Jump to content

spycon69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spycon69

  1. Καμμία μα καμμία σύγκριση ανάμεσα στα 2 κινητά. Περάσαν απο τα χέρια μου και τα 2 ή μάλλον το opo περασε και έμεινε, ενώ το MX4 πέρασε και δεν ακούμπησε. Ποιότητα κατασκευής, σταθερότητα & επιδόσεις που ουτε κάν τα βάζεις δίπλα δίπλα. Μείνε με το opo...
  2. Εχω διαβάσει για πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις. Προφανώς περιμένουν τις εξελίξεις...
  3. Ευχαριστώ για το link ! Πέρασα την 5.0.2 Lollipop μέσω ODIN (το tablet ήταν ήδη rooted). Μετά το 1ο restart ήταν πραγματικά σαν να είχα στα χέρια μου άλλο tablet. Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια αλλαγή στη απόκριση :blink::blink::blink: Ανοιγα ταυτόχρονα 7-8 παραθυρα στο browser, ανοιγόκλεινα εφαρμόγες και είχα ταυτόχρονα και παιχνίδι ανοιχτό (trial frontier) να παίζει. Το tablet δεν εμφάνισε το παραμικρό lag, δεν κόλλησε πουθενά ενω η θερμοκρασία παρέμεινε στα ίδια επίπεδα. Πριν απο 2 βδομάδες που είχα αποκτήσει το συγκεκριμένο tablet, προερχόμενος απο ipad 4, δεν κρύβω πως σε όλα τα υπόλοιπα πλην της εκπληκτικής amoled ήταν για μένα μια απογοήτευση. Αποφάσισα να το "παλεψω" και να μη το δώσω για κάποιο άλλο μιας και οι προδιαγραφές του ήταν πραγματικά εξαιρετικές. Με το πέρασμα σε 5.0.2 Lollipop το tablet πραγματικά έδειξε τι αξίζει σε όλους τους τομείς. Δυστυχώς για την samsung για μια ακόμη φορά μου επιβεβαίωσε οτι κατασκευάζει εκπληκτικά μηχανάκια και τα εφοδιάζει με ΑΧΡΗΣΤΟ λογισμικό...
  4. Θα μπορούσες να μας παραθέσεις κάποιο σχετικό link για την διαδικασία που γίνεται αυτό ? Εχω απλά rootαρει το tablet με odin αλλα τιποτε περισσότερο και θέλω να περάσω σε Lolipop. ευχαριστώ :)
  5. Επειδή όπως ίσως έχεις καταλάβει είμαι άσχετος με rooting, ακολούθησα αυτόν εδω τον οδηγό.
  6. Δεν κατάλαβα τι εννοείς ? Έκανα μόνο root δεν πέρασα Lolipop. Η ερώτηση είναι αν μπορώ να περάσω lolipop μέσω της ίδιας διαδικασίας (odin κλπ) :)
  7. Εχω το Τ805 (LTE) και χθες το έκανα root με odin και είδα μεγάλη διαφορά στο lag εως που εξαφανίστηκε. Γνωρίζει κανείς αν η διαδικασία για να του περασω Lolipop είναι η ίδια που έκανα και για το root μέσω odin ?
  8. Τελικά υπάρχει κάποια πρόταση για root / rom και οδηγίες χρήσης που να ξέρουμε εξακριβωμένα οτι δουλεύουν σωστά ?
  9. Οπότε το ανταλλάσουμε με WiFi ? :happy:
  10. Ποια ειναι η καλύτερη ROM για τη συγκεκριμένη συσκευή (LTE edition) ? Ύπάρχει κάποιος αξιόπιστος οδηγός να ακολουθήσω ? Το έχω πάρει εδω και 2 βδομάδες και το lag είναι απαράδεκτο.
  11. Ρίξε μια ματιά στο Mailwise. Το χρησιμοποιώ για 3 διαφορετικά email accounts (exchange, gmail, hotmail) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
  12. Το είχα δημιουργήσει στην αρχή που ζητήθηκε προκειμένου να χρησιμευσει και στην περίπτωση που χάσεις/σου κλέψουν το κινητό μιας και μπορούσες μέσω του account να το βρείς. Στην πορεία ωστόσο ανακάλυψα οτι έτρωγε πολλή μπαταρία και το απέγκατέστησα. Στην μπαταρία ειναι γεγονός οτι είδα μεγάλη διαφορά.
  13. Η μπαταρία έχει στην κυριολεξία "απογειωθεί" με την 44. Να θυμίσω οτι το κινητό ειναι εντελώς απείραχτο (ουτε root, ουτε rom etc). Συνεχώς ανοικτό το wifi, ελάχιστη χρήση mobile data και φωτεινότητα στο 25%. Είμαι σε balanced mode.
  14. Σωστά. To συγκεκριμένο site δεν στέλνει Ελλάδα. Πρέπει να έχεις γνωστό σε μια απο τις χώρες στις οποίες στέλνει. Παρόλα αυτά υπάρχει τρόπος (mailbox.de) να λάβεις το προιόν και στην Ελλάδα. Η διαδικασία περιγράφεται πιο πάνω. :)
  15. Θα σε στεναχωρησω αλλα με τιποτα. Δοκιμασα με της pelosi που ειναι αντιστοιχη και δεν. Μονο "γυμνο" και παλι ισα ισα...
  16. Εχω πάρει αυτή και είναι εξαιρετική. Απλά να έχεις υπόψη σου οτι στο βάλε-βγάλε εξαιτίας της "σαγρέ" πλάτης του τηλεφώνου, κολλάει κάπως. Σαν ποιότητα πάντως είναι εξαιρετική.
  17. +1 κι απο εμένα. Δεν αντιμετωπισα κανένα πρόβλημα απο την αρχή και ήταν και απο τις πρώτες παρτίδες. Εχω το ευρωπαικο 64GB. Εχω γράψει και παραπάνω ότι δεν έχω πειράξει απολύτως τιποτα στο κινητό γιατι δεν μου έχει χρειασθεί κάτι παραπάνω και πιστεύω οτι και παραπάνω να κόστιζε τα αξίζει 1000 τα χρηματα που ζητάει...:)
  18. Δεν συνέκρινα τα 2 τηλέφωνα, απλά είπα οτι θεωρώ το S3 ενα απο τα χειρότερα τηλέφωνα που ειχα ποτε. Τα υπερκορεσμενα χρωματα κλπ ειναι διαχρονικό χαρακτηριστικό των samsung οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Αναφορικά με τη λήψη που αναφέρεις δεν έχω αντιμετωπίσει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα. Οτι σήμα είχα και με το s3 και το iphone 5S το ίδιο ακριβώς σήμερα εχω και με το OPO. Τα περι συμβουλών προς υποψήφιους αγοραστές θεωρώ οτι θα μπορούσαν να λείπουν. Ολοι διαβάζοντας και συγκρίνοντας έχουν την ιδία κριση να αποφασίσουν. Το σλογκαν "τα ίδια λεφτά / πολυ καλύτερο τηλέφωνο" μάλλον δεν παίζει...
  19. Προερχόμενος απο ios (4S/5S) και έχοντας μια τραυματική εμπειρία με ενα samsung S3 το οποίο κατα τη γνώμη μου ειναι απο τα χειρότερα τηλέφωνα ever θεωρώ οτι το OPO είναι οτι καλύτερο έχει περάσει αυτή τη στιγμή απο τα χέρια μου απο ΚΑΘΕ άποψη. Αν είσαι φυσικά απο εκείνους που τους αρέσουν τα υπερ-κορεσμένα και εντελώς αναληθή χρώματα της samsung ίσως θεωρήσεις οτι η κάμερα των samsung ειναι top κλπ κλπ. Δηλώνω άσχετος απο την διαδικασία του root process και θεωρώ οτι δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ πλήν της ικανοποίησης του οτι κατάφερα να το ρουταρω και μπορώ να κάνω πολλα και διαφορα εξωτικά χωρίς όμως ουσιαστική σημασία για την απλή καθημερινή χρήση ενός κινητού που στοχεύει στο μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών. Απεκτησα την ευρωπαική έκδοση, παίρνω τις επίσημες αναβαθμίσεις όταν και οποτε βγουν και δεν έχω πειράξει τιποτα απολύτως περα απο αυτό. Το αποτέλεσμα είναι οτι έχω ένα εξαιρετικό κινητό, σταθερό με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ιδίατερα γρήγορο και με απίθανη οθόνη που πραγματικά δε βρίσκω κανένα ψεγάδι. Για τους παραπάνω λόγους δεν θεωρώ τον εαυτό μου beta tester και νομίζω οτι η συσκευή ως out of the box διαθέτει εξαιρετικά σταθερά και ειναι απόλυτα σταθερή.
  20. Φαίνεται ποιοτική σίγουρα. Εκείνο ωστόσο που σκεφτομαι ειναι κατα πόσο εξυπηρετεί αυτο το βάλε-βγάλε...:rolleyes:
  21. Απο merimobiles. Νομίζω τα εχουν ακόμα σε προσφορά στα 20 με δωρεάν ταχυδρομικά. ¨Εκαναν 2 βδομαδες να έρθουν.
×
×
  • Create New...