Jump to content

agelakos12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    220
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by agelakos12

  1. Συμφωνώ και εγώ απόλυτα. Τώρα ανοίγει κατευθείαν.
  2. Το update είναι ότι καλύτερο!!!!!! Καλύτερη μπαταρία!!!
  3. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η πολιτική ενημερώσεων για τα Google Pixel 7 pro??
  4. Δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεσαι??? Τι είναι τα ilo ή ins??
  5. Οπότε το ρυθμίζουμε σε SEK και εαν θέλουμε να το γυρίσουμε στο εργοστασιακό σε EUR???
  6. Είναι ασφαλές, για s 23 ultra???? Μπορούμε να γυρίσουμε στην εργοστασιακή ρύθμιση. Θα έχουμε θέμα με εγγύηση???
  7. Το Pixel 7 Pro δεν θα φέρει στην Ελλάδα η Vodafone https://techblog.gr/mobile/to-pixel-7-pro-tha-ferei-stin-ellada-vodafone-apokleistiko/
  8. Η Vodafone σκοπεύει να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των Pixel smartphones και των wearable συσκευών της Google στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στις χώρες που αυτή δραστηριοποιείται. Δυστυχώς δεν αναφέρει σε ποιες ακριβώς περιοχές αυτό θα καταφθάσει συγκεκριμένα. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι δεν θα φέρει μόνο τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro αλλά και τα Pixel Watch και Pixel Buds. Η Vodafone και η Google συνεργάστηκαν και στη βελτίωση της αποστολής και λήψης μηνυμάτων με την υιοθέτηση του RCS, ενώ ο πάροχος κάνει το Android TV την προτιμώμενη πλατφόρμα στα Vodafone TV set top boxes. Το Pixel 7 είναι από τα καλύτερα smartphones της αγοράς, αν όχι το καλύτερο με επίσημη υποστήριξη από την Vodafone και service αν τελικά το δούμε και στην Ελλάδα. https://techmaniacs.gr/vodafone-pixel-7/
  9. Πλέον και Vodafone με sim καθώς και esim Cosmote δουλεύουν απροβλημάτιστα με Shizuku. Μακάρι να ξεκλειδώσουν και το 5g.
  10. Τελικά με Vodafone πάντα έχω VoLTE και κάποιες Wificalling (δεν γνωρίζω γιατί) και με Cosmote esim πάντα έχω και VoLTE και WiFi calling.
  11. Είναι εφικτό να δουλέψει το κινητό μόνο με 2 esim??? Διαφορετικών εταιριών.
  12. Το έκανα 3 με 4 φορές. Το ίδιο παραμένει χωρίς μεταβολή.
  13. Στην τελευταία. Δεν έχω πειράξει τίποτα. Είναι μαμα ακόμη.
  14. Σε Vodafone σε sim παρόλο που είναι κανονικά ενεργοποιημένα, τίποτα δεν λειτουργεί. Σε Cosmote esim λειτουργεί το wificalling και όχι το VOLTE. Αντίστοιχα στο *#*#4636#*#* στην κατάσταση υπηρεσίας IMS για Vodafone είναι η φωνή μέσω LTE διαθέσιμη και όχι η Φωνή μέσω δικτύου Wifi. Το αντίστροφο στην esim Cosmote. Κάποιος εάν γνωρίζει τι επιλέγουμε στον Ορισμό προτεινόμενου Δικτύου???
  15. Επιβεβαιώνω για esim Cosmote για wificalling. Στην sim 1 έχω Vodafone την πρώτη κλήση μου έβγαλε την ένδειξη, μετά όμως όχι.
  16. Επιβεβαιώνω για esim Cosmote για wificalling. Στην sim 1 έχω Vodafone την πρώτη κλήση μου έβγαλε την ένδειξη, μετά όμως όχι.
  17. Κάποιος πιο εύκολος τρόπος για root υπάρχει???? Εδώ στο forum μου έστειλαν αλλά είναι λίγο μπέρδεμα.
  18. Καλησπέρα εαν κάνω root το pixel σβήνονται όλα μέσα από το κινητό???
  19. Σε ευχαριστώ πολύ. Μόνο αυτά κάνουμε και τέλος???
  20. Κάποιος από τους γνώστες του forum και του νήματος, να δώσει και σε εμάς τους μη μυημένους σαφείς οδηγίες για root ????
  21. Εαν είχε και 5G kai volte και wifi calling νομίζω θα ήταν το καλύτερο κινητό. Που πάλι είναι το καλύτερο. Και εμένα δεν λεν να μου το στείλουν το watch.
  22. Κάποια συντόμευση για στιγμιότυπο οθόνης??? Επίσης πως ενεργοποιώ το διπλό tap για ενεργοποίηση οθόνης?? Το κινητό είναι απλά εξαιρετικό.
  23. Από που το είχες αγοράσει το κινητό. Και με ποιο τρόπο δηλ. με στοιχεία κάποιου συγγενή ή φίλου από εξωτερικό??
  24. Πως μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα του ήχου σε ακουστικά κτλ., για παράδειγμα στην Huawei υπάρχει το Histen.
×
×
  • Create New...