Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα την εντύπωση ότι η Nillkin δεν έχει στρογγυλεμένες άκρες γιατί δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στην σελίδα τους.

γνωριζουμε εαν η Orzly η nilkin εχoυν στρογγυλεμενες ακρες?

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γνωριζουμε εαν η Orzly η nilkin εχει στρογγυλεμενες ακρες?

Η Orzly έχει σίγουρα, το αναφέρει στην σελίδα της εταιρίας.

Anti-chip rounded edge improves gliding and grip experience.

Είχα την εντύπωση ότι η Nillkin δεν έχει στρογγυλεμένες άκρες γιατί δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στην σελίδα τους.

κοιτα το τηλεφωνο σου στην γωνια της οθονης του. κανει την ιδια καμπυλη ακριβως οπως στο τηλεφωνο και εφαρμοζει τελεια

Η Orzly έχει σίγουρα, το αναφέρει στην σελίδα της εταιρίας.

Anti-chip rounded edge improves gliding and grip experience.

αυτη δεν εννοεις?http://www.amazon.co.uk/dp/B00KQKATH8/ref=pe_385721_37038051_TE_3p_dp_1

κοιτα το τηλεφωνο σου στην γωνια της οθονης του. κανει την ιδια καμπυλη ακριβως οπως στο τηλεφωνο και εφαρμοζει τελεια

Δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου, το παρήγγειλα χθες βράδυ, υπολογίζω να το έχω τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου. Απλά ψάχνω τα υπόλοιπα που θα χρειαστώ για να τα βάλω από την αρχή με το που το πάρω.

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτη δεν εννοεις?http://www.amazon.co.uk/dp/B00KQKATH8/ref=pe_385721_37038051_TE_3p_dp_1

Φαίνεται να είναι η ίδια, αρκεί να μην είναι κάποια απομίμηση. Στο link που σου έδωσα έχει περισσότερες πληροφορίες για το κρύσταλλο.

Δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου, το παρήγγειλα χθες βράδυ, υπολογίζω να το έχω τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου. Απλά ψάχνω τα υπόλοιπα που θα χρειαστώ για να τα βάλω από την αρχή με το που το πάρω.

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φαίνεται να είναι η ίδια, αρκεί να μην είναι κάποια απομίμηση. Στο link που σου έδωσα έχει περισσότερες πληροφορίες για το κρύσταλλο.

δεν πιστευω να ειναι μουφα απο amazon.εαω γνωριζει καποιος ας μας πει πριν παραγγειλουμε.

εμενα εχει φυγει απο mailboxde την προηγουμενη δευτερα κ ακομη δεν εχει μπει ελλαδα..αγνοειται απο την τριτη!!!

εμενα εχει φυγει απο mailboxde την προηγουμενη δευτερα κ ακομη δεν εχει μπει ελλαδα..αγνοειται απο την τριτη!!!

Ρε συ, τα εχεις διαβάσει τόσες φορές και πάλι, ανησυχείς...

DHL σημαίνει ταξιδευει ΟΔΙΚΩΣ και θα κάνει 7-8 μέρες μέχρι να το δεις να μπαίνει Ελλάδα

Χαλαρά και υπομονή.-

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ρε συ, τα εχεις διαβάσει τόσες φορές και πάλι, ανησυχείς...

DHL σημαίνει ταξιδευει ΟΔΙΚΩΣ και θα κάνει 7-8 μέρες μέχρι να το δεις να μπαίνει Ελλάδα

Χαλαρά και υπομονή.-

εμ ελα ντε..απλα η αγωνια το να περιμενεις ρε συ αντωνη.

Μπολονια ειναι και σενα ?

στην Feucht, Germany απο την τριτη κ λεει "The international shipment has been processed in the export parcel center".αναμονη..

Ιδια μερα καναμε παραγγελια.Bologna αναχώρησε 19/9 και επομενο event Τριτη 23/9 λεει.Για να δουμε..

Edited by panosmaria2011
NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

Ιδια μερα καναμε παραγγελια.Bologna αναχώρησε και επομενο event Τριτη 23/9 λεει.Για να δουμε..

απλα εγω επελεξα την dhl,εφυγε την προηγουμενη δευτερα απο mailboxde,υπολογιζω αυριο να μπει ελλαδα.

Edited by geo35

Έχει αγοράσει κανείς από icell πρόσφατα; Αν η τιμή δεν έχει τραγική διαφορά σκέφτομαι να το πάρω από εκεί.

edit: από το oneplus.EU στέλνουν κανονικά Ελλάδα;

Edited by akpe

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

απλα εγω επελεξα την dhl,εφυγε την προηγουμενη δευτερα απο mailboxde,υπολογιζω αυριο να μπει ελλαδα.

Μάλλον μαζι θα έρθουν με το δικό μου ... Εγω πήρα τηλ στα κεντρικα να μου πούνε περίπου Ημ/νια παραλαβής και μου είπαν για σίγουρα να ξανακαλεσω απο την Τρίτη... Αυτο το οδικώς ειναι σκέτη ταλαιπωρία αλλα τι να κάνουμε.. Αν θέλαμε express ας δίναμε 40 ευρώ...

αν περισσεύει καμία θα ήθελα και εγώ μια Edited by leo06

Ιδια μερα καναμε παραγγελια.Bologna αναχώρησε 19/9 και επομενο event Τριτη 23/9 λεει.Για να δουμε..

και μένα το ίδιο

Παιδια θα εχει 1000ειπωθει σιγουρα αλλα θα εκτιμουσα μια απαντηση αν http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Frosted-Matte-Hard-Cover-Case-Shell-LCD-Guard-For-OnePlus-One-A0001-/221466976405 αυτη η θηκη αξιζει, ο σελλερ π εβαλα ειναι καλος και εχει παρει και καποιος αλλος? και εχει μεσα κ screen protector?

Ευχαριστω

έχουμε κανένα invite?? θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό. Ευχαριστώ
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Παιδια θα εχει 1000ειπωθει σιγουρα αλλα θα εκτιμουσα μια απαντηση αν http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Frosted-Matte-Hard-Cover-Case-Shell-LCD-Guard-For-OnePlus-One-A0001-/221466976405 αυτη η θηκη αξιζει, ο σελλερ π εβαλα ειναι καλος και εχει παρει και καποιος αλλος? και εχει μεσα κ screen protector?

Ευχαριστω

Ο πωλητής είναι μια χαρά.

Όσον αφορά την θήκη δεν την έχω, αλλά εμένα μου άρεσε. Αν δεν είχα παραγγείλει την πορτοκαλί της OPO και το κόκκινο μεταλλικό bumper, θα την έπαιρνα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ειχα γραψει ποιο παλια για το nillkin :)

Στο Nillkin Tempered Glass αυτο που με ''χαλαει'' ειναι οτι δεν ειναι 2,5D. Οταν σερνω το δακτυλο απο κατω προς τα επανω για να ''πατησω'' καποιο απο τα πληκτα (home - back - Ξ) ή οταν το δακτυλο ειναι χαμηλα ''ετοιμο'' για να επιλεξω καποιο απο τα πληκτα νιωθω το ''σκαλοπατακι''.

Καποια στιγμη θα αγορασω καποιο αλλο καινουριο με 2,5D.

Edit 2.5d http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=Tempered+Glass+2.5d+for+OnePlus+One&catId=&initiative_id=SB_20140921111906

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ