NeverMind Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 21.50€ βγαίνει η Diztronic απο amazon.de (14η θήκη + 7.5€ τα μεταφορικα). Αν ειναι κανεις απο Θεσσαλονίκη και ψήνεται να την παραγγείλουμε μαζί, ας μου στείλει pm. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Εγώ έδωσα 23,69€ από amazon uk. Την περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Aν ενδιαφερεται κανεις εχω μια κοκκινη diztronic που καθεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Aν ενδιαφερεται κανεις εχω μια κοκκινη diztronic που καθεται Με bamboo πλάτη μήπως έχεις δοκιμάσει η ξέρεις αν χωράει? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Aν ενδιαφερεται κανεις εχω μια κοκκινη diztronic που καθεται Ενδιαφέρομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Με bamboo πλάτη μήπως έχεις δοκιμάσει η ξέρεις αν χωράει? Δυστηχως οχι , δεν γνωριζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Με bamboo πλάτη μήπως έχεις δοκιμάσει η ξέρεις αν χωράει? Χωράει αλλά παραμορφωνεται κάπως η θήκη και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι όμορφο. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnxt660x Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Το παράγγειλα πριν λιγο χωρις προβλημα. Το 64 giga τελικα. Επέλεξα το πιο φθηνό τροπο αποστολής, πόσες μέρες περίπου θα κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Αν είσαι Αθήνα την άλλη Παρασκευή θα το έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 10 μέρες συνολικά θα κάνει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Δυο προσκλήσεις και απο μένα!! Καλές αγορές!! https://account.oneplus.net/invite/claim/GLNH-W3YZ-JUUI-STWL https://account.oneplus.net/invite/claim/GLWQ-4HXC-TGPA-GLDR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 2 προσκλήσεις και από εμένα. Οι 2 πρώτοι σε πμ της πήραν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Μόλις έφτασαν δύο invites (ισχύουν για 2 ημέρες). Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει pm. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 εχω 2 invites διαθεσιμα. οποιος θελει στελνει pm με το email του για να του την πασαρω. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsot Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Και εγω αλλες 2 προσκλησεις! Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ. (Επιδημια προσκλησεων....) Edit: Η πρωτη δοθηκε στον MrGiftgod. Edited April 15, 2015 by johntsot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkakoulidis Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Δυο διαθέσιμες προσκλήσεις... Παράθεση m365.gr Το φόρουμ των xiaomi scooters στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGiftgod Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Ανταλλαζω ενα invite των 64gb για ενα των 16gb... Υπαρχουν 2 invite... Edited April 15, 2015 by MrGiftgod ορθογραφικο λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Κατακλυσμός προσκλήσεων!!! :lol: Μου ήρθαν κι εμένα 2 προσκλήσεις να τις μοιραστώ! Όποιος ενδιαφέρεται για το 64GB Sandstone Black ας στείλει π.μ. :) Edit: Λήγουν σε 2 μέρες! Edited April 15, 2015 by NikoSoti Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4b Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Και από εμένα παιδιά 2 προσκλησούλες! Οι 2 πρώτοι που θα στείλουν pm είναι δικές τους :) Παράθεση Experts.Hosting - Hosting Solutions http://experts.hosting Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ανταλλαζω ενα invite των 64gb για ενα των 16gb... Υπαρχουν 2 invite... Εδώ μέσα δεν ανταλλάζουμε προκλήσεις, απλά τις δίνουμε, επίσης πρόσκληση για το 16GB είναι πολύ δύσκολο να βρεις γιατί δεν το παίρνει σχεδόν κανένας. Πιο εύκολα περιμένεις μέχρι την Τρίτη που έχει ανοιχτές τις παραγγελίες για να αγοράσεις το 16GB χωρίς πρόσκληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Και εγω αλλες 2 προσκλησεις! Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ. (Επιδημια προσκλησεων....) Edit: Η πρωτη δοθηκε στον MrGiftgod. Ανταλλαζω ενα invite των 64gb για ενα των 16gb... Υπαρχουν 2 invite... Ανταλλάζεις invite που στο εδωσε κιολας παιδί από εδώ μέσα? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGiftgod Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 ναι γιατι δεν ηξερα οτι ειναι για την εκδοση των 64 , εγω ηθελα για το 16 οποτε οποιος το θελει του το δινω...το περιεργο που ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 ναι γιατι δεν ηξερα οτι ειναι για την εκδοση των 64 , εγω ηθελα για το 16 οποτε οποιος το θελει του το δινω...το περιεργο που ειναι? Το περιεργο ειναι ότι εδω μεσα ολοι τις δινουν απλόχερα και εσυ τις ανταλλάζεις? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ανταλλαζω ενα invite των 64gb για ενα των 16gb... Υπαρχουν 2 invite... Προσωπικα δεν εχω δει Invite για 16ari καλυτερα μπες παρτο τριτη που δεν χρειαζεται προσκληση , αν και να σου πω την αληθεια καλυτερα κοιτα το 64αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Την καλημέρα μου σε όλους. Δύο προσκλήσεις https://account.oneplus.net/invite/claim/GL9M-YBIU-TIFT-W94R https://account.oneplus.net/invite/claim/GLA4-VM2L-VLNR-FP0D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts