overpower Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 1. Ναι 3. Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapadolias Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Χαίρετε παιδιά.Πήρα 2 προσκλήσεις σήμερα για 2 64άρια. Όποιος επιθυμεί ,ας κάνει claim. https://account.oneplus.net/invite/claim/GL2Q-N7PO https://account.oneplus.net/invite/claim/GLQW-YVNW-SOIM-CNTRCZKG-36IU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikouts Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Καλησπέρα παιδιά έχω και εγώ 2 invites είναι μέχρι σήμερα όποιος ενδιαφέρετε ας κάνει claim: https://account.oneplus.net/invite/claim/GL61-WPE3-OI5B-O2YK https://account.oneplus.net/invite/claim/GLMI-XO34-4CZI-J9ES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 (edited) Αν και λίγο μπερδεμένα τα links την βρήκα την άκρη και την τσίμπησα την μια πρόσκληση..Ευχαριστώ πολύ το μέλος npapadolias ..Νομίζω πως το έχω παραγγείλει..λέει Pending Shipment..χεχε..θα δείξει :P Edited March 20, 2015 by magiktigra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Αλλο ενα invite απο μενα http://mandrillapp.com/track/click/30146609/account.oneplus.net?p=eyJzIjoiQVVmdFdKSUpQNkRiWHJjdEZwOUI1MURKSlBvIiwidiI6MSwicCI6IntcInVcIjozMDE0NjYwOSxcInZcIjoxLFwidXJsXCI6XCJodHRwczpcXFwvXFxcL2FjY291bnQub25lcGx1cy5uZXRcXFwvaW52aXRlXFxcL2NsYWltXFxcL0dMVFctUzZCVC00WkRHLUkyNkVcIixcImlkXCI6XCI0ZjJlYjIzOTYzZmQ0NzUxODc3ZDE1OGFmNjIwODUxZlwiLFwidXJsX2lkc1wiOltcImI4YTk0NjQ3ZjM3NTNiMzU0MGE5NGYxNmQwOWUzOTRjZTZkMTBjY2ZcIl19In0. Γιατι λεει οτι δεν στέλνει ελλαδα ρε παιδιά; αφου εχουν ηδη στειλει καποια. Edit: το εχω βαλει σωστα το invite? Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Και από εμένα μια πρόσκληση εδώ https://account.oneplus.net/invite/claim/GLE2-LVTD-ZTEF-NEAZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) Έχω μια πρόσκληση για το 64GB Sandstone Black! PM όποιος ενδιαφέρεται. :happy: Edit: Δόθηκε στο μέλος kyrgeo1978. Edited March 22, 2015 by NikoSoti Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapadolias Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Χαίρεται παιδιά.Μήπως ξέρετε αν υπάρχουν δωρεάν cyanogen themes για αλλαγή γραμματοσειρών κτλ. ,γιατί στην συσκευή είναι όλα εκτός από 3 ,επι πληρωμή.Ή να περιμένω την αναβάθμιση σε cm12?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Χαίρεται παιδιά.Μήπως ξέρετε αν υπάρχουν δωρεάν cyanogen themes για αλλαγή γραμματοσειρών κτλ. ,γιατί στην συσκευή είναι όλα εκτός από 3 ,επι πληρωμή.Ή να περιμένω την αναβάθμιση σε cm12?Ευχαριστώ. Δες αυτό το ποστ μου και τα υπόλοιπα 20 παρακάτω... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapadolias Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ευχαριστώ πολύ.Κατέβασα 3 και θα τα δοκιμάσω.Να 'σαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Aν υπαρχει καποια προσκληση για 64αρι που μπορειτε να μου δωσετε θα με σωζατε, γιατι τριτη ολη μερα θα δουλευω (υπηρεσια) και πολυ δυσκολα να μπορεσω να κανω κατι θα γινεται λογικα χαμος γτ μετα η τιμη αλλαζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Έχω πρόσκληση για το 64 black. Ας στείλει πμ οποιος το θελει. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 παιδια, το Invite ποσες μερες μπορεις να το κρατησεις αν το κανεις claim? Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) παιδια, το Invite ποσες μερες μπορεις να το κρατησεις αν το κανεις claim? Μια η δυο μέρες κρατάνε συνηθως, απο όσο ξερω τουλαχιστον. Edited March 22, 2015 by gkarako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 καλημερα παιδια......! Τα λεφτα μπηκαν στην prepaid και ειμαι ετοιμος...! το μονο που λειπει ειναι μια προσκληση για ενα 64αρι...! Aν εχει καποιος μια να προσφερει θα ημουν ευγνωμον ! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για κάποια πρόσκληση για το 64αρι. Ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Παιδιά αν σας είναι ευκολο μπορειτε να μου στείλετε και με να μια πρόσκληση για το 64αρι μέσω ΠΜ? θα σας ήμουν ευγνώμων! Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Υπομονη μεχρι την Τριτη για οσους το θελουν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Από που θα πάρουμε την πρόσκληση? Φίλε FοT1s, όπως και συ ζήτησες πρόσκληση για να αγοράσεις το OPO πριν από λίγο καιρό έτσι ζητάμε και μεις από τα μέλη του φορουμ που ισως τους περισσεύει κάποια προσκληση. οπότε το σχόλιο σου περί υπομονής με χαλαρό ύφος το θεωρώ περιττό. Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Φίλε FοT1s, όπως και συ ζήτησες πρόσκληση για να αγοράσεις το OPO πριν από λίγο καιρό έτσι ζητάμε και μεις από τα μέλη του φορουμ που ισως τους περισσεύει κάποια προσκληση. οπότε το σχόλιο σου περί υπομονής με χαλαρό ύφος το θεωρώ περιττό. Η διαφορα ειναι πως και προσκληση να μην βρεις η να μην υπαρχει, εσυ θα μπορεις να το παρεις σε αντιθεση με εμενα και με πολλα ατομα που το αγοραζες μονο με προσκληση χωρις να υπαρχει αυτο καθε Τριτη. Οποτε, γι'αυτο το χαλαρο υφος μου, γιατι εχεις εναλλακτικη λυση και δεν ειναι μονοδρομος οπως ηταν. :) Edited March 22, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) τις 2 τελευταίες βδομάδες που παρακολουθώ το oneplus.net πιο επισταμένα, μου βγαλε "open sales" και τις 2 τρίτες. αλλά επειδή φοβάμαι οτι κατι θα στραβωσει αυτη την τριτη λογω ανατιμολογισης απο 25η Μαρτιου ειπα να ζητησω προσκληση ;) Edited March 22, 2015 by zafiris87 Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) τις 2 τελευταίες βδομάδες που παρακολουθώ το oneplus.net πιο επισταμένα, μου βγαλε "open sales" και τις 2 τρίτες. αλλά επειδή φοβάμαι οτι κατι θα στραβωσει αυτη την τριτη λογω ανατιμολογισης απο 25η Μαρτιου ειπα να ζητησω προσκληση Οπότε, που ειναι το προβλημα ακριβως? Θελω να πω, και προσκληση να μην βρεις, μην αγχονεσαι, θα μπορεις να το αγορασεις την Τριτη που ειναι ανοιχτες οι προσκλησεις. Αν δεν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα, δεν θα ηταν χαλαρο το υφος μου. Οπως και να' χει, σορρυ αν το πηρες καπως και προσβληθηκες. ;) *Αν δεν κανω λαθος, η τιμη θα ειναι η ιδια οπως ηταν για αυτην την Τριτη χωρις καποια αλλαγη. Edited March 22, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 no hard feelings, mate! ;) Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos4 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλημέρα η παραγγελία έγινε στης 13/3 με royal mail και ακόμα τίποτα . Ξέρει κανείς πόσο καιρό θέλει ? Γνωρίζουμε αν έρχεται με ελτα ή με κάποια courier ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 απο το επισημο σαιτ ποσο ειναι παιδια τα μεταφορικα για ελλαδα και ποσες μερες θελει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts