές φορές και ενώ έχω το κινητό πάνω στο γραφείο μου, η οθόνη ανάβει για ~3'' και σβήνει χωρίς κανένα λόγο. Ειδοποίηση δεν έρχεται καμία.

Ήταν και ο λόγος που είχα απενεργοποιήσει το feature και την πρώτη φορά που το είχα δοκιμάσει. Τότε θυμάμαι άναβε χωρίς κανένα απολύτως λόγο το βράδυ την ώρα που το φόρτιζα.

Το χρησιμοποεί κανείς;

Συμπεριφέρετται το ίδιο και σ' εσάς; Ή έτσι λειτυοργεί κι εγώ δεν έχω καταλάβει τον λόγο;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Οχι προφανώς δεν είναι φυσιολογικό. Πρέπει να βρεις την εφαρμογή που στο κάνει αυτό. Αν θυμάμαι καλά όταν είχα παρόμοιο πρόβλημα (νομίζω στο προηγούμενο κινητό) ήταν ο εκατομμυριούχος που το έκανε.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks