gvlahos Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μήπως πλανιέται στον αέρα κανα invite για sandstone black ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 μοιρασαμε το πρωι πανω απο 6.αργησες λιγο απο οτι φαινεται.αν και κανενας απο αυτους που τις πηρε δεν το ανεφερε στο φορουμ.με κανει να αναρωτιεμαι αν τις πηρε ενα μονο ατομο με σκοπο να τις πουλησει καπου.απο την αλλη ειναι κριμα να ληξουν οι προσκλησεις και αναγκαζομαστε να τις αφησουμε ανοιχτες.. Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Υπαρχει διαθεσιμη προσκληση pm ή απαντηστε με παραθεση εχετε καπου στις 8 ωρες για claim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvlahos Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Υπαρχει διαθεσιμη προσκληση pm ή απαντηστε με παραθεση εχετε καπου στις 8 ωρες για claim Καλησπέρα. Αν υπάρχει ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Το δικό μου έκανε 3 ημέρες να φτάσει στο mailbox.de. Και εγώ την απλή αποστολή διάλεξα. Φίλε μου 3 μέρες από τη στιγμή που το έκαναν dispatch η 3 μέρες από τότε που το παραγγείλεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Μου ηρθε μια προσκληση,οποιος τη θελει πμ,ληγει συντομα σε λιγες ωρες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouzangas Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδες καλησπέρα, περιμένω κι εγω μεσα στη βδομαδα να καταφθασει το δικο μου, απ οτι ειδα στην Ups έφυγε απο Μπολονια κ μ έχουν δώσει εκτιμώμενη μέρα παράδοσης τετάρτη.. σε κάθε περίπτωση, εκτός από τα one plus ακουστικά που θα κυκλοφορήσουν αλλά και αυτά της Oppo έχουμε τίποτα άλλο που να δουλεύει καλά επάνω στο τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Μου ηρθε μια προσκληση,οποιος τη θελει πμ,ληγει συντομα σε λιγες ωρες. :) Δόθηκε στο μέλος gvlahos :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvlahos Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ευχαριστω πολυ τον φιλο dr για την προσκληση. Το masking της ip συνεχιζει να ειναι απαραιτητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ευχαριστω πολυ τον φιλο dr για την προσκληση. Το masking της ip συνεχιζει να ειναι απαραιτητο; Oχι φιλε μου. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiriskou Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 το θελω αλλα θελει και το ναβαρα λαστιχα οποτε...5WF4-H1TU-EF77-N2DM καλοριζικο σε οποιον το παρει :) ΥΓ στο μελλον ελπιζω να με φτιαξει με καμια δικια του προσκληση αν μου χρειαστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 το θελω αλλα θελει και το ναβαρα λαστιχα οποτε...5WF4-H1TU-EF77-N2DM καλοριζικο σε οποιον το παρει :) ΥΓ στο μελλον ελπιζω να με φτιαξει με καμια δικια του προσκληση αν μου χρειαστει φιλε μου για την δωσεις σε καποιον πρεπει να στειλεις το Link ... Δε μπαινει καπου ο 12ψηφιος κωδικος! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ενα invite και απο μενα πρεπει να ληγει σε λιγες ωρες οποιος το θελει ας το χρησιμοποιησει https://account.oneplus.net/invite/claim/ONVF-0IOW-HD3X-TKVY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 μοιρασαμε το πρωι πανω απο 6.αργησες λιγο απο οτι φαινεται.αν και κανενας απο αυτους που τις πηρε δεν το ανεφερε στο φορουμ.με κανει να αναρωτιεμαι αν τις πηρε ενα μονο ατομο με σκοπο να τις πουλησει καπου.απο την αλλη ειναι κριμα να ληξουν οι προσκλησεις και αναγκαζομαστε να τις αφησουμε ανοιχτες.. Ας ελπίσουμε οι μη κάτοχοι όταν έρθει η ώρα (φράγκα στην τσέπη) να υπάρχουν προσκλήσεις έτσι εύκολα ! :) Είναι κρίμα πάντως να μην ακούγεται ούτε ένα ευχαριστώ από αυτούς που παίρνουν τα invites... Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 το θελω αλλα θελει και το ναβαρα λαστιχα οποτε...5WF4-H1TU-EF77-N2DM καλοριζικο σε οποιον το παρει :) ΥΓ στο μελλον ελπιζω να με φτιαξει με καμια δικια του προσκληση αν μου χρειαστει φιλε μου για την δωσεις σε καποιον πρεπει να στειλεις το Link ... Δε μπαινει καπου ο 12ψηφιος κωδικος! Μπαίνει, στο τέλος αυτού: https://account.oneplus.net/invite/claim/ Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 οποίος ενδιαφέρεται να το πάρει έχω και εγώ ένα invite λήγει σήμερα αν δεν το ζητήσει κανείς έως της 9 θα το βάλω στο site oneplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almantza Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Έχω πρόσκληση που λήγει σε λίγες ώρες όποιος ενδιαφέρεται για άμεση αγορά στέλνει προσωπικό μήνυμα! Edit: Δόθηκε! Edited October 18, 2014 by almantza Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Την έδωσα κ γω στο μέλος gvlahos νωριτερα... Ελπίζω να μν τις πουλάει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καπου ειχα πετυχει ενα post που ανεφερε καποιες εφαρμογες που μπορεις να χρησιμοποιησεις για να τσεκαρεις αν το κινητο εχει το yellow stain, αν δουλευει καλα το GPS, το WiFi και διαφορα αλλα. Δεν θυμαμαι ομως αν το ειχα δει σε αυτο το thread. Καμια βοηθεια? Υπαρχει κατι αντιστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Οποιος θελει προσκληση ας στειλει πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvlahos Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Την έδωσα κ γω στο μέλος gvlahos νωριτερα... Ελπίζω να μν τις πουλάει.... Αν δεις καμια δεκαριά σελιδες πισω θα δεις πως έχω αφήσει δύο ή τρεις προσκλήσεις έτσι ελεύθερα, οπότε σιγουρα δεν τις πουλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 https://account.oneplus.net/invite/claim/XJKZ-5TXT-KIWL-LSHW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodor Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 υπάρχει κάποιο invite παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 https://account.oneplus.net/invite/claim/XK7D-EEGS-ETCQ-PFGZ Οποιος προλαβει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Πάντως και εγώ το θεωρώ απαράδεκτο αυτοι που παίρνουν τις προσκλήσεις να μην λένε ουτε ενα ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts