Jump to content

bouzangas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bouzangas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

bouzangas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Για mi note8 το σκέφτηκα βέβαια αλλα κολλάω στο ότι μόνο από κίνα προς το παρόν.. κ με rom κλπ τι θα γίνει? οπωε επισης κ σε θεματα εγγυησης..
  2. Ειμαι πράγματι πολυ ικανοποιημένος κ νιώθω κ αρκετά σίγουρος οτι ακόμα κ προβλήματα να υπαρχουν ερχο ται συνεχώς updates που δίνουν λύσεις! Τωρα όσο για το hype που "δήθεν τάχα" υπάρχει δεν νομιζω οτι αξίζει να γινει καν κουβέντα!
  3. Καλησπέρα παιδες! Θα ήθελα τη βοήθεια όποιου συμφορουμίτη θέλει κ ο ίδιος. Κάτοχος Oneplus One απ τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του έχω αρχίσει και παρατηρώ σημάδια αλλαγής. Καθότι πολύ ικανοποιημένος από τη συσκευή μου σκέφτηκα πολύ ζεστά να τσιμπήσω το oneplus 6.. Κ κάπου εδώ μετά από ψάξιμο παρατήρησα κάθε τόσο κ αντικρουόμενες απόψεις, νταξ haters gonna hate αλλά υπάρχει όντως λόγος για τόση γκρίνια για μπαταρία και κάμερα? Θέλω εξαιρετική οθόνη μγάλου μεγέθους και απροβλημάτιστη ταχύτητα+ η επένδυση π θα κανω να βγάλει τα λεφτά της! Δεν κάιγομαι τόσο πολύ για κάμερες κλπ.. Εχετε τίποτα αντίστοιχο κατα νού? Κ Κίνα θα κοίταζα αλλά κάτι μ λεει πως το mi8 λογικά θα μείνει απλησίαστο τουλάχιστο όσο αφορά εμένα προς το παρόν..
  4. Παιδιά ψάχνω να δω που αναφέρεται το forum σε emulators αλλά έχω χαθεί κάπως.. μήπως μπορεί κάποιος να με ανακατευθύνει? ή μπορώ να κάνω την ερώτηση μου εδώ?
  5. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ αλλά όντως οι τιμές ξεφεύγουν.. το 950 ήταν η πρώτη μου σκέψη αλλά τα windows δν θα βοηθήσουν το άτομο για το οποίο μιλάμε.. Προφανώς κ με το κορυφαία κάμερα εννοούσα στα χρήματα μέχρι βαριά 200€.. Προσωπικά μου άρεσαν και τα μοντέλα της Xiaomi αλλά δεν έχω πιάσει κάποιο στα χέρια μου και πολλά reviews που έχω διαβάσει δν λένε κ τα καλύτερα
  6. Καλησπέρα παίδες, τι θα προτείνατε για ένα μεσήλικα που θέλει νέο smartphone μέχρι 150-180 με 5.5' οθόνη και πολύ αξιόλογη κάμερα; Όσο αξιόλογη κάμερα μπορεί να υπάρξει στα χρήματα αυτά..
  7. Παιδιά καλησπέρα, το pay pal δεν δεχεται τα στοιχεία της κάρτας μου, για την ακριβεια μου λεει denied εδώ κ 2 μέρες που προσπαθώ να κάνω καποια αγορα.. ξερεις κανεις σας κάτι σχετικο?
  8. Καλή τύχη σε όλους παιδιά, καλορίζικο σε όποιον το πάρει(εύχομαι να είμαι εγώ)
  9. Εχει επικοινωνήσει κανείς με το support της Oneplus? έχουν μια βδομάδα τώρα το τηλ μου αλλά τζίφος! και στο chat που προσπαθώ να μιλήσω μαζί τους έχουν άπειρη ουρά και δύσκολα βρίσκεις κάποιον..
  10. Κάτι παρόμοιο είχε βγάλει κ στο Pp της αδερφής μου αλλά ομολογουμένως μετά από κάτι μέρες όταν κ προσπάθησε ξανά όλα ήταν εντάξει, προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα όταν παρήγγειλα κανονικότα μέσω Ebay και πλήρωσα με paypal χωρίς να υπάρχει balance.. κατευθείαν η χρέωση έγινε στην κάρτα μου... χρεωστική πειραιώς
  11. Παιδιά δεν θέλω να τσακωθείτε για τις συσκευές:p προς θεού, η αλήθεια είναι πως δεν μου φαίνεται κ τόσο μεγάλο μειονέκτημα η μη ύπαρξη κάρτας SD αλλά ίσως πάλι κ να κάνω λάθος αλλά κ στο One (οκ είχε 64gb αλλά κ πάλι δεν είχα σε καμία περίπτωση χρησιμοποιήσει τα μισά!) Μήπως η ύπαρξη επέκτασης SD δημιουργεί αυξημένες πιθανότητες lag? Είναι φοβερά τα Specs αλλά μήπως παίζει ενδεχόμενο lag? λογικά η Samsung σαν μεγαλύτερο brand θα λύσει τα ζητήματα με αναβαθμίσεις αλλά κ η LG κάθε άλλο παρά αμελητέα είναι!
  12. Μου αρέσει που έχει τις επιπλέον θήκες κάτι που δείχνει προσωπικότητα, γενικά είναι στις τοπ συσκευές Huawei ε? ώρα είναι να μου προστεθεί κι άλλο στο δίλημμα!! :P. Κι εγώ την ίδια αίσθηση έχω για το 2 κ εφόσον ανεβαίνει στα 400Ε γιατί να μην πάω σε κάτι πιο ''σίγουρο'' τουλάχιστον στο support! Όταν λες θέματα με την αυτονομία? έχω διαβάσει πως η 2550αρα μπαταρία μαζί με τον επεξεργαστή του είναι αρκετά καλός συνδιασμός.. Μούφα?
  13. Παιδιά θα ήθελα την γνώμη όσων μπορούν για το ποια συσκευή εκ των τριών που θα αναφέρω να επιλέξω. Να αναφέρω ότι ήμουν κάτοχος Oneplus One μέχρι κ προ δεκαημέρου αλλά δυστυχώς μετά από μια εντελώς απροσδόκητη βουτιά πιστεύω πως λογικά το support της εταιρίας θα ακυρώσει το RMA που έκανα... Βάση λοιπών αυτού ομολογώ ότι είχα εντυπωσιαστεί από την ποιότητα του One και ώς αποτέλεσμα τώρα είμαι ακόμα πιο περίεργος σχετικά με την επιλογή smartphone.... 4 Συσκευές έχω επιλέξει και ξεχωρίσει οι οποίες μεταξύ τους και διαφέρουν αλλά και μοιάζουν.. 1. Ξανά το One, δεδομένου ότι δεν χρειάζομαι πρόσκληση και η τιμή του είναι χαμηλότερη των άλλων αλλά κ του πόσο εντυπωσιάστηκα στους 11 μήνες που περάσαμε μαζι( με συντρόφευε στη φανταρική μου ζωή) σκέφτομαι να επενδύσω πάλι πάνω του. Το έζησα κ με την 5.1.1 χωρίς root η custom rom και με την παραπάνω από τίμια Cyanogen, το μόνο μελανό σημείο η ελαφριά άνοδος της θερμοκρασίας και ένα σχεδόν αμελητέο lag κατά το πάτημα του πλήκτρου του μενού. Μήπως όμως αυτά δεν έιναι αρκετά πλέον (τα χαρακτηριστικά του) 2. Oneplus 2, Συνήθως το sequel δεν είναι τόσο καλό όσο το αρχικό αλλά δεν το λες και άσχημο, ωραία συσκευή και αρκετά premium χαρακτηριστικά αλλά έχω διαβάσει για μικροπροβληματάκια και σε συνδυασμό με τα 399, την πρόσκληση αλλά κ τα έξοδα αποστολής ανεβάζουν το κόστος στα 400 φεύγα όσο και τη ταλαιπωρία( αντε βρές πρόσκληση) για να μην αναφέρω την τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο θέμα, ήδη έχω κουραστεί με την διαδικασία του RMA το οποίο είναι υπερβολικά (κατά την γνώμη μου χρονοβόρο). 3. LG G4, εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα κατασκευής αλλά κ την πρώτη μου επαφή μαζί του σε γνωστό μαγαζί... Μου φαίνεται εκ πρώτης όψεως πολύ καλή δουλειά και στα review που έχω διαβάσει είναι θεωρητικά απροβλημάτιστο με εξαίρεση το ίσως όχι κ τόσο ''πρόβλημα'' με την ποιότητα της πίσω κάμερας... Στα σύν ότι έχει αφαιρούμενη μπαταρία αλλά κάτι διάβασα για κακή αυτονομία.. Η τιμή ανεβαίνει αλλά μετά από μια γρήγορη ματιά στα σκρουτζομάγαζα είδα μεγάλες διαφορές ακόμα κ 300 ευρώ! 4. Galaxy S6, το απλό, τι να πω.. όχι πλαστικά πολύ ωραία δουλειά κ γενικά φαίνεται πιο δυνατή έκδοση από ποτέ! αλλά απ την άλλη είναι το πιο ακριβό από τα υπόλοιπα(κ πάλι μεγάλες διαφορές στα σκρουτζομαγαζα) τώρα να αναφέρω συν κ πλην δεν νομίζω ότι χρειάζεται αλλά πιστεύω πως το ενοχλητικό με όλες αυτές τις προεγκατεστημένες εφαρμογές της samsung που και χώρο πιάνουν και εκνευρίζουν λογικά θα υπάρχει, στο One δεν μ είχαν λείψει καθόλου! Συγνώμη για το μακροσκελές post αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος χώρος από εδώ για να θέσω ένα τέτοιας φύσεως ζήτημα!
×
×
  • Create New...