Stef08 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Το update σύμφωνα με ανακοίνωση της oneplus στο fb θα το έχουμε μέσα Οκτωβρίου περίπου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά με το Oneplus One , ως κάτοχος και εγώ της πολυπόθητης αυτής συσκευής πήρα τη πρωτοβουλία και ξεκήνησα ένα thread στο forum της Oneplus για να δείξουμε λίγο ότι υπάρχουμε μπας και μας φτιάξουν δικό μας section στο regional forum τους. Το link σας το παραθέτω εδώ: https://forums.oneplus.net/threads/greek-fan-community.117867/ Αν θέλετε μπείτε και ψηφίστε στο poll ότι θέλετε και εσεις να φτιαχτεί ξεχωριστό section για την Ελλάδα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά με το Oneplus One , ως κάτοχος και εγώ της πολυπόθητης αυτής συσκευής πήρα τη πρωτοβουλία και ξεκήνησα ένα thread στο forum της Oneplus για να δείξουμε λίγο ότι υπάρχουμε μπας και μας φτιάξουν δικό μας section στο regional forum τους. Το link σας το παραθέτω εδώ: https://forums.oneplus.net/threads/greek-fan-community.117867/ Αν θέλετε μπείτε και ψηφίστε στο poll ότι θέλετε και εσεις να φτιαχτεί ξεχωριστό section για την Ελλάδα!! Ωραιος! Ψηφισα και γω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά με το Oneplus One , ως κάτοχος και εγώ της πολυπόθητης αυτής συσκευής πήρα τη πρωτοβουλία και ξεκήνησα ένα thread στο forum της Oneplus για να δείξουμε λίγο ότι υπάρχουμε μπας και μας φτιάξουν δικό μας section στο regional forum τους. Το link σας το παραθέτω εδώ: https://forums.oneplus.net/threads/greek-fan-community.117867/ Αν θέλετε μπείτε και ψηφίστε στο poll ότι θέλετε και εσεις να φτιαχτεί ξεχωριστό section για την Ελλάδα!! έγινε κιόλας! Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καινούργιος ιδιοκτήτης(με πρόσκληση και mailboxde) ψήφισα κ γω μπας κ βάλουν και την Ελλαδίτσα μας στο μενού.. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας.. Βέβαια το κακό στο forum τους το οποίο το διαπίστωσα σήμερα είναι ότι δε σε αφήνει να κάνεις edit τα υφισταμενα ποστ με αποτέλεσμα να μη μπορώ να επεξεργαστω τα τρία αρχικά μου μηνύματα.. Θα κοιτάξω να μιλήσω με κάποιον moderator μπας και με αφήσει αν και χλωμό το βλέπω.. Πάντως συνεχίζουμε να ψηφίζουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Έφυγε και η ψήφος από την πλευρά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 First Posts Updated Changelog: Links for download CM11s and nightlies Greek Signature added Back to stock guide Τελικά με αφήνει να κάνω edit τα posts οπότε συνεχίζω τη δουλειά μου .. κάθε πρόταση αποδεκτή για το τι άλλο θέλετε να προσθέσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Τι θα περιλαμβάνει το update του Οκτώβρη; Τίποτα για L λένε; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Τι θα περιλαμβάνει το update του Οκτώβρη; Τίποτα για L λένε; Δε νομίζω να πηγαίνουμε για Android L είναι αρκετά νωρίς ώστε να βγει Stable ROM, φήμες λένε ότι θα φτιάξουν αρκετά bugs όσο αφορά την αφή του κινητού κυρίως εκεί που έχει πρόβλημα όπως στο κομμάτι της πληκτρολόγησης και του scrolling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Έριξα και την δικη μου φηφο αν και ακόμα περιμένο το email με το RMA μου... έκλεισα 1 εβδομαδα:X Μα καλά, υπάρχει κάποιος που ψήφισε ΝΟ ? :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Προφανώς κάποιος ξένος που δεν μας πάει? Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ναι έλα μου ντε απορώ και εγώ προς ψήφισε όχι.. Αν φτάσουμε εκατό ψήφους θα μιλήσω με κάποιο μέλος του φόρουμ που είναι υπεύθυνος μήπως μας φτιάξουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 την έριξα κ εγώ,πιθανών από λάθος κάποιος να πάτησε no. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) edit: Το έχω πάρει λίγο πατριωτικά!!! χαχαχαχ!! Edited September 21, 2014 by JeisBlack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ωραίο...never settle greek! Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 edit: Το έχω πάρει λίγο πατριωτικά!!! χαχαχαχ!! μαζί σου και εγώ, μόλις ψήφισα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 +1 vote και απο μενα! Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Στo μπλέ φόντο άσπρα γράμματα και εναλλάξ IMHO ;) edit: VOTED! :D Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά με το Oneplus One , ως κάτοχος και εγώ της πολυπόθητης αυτής συσκευής πήρα τη πρωτοβουλία και ξεκήνησα ένα thread στο forum της Oneplus για να δείξουμε λίγο ότι υπάρχουμε μπας και μας φτιάξουν δικό μας section στο regional forum τους. Το link σας το παραθέτω εδώ: https://forums.oneplus.net/threads/greek-fan-community.117867/ Αν θέλετε μπείτε και ψηφίστε στο poll ότι θέλετε και εσεις να φτιαχτεί ξεχωριστό section για την Ελλάδα!! Μπραβο Ιασωνα, την εριξα :D Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Οκ και από μένα.. :) Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά με το Oneplus One , ως κάτοχος και εγώ της πολυπόθητης αυτής συσκευής πήρα τη πρωτοβουλία και ξεκήνησα ένα thread στο forum της Oneplus για να δείξουμε λίγο ότι υπάρχουμε μπας και μας φτιάξουν δικό μας section στο regional forum τους. Το link σας το παραθέτω εδώ: https://forums.oneplus.net/threads/greek-fan-community.117867/ Αν θέλετε μπείτε και ψηφίστε στο poll ότι θέλετε και εσεις να φτιαχτεί ξεχωριστό section για την Ελλάδα!! Ήμουν από τους πρώτους που ψήφισαν.. :) Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια συνεχίζω εγώ τη δουλειά μου με τα ποστ μιλάμε και εδώ και πάμε να χτυπησουμε τα 100! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spycon69 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ψήφος και απο μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1908 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 ψηφος και απο μενα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts