taliban Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 O "αδερφος" που ειναι στην Κινα φέρνει την διεθνή έκδοση.Μαλιστα ανά 15μέρες ε?Οσο θελει περιπου να ερθει απο οneplus μια παραγγελια.Και με 100 ευρω καπέλο!!εχει βάλει και φωτό κοπέλας...Πανέτοιμη η παγιδα!!Έλεος!:mad: έφαγε ένα κράξιμο στις αξιολογήσεις του και αναφορά στους Mod στο φόρουμ :mad: Τέλος το οφ-τοπικ από μένα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Λοιπόν όποιος θέλει αυτό εδώ http://www.amazon.co.uk/Diztronic-Flexible-TPU-Case-OnePlus-Matte-Black/dp/B00MBS1NA0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1411127821&sr=8-1&keywords=diztronic+oneplus+one+black Να μοιραστούμε τα έξοδα αποστολής αν θέλετε. Θα σας βγει από 22 ευρώ στα 16-17 ευρώ περίπου μαζί με μεταφορικά.... Όποιος θέλει να μου κάνει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Λοιπόν όποιος θέλει αυτό εδώ http://www.amazon.co.uk/Diztronic-Flexible-TPU-Case-OnePlus-Matte-Black/dp/B00MBS1NA0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1411127821&sr=8-1&keywords=diztronic+oneplus+one+black Να μοιραστούμε τα έξοδα αποστολής αν θέλετε. Θα σας βγει από 22 ευρώ στα 16-17 ευρώ περίπου μαζί με μεταφορικά.... Όποιος θέλει να μου κάνει pm. Μόνο οι βενζίνες για να συναντηθείτε πάει...το παίρνει ο καθένας και τελειώνει. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Λοιπόν όποιος θέλει αυτό εδώ http://www.amazon.co.uk/Diztronic-Flexible-TPU-Case-OnePlus-Matte-Black/dp/B00MBS1NA0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1411127821&sr=8-1&keywords=diztronic+oneplus+one+black Να μοιραστούμε τα έξοδα αποστολής αν θέλετε. Θα σας βγει από 22 ευρώ στα 16-17 ευρώ περίπου μαζί με μεταφορικά.... Όποιος θέλει να μου κάνει pm. Τι περιοχη εισαι παλικαρε; :) Νομιζα οτι εγραφα σε πμ..αχαχαχα,sorry! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Μόνο οι βενζίνες για να συναντηθείτε πάει...το παίρνει ο καθένας και τελειώνει. :P Α ξέχασα. Αν μένετε Αθήνα σας το φέρνω εγώ σπίτι :lol: Όχι σοβαρά το φέρνω με τη μηχανή τσακ μπαμ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Λοιπόν όποιος θέλει αυτό εδώ http://www.amazon.co.uk/Diztronic-Flexible-TPU-Case-OnePlus-Matte-Black/dp/B00MBS1NA0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1411127821&sr=8-1&keywords=diztronic+oneplus+one+black Να μοιραστούμε τα έξοδα αποστολής αν θέλετε. Θα σας βγει από 22 ευρώ στα 16-17 ευρώ περίπου μαζί με μεταφορικά.... Όποιος θέλει να μου κάνει pm. Την παρήγγειλα χθες!:) Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Την παρήγγειλα χθες!:) για την nilkin frosted τι εχετε να πειτε?γενικα εχει καλα review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spycon69 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 για την nilkin frosted τι εχετε να πειτε?γενικα εχει καλα review. Παραλαμβάνω την Δευτέρα την Nillkin Frost οπότε θα γράψω εντυπώσεις/σχόλια. Μέχρι στιγμής η καλύτερη - με διαφορά - που έχω δοκιμάζει ειναι η Pelosi μιας και έχει την ίδια σχεδόν υφή/αίσθηση/grip με την sandstone back του κινητού. Είναι επίσης ιδίαιτερα λεπτή και με άψογη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Παραλαμβάνω την Δευτέρα την Nillkin Frost οπότε θα γράψω εντυπώσεις/σχόλια. Μέχρι στιγμής η καλύτερη - με διαφορά - που έχω δοκιμάζει ειναι η Pelosi μιας και έχει την ίδια σχεδόν υφή/αίσθηση/grip με την sandstone back του κινητού. Είναι επίσης ιδίαιτερα λεπτή και με άψογη εφαρμογή. παντως απο οτι εχω δει κ διαβασει κ η nilkin ειναι πανεμορφη με καλη εφαρμογη κ πολυ λεπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 παντως απο οτι εχω δει κ διαβασει κ η nilkin ειναι πανεμορφη με καλη εφαρμογη κ πολυ λεπτη. πανεμορφες και οι δυο με την διαφορα της υφης!ελεγα αναμεσα σε nilkin και pelosi και τελικα διαλεξα pelosi.και την diztronic την πηρα για καλυτερη προστασία. Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Λοιπόν συνάδελφοι έχουμε θέμα: Το OnePlus One επιτυγχάνει την ταχεία φόρτιση (ρεύμα ~1,9Α) ΜΟΝΟ με το γνήσιο καλώδιο. Προσοχή! Όχι το γνήσιο φορτιστή, οποιοδήποτε φορτιστή 2.1Α αλλά ΜΟΝΟ με το κόκκινο flat καλώδιο μαμάς! Ναι ακούγεται παράδοξο, αλλά το τέσταρα σήμερα με PortaPow certified και με Samsung γνήσιο (του Nexus 10). Ε, δεν φορτίζει. Το έψαξα λοιπόν και όντως κάποια ματσακονιά έχει γίνει.... Εδώ το παρατήρησε ο τύπος "I heard something that the OPO uses a charging standard that not every cable fullfills even if itbis able to charge with high currents. Now I found a kernel flash that should enable the OPO to load at full speed with every cable." http://www.androidguys.com/2014/09/16/speed-oneplus-one-charging-time/ Ξεκινάω έρευνα... Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλησπερα, εχω invitation για το 1+1 οποιος απαντηση 1os με παραθεση θα του δωσω το invite (εχουν απομεινει μονο 18-19 ωρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbanomore Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Έχω 2 invites, λήγουν σε 4 ημέρες. Όποιος θέλει απλά το λέει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Έχω 2 invites, λήγουν σε 4 ημέρες. Όποιος θέλει απλά το λέει :) Έχω στείλει και στον lemonis νωρίτερα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα, μπορείς να μου κρατήσεις μια μέχρι το πρωι σε περιπτωση που τις έχει ηδη δώσει αλλού? Παντα για το μοντελο 64GB όχι για το μικρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω την nilkin tempered glass Και το bamboo swapstyle cover ξερετε κανενα καλο Online store?τα εχει το oppomart αλλα θελω να το αποφυγω γιατι ειναι απατεωνες ειχα παραγγηλει Nilkin μεμβρανη κ μου εστειλαν μια κινεζια η οποια δεν εφαρμοζε καν στο oneplus μου... στο ebay βρηκα nilkin αλλα οχι την bamboo και θα ηθελα αν ειναι εφικτο να τα παρω απο ενα μαγαζι να μη χρεωθε 2πλα μεταφορικα Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vskaro Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) Αν κάποιος ενδιαφέρεται για προσκληση για OnePlus 64GB ας μου στείλει pm. Υπάρχουν 3 διαθέσιμες. edit: Δώθηκαν όλες! Edited September 20, 2014 by vskaro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Παιδιά τι έγινε; απανωτές οι προσκλήσεις πέφτουν! Μπράβο σας για την δωρεάν τους διάθεση :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st_this Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Εγώ που το πήρα από το γερμανικό site, ήρθε με ευρωπαϊκό φορτιστή ξεχωριστά, στο κουτάκι του. Στην ουσία μέσα στο τηλέφωνο υπάρχει ΜΟΝΟ το καλώδιο Usb και σε ξεχωριστό κουτάκι δίνουν ότι πιθανώς να χρειαστεί ο εκάστοτε πελάτης.. οπότε δε χρειάζεται να πάρεις τπτ. Φίλε μου απο ποιο site το πήρες? το global πήρες ή το κινέζικο? είχε μεγάλη διαφορά στην τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsiout77 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Έχω 2 invites, λήγουν σε 4 ημέρες. Όποιος θέλει απλά το λέει :) Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για πρόσκληση. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ήρθαν κ αυτά χτες, δεν τα πέρασα ακόμα. Δυο βδομαδούλες από Χονγκ - Κονγκ στη Βαρσοβία :) [ATTACH]50042[/ATTACH] Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Παιδια οποιος θελει invite ας μ πει θα ληξουν σε κανα 3-4 ωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Παιδια οποιος θελει invite ας μ πει θα ληξουν σε κανα 3-4 ωρο Στείλε καμία με πμ φίλε μου και προς τα δω, μήπως και προλάβω. Thanks! :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ήρθαν κ αυτά χτες, δεν τα πέρασα ακόμα. Δυο βδομαδούλες από Χονγκ - Κονγκ στη Βαρσοβία :) [ATTACH]50042[/ATTACH] Απο που τα τσίμπησες αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Έχω και εγώ μια πρόσκληση διαθέσιμη με 4 μέρες υπόλοιπο. Στείλτε μήνυμα, θα ξαναμπώ το απόγευμα να τσεκάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosk Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Η διαδικασία παραγγελίας με πρόσκληση μέσω Γερμανίας κλπ όπως περιγράφεται σε παλαιότερο post, μπορεί να γίνει και για την Κύπρο; ή είναι μονο για Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts