Jump to content

krnl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    169
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by krnl

  1. Καλύτερο smartphone: Huawei Nexus 6P Καλύτερο tablet: Microsoft Surface Pro 4 Value for Money device: Xiaomi RedMi Note 3 Μεγαλύτερη απογοήτευση 2015: Apple iPhone 6S
  2. krnl

    OnePlus One

    Dispute άμεσα. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Τραγικό support για άλλη μια φορά.
  3. krnl

    OnePlus One

    Δεν ξέρω πάντως αν είναι η ιδέα μου αλλά η συσκευή ακόμα και στη φόρτιση ζεσταίνεται τρελά με την nightly που περιέχει τον kernel με το touch fix.
  4. krnl

    OnePlus One

    Πέρασα την σημερινή CM12.1 και τα προβλήματα αφής εξαφανίστηκαν. Κρατάω μικρό καλάθι και δεν κλείνω το case στην oneplus γιατί δεν το έχω βάλει ακόμα στην τσέπη μου... Παρ' όλα αυτά φαίνεται όντως να το επίλυσαν.
  5. krnl

    OnePlus One

    Εμένα μου το παίζουν τρελίτσα... Τους είχα στείλει το βίντεο αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=55i4HFILcZg (ειδικά στο 0:22+ φαίνεται καθαρά το πρόβλημα με τα δύο δάχτυλα) Και μου απάντησαν σήμερα ο,τι δεν φαίνεται καθαρά το πρόβλημα και πρέπει να τους στείλω άλλο βίντεο που να φαίνεται. Ευτυχώς που έχω ακόμα χρόνο στο paypal να ανοίξω case και να τους στείλω πίσω τη σαβούρα που πουλάνε (ναι δυστυχώς έλεγα τα καλύτερα λόγια για το συγκεκριμένο αλλά είναι να μη σου τύχει).
  6. krnl

    LG Optimus G (E975)

    Ναι μάλλον έκανα μλκια... Νταξ 10€ μου κόστισε.... Το θέμα είναι ο,τι μάλλον δεν θα μπορέσω ούτε ολόκληρη την lcd δεν θα βρω χρόνο και διάθεση να αλλάξω. Και σε εκείνη την περίπτωση θα έχω πετάξει 50 και όχι 10. :p
  7. krnl

    LG Optimus G (E975)

    Πριν αρκετό καιρό, έφαγε μια σούπα το κινητάκι και μου έσπασε το digitizer. Έκανα παραγγελία νέο digitizer από ebay και κόλλα UV και τα έχω στα χέρια μου αλλά λόγω έλλειψης χρόνου μάλλον δεν θα καταφέρω να ασχοληθώ. Από την LG μου ζητάνε 120€ για αλλαγή και LCD οπότε δεν νομίζω να αξίζει μιας και του είχα πάρει στα 129€ από την προσφορά της vodafone. Για να μην αχρηστευτεί, τι επιλογές έχω; Πόσα θα μου ζητήσουν σε κάποιο κατάστημα επιδιορθώσεων έξω; Αξίζει; Ευχαριστώ
  8. krnl

    OnePlus One

    Θες να ενημερώσεις πότε άνοιξες ticket για το πρόβλημα; Γιατί εγώ έχω ανοίξει εδώ και μια εβδομάδα και πέρα από το υποτιθέμενο patch δεν έχουν ασχοληθεί άλλο.
  9. krnl

    OnePlus One

    Δεν θα επιλύσει κάτι το patch. Απλά θα σου φέρει το κινητό στην εργοστασιακή κατάσταση αλλά καν' το ώστε να μπορέσεις να τους επιβεβαιώσεις ο,τι έχεις πρόβλημα. Θα +φωνήσω πως δεν είναι θέμα θερμοκρασίας.
×
×
  • Create New...