Jump to content

JeisBlack

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About JeisBlack

  • Ημ. Γέννησης 10/02/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

JeisBlack's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. JeisBlack

    OnePlus 2

    Επειδή βλέπω κάποιους να θέλουν να δώσουν τη πρόσκληση τους φτιάξαμε έναν οδηγό στα Ελληνικά εδώ Ο οδηγός σαφώς και είναι από το Reddit απλά εμείς κάναμε τη μετάφραση και προσθέσαμε κάποιες διευκρινήσεις. PS Αν πάλι θεωρείται η βοήθεια προς τα μέλη του Myphone διαφήμιση του Site τότε σβήστε το και αυτό.
  2. JeisBlack

    OnePlus 2

    Εννοείται ότι περιμένω και εγώ του MyThozz (άσχετα αν το έχω το κινητό στα χέρια μου) μόνο και μόνο για πάρω εμπειρία. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
  3. JeisBlack

    OnePlus 2

    Ετοιμάζω και δεύτερο REVIEW για μετά από δύο βδομάδες χρήση πιο αναλυτικό. Το Review που έχω γράψει αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην Ελλάδα αντίστοιχο και προσπάθησα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να σας δώσω όλες τις πληροφορίες. Σε ευχαριστώ όμως για την άποψη σου με βοήθησε αρκετά ώστε να γίνω καλύτερος στα άρθρα μου που είναι τελείως ερασιτεχνική δουλειά. Το ότι γράφω στο Site μου "Έλληνες αφoσιωμένοι στην OnePlus και τα προιόντα της" δε σημαίνει ότι ήμαστε "Βαμμένοι" και έτσι η κρίση μας δεν είναι αντικειμενική. Το site δεν έχει καμία σχέση με την OnePlus (επαγγελματικά) κι δεν έχω πάρει καμία βοήθεια (πέρα από μια πρόσκληση για το OnePlus 2) από την επίσημη εταιρεία και αυτό που προσπαθούμε είναι να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά που έχουν τις συσκευές της OnePlus. Αν έχεις διαβάσεις έστω μια φορά τα άρθρα του Site ή το Review του OnePlus 2 θα καταλάβεις ότι εμείς δε κρυβόμαστε όταν κάτι έχει κάποιο πρόβλημα, ίσα ίσα το "φωνάζουμε" και ψάχνουμε λύσεις. Οπότε φίλε μου πριν κατακρίνεις μια δωρεάν δουλειά που γίνεται προς το Ελληνικό κοινό που είναι κάτοχος των συσκευών διάβασε πρώτα, κοίτα τις κοινότητες μας και μετά βγάλε το συμπέρασμα σου. Πάντα φιλικά, Ιάσονας
  4. JeisBlack

    OnePlus 2

    http://www.oneplusgreece.com/unoffocial-cyanogenmod-for-oneplus-2/
  5. JeisBlack

    OnePlus 2

    OnePlus Greece Review
  6. Αν αγοράσεις το OnePlus 2 από το επίσημο Ευρωπαικό Site έχει 2 χρόνια εγγύηση που σε καλύπτει κανονικά όπως στην Ελλάδα. Και μη νομίζεις ότι θα περάσεις πιο "εύκολα" αν σου πάθει κάτι το κινητό στην Ελλάδα και φτάσεις στο σημείο να βρεις άκρη.
  7. Καλησπέρα σε όλους υπάρχουν 3 προσκλήσεις στην ελληνική κοινότητα στο Google PLUS Οποίος θέλει ας ζήτησει εγγραφή και να ζητήσει με ένα comment. https://plus.google.com/116371188008774963404/posts/LnXg3UQqFfZ
  8. Προφανώς bug του θέματος είναι βάλε άλλο θέμα να ησυχάσεις τόσα ωραία κυκλοφορούν εκεί έξω και δωρεάν!:D:D ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τίποτα σπουδαίο δεν άλλαξε απλά έβγαλαν το μπλε χρώμα απο την ομάδα του Cyan για να φαίνεται όλη η εικόνα σε blur effect από πίσω.. Η αλήθεια έιναι ότι το παρουσίαζουν πολύ ουάου με τη φράση "a new and very cool lockscreen" ενώ δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο..:ninja::ninja:
  9. Ναι ίσως να το ξανακάνει αλλά το καλό της υπόθεσης είναι οτι είναι θέμα software και όχι hardware αλλιώς ότι update και να έκανα θα το είχαμε στην ίδια τάση το πρόβλημα και συνέχεια.. Εγώ όταν το πήρα νόμιζα ότι είχε πρόβλημα και μάλιστα τους είχα στείλει και mail για επιστροφή συσκευής αλλά οκ αφού έστρωσε πρώτα με το kernel του franco και τώρα με το τελευταίο update είμαι οκ!
  10. Εγώ πάντως μετά το πρώτο reboot δεν έχω κάποιο πρόβλημα..
  11. Καλησπέρα σε όλους παραθέτω παρακάτω την ελληνική κοινότητα του Oneplus στο Google+ για όποιον ενδιαφέρεται: https://plus.google.com/communities/103650748255864230844?hl=el
  12. Και εγώ στο Tag για καφέ θα πάω τελικα!! :p:lol::p:lol::p:lol:
×
×
  • Create New...