Jump to content

Moundoul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    143
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Moundoul

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Moundoul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Συνήθως στον μήνα τα δίνουν και μπορεί και λίγο παραπάνω και είναι 3 invites..
  2. Έτσι ακριβώς, τώρα μένει να τα χαρώ.. Με αγχωσε λίγο όταν το παράτησα αλλά αφού είναι γενικό το φαινόμενο θα το ξεπεράσω πιστεύω, θα φανεί βέβαια όταν τα δοκιμάσω εν κινήσει.. Όσο για τον ταχυδρόμο πρέπει να είναι μεγάλος μπαγλαμας γιατί την ίδια μέρα έβαλε και κάτι λάθος φακέλους στο γραμματοκιβώτιο και χτύπησε κουδούνι για να το ανοίξουμε και να τους πάρει και δεν είπε τίποτα για αυτό που πέταξε..
  3. Την έχω την ringke fusion(γκρι), μεγαλώνει αρκετά το κινητό αλλά σε εμένα τουλάχιστον δίνει μια αίσθηση ασφάλειας.. Όσο για τον nilkin tempered το έχω και αυτό και σαν εφαρμογή είναι πολύ καλό, σαν αντοχή δεν ξέρω και δεν θα ήθελα να μάθω.. Και η θήκη και το tempered glass πάντως κάνουν πολύ εύκολα δαχτυλιές..
  4. Τελικά ήρθαν χθές (34η εργάσιμη από την αποστολή) , απλά ο "καλός" ο ταχυδρόμος τα είχε πετάξει στην βεράντα γιατί δεν χωρούσαν στο γραμματοκιβώτιο.. Φυσικά και είναι πάρα πολλές μέρες αλλά αφού είναι τα γνήσια από ότι φαίνεται και δεν πάθανε και τίποτα από το πέταγμα, όλα καλά.. Ερώτηση:Αν ακουμπάτε το καλώδιο(όχι το κορδόνι, εκεί που είναι σκέτο) νιώθετε τίποτα στον ήχο; Υ.Γ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές σας.. :)
  5. 1 μήνας είναι οκ φίλε μου, εμένα πάνε για 2 μήνες και 2 μήνες είναι πάρα πολύ..
  6. Και εγώ από merimobiles που τα πήρα, 01/09 πλήρωσα, 03/09 έγινε η αποστολή και ακόμη δεν ήρθανε.. Αν δεν έρθουν ούτε αύριο θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω από το paypal..
  7. Καλησπέρα φίλε, πότε τα είχες παραγγείλει; Γιατί εγώ τα έχω παραγγείλει από τις 01/09 (από το meri) και ακόμα τα περιμένω..
  8. Έχω 1 ακόμη(τελευταίο μάλλον) invite το οποίο λήγει σε 18 ώρες από τώρα, ο πρώτος που θα κάνει quote, είναι δικό του, αρκεί να μου στείλει και το email του σε π.μ. Edit: Δώθηκε στον geram..
  9. Έχω 2 invites ακόμα, οι 2 πρώτοι που θα κάνουν quote και θα μου στείλουν το email τους σε pm θα τις κάνουν δικές τους.. :) Edit:Πήγαν σε ckone και bouzangas..
  10. Εγώ και τουλάχιστον 2-3 ακόμη από εδω μέσα.. Γιατί; Όσο για την πρόσκληση που ψάχνεις, αν έχεις τον νου σου, σύντομα θα βρείς εδώ..
  11. Καλησπέρα φίλε, τώρα το είδα και στο έστειλα.. Αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι θα μου δώσεις ενα απο τα δικά σου άμεσα..
×
×
  • Create New...