geo35 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Είχα την εντύπωση ότι η Nillkin δεν έχει στρογγυλεμένες άκρες γιατί δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στην σελίδα τους. γνωριζουμε εαν η Orzly η nilkin εχoυν στρογγυλεμενες ακρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 γνωριζουμε εαν η Orzly η nilkin εχει στρογγυλεμενες ακρες? Η Orzly έχει σίγουρα, το αναφέρει στην σελίδα της εταιρίας. Anti-chip rounded edge improves gliding and grip experience. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Είχα την εντύπωση ότι η Nillkin δεν έχει στρογγυλεμένες άκρες γιατί δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στην σελίδα τους. κοιτα το τηλεφωνο σου στην γωνια της οθονης του. κανει την ιδια καμπυλη ακριβως οπως στο τηλεφωνο και εφαρμοζει τελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Η Orzly έχει σίγουρα, το αναφέρει στην σελίδα της εταιρίας. Anti-chip rounded edge improves gliding and grip experience. αυτη δεν εννοεις?http://www.amazon.co.uk/dp/B00KQKATH8/ref=pe_385721_37038051_TE_3p_dp_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 κοιτα το τηλεφωνο σου στην γωνια της οθονης του. κανει την ιδια καμπυλη ακριβως οπως στο τηλεφωνο και εφαρμοζει τελεια Δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου, το παρήγγειλα χθες βράδυ, υπολογίζω να το έχω τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου. Απλά ψάχνω τα υπόλοιπα που θα χρειαστώ για να τα βάλω από την αρχή με το που το πάρω. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτη δεν εννοεις?http://www.amazon.co.uk/dp/B00KQKATH8/ref=pe_385721_37038051_TE_3p_dp_1 Φαίνεται να είναι η ίδια, αρκεί να μην είναι κάποια απομίμηση. Στο link που σου έδωσα έχει περισσότερες πληροφορίες για το κρύσταλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου, το παρήγγειλα χθες βράδυ, υπολογίζω να το έχω τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου. Απλά ψάχνω τα υπόλοιπα που θα χρειαστώ για να τα βάλω από την αρχή με το που το πάρω. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαίνεται να είναι η ίδια, αρκεί να μην είναι κάποια απομίμηση. Στο link που σου έδωσα έχει περισσότερες πληροφορίες για το κρύσταλλο. δεν πιστευω να ειναι μουφα απο amazon.εαω γνωριζει καποιος ας μας πει πριν παραγγειλουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spycon69 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Επιβεβαιώνω και εγω οτι η Orzly έχει τέλεια εφαρμογή με καμπυλότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 εμενα εχει φυγει απο mailboxde την προηγουμενη δευτερα κ ακομη δεν εχει μπει ελλαδα..αγνοειται απο την τριτη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 εμενα εχει φυγει απο mailboxde την προηγουμενη δευτερα κ ακομη δεν εχει μπει ελλαδα..αγνοειται απο την τριτη!!! Ρε συ, τα εχεις διαβάσει τόσες φορές και πάλι, ανησυχείς... DHL σημαίνει ταξιδευει ΟΔΙΚΩΣ και θα κάνει 7-8 μέρες μέχρι να το δεις να μπαίνει Ελλάδα Χαλαρά και υπομονή.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ρε συ, τα εχεις διαβάσει τόσες φορές και πάλι, ανησυχείς... DHL σημαίνει ταξιδευει ΟΔΙΚΩΣ και θα κάνει 7-8 μέρες μέχρι να το δεις να μπαίνει Ελλάδα Χαλαρά και υπομονή.- εμ ελα ντε..απλα η αγωνια το να περιμενεις ρε συ αντωνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vdiesel Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ευχαριστώ τον lemonis για την πρόσκληση που μου έστειλε, έγινε η παραγγελία και τώρα αναμονή.Ευχαριστώ παρά πολύ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 εμενα εχει φυγει απο mailboxde την προηγουμενη δευτερα κ ακομη δεν εχει μπει ελλαδα..αγνοειται απο την τριτη!!! Μπολονια ειναι και σενα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Μπολονια ειναι και σενα ? στην Feucht, Germany απο την τριτη κ λεει "The international shipment has been processed in the export parcel center".αναμονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) Μπολονια ειναι και σενα ? Ιδια μερα καναμε παραγγελια.Bologna αναχώρησε 19/9 και επομενο event Τριτη 23/9 λεει.Για να δουμε.. Edited September 21, 2014 by panosmaria2011 Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) Ιδια μερα καναμε παραγγελια.Bologna αναχώρησε και επομενο event Τριτη 23/9 λεει.Για να δουμε.. απλα εγω επελεξα την dhl,εφυγε την προηγουμενη δευτερα απο mailboxde,υπολογιζω αυριο να μπει ελλαδα. Edited September 21, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) Έχει αγοράσει κανείς από icell πρόσφατα; Αν η τιμή δεν έχει τραγική διαφορά σκέφτομαι να το πάρω από εκεί. edit: από το oneplus.EU στέλνουν κανονικά Ελλάδα; Edited September 21, 2014 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyragou Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 παιδια βλεπω αγοραζετε αρκετοι. Please θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος μου εδινε μια invitation! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saman25 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 απλα εγω επελεξα την dhl,εφυγε την προηγουμενη δευτερα απο mailboxde,υπολογιζω αυριο να μπει ελλαδα. Μάλλον μαζι θα έρθουν με το δικό μου ... Εγω πήρα τηλ στα κεντρικα να μου πούνε περίπου Ημ/νια παραλαβής και μου είπαν για σίγουρα να ξανακαλεσω απο την Τρίτη... Αυτο το οδικώς ειναι σκέτη ταλαιπωρία αλλα τι να κάνουμε.. Αν θέλαμε express ας δίναμε 40 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) αν περισσεύει καμία θα ήθελα και εγώ μια Edited September 21, 2014 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ιδια μερα καναμε παραγγελια.Bologna αναχώρησε 19/9 και επομενο event Τριτη 23/9 λεει.Για να δουμε.. και μένα το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Παιδια θα εχει 1000ειπωθει σιγουρα αλλα θα εκτιμουσα μια απαντηση αν http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Frosted-Matte-Hard-Cover-Case-Shell-LCD-Guard-For-OnePlus-One-A0001-/221466976405 αυτη η θηκη αξιζει, ο σελλερ π εβαλα ειναι καλος και εχει παρει και καποιος αλλος? και εχει μεσα κ screen protector? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 έχουμε κανένα invite?? θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό. Ευχαριστώ Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Παιδια θα εχει 1000ειπωθει σιγουρα αλλα θα εκτιμουσα μια απαντηση αν http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Frosted-Matte-Hard-Cover-Case-Shell-LCD-Guard-For-OnePlus-One-A0001-/221466976405 αυτη η θηκη αξιζει, ο σελλερ π εβαλα ειναι καλος και εχει παρει και καποιος αλλος? και εχει μεσα κ screen protector? Ευχαριστω Ο πωλητής είναι μια χαρά. Όσον αφορά την θήκη δεν την έχω, αλλά εμένα μου άρεσε. Αν δεν είχα παραγγείλει την πορτοκαλί της OPO και το κόκκινο μεταλλικό bumper, θα την έπαιρνα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) Ειχα γραψει ποιο παλια για το nillkin :) Στο Nillkin Tempered Glass αυτο που με ''χαλαει'' ειναι οτι δεν ειναι 2,5D. Οταν σερνω το δακτυλο απο κατω προς τα επανω για να ''πατησω'' καποιο απο τα πληκτα (home - back - Ξ) ή οταν το δακτυλο ειναι χαμηλα ''ετοιμο'' για να επιλεξω καποιο απο τα πληκτα νιωθω το ''σκαλοπατακι''. Καποια στιγμη θα αγορασω καποιο αλλο καινουριο με 2,5D. Edit 2.5d http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=Tempered+Glass+2.5d+for+OnePlus+One&catId=&initiative_id=SB_20140921111906 Edited September 21, 2014 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 thanks για τις απαντησεις παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts